Gene şişmeye başladım )))))))))
periyodum 2 gün sonra başlayacak sinyallerini veriyor, normaldir...
dün akşam mide bulantısı başladı, bugün hafif bir baş ağrısı var ve şişmeye başladı vücudum...
ama farketmeyecek, bu seferde diğer seferlerinde olduğu gibi yine bu dönemde kilo vermeye devam edeceğim ))
yarın spor yapamayacağım ama bol bol koşturacağım için spora sayacağım bu koşuşturmacayı ))
sabah erkenden ehliyet için evden çıkacağım, randevu sistemi varmış yaw, randevuyu ancak yarına alabildim...
pazartesi hallederim diyordum ama çarşambaya randevu aldık, yarın hayırlısı ile halledeceğim bakalım...
öğle yemeğimi yedim 1 saat önce,
4 yk zeytinyağlı fasülye + 1 dl tb ekmeği
bu arada ben fasülyeyi ısıtıp yiyorum, genelde z.yağlı fasülye soğuk yenir, bende öyle seviyorum ama öyle olunca çok fazla yiyesim geliyor ))) o yüzden ısıtıp bolca acı biber atıyorum içine, o zaman hem daha az yiyorum hemde çabuk doyuyorum... siz nasıl yiyorsunuz bilmem ama söyliim dedim ))
akşamada fırında tavuk yapıyorum, nasıl olacak bilmiyorum ama inşallah güzel olur, bu sefer enteresan bir şey uyguladım
p
normalde hep o hazır soslardan alırdım, fırın torbasıyla satılanlardan... bu sefer sadece fırın torbası aldım, sosu kendim yaptım (göz kararı))
tarif edeyim, güzel olmamışsa zaten söylerim ))))))))
4 adet kalça but (baya büyüktü)
2 adet patates
1 su bardağı bezelye
4 diş sarımsak
1 kırmızı biber
2 yeşil biber
malzemeleri doğradım bir kabın içine, sonra içine 1 çk kimyon, 1 çk çörek otu, 1 tk kekik, 1 çk pulbiber, yarım çk karabiber, yarım çk tuz attım...
sonra iyice karıştırdım hepsini ve fırın torbasının içine attım, borcamın içinde fırına koydum, 45 dakika kadar 180-200 derece arasında pişirdim... daha sonra fırından çıkarıp poşeti yırttım ve karışımı borcama iyice yaydım tekrar fırına koydum... zaten bayaa bi suyunu vermişti o suyla birlikte tekrar fırına koydum, fırını 220 dereceye ayarladım, şimdi kızarıyorlar... kızardıktan sonra kapatıcam fırını... bakalım nasıl olacak...
bu arada bezelyelerin altta kalmasını sağladım yoksa hepsi yanar )))))
ben büyük ihtimalle sadece tavuk yiycem ama yiyenler tadını söyler elbette )) Deneyeyim göreyim istedim ))))))))