Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

öğle menüm

3 yk patlıcan
yoğurt

ya kızlar neredesiniz
sıcakta hepten saldınız mı kendinizi

çünkü burası öyle

öğle menüm

3 yk patlıcan
yoğurt

ya kızlar neredesiniz
sıcakta hepten saldınız mı kendinizi

çünkü burası öyle

Ben spor yaptım, diğerleri nerde bilmiyorum ))
belki sıcaktan erimişlerdir ))))))

bu arada süt ve yoğurdu azalt mümkün olduğunca,
sende şişkinlik yapıyor sanırım, geçen sefer etkili sonuç alamamıştık bu sefer o yüzden yoğurt ve süt ürünlerinden biraz uzak durmanı istemiştim... ara öğün ayran, öğle yemeğinde yoğurt şişirir valla seni demedi deme ))
öptüm çok ))

Kızlar kızlar,

sporumu yaptımda geldim ))

ısınma hareketleri (3-5 dakika kadar)
20 dakika epileptik
20 dakika kol hareketleri dambıl eşliğinde ))
250 twister
mekik, karın hareketleri, bacak hareketleri, iç bacak hareketleri ve göğüs hareketleri (toplamda 10-15 dakika)
yaklaşık 1 saat sürdü tüm bunlar ve spor bittiğinde biri üstüme hortumla su tutmuş gibiydi valla
yüzümü ise sanki yıkamışım gibiydi, o kadar terlemiştim yani ))

güzel haberlere gelinceeee,
göğüs ve kalçadan toplam 20 cm, belden ise 16 cm incelmişim
muhteşem muhteşemmmmmmm
spordan sonra duşumu aldım, niveanın sıkılaştırıcısını sürdüm
sonra yeşilçey demledim, yanına yeşilelma doğradım üstüne tarçınımı serpip bür güzel yedim ))

şimdi ise yüzüme yoğurt ve unla maskemi yaptım size yazıyorum ))
birazdan yüzümden çıkaracağım, sonra bal maskesi ve kremleme
görüşmek üzereeeee
mucksss

Soya inan burda ne yiycemi şaşıyorum evden getirebildiğim kadar yemek getiriyorum salata bazen oluyo bazen olmuyo yoğurtta yaz mevsiminde güzel gidiyor ama bana önebileceğin değişik bir menu önerirsen seveinirm şekerim

Tatlım,

tabi ki önerilerim olur ne demek, sen iste yeter ki ))
kendine ton balıklı veya tavuklu sandviç yap, haftanın bir günü ton balıklı sandviç, bir günü de tavuklu sandviç ye...
yanında ayran yerine soda iç, bol limon sıkarak tabi )) sodayı sadece sandviç yediğin günler tüketirsin... mesela salı ve perşembe günleri senin sandviç günün olabilir, arada 1 gün bırakmış olursun diye düşündüm ))
pazartesi günü salata ve fincan çorba içersin, fincan çorbalarda tercihin şehriyeli tavuk çorba, tarhana veya acılı domates çorbası olsun... Hem çorba tok tutar hemde vücut ısını yükselteceği için metabolizmanı çalıştırır )
çarşamba günü için mesela fırında kabak mücver yapabilirsin, içine çok az un koyarak yapabilirsin, malzemesi bol, unu az, yağlı kağıda dizersen yağ sürmene de gerek kalmaz yanına istersen salatada yiyebilirsin yine...
cuma günü ise sebzeleri közleyerek (patlıcan,biber gibi) domates soslu bir karışım yaparsın kendine ve onu yersin...

aklıma gelenler bunlar şimdilik,
yok bunlar beni sarmadı dersen araştırırım başka şeyler ))
sevgilerimle

Son düzenleme:
Gene şişmeye başladım )))))))))

periyodum 2 gün sonra başlayacak sinyallerini veriyor, normaldir...
dün akşam mide bulantısı başladı, bugün hafif bir baş ağrısı var ve şişmeye başladı vücudum...
ama farketmeyecek, bu seferde diğer seferlerinde olduğu gibi yine bu dönemde kilo vermeye devam edeceğim ))
yarın spor yapamayacağım ama bol bol koşturacağım için spora sayacağım bu koşuşturmacayı ))
sabah erkenden ehliyet için evden çıkacağım, randevu sistemi varmış yaw, randevuyu ancak yarına alabildim...
pazartesi hallederim diyordum ama çarşambaya randevu aldık, yarın hayırlısı ile halledeceğim bakalım...

öğle yemeğimi yedim 1 saat önce,
4 yk zeytinyağlı fasülye + 1 dl tb ekmeği
bu arada ben fasülyeyi ısıtıp yiyorum, genelde z.yağlı fasülye soğuk yenir, bende öyle seviyorum ama öyle olunca çok fazla yiyesim geliyor ))) o yüzden ısıtıp bolca acı biber atıyorum içine, o zaman hem daha az yiyorum hemde çabuk doyuyorum... siz nasıl yiyorsunuz bilmem ama söyliim dedim ))

akşamada fırında tavuk yapıyorum, nasıl olacak bilmiyorum ama inşallah güzel olur, bu sefer enteresan bir şey uyguladım p
normalde hep o hazır soslardan alırdım, fırın torbasıyla satılanlardan... bu sefer sadece fırın torbası aldım, sosu kendim yaptım (göz kararı))
tarif edeyim, güzel olmamışsa zaten söylerim ))))))))

4 adet kalça but (baya büyüktü)
2 adet patates
1 su bardağı bezelye
4 diş sarımsak
1 kırmızı biber
2 yeşil biber

malzemeleri doğradım bir kabın içine, sonra içine 1 çk kimyon, 1 çk çörek otu, 1 tk kekik, 1 çk pulbiber, yarım çk karabiber, yarım çk tuz attım...
sonra iyice karıştırdım hepsini ve fırın torbasının içine attım, borcamın içinde fırına koydum, 45 dakika kadar 180-200 derece arasında pişirdim... daha sonra fırından çıkarıp poşeti yırttım ve karışımı borcama iyice yaydım tekrar fırına koydum... zaten bayaa bi suyunu vermişti o suyla birlikte tekrar fırına koydum, fırını 220 dereceye ayarladım, şimdi kızarıyorlar... kızardıktan sonra kapatıcam fırını... bakalım nasıl olacak...
bu arada bezelyelerin altta kalmasını sağladım yoksa hepsi yanar )))))
ben büyük ihtimalle sadece tavuk yiycem ama yiyenler tadını söyler elbette )) Deneyeyim göreyim istedim ))))))))

Aman tanrım !

kimse gelmemiş, kimse gelmemiş ))))))))))))))
sayfa serin serin bana kalmış ))))))

neyse menümü yazıp kaçayım,
akşam 1 fırında tavuk, 1 yk bezelyesinden aldım (tarifini vermiştim size)
çok güzel olmuştu, tavsiye ederim ))

kankamla buluştuk kafede,
1 türk kahvesi (şekersiz yazmama gerek yok sanırım)
1 soda (uzun aradan sonra ilk defa)

akşam ara
5 çilek, yarım nektar

şimdide bitki çayımı içiyorum

yarın sabah ehliyet için erkenden çıkacağım,
eğer geldiğimde topiği bu kadar sessiz görürsem hepinizin kulağını çekerim ona göre ))

bu ne be, yaz geldi herkeste bir kaytarma ))
öptüm çok

günaydın kızlarrr

eee yaz geldi artık soyacım
ben bile bebişi arabasına koyuyorum ohhhh geziyoruz bütün gün
çok seviyo arabasını

kızlar bu sabah çok mutluyum hedeflediğim kilodan 100 gr aşağı düşmüşüm hem de
71.800 süper bişey yaaaa
spor işe yarıyor
70e az kaldı bekle beni 70

kahvaltımı da yaptım
1 yumurta
1 dilim light ekmek
çeyrek domates domatesler baya büyükmüş
1 salatalık
şekersiz çay

Günaydın kızlar....
Bnde sabah cocuğu attım bebek arabasına yürüdüm valla....
Geldigimde tartildim 72.9yuppiiiiii
Kırdım 73 zincirinize gördüm 72 li rakamları...
Umarım bunda fazla takılmam...
Ay sonunda 3 ayım bitmiş olcak bakalım toplamda kaç kilo gitmiş olcak ..
Margarin hesabımızı ay sonunda yapıyoruz:)))

Kardesimin Nisan ısı yatar heralde..dünden beri konuşuyoruz ne istediğini daha tam bilmiyor....
Sinirden basım ağrıya ağrıya uyudum...
Nisana 18 gkun var daha Nisan olup olmayacağı belli değil...
Bişeye karar veremediler...
Aman ben karışmıyorum benden kötüsü olmuyor sonra...

Ondan giremedim hafta sonu onunla konus bununla konus dil dökmenden kendi basım yanacak:)))
Esim bana kızıyor karışma sen kötü olcan diyor...
Öylede oldu zaten....

Aman neyse6 li rakamları görmeme tam 3 kilom kaldı..hadi artık G0reyim çok sabirsizlaniyorum:))))

selam kizlar diye baslamak isterdim ama goruyorum ki gene kimse yok o yuzden selam insirah diye baslayacagim)) tebrik ederim canim, sevindim senin adina,hep boyle guzel haberler bekliyorum senden... Bende bu sabah 100 gr az ciktim tartida yani 63,400 kg oldum cok mutluyum az olsun benim olsun )) su anda size emniyet md onundeki kafeden yaziyorum, ehliyet icin cok kosturdular beni, sabah sabah yokus yukari 2 km yol yurudum ve geri indim o yolu, spor oldu bana... Tek uzuldugum bu saate kadar ac kalmis olmak.. Sabah cikmadaan once ceyrek yesil elma attim agzima, onla duruyordum, yarim saat once yarim tost ve nescafe icebildim ancak.. ( tost beyaz ekmekle ve kasarliydi, baska sekil yapmiyorlarmis) gun icinde eriticem artik napalim )) kalkip eve gidicem ama o kadar yorgunumki burda uyuyabilirim o derece yani ))) umarim ben eve varana kadar qwerty, yasemin ve incidende ses cikar )) hele o qwerty yokmu o qwerty gelip okuyup gidiyor, yakalarsam opucem az kaldi )))))))) gorusuruz kizlar, sizi seviyorum

Merhaba kızlar ben 83 kg dan 75 kg ya düştüm benim yürüyüş şansım yok çalışıyorum akşam 7 gb eve geçiyorum evi topla yemek hazırla diyene kadar eşim geliyo aslında yarım saat yürüyebilirim ama yalnız yürümek hiç istemiyorum sağolsun eşimde 10 da gelince eve benimle gelmiyo yürüyüşe ben yemek alışkanlığımı değiştirdim tamamen daha az ve saha sağlıklı şeyler yiyorum kendime özel birşey yapamıyorum iş yerinde ne varsa ogün ondan yiyorum ama bir tas çorba içmiyorum 1 kepçe çorba alıyorum tabağımın dolusuyla yemek almıyorum 4 yemek kaşığı alıyorum pirinç pilavının yanından geçmiyorum ve pirinçli herşeyin akşamları eşim gelince bir lokmadan ne olcak diyim eşimle yemek yemiyorum eşim yemek yerken ben elma yiyorum yada bitki çayı içiyorum. Ama 2 haftadır kilom 75 de kaldı hiç bir hareketlilik yok buda benim moralimi bozuyor. Yavaş yavaş olcak biliyorum ama ben 60 kiloyu görmek için çok sabırsızlanıyorum.

Ben kahvaltıda yarım dilim çavdar ekmeği bir haşlanmış yumurta domates çok çok az peynir ve şekersiz çay içtim. Kahvaltıdan yarım saat sonra 1 fincan yeşil çay içtim.

Ben kahvaltıda yarım dilim çavdar ekmeği bir haşlanmış yumurta domates çok çok az peynir ve şekersiz çay içtim. Kahvaltıdan yarım saat sonra 1 fincan yeşil çay içtim.

mrb bende 5 gündür sizi takip ediyorum ve okuyup okuyup çıkanlardanım bebeğim olduğu için pek yazamıyorum...uykusu en fazla 15-20 dk...

daha önce yazmıştım 2 ay önce doğum yaptım ve 65 kiloda kalmıştım bi türlü inemiyordum...doğum yaptığım için de sütüm azalır diye kalkışmamıştım diyete ve spora ama insirah da doğum yapmış ve o tam gaz devam ediyor sporuna da diyetine de..ben de heveslendim 5 gündür yediklerime dikkat ediyorum hergün plates yapıyorum ve koşu bandım var 3 km yürüyorum..eşim ilgileniyor sağolsun bebeğimle...veeeee doğumdan sonra 65 ten bi gr bile eksik çıkmayan ben bu sabah 64.300 çıktım....:)))))))))))))))))))

TEBRİK EDİYORUM CANIM ÇOK FAZLA KİLON YOK HATTA HİÇ YOKTA DENEBİLİR BEN ÇOCUK DOĞURMADAN 83 E ÇIKTIM BİDE DOĞURSAM HERALDE eve barka sığmam

evet yaaaa kızlar nerdesiniz amaaaaaaaa

ara öğünümü yaptım
1 bardak süt

sporumu şimdi yapıcam
asysss kutluyorum canım ne güzel kilo veriyoruz
takma sen insanları çok yiyince olan bize oluyo
ben geçen ay başladım ayın 20sinde bir ayı da geçmiş
bebeğim tam 1 kilo almış 4 cm de uzamış
kilo yapan şeyler belli zaten onlardan uzak kalınca dengeli beslenmiş oluyoruz hem bize hem bebeğimize yetiyo

spor sözümü verim
15 dakika eliptik
200 ip atlama
200 göbek
250 twist

selam herkese
akşam yasaklı bişey yedim ben hazır dondurma yedim düzenim bozuldu anlayacağınız yememeliydim.
sabahta çeyrek simit kendi yaptığım kayası suyu domates salatalık yedim.
öğlende 5 tane sarma 3 kaşık yoğurtla yedim

acilen kendimi toparlamam lazım bir boşvermişlik var üzerimde kendime gelmeliyim.

Ara öğün yok
öğle yemeğim
1 kepçe tarhana çorbası
3 yemek kaşığı ıspanak ve sade yoğurt

şimdide bir bardak şekersiz çay içiyorum.

sporumu yaptım
resmen gözlerimden ter damladı :)
hala gözlerim yanıyo yanıyoooo
eliptik artık kullanılamaz durumda sanırım bu kez çok zor yaptım
tamamen sola eğim söz konusu
yere çakılmadım ama :)
acaba bi daha mı versek kaynakçıya idare ederiz öle böle :)

öğle yemeğim
hindi sote domatesli biberli
1 dilim uno light
yoğurt
salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…