Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

SELAM KIZLAR

İŞİM ÇOK OLDUĞU İÇİN PEK GİREMİYORUM MALUM AY SONU

SAĞLIKLI BESLENMEYE TAM GAZ DEVAM CUMA GUN TARTI GÜNÜM

68 KG BENI BEKLIYORR

soya ya bana şöylee uygun azçık hızlandırıcı bişiler yap ya olmuyo böle

öptüm sizleri

İncicim,

öncelikle neden yediğini sormak istiyorum,
bunu gerçekten istedin mi?
yoksa artık zayıfladığını düşündüğün için mi yedin?
koruma programına almışsın zaten kendini yediklerine baktığımda...
biz sarma da yemiyorduk çünkü, onu da koruma programında yemeğe başlayacaktık hatırladın mı ))

Neyse, şu saatten sonra ne desem boş, zaten yemişsin...
Ceza versemde boş, artık cezalarımı da kimse takmıyor zaten, hemen küsüp gidiyor herkes )))))))))
Kendine ceza ver, bu ceza hakikatli bir ceza olsun ama !

Ve gerçekten kendini toparla, çünkü bu sitede gördüğüm en büyük yanlışlardan biri, kişilerin hedef kilolarına ulaşmadan diyetlerini bırakmaları... Bu yüzden tekrar kilo alıyorlar ve sil baştan herşeye başlamak zorunda kalıyorlar... Tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamanı istemem...

Sevgiler

Hızlandırıcı olan tek şey spor senin için Yasemin ))
şu anda farklı birşeyle bünyeni altüst edemem
zaten farklı birşeyler denedik sende,
vücudunun bir süre dinlenmesi lazım
sisteme adapte olması lazım...
o yüzden spor spor spor ))
Ve cuma günü güzel sonuçlarla karşılaşacağız merak etme
Sevgiler

Selam

topikte tanımadığım insanlar var, üstelik menü paylaşıyorlar ))
hoşgeldiniz diyeyim bari ))

ama bu topiğin ağır kuralları vardır bilesiniz, burda menülerinizi paylaşabilirsiniz buna lafımız yok, neticede sayfa tapulu malımız değil ))
eğer guruba katılmak isterseniz işte orda sorun var, çünkü çoookkk katı kurallarımız var, bilginiz olsun ))

Ve gelelim bana,

saat 14:30 itibari ile eve gelebildim,
öğle yemeği olarak meyve tercih ettim
1 dilim kavun
12 adet kiraz
2 yk yoğurt ve tarçını birbirine karıştırdım ve yedim
soğuk soğuk çok iyi geldi ))
üstüne de türk kahvesi içtim, ohhh sefam olsun...

akşama da dün yaptığım fırın tavuktan yiyeceğim..

Ve sevgili arkadaşlar,
bu günlüğe yazmamızın amacı neydi?
sıkıldığımız anda, canımız birşeyler yemek istediğinde, birşeyler yediğimizde, diyet bizi zorladığında yazmaktı...
Eğer hergün yazmazsak kaçamak yapma riskimiz artar ve yasaklılara karşı direncimiz düşer...
Hergün kısa bir anlığına girip bir kaç kelime yazmak zor olmamalı diye düşünüyorum?
Ve buraya yazmadığınız hergün "acaba kaçamak yaptılar mı? acaba diyetlerini bozdular mı?" diye düşünüyorum bilesiniz ))
Hoş, hergün yazsanızda yapabilirsiniz, bu size engel değil ama en azından sorumluluk duygusu size azda olsa engel olacaktır diye düşünüyorum...
Sizi zorlamak istemem, sadece hatırlatayım dedim

selam canım

nasılsın görüşemiyoruz gari

of of soya spor iyi hoş da orda havalar nasıl bılmem ama burda resmen nefes alınmıyor cehenem sıcağı gibi tövbe tövbe neyse bunlar bahane biliyorum ama elımden geldiğince sporu ihmal etmıyorum öylede bir duşuncem yok artık spor benım bır parçam günlük ara ara 1 saat yapmaya çalışıyorum ayrıca 20 dk sabah 20 dk akşam üzeri yuruyorum hergun evden aşağıya inerken bugun araba ile gitcem diyom bıranda aklıma burası geliyor yok ben bugunde yuruyeyım diyom yola koyuluyom şimdi bile düşüncem yarın kesin araba ile gitcem diyom işte eyle

sabah kahvaltı
dometes
salatalık
yumurta
1 dılım ekmek

ara
nescafe

öğle
ızgara et
salata

ara
yeşil elma
yeşi çay

akşmada dometes salatası yemeyi düşünüyorum

şimdilik bu kadar

TEBRİK EDİYORUM CANIM ÇOK FAZLA KİLON YOK HATTA HİÇ YOKTA DENEBİLİR BEN ÇOCUK DOĞURMADAN 83 E ÇIKTIM BİDE DOĞURSAM HERALDE eve barka sığmam

:))..yok öyle düşünme de ben çok problem ediyorum kilolarımı psikolojim bozulacak kadar...o yüzden biran önce başladım...
teşekkür ediyorum insirah sana da...:))

Selam sevgili günlüğüm, (kimse düzenli gelmediği için artık "günlüğüm" diye hitap etmeye karar verdim ))

bugün belimin sağ tarafında çok ağrı var,
hatırlarsan daha önce de sol tarafında ağrı olmuştu, sanırım sağ taraftaki yağ problemlerindende kurtuluyorum ))))))
bugün akşam yemeği olarak fırında tavuk yedim ve 1 kaşıkta bezelye aldım yanına, iyi yapmışmıyım?
ve az önce kocama patatesli börek yaptım, şirketten izin almış pazartesiye kadar izinli...
bende onun sevdiği birşeyleri yapayım dedim )) belki birazdan da kek yaparım ona...
bakalım, eğer belimin ağrısı geçerse neden olmasın ))

şu anda sade nescafe içiyorum ama hiç keyif almıyorum, sadece su içmek beni yorduğu için yaptım...
periyodum başladığı için bilinç altım tatlı birşeyler yememi söylüyor, ama canım istemiyor...
sadece aklıma gelip gidiyr bu düşünce o kadar...

sürekli aklımda "işte istediğine ulaştın, ne güzel zayıfladın, artık ufak ufak yemeğe başla" sinyalleri dönüyor ))
ama hedef kiloma ulaşmadan asla başlamayacağım, yoksa bu sitedeki diğer arkadaşların düştüğü hataya düşmüş olurum...
bir taraftan da kilo verme takıntısına mı yakalandım acaba diye düşünüyorum?
ya hedefe ulaştığımda duramazsam? ya daha fazla vermek istersem diye...
gerçi hep durmam gereken yeri bilmişimdir ben...
alkol alırken bile 5 kadeh içtiysem ve hala sarhoş olmadıysam bir sonraki yudumun beni çarpacağını anladığım an içmeyi bırakırım..
umarım bu otokontrolüm burda da işe yarar ))

şimdilik böyle sevgili günlükçüm,
aklıma birşey gelirse yine uğrarım
seni seviyorum
sende beni sev )))))))))

soyaaaa günlüğüm diye mi haitap etmeye başladın artık :)
haklısın ama çok fazla uğrayamıyoruz
yaz geldi yaa ben her akşam üstü parka gidiyorum
çoğunlukla da kızımın elinde bilgisayar
evde tv yok çocuğun canı sıkılıyo
çok fazla izin vermemeye çalışıyorum ama o da bi yönden haklı canı sıkılıyo
oyun oynuyo yumurcak seyrediyo internetten :)

gelelim bana
ikindi kiraz yedim biraz ölçüyü kaçırdım sanırım yedikçe yiyesim geldi çok güzelmiş

ikinci ara öğün yapmadım o yüzden

akşam da patlıcan biber közledim yoğurtlu

biraz önce de çilek yedim sporumu yaptım sabahtan içim rahat çok şükür
hala daha kollaırm ağrıyo yalnız
eliptik kırılmasın diye kollardan güç almışım sanırım :):)

günaydın kızlar

hayat herkesin sanırım dolu dolu geçiyor kı kımse giremiyor ama olsun ben ınanıyorum kı hepimizin kalpleri ve gönulleri burda ben elimden geldikçe girmeye çalışıyorum
soya sen varya sen iyiki varsın seni sayennde buralara kadar gldim birraz geeç oluyor ama olsun da benım önumde uzunca bir yolum var ama hiç takmıyorum geç olsun güç olmasın

Selam kızlar

sabah kahvaltım

yarım simit
1 fincan çay

ara
5-6 adet dut (patrron yayladan getirmiş)

soya eğerkı yarın ben 68 kg göremezden senden ricam bana şöyle güzeliden iyisinden hızlandırıcı bir şekilde diyet hazırlarmısın ha sen diyeceksin spor spor

ama sporumu hergün akşam üzeri yapıyorum kahrolasıca kalçalarım için çalışıyom belım inceliyot ya anlamadım gitti 40 beden pantolon resmen belimde oynuyor pantolaon emanet gibi duruyor ama yeni hiçbir şey almayı planlamıyorum ne zaman 60 kg düşem ozaman gardolabımda ne var ne yok dağıtım baştan yeni kıyafetler alacam kendime şimdilik iader edeceğim

soyacım neden yedim diye sormuşsun eşim dışarıdan getirmiş ikimizede almış çok zorladı yiyeceksin diye artık yemem gerektiğini düşünüyor kendisi hafta sonu köyde de anneme babama şikayet etti beni yüzüm gözüm sararmış rengim solmuş öyle söylüyor. bana birşey olacakmış yemesem hasta olurmuşum falan falan ona göre bende yedim o yüzden.ama bugün ne yaptım sabahtan sağlık ocağına gittim kan verdim tahlillerim yaptırdım inşallah düşük çıkmaz değerlerim alie hekimimle tanıştım çok tatlı bir bayanmış ona verdiğim kiloyu söyledim birde bebek düşündüğümü bir 5 kilo daha vermek istediğimi söyledim oda gerke yok ideal kilondasın vücudunu zorlama falan dedi deforme olurmuş bana folik asit verdi hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş.

akşam yemeğim
fırında tavuk budu yaptım akşam
birde mercimek çorbası yarım kase
domates salatalık
sabah kahvaltım
domates salatalık çeyrek simit kayası suyu kendi yaptığım 1 bardak

kendi cezamı spor olarak veriyim o zaman benim cezam her sabah 7 de kalkıp 45 dak spor yapmak olsun olur mu?

selammm, gorumcemdeyim, kahvaltiya geldik... Bugun kilomda degisiklik yok, yarina allah kerim)) sabah on gibi kalktim gorumcem kahvalti hazirlamis kayinvalidemide alipgeldik, ben cavdar ekmegi yarim yumurta, dil peyniri, menemen ve salatalik yedim, hepsi bizm olculerimizde)) dun yaptigim kek ve borekten getirmistim cok begendiler, sevindim cunku tadi nasil diye merak ediyordum ))))))) sonra turk kahvesi ardindanda nescafe ictim, simdi onlar dondurma yiyor ben seyrediyorum... Canim cekmiyor artik enteresan, heleki boyle periyod zamalarimda dayanamazdim ama artik beynim benle birlikte hareket etmeye basladi demekki )) bu arada incicim, kendine verdigin cezayi cok uygun buldum tesekkurler.. Hergun yapmana gerek yok, haftanin uc gunu yapsan yeterli... Yasemincim, once vucudunun belli bir sisteme alismasina izin ver, su anda paniklemis durumdasin ve vucudunda bu sinyalleri aliyor... Once sakinlik donemine girelim sonra yapacagiz birseyler merak etme... Insirahcim, bugun kilonda varmi bir degisme )) bugun spor yapacagim, dun yqpmadim ama o kadar cok kosusturdum ki bacaklarim hala agriyor ama ne olursa olsun spor yapilacak bugun o kdar )) gorusmek uzere

soyacım ben 5 gün yapayım sporu yoksa yapamam haftasonu tatilim olsun hafta içi hergün yapayım.
öğle yemeğim
1 kase mercimek çorbası (1 soğan 1 diş sarımsak sarı mercimek ve su ile yapılmış blendırdan çekilmiş)
5 kaşık yoğurt 1 salatalık biraz maydonoz
yemeğimi yerken tartılmak geldi aklıma kilo aldım sanıyordum ama kilom aynı çıktı 61.20 öğlende
sabah tartılsaydım 61 belkide 60 küsürdü kilom neyse almamış olmakta güzel çünkü ne doğru düzgün yeşilçay içtim nede sirke

kendinize olan sevginiz ve saygınıza hayran kaldım kendinizle barışık özgüven sahibi olmanız çok güzel ve gerçekten beni kendime getirdiniz bense tam tersi kendime düşman kendiyle savaşan bi insanım halbuki uzun zaman sigara içip bi anda bırakabilecek istediğinde 24 kilo verebilecek kadar iradeli olan ben değilmiydim bir zamanlar sizinle karşılaştıgıma çok memnun oldum bundan sonra sıkı takipçinizim

Merhaba,

Valla bende seni tebrik ederim ))
hem 24 kilo ver hem sigarayı bırak, muhteşem birşey !
ben henüz sigarayı bırakamadım, kilo verme sürecim bitince onu da bırakacağım...
Yaklaşık olarak 24 yıldır bu kilolarla yaşıyorum ve 19 yıldır sigara içiyorum...
öncelikli olarak kilolarımdan kurtulmam gerekiyordu çünkü sağlık problemlerim vardı ve kilolarımın etkisi de vardı...
Bende hayatımda ilk ciddi diyet kararımı aldım ve çokta iyi yaptım )) Şu anda görüntü iyi ama hedef kiloma 3 kilo kaldı, onuda vereyim rahatlayacağım ve korumaya geçeceğim...
İşte asıl savaş ondan sonra başlayacak çünkü bu seferde kendimi sigarayı bırakmak için hazırlayacağım, çünkü bundanda kurtulmam lazım...
Kendimi tamamen yenilemeye ve gerçekten sağlıklı yaşamaya karar verdim, bu yolda da devam edeceğim
Zor karar veririm ama karar verdiğimde de asla dönmem ))
Sana da başarılar diliyorum bu yolda, çok fazla yolun kalmamış anladığım kadarıyla ))
Sevgilerimle...

geçmişi okurken çevrimiçi oldugunu görünce çok heyecanlandım.ayrıca güzel sözlerin için çok teşekkür ederim evet ben hem sigarayı bırakıp hemde kilo verdim son zamanlarda zor günler geçirdik ailece buda biraz moralmen yıprattı beni çok şükür şuan herşey yoluna girdi.bende kaldıgım yerden aldıgım artılarla yeniden başlamak istiyorum fırsatım oldukça muhakkak burada olacagım dediğin gibi haftalık hedef koyarak başlıyorum öncelikle yarın tam kilomu ögrenip ona göre bismillah diyip başlıyorummm

Ve gene kendim yemeyeceğim bir yemek yapıyorum ))))))
fırında makarna !
sevgili kocacığım madem ki izinde, ona sevdiği yemekleri yapayım değil mi ))
aslında sadece 1 yk zeytinyağı koydum, tuzunu da az koysam tam diyet yemeği gibi olurdu ama kıyamadım kocama )))
zaten her ne kadar malzemeden çalsamda yemem, bu kendini kandırmak olur...
içinde kaşar var, o bana bildiğin kalıp yağ gibi görünüyor her baktığımda ))

birde çorba yapıyorum ama hadi hayırlısı, aşurelik buğday vardı onu koydum kaynatıyorum
içine yeşil mercimek ve şehriye atacağım daha sonra, birazda baharat...
bakalım nasıl birşey olacak... Deneme yanılma yöntemi yani ))))))))
tahminen güzel olur, güzel olursa tarifini veririm ))

kendime biraz haşlanmış makarna ayırdım akşam yemek için, birazda çorba içerim yeterde artar bile...
hatta fazla bile olur, canım hiç bir şey istemiyor... Hem sıcak hemde periyod zamanlarımda iştahım hiç olmuyor, sadece ilk gün deli gibi tatlı istiyorum sonra geçiyor... Gerçi bu sefer sadece bir kere istedi )) ruhumu dizginlemeyi başarıyorum p

işte böyle kızlar,
gene yazarım müsait olunca
öptüm

mrbbbbbbbbb ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nasılsınız kızlar soyam ne var ne yok

ilacı bıraktım beni mahvediodu yan etkisi çok fazla süresi dolunca doktorumla görüşüp değiştircem bugun fena değilim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…