selam herkese
akşam yasaklı bişey yedim ben hazır dondurma yedim düzenim bozuldu anlayacağınız yememeliydim.
sabahta çeyrek simit kendi yaptığım kayası suyu domates salatalık yedim.
öğlende 5 tane sarma 3 kaşık yoğurtla yedim
acilen kendimi toparlamam lazım bir boşvermişlik var üzerimde kendime gelmeliyim.
SELAM KIZLAR
İŞİM ÇOK OLDUĞU İÇİN PEK GİREMİYORUM MALUM AY SONU
SAĞLIKLI BESLENMEYE TAM GAZ DEVAM CUMA GUN TARTI GÜNÜM
68 KG BENI BEKLIYORR
soya ya bana şöylee uygun azçık hızlandırıcı bişiler yap ya olmuyo böle
öptüm sizleri
Hızlandırıcı olan tek şey spor senin için Yasemin ))
şu anda farklı birşeyle bünyeni altüst edemem
zaten farklı birşeyler denedik sende,
vücudunun bir süre dinlenmesi lazım
sisteme adapte olması lazım...
o yüzden spor spor spor ))
Ve cuma günü güzel sonuçlarla karşılaşacağız merak etme
Sevgiler
TEBRİK EDİYORUM CANIM ÇOK FAZLA KİLON YOK HATTA HİÇ YOKTA DENEBİLİR BEN ÇOCUK DOĞURMADAN 83 E ÇIKTIM BİDE DOĞURSAM HERALDEeve barka sığmam
soyacım neden yedim diye sormuşsun eşim dışarıdan getirmiş ikimizede almış çok zorladı yiyeceksin diye artık yemem gerektiğini düşünüyor kendisi hafta sonu köyde de anneme babama şikayet etti beni yüzüm gözüm sararmış rengim solmuş öyle söylüyor. bana birşey olacakmış yemesem hasta olurmuşum falan falan ona göre bende yedim o yüzden.ama bugün ne yaptım sabahtan sağlık ocağına gittim kan verdim tahlillerim yaptırdım inşallah düşük çıkmaz değerlerim alie hekimimle tanıştım çok tatlı bir bayanmış ona verdiğim kiloyu söyledim birde bebek düşündüğümü bir 5 kilo daha vermek istediğimi söyledim oda gerke yok ideal kilondasın vücudunu zorlama falan dedi deforme olurmuş bana folik asit verdi hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş.İncicim,
öncelikle neden yediğini sormak istiyorum,
bunu gerçekten istedin mi?
yoksa artık zayıfladığını düşündüğün için mi yedin?
koruma programına almışsın zaten kendini yediklerine baktığımda...
biz sarma da yemiyorduk çünkü, onu da koruma programında yemeğe başlayacaktık hatırladın mı ))
Neyse, şu saatten sonra ne desem boş, zaten yemişsin...
Ceza versemde boş, artık cezalarımı da kimse takmıyor zaten, hemen küsüp gidiyor herkes )))))))))
Kendine ceza ver, bu ceza hakikatli bir ceza olsun ama !
Ve gerçekten kendini toparla, çünkü bu sitede gördüğüm en büyük yanlışlardan biri, kişilerin hedef kilolarına ulaşmadan diyetlerini bırakmaları... Bu yüzden tekrar kilo alıyorlar ve sil baştan herşeye başlamak zorunda kalıyorlar... Tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamanı istemem...
Sevgiler
Sevgili günlük ))
Akşam menümü yazıyorum ))
Ton balığı (light) + mısır + göbek salata + roka + dereotu (vazgeçilmez oldu benim için) + 1 yk lor peyniri + 1 tatlı kaşığı sıvıyağ ile yaptığım salata
Not: bu sefer hepsini yiyemedim... O kadar doydum ki anlatamam... Sanırım midem küçülüyor... Doğru yoldayım ehehehehehe
Akşam misafir geldi... Üstelik eli boş gelmemiş... izmir lokması getirmiş... Bir severim sormayın...
Annemde kıymalı börek, tavuk göğsü ve patates salatası yapmış...
Hepsinden birer tane koydum tabağa veeeeeeeeeeeeeeeee
tabiki misafirlere ikram ettim, benim yediğimi nasıl düşünürsün yaaaa...
Ben o kadar iradesiz o kadar zayıf bir insanmıyım senin gözünde ????
Hayır efendim tadına bile bakmadım !
Canım çekti tabi ki !
Bende insanım..
Ne mi yaptım...
Küçük bir boy muz, bir tane kivi ve küçük bir boy yeşil elmayı doğradım
Yanına da yeşil çayımı demledim
Onları yedim
Lütfen, lütfen !
Ben zayıflayacağım dedim,
Zayıf iradeliyim demedim !
Şu an sadece vücudumu işgal etti bu yağlar, beynimi değil !
Zaten amacım bu yağlar beynimi ele geçirmeden onları vücudumdan atmak ))))))
Kendimi seviyorum ve kendime bu haksızlığı artık yapmak istemiyorum !
kendinize olan sevginiz ve saygınıza hayran kaldım kendinizle barışık özgüven sahibi olmanız çok güzel ve gerçekten beni kendime getirdiniz bense tam tersi kendime düşman kendiyle savaşan bi insanım halbuki uzun zaman sigara içip bi anda bırakabilecek istediğinde 24 kilo verebilecek kadar iradeli olan ben değilmiydim bir zamanlar sizinle karşılaştıgıma çok memnun oldum bundan sonra sıkı takipçinizim
Merhaba,
Valla bende seni tebrik ederim ))
hem 24 kilo ver hem sigarayı bırak, muhteşem birşey !
ben henüz sigarayı bırakamadım, kilo verme sürecim bitince onu da bırakacağım...
Yaklaşık olarak 24 yıldır bu kilolarla yaşıyorum ve 19 yıldır sigara içiyorum...
öncelikli olarak kilolarımdan kurtulmam gerekiyordu çünkü sağlık problemlerim vardı ve kilolarımın etkisi de vardı...
Bende hayatımda ilk ciddi diyet kararımı aldım ve çokta iyi yaptım )) Şu anda görüntü iyi ama hedef kiloma 3 kilo kaldı, onuda vereyim rahatlayacağım ve korumaya geçeceğim...
İşte asıl savaş ondan sonra başlayacak çünkü bu seferde kendimi sigarayı bırakmak için hazırlayacağım, çünkü bundanda kurtulmam lazım...
Kendimi tamamen yenilemeye ve gerçekten sağlıklı yaşamaya karar verdim, bu yolda da devam edeceğim
Zor karar veririm ama karar verdiğimde de asla dönmem ))
Sana da başarılar diliyorum bu yolda, çok fazla yolun kalmamış anladığım kadarıyla ))
Sevgilerimle...
Ve gene kendim yemeyeceğim bir yemek yapıyorum ))))))
fırında makarna !
sevgili kocacığım madem ki izinde, ona sevdiği yemekleri yapayım değil mi ))
aslında sadece 1 yk zeytinyağı koydum, tuzunu da az koysam tam diyet yemeği gibi olurdu ama kıyamadım kocama )))
zaten her ne kadar malzemeden çalsamda yemem, bu kendini kandırmak olur...
içinde kaşar var, o bana bildiğin kalıp yağ gibi görünüyor her baktığımda ))
birde çorba yapıyorum ama hadi hayırlısı, aşurelik buğday vardı onu koydum kaynatıyorum
içine yeşil mercimek ve şehriye atacağım daha sonra, birazda baharat...
bakalım nasıl birşey olacak... Deneme yanılma yöntemi yani ))))))))
tahminen güzel olur, güzel olursa tarifini veririm ))
kendime biraz haşlanmış makarna ayırdım akşam yemek için, birazda çorba içerim yeterde artar bile...
hatta fazla bile olur, canım hiç bir şey istemiyor... Hem sıcak hemde periyod zamanlarımda iştahım hiç olmuyor, sadece ilk gün deli gibi tatlı istiyorum sonra geçiyor... Gerçi bu sefer sadece bir kere istedi )) ruhumu dizginlemeyi başarıyorump
işte böyle kızlar,
gene yazarım müsait olunca
öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?