Eki Görüntüle 454561
durum bundan ibaret trigliserit değerim yüksek çıktı 202 normal değer 35-135 arası
Evet günaydın kılzaar
bugun mutlu umutlu değilim ha gerçekten var bende bişeyler anlamış değilim yedikleremi dikkat ediyorum hftanın 5 günü aksatmadan 45-60 dk arası sporumu yapıyorum velasım tartı sanırım ayda 1 kg olarak oynayacak evet bugunde oynamış ama ust tarafa doğru geçen hafta 68,70kg iken bu hafta 68,90 kg olmuş olsun varsın soya bu vucudumu şaşırtma dönemı geldi sanırım eğerkı beni bu konuda aydınlatırsan sevinrim artık hedeflerimi aylık koymaya geldı ayda 1kg vereceğim diyeceğim çünkü haftalık oldu mu hüsrana uğruyom ama üzülmedim çünkü 38 beden pantolon içine giyiyorum ya gerisi boş gidecek bana da baya uğraştıracak işte zamanında yedıklerımızın acısını çekıyorum , sen nediyordun hostesler ile ilgi birşey anlatmıştınya o hep kulağımda zaten k......kaldırmadan para kazanılmayacağı gibi k.....terlemeden zayıflayamayacağım gerçekten ben böyle bır durumla karşılacağımı bılıyordum kılo konusunda ama bu kadar inceleceğimi tahmın bıle edememiştim
ben bugunden itibaren hedeflerımı çok kuçuk koyacağım bıldın olsun şekerim belkı hafta 250gr dersem ayda 1kg yapar bende bu kılo 8 ay gibi sürede veririm ama böyle giderse hem kalıcı olur hemde korumaya almış olur vucut demi yanlış mı söylüyorum işte böyle ama sakın sen zayıflayınca benı zayıflamadan bırakma emı :2::2::2:
Sabah sabah kafa şişirdim :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?