Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

iyi akşamlar kızlar

sporumu yaptım temizliğimi yaptım yemeğimi yedim sırasize yazmaya geldi

akşam menu

kabak
salatalık

bugunden ölçuleri bir verem bakem

15-05-2012
bel :80
göğüs:95
kalça:104
göbek üstü:98
bacak:63

bugün ise
bel:75
göğüs:89
kalça:100
göbek üstü:81
bacak:61

kılomuda yarın sABAH BİLDİRECEĞİM EĞERKI FAZLA VEYA VEREMEMİŞ İSEM YARINDAN İTİBAREN GÜN GÜN YAZACAM SOYA KILOMU SEN NE YAPARSAN YAPIP BENI ZAYIFLATACAKSIN VERDİĞİN SÖZÜ UNUTMA HA

ÖPTÜM SİZLERİ

mrb soya ben de geçen hafta cumartesi başlamıştım...gr gr azalıyorum dün 64.300 dü..bugün 64.200 oldu...:)))

ama ayın 8'inde gidiyorum annemin yanına tatile...izmir'de verebileceğimi pek düşünmüyorum ama yine de dikkat ederim...

şu anki kilomu korusam yeter bana tatildeyken keşke daha önce başlasaydım...

Selammmmm ))

Esracımmmmm mucckssssss, hoşgeldin bebeğimmmm
daha sık gel kızzz, özlüyorum valla ))
ilaçlara alışman biraz vakit alır, tahminen 1 ay sürer alışma devresi, o zamana kadar sabret eğer hala aynı tepkiler devam ediyorsa ilacın bitmesini beklemeden doktora git tatlım ))

Yasemin, ölçüler çok iyi ! Eski ölçülerine de baktım geçmişe gidip )))))))) Göbek üstü ve bacaklar gayet güzel incelmiş... Mankenliğe oynuyorsun valla )) Yarınki tartı rakamını merakla bekliyorum ))

Truly, çok teşekkür ederim tatlım, sende o güzellik varken kilo verdiğinde çok muhteşem görüneceksin buna eminim )) ben kilo verme sürecimde hep çocukluk halimi gözümün önüne getirirdim çünkü en son 13 yaşımda zayıftım... Ve yüzümün şekli o zamanlardaki gibi şu anda )) Allaha şükür 37 yaşındayım ama mimik kırışığım bile yok (genetik sanırım) şu anda insanlar beni 25 yaşında sanıyor ))))) Kendimi bu şekilde sadece hayal edebiliyordum şimdi ise görüyorum... Yani istersek hayallerimiz gerçek olabiliyor, bunu bil ve devam et ))

Ve ölçülerime baktım bende bugün ))
Göğüs ve kalçadan 20'şer cm (ikisi hep aynı şekilde küçülüyor, asla biri diğerinden 1 cm küçük çıkmıyor ))))
Belden 17 cm küçülmüşüm ))

Ben size daha önce beden ölçülerimi yazmışmıydım bilmiyorum, ama bir yere not etmişim bugün buldum...

eski ölçülerim
göğüs 115
kalça 115
bel 101

şimdiki ölçülerim
göğüs 95
kalça 95
bel 84

hedef ölçülerim
göğüs 90
kalça 90
bel 70-75 arası ))

bakalım hedef ölçülerime ne kadar sürede ulaşacağım ))))))))))
Yalnız bayaa kalın bir insanmışım haaa, hele bel ölçüm yuhhh dedirtecek kadar var... 101 ne ya! kavitasyona giderken 106 ölçmüştü kadın, dövesim gelmişti valla... Yanlış ölçmüştür diye düşünmüştüm, (bel üstünü ölçmüştü, şimdi orasıda 84)

Böyle işte, bunuda yazayım da gidip rahat rahat kitap okuyayım dedim,
içimde kalırdı yoksa p
hadi öptüm sizi
yarın görüşürüz
mucksss

kesinlikle 37 gostermiyorsun canim hele zayifken dedigin gibi 25 yasindayim desen ben inanirdim en fazla o kadar gosteriyorsun :) oldukca motive edici oldu resmini gormek simdi daha da hirslandim, ben neye benzeyecegim acaba zayiflayinca uzun zamandir kendimi zayif gormedim de..

Evet günaydın kılzaar

bugun mutlu umutlu değilim ha gerçekten var bende bişeyler anlamış değilim yedikleremi dikkat ediyorum hftanın 5 günü aksatmadan 45-60 dk arası sporumu yapıyorum velasım tartı sanırım ayda 1 kg olarak oynayacak evet bugunde oynamış ama ust tarafa doğru geçen hafta 68,70kg iken bu hafta 68,90 kg olmuş olsun varsın soya bu vucudumu şaşırtma dönemı geldi sanırım eğerkı beni bu konuda aydınlatırsan sevinrim artık hedeflerimi aylık koymaya geldı ayda 1kg vereceğim diyeceğim çünkü haftalık oldu mu hüsrana uğruyom ama üzülmedim çünkü 38 beden pantolon içine giyiyorum ya gerisi boş gidecek bana da baya uğraştıracak işte zamanında yedıklerımızın acısını çekıyorum , sen nediyordun hostesler ile ilgi birşey anlatmıştınya o hep kulağımda zaten k......kaldırmadan para kazanılmayacağı gibi k.....terlemeden zayıflayamayacağım gerçekten ben böyle bır durumla karşılacağımı bılıyordum kılo konusunda ama bu kadar inceleceğimi tahmın bıle edememiştim
ben bugunden itibaren hedeflerımı çok kuçuk koyacağım bıldın olsun şekerim belkı hafta 250gr dersem ayda 1kg yapar bende bu kılo 8 ay gibi sürede veririm ama böyle giderse hem kalıcı olur hemde korumaya almış olur vucut demi yanlış mı söylüyorum işte böyle ama sakın sen zayıflayınca benı zayıflamadan bırakma emı :2::2::2:

Sabah sabah kafa şişirdim :

Günaydın kızlar sabah kalktım şimdi yürüyüşe gitcem..dün sabahtan kardesimin nişanlısı geldi barıştırmak için uğraştık..nişanlıgini alındı bir aksilik çıkmazsa 14 Temmuz Mersin'de nişanımız var buyrun gelin hepiniz davetlimsiniz...
Gelince kilo bildirimimle kahvaltımı yazcam...
Bu aralar çok telasliyiz aksatıyorum biliyorum ama sabah çıkıp yatmaya giriyorum eve...
Yarında arkadaşımın düğünü var kendimi affetirmek için resim koyarim size:)))

herkese günaydınnn güne güzel başladım.şuan keyif yapıyorum sade türk kahvesi ile 7:30 kalktım yarım saat hopladım zıpladım 150 twister yaptım 20 tane yarım mekik çektim aç karna sirkeli suyumu içtim sonra tartıldım vee 60.1 i gördüm sabah sabah sadece 100 gr gitmiş sandım meğersem 61.2 di dün öğlende kilom işe gelirken aklıma geldi 61.2 olduğu
kahvaltım
uno denge ile yapılmış tost
yarım domates 1 salatalık
1 bardak kayası suyu
dün tahlillerimi aldım canım biraz sıkılmıştı paylaşıcam birazdan tahlil sonuçlarımı.

selam kızlar

kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
domates
salatalık
peynir getirmeyi unutmuşum
1 fincan yeşilçay

ara
sade nescafe

bıde gün içinde 2 bardak şekersiz çay içtim

1 lt suyumuda içitim

günaydın dicem öğlen olmuş :)
dün giremedim kızlar kusura bakmayın
süt oğlum bizde kalmıştı ellerinden alamadım bilgisayarı
öğlen de çarşıya çıktık 12 de bi gittik akşam 7 de geldik eve
sonra da o yhorgunlukla kızımı parka götürdüm
dün sabah 1 yumurta 1 dilim uno yedim
ara öğün yok öğlen tavuk şiş yedim
akşam da makarna yaptım en pratiği o geldi gözüme
kızımınki ton balıklı ben de bi kaç lokma ton balığı yedim ama benimki yağsız az tuzlu makarnaydı
akşam ara öğünümde de kiraz ve çilek yedim canım çok tatlı istedi

bu sabah
1 simit ve çay

ara öğün 1 salatalık

öğle yemeğimi henüz düşlünmedim ama hindi yada köfte çıkarırım buzluktan

soyacım kiloda değişme yok 71.8
72 de hamile kaldığımı düşünürsek hamilelik kilolarım gitti asıl maraton başladı
dün spor yapamadım ama 7 ye kadar emzirme ve namaz araları hariç full ayaktaydım
ve gece 10a kadar oturmadım diyebilirim spor sayılır heralde :)
şimdi sporumu yapıcam sözümü verim
eliptik artık kullanılamaz durumda ama 5 dakika da olsa deniycem
250 ip atlama
250 twist
200 mekik
belki leslie de yapabilirim

Ben de bu sabah 63.700 çıktım tartida :))))))çok mutluyum çok...kahvaltıdan sonra platesimi yaptım şimdi kızımı uyutmaya çalışıyorum uyutur uyutmaz kalkıp yürüyüşümü yapacağım....bu arada hayırlı cumalar allah herkesin istediğini gönlüne göre versin....

Canlarim yuruyus yaparak teyzeme gittik oglusumla...
Orda kahvaltimizi yaptik...
Gidrrken yanima 1 adet kepekli grisinimi almistim..
Onunyaninda az peynir domtes yedim.2 bardakta sekersiz cay ictim...
Bu aralar bende sicakta yesil cay icme huyumu kaybettim...
İcincede midem bulanuyor..
Ama bana cok iyi okuyodu birazdan icicem midem bulansada bol limon sikip icicem...
ende olctum kendimi kizlar

Gogus.... 101
Bel......86
Basen....104 o nedir yaaaaa acaba 12 kilo vermeden kactim cok merak ediyorum:)))

Eve geldim sicakta yine yurudum
Tartim 72.8
Su 800 ay basina kadar gitsin yaaaa
Pazar ayin 1i....
Pazara kadar 72.0 olayim lutfeeeeeeennnn:))))
Pazqrtesi oglumun dogumgunu o gunde 71.9:))))))
Valla cok bisey istemiyorum yaa:)))
Bide temmuz14 nisana kadar da68.9:))))
Bu imkansiz gibi gorunsede basarmak icin cabalamaya deger:)))

öğlen menu
1 dilim çavdar ekmeği
domates
salatalık
1 yumurta haşlama
1 bardak çay

bugun kahvaltı gibi yapmak istedi canım kahvaltı salonundan 1 yumurta aldım diğerleri yanımda vardı

Selam kızlar ))

Bugün hepinizi görmek beni çok mutlu etti ))
Herkese tek tek cevap yazacağım, o yüzden kendimle ilgili yazıp herkse cevap yazmak için kısa kesiyorum
tartı rakamım 63,100
haziran sonuna kadar hedeflediğim gibi 62 kg hedefimi göreceğim, daha sonra temmuz 15'e kadar 60 kg hedefim var...
hadi bana bu yolda hayırlı yolculuklar ))))))
bugün günüm temizlikle geçiyor, evi taşıyacağız diye hiç bir şeye el sürmüyordum, tabiri caizse evi b.k götürüyordu ))))))
buzdolabını sileyim dedim, 1 saatten uzun sürdü geberdim valla... ardından girmişken orayı temizliyeyim burayı da sileyim derken kayınvalidemde başladı eşimde başladı derken camları sildik, odanın biri boyandı, yerler silindi vs vs vs...
Şimdi nescafe içiyorum, birazdan kaldığımız yerden devam edeceğiz ))
Bugünün sporu bu olacak sanırım çünkü çok yoruldummmmmmmmmm

Şimdi tek tek cevaplarıma geçeyim,
müsait olunca gelicem gene
mucksss

Kizlar dusumu aldim simdi ojelerimi surucem...
Oglen nemi yedim???
2 kasik lor peynirini tavaya kiydum 1 tatli kasigi sivi yag ile pisirdim icine 1 yumurta kirdim 1 dilim ekmegimle yedim ay super olmusssss)))

Pazartesi su micro plus icin randevu aldim
Denemeye deger:))
Acaba simdimi gitsem pazartesi oglumun dogumgunu cok isim var:...
Hadi ben frenchlerimi yapiyim)

Eki Görüntüle 454561

durum bundan ibaret trigliserit değerim yüksek çıktı 202 normal değer 35-135 arası

Selam inci,

öncelikle raporunu inceledim, bu değerleri doktora gösterdin mi bilmiyorum ama ben yorumlayayım hemen ))
bu kan testini aç karnına mı yoksa tok kanına mı yaptırdın öncelikle bunu öğrenmek istiyorum, çünkü tok karnına yaptırdığında trigliserit değerin yüksek çıkar... Aç karnına yaptırman gerekir... Eğer aç karnına yaptırdıysan hemen yoruma başlıyorum ))
Öncelikle korkacak birşey olmadığını bilmelisin, triglesit değerleri yağ asitleri ile ilgili değerlerdir ve düşük karbonhidrat diyetiyle gayet kolay düzeltilebilir bir değerdir... Eğer bu etkili olmazsa ilaç tedavisi ile kolayca geçebilir... Bunun bizim diyetimizle bir alakası yok, yani diyet sebebiyle bu değerlerinin yükselmiş olması imkansız bilgin olsun ))
Çünkü biz her çeşit gıdadan alıyoruz vücudumuza o sebepten vücudumuzun böyle bir değeri yükseltmesi mümkün değil... Bu konuda için rahat olsun ki doktorunda bunu onaylayacaktır...
Değerin yüksek çıkmış buna katılıyorum, ama dediğim gibi ilaç tedavisi ile geçilmeyecek bir durum değil...
Diğer değerlerin ise gayet güzel...
Bir doktora yorumlat ve doktor yorumlarını bizimle paylaş
Şimdiden geçmiş olsun tatlım ))

Canım,
68,9 kg değilsin sen, bunu sil kafandan... tarıtı yanlış tartmış seni o kadar... ben sabah tartıya çıktığımda beni 63,8 kg tarttı, yarım saat bekledim, elma sirkeli ballı suyumu içtim, tuvalete çıktım geldim tekrar tartıldım ve beni 63,1 kg olarak tarttı... Ve emin olmak için defalarca çıktım tartıya sonuç değişmedi, 63,1 gösterdi... Bu ne biliyormusun, sabah kalktığında vücut şiş olur, biraz bekle ona zaman tanı, tuvalete çık sonra tartıl... Bazen o senle dalga geçiyor bazen sen onla... Ama sen mutlaka kazanacaksın çünkü hırslısın ! çünkü kazanmak için ne gerekiyorsa yapıyorsun ! çünkü bu yola benimle çıktın ve ben asla kimseyi yarı yolda bırakmam ))

Ve vücudunu şaşırtmak istiyorsan sabah spor yapacaksın, aç karnına !
yapabiliyorsan ssabah yürüyüş yapacaksın aç karnına, en güzeli bu...
erken kalkacaksın ve yürüyeceksin, en az 2000 adım atacaksın, veya herhangi bir sporu yapacaksın...
senin vücudun akşam üstü spor yapmaya alıştı, artık bu senin yağ yakımına veya zayıflamana fayda etmiyor
onu terse çevirmek için sistemi terse çevirmen lazım anlatabiliyor muyum? (nativ gibi kızıp gitme sakın ))

birde zencefili dene diycem, 1 tatlı kaşığı toz zencefil, 1 tatlı kaşığı toz tarçın ve 2 tatlı kaşığı yoğurt, bunları karıştır ve ye.. sadece akşam yemeklerinden önce ye bakalım, biraz daha metabolizmanı hızlandırıcı bir etki sağlayalım, bakalım faydalı olacakmı...
Not: bunu diğer arkadaşlarda deneyebilir,günde saddece 1 kere tüketin, fazlası kalp çarpıntısı yapar... (inşirah sen emzirdiğin için ölçüleri 1 çay kaşığı olarak kullan, yoğurdu 2 tk olarak kullan)

Ve unutma, senle başladım senle bitiririm Yasemin ))
Seni seviyorum
mucksss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…