kesinlikle 37 gostermiyorsun canim hele zayifken dedigin gibi 25 yasindayim desen ben inanirdim en fazla o kadar gosteriyorsun :) oldukca motive edici oldu resmini gormek simdi daha da hirslandim, ben neye benzeyecegim acaba zayiflayincauzun zamandir kendimi zayif gormedim de..
Selam inci,
öncelikle raporunu inceledim, bu değerleri doktora gösterdin mi bilmiyorum ama ben yorumlayayım hemen ))
bu kan testini aç karnına mı yoksa tok kanına mı yaptırdın öncelikle bunu öğrenmek istiyorum, çünkü tok karnına yaptırdığında trigliserit değerin yüksek çıkar... Aç karnına yaptırman gerekir... Eğer aç karnına yaptırdıysan hemen yoruma başlıyorum ))
Öncelikle korkacak birşey olmadığını bilmelisin, triglesit değerleri yağ asitleri ile ilgili değerlerdir ve düşük karbonhidrat diyetiyle gayet kolay düzeltilebilir bir değerdir... Eğer bu etkili olmazsa ilaç tedavisi ile kolayca geçebilir... Bunun bizim diyetimizle bir alakası yok, yani diyet sebebiyle bu değerlerinin yükselmiş olması imkansız bilgin olsun ))
Çünkü biz her çeşit gıdadan alıyoruz vücudumuza o sebepten vücudumuzun böyle bir değeri yükseltmesi mümkün değil... Bu konuda için rahat olsun ki doktorunda bunu onaylayacaktır...
Değerin yüksek çıkmış buna katılıyorum, ama dediğim gibi ilaç tedavisi ile geçilmeyecek bir durum değil...
Diğer değerlerin ise gayet güzel...
Bir doktora yorumlat ve doktor yorumlarını bizimle paylaş
Şimdiden geçmiş olsun tatlım ))
günaydın dicem öğlen olmuş :)
dün giremedim kızlar kusura bakmayın
süt oğlum bizde kalmıştı ellerinden alamadım bilgisayarı
öğlen de çarşıya çıktık 12 de bi gittik akşam 7 de geldik eve
sonra da o yhorgunlukla kızımı parka götürdüm
dün sabah 1 yumurta 1 dilim uno yedim
ara öğün yok öğlen tavuk şiş yedim
akşam da makarna yaptım en pratiği o geldi gözüme
kızımınki ton balıklı ben de bi kaç lokma ton balığı yedim ama benimki yağsız az tuzlu makarnaydı
akşam ara öğünümde de kiraz ve çilek yedim canım çok tatlı istedi
bu sabah
1 simit ve çay
ara öğün 1 salatalık
öğle yemeğimi henüz düşlünmedim ama hindi yada köfte çıkarırım buzluktan
soyacım kiloda değişme yok 71.8
72 de hamile kaldığımı düşünürsek hamilelik kilolarım gitti asıl maraton başladı
dün spor yapamadım ama 7 ye kadar emzirme ve namaz araları hariç full ayaktaydım
ve gece 10a kadar oturmadım diyebilirim spor sayılır heralde :)
şimdi sporumu yapıcam sözümü verim
eliptik artık kullanılamaz durumda ama 5 dakika da olsa deniycem
250 ip atlama
250 twist
200 mekik
belki leslie de yapabilirim
soyacım kahvaltı yapıp gittim ben geç oldu doktora gitmeyeceğim diye sonra arkadaşım ısrar etti git sağlık ocağında kimse olmuyor yaparlar tahlil diyince gittim aile hekimine yaptırdım ilk gidişimdi kadın doktora anlattım 3 ay da 18 küsür kilo verdiğimi nasıl beslendiği anlattım tebrik etti çok iradeli olduğumu söyledi.sonra tahlili gösterdim sen zaten diyet yapıyorsun boşver kafana takma düzelir birkaç gün içinde değerlerin dedi akn değerlerin yükselmiş dedi. babamda da aynı sorun var ilaç kullanıyor ablamda da var genetikte olabilir dedi doktor.takmıcam zaten bende düzelir sanırım bana bir sıkıntı vermiyor bir yandan da iyi oldu böyle olması eşim artık bana dondurma getiremeyecek hatta sabah en seydiğim börekten almış su böreği yiyeceksin dedi bende delimisin triglesitim zaten yüksek onu yiyemem çok yağlı dedim ısrar etmedi .
Canlarim yuruyus yaparak teyzeme gittik oglusumla...
Orda kahvaltimizi yaptik...
Gidrrken yanima 1 adet kepekli grisinimi almistim..
Onunyaninda az peynir domtes yedim.2 bardakta sekersiz cay ictim...
Bu aralar bende sicakta yesil cay icme huyumu kaybettim...
İcincede midem bulanuyor..
Ama bana cok iyi okuyodu birazdan icicem midem bulansada bol limon sikip icicem...
ende olctum kendimi kizlar
Gogus.... 101
Bel......86
Basen....104 o nedir yaaaaa acaba 12 kilo vermeden kactim cok merak ediyorum:)))
Eve geldim sicakta yine yurudum
Tartim 72.8
Su 800 ay basina kadar gitsin yaaaa
Pazar ayin 1i....
Pazara kadar 72.0 olayim lutfeeeeeeennnn:))))
Pazqrtesi oglumun dogumgunu o gunde 71.9:))))))
Valla cok bisey istemiyorum yaa:)))
Bide temmuz14 nisana kadar da68.9:))))
Bu imkansiz gibi gorunsede basarmak icin cabalamaya deger:)))
çok haklısın soyacımBol koşuşturmalı bir gün olmuş insirah ))
eee hamilelik kilolarından kurtulduğuna göre asıl sende kalan kilolarla vedalaşma zamanın gelmiş ki o kilolar bir süredir senle durduğuna göre biraz kalıplaşmış kilolar diye düşünüyorum... Bu da demektirki hakikaten maraton koşusuna başlamalısın ))
Sabah sporunu sanada öneririm, daha hızlı zayıflamanı sağlar, daha güzel sonuç alırsın...
Sporunu ihmal ettiğin hergün şöyle düşün, "sarkacağım!!!"
çünkü gerçekten sarkıyorsun...
bir arkadaşımın annesi 36 kilo verdi diyetisyene giderek, kadın yıllardır kiloluydu...
ve bu kilo verme sürecinde yaptığı tek spor hergün 1 saat yürümekti sadece
ve geçtiğimiz aylarda bize geldiğinde vücudunu bize gösterdi, inanamazsın o kadar çok sarkmıştı ki anlatamam...
sadece yürüyüşle olmuyor bu işler yani... Şimdi diyetisyeni sabah akşam yürü demiş ama o sarkıklar yürümeyle düzelmez...
O kadının tek çaresi estetik yaptırmak... göbeği resmen dizlerine kadar sarkmıştı o derece yani...
halbuki diyete başladığı zaman spora da başlasaydı asla böyle sarkmazdı...
o yüzden sporu hiç bir zaman ihmal etmeyelim ))
sana verilecek en saçma örnek oldu farkındayım ama kızım sana söylüyorum gelinim sen anla olsun istedim ))))))
Kendime söyledim galiba, gidip biraz spor mu yapsam ne )))))))))))))))))))))))
çok haklısın soyacım
sporsuz sarkacağıma eminim zaten
göğüsler şu an çok kötü hatta dün eşime dikleştirme operasyonu mu yaptırsam emzirme bittikten sonra dedim
sporla düzelir mi bilmiyorum ama hakkaten kötü görünüyo iyi ki sütyenler var :):)
slim yada jillian mı yapsam bilmiyorum
bi de elimde 10 günde iyi bir beden diye bir video var onu da önceki senelerde yapmıştım
yarına sabahtan tüm ölçülerimi alıp adam gibi spora asılıcam
ayyy hiç sarkmak istemiyorum asıl maraton başlıyor ahh ahhhh şu bfiti bi ayarlasam
her gün zevkle yaparım sporumu ama bebek elimi kokumu bağlıyo
canım,
68,9 kg değilsin sen, bunu sil kafandan... Tarıtı yanlış tartmış seni o kadar... Ben sabah tartıya çıktığımda beni 63,8 kg tarttı, yarım saat bekledim, elma sirkeli ballı suyumu içtim, tuvalete çıktım geldim tekrar tartıldım ve beni 63,1 kg olarak tarttı... Ve emin olmak için defalarca çıktım tartıya sonuç değişmedi, 63,1 gösterdi... Bu ne biliyormusun, sabah kalktığında vücut şiş olur, biraz bekle ona zaman tanı, tuvalete çık sonra tartıl... Bazen o senle dalga geçiyor bazen sen onla... Ama sen mutlaka kazanacaksın çünkü hırslısın ! çünkü kazanmak için ne gerekiyorsa yapıyorsun ! çünkü bu yola benimle çıktın ve ben asla kimseyi yarı yolda bırakmam ))
ve vücudunu şaşırtmak istiyorsan sabah spor yapacaksın, aç karnına !
Yapabiliyorsan ssabah yürüyüş yapacaksın aç karnına, en güzeli bu...
Erken kalkacaksın ve yürüyeceksin, en az 2000 adım atacaksın, veya herhangi bir sporu yapacaksın...
Senin vücudun akşam üstü spor yapmaya alıştı, artık bu senin yağ yakımına veya zayıflamana fayda etmiyor
onu terse çevirmek için sistemi terse çevirmen lazım anlatabiliyor muyum? (nativ gibi kızıp gitme sakın ))
birde zencefili dene diycem, 1 tatlı kaşığı toz zencefil, 1 tatlı kaşığı toz tarçın ve 2 tatlı kaşığı yoğurt, bunları karıştır ve ye.. Sadece akşam yemeklerinden önce ye bakalım, biraz daha metabolizmanı hızlandırıcı bir etki sağlayalım, bakalım faydalı olacakmı...
Not: Bunu diğer arkadaşlarda deneyebilir,günde saddece 1 kere tüketin, fazlası kalp çarpıntısı yapar... (inşirah sen emzirdiğin için ölçüleri 1 çay kaşığı olarak kullan, yoğurdu 2 tk olarak kullan)
ve unutma, senle başladım senle bitiririm yasemin ))
seni seviyorum
mucksss
banada beklerim temizlik için
soya pirinç ve baklagilleri ne zaman yicez artık
çok şanslısın canımya benimki de ne getirsem ne yedirsem diye uğraşıyor benleaklıma gelmişken yazayım,
bugün kayınvalidem dedi ki, "yeter artık zayıflama kızım, çok zayıfladın"
sonra eşime döndü "öyle değilmi oğlum, artık zayıflamasın, çok zayıfladı"
eşimde dedi ki,
"yok anne, devam etsin, o kafasına koydu bir rakam o rakamı görene kadar devam etsin, hatta bence bundan sonra hep böyle devam etsin... Yeme tarzını da değiştirmesin bence, çok güzel kilo verdi, değiştirirse kilo alır... Böyle çok güzel oldu, böyle devam etsin..."
Şok oldum !
Yani sürekli benle gurur duyduğunu söylüyordu ama bu kadar net ilk defa düşüncelerini söyledi, ben hep diyeti ne zaman bırakacağımı beklediğini sanıyordum, çünkü herkes bunu soruyor bana ama eşim destekliyor, valla şok oldum, hoşuma gitti hepsi bir arada yani
Tam gaz devam soya dedim kendime, daha da kim tutar beni
Mucksss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?