Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Truly,
Valla ben hep söylediğim gibi bu sayfayı açarken kararlıydım 60 kilo olmaya ama bir taraftanda bilinç altımda hep yapamayacağım düşüncesi vardı )) Beni sizler hırslandırdınız.. Ben hayatım boyunca hırslı bir insan olmadım, hiç bir zaman bir şeyi elde etmek için uğraşmadım...
Hep "eğer kaderimde varsa olur" diye düşündüm, ama sizler sayesinde buna inandım ve başardım... Sizlerde bana inandınız ve başarıyorsunuz... Dediğim gibi etki-tepki ))
Ve biliyorum ki, beni bu kadar hırslandırıp bu hale getiren insanlar mutlaka başarırlar ))
Merakla hedef kilona ulaştığında paylaşacağın fotolarını bekliyorum tatlım ))
sevgilerimle

soyacım kahvaltı yapıp gittim ben geç oldu doktora gitmeyeceğim diye sonra arkadaşım ısrar etti git sağlık ocağında kimse olmuyor yaparlar tahlil diyince gittim aile hekimine yaptırdım ilk gidişimdi kadın doktora anlattım 3 ay da 18 küsür kilo verdiğimi nasıl beslendiği anlattım tebrik etti çok iradeli olduğumu söyledi.sonra tahlili gösterdim sen zaten diyet yapıyorsun boşver kafana takma düzelir birkaç gün içinde değerlerin dedi akn değerlerin yükselmiş dedi. babamda da aynı sorun var ilaç kullanıyor ablamda da var genetikte olabilir dedi doktor.takmıcam zaten bende düzelir sanırım bana bir sıkıntı vermiyor bir yandan da iyi oldu böyle olması eşim artık bana dondurma getiremeyecek hatta sabah en seydiğim börekten almış su böreği yiyeceksin dedi bende delimisin triglesitim zaten yüksek onu yiyemem çok yağlı dedim ısrar etmedi .

Bol koşuşturmalı bir gün olmuş insirah ))
eee hamilelik kilolarından kurtulduğuna göre asıl sende kalan kilolarla vedalaşma zamanın gelmiş ki o kilolar bir süredir senle durduğuna göre biraz kalıplaşmış kilolar diye düşünüyorum... Bu da demektirki hakikaten maraton koşusuna başlamalısın ))
Sabah sporunu sanada öneririm, daha hızlı zayıflamanı sağlar, daha güzel sonuç alırsın...
Sporunu ihmal ettiğin hergün şöyle düşün, "sarkacağım!!!"
çünkü gerçekten sarkıyorsun...
bir arkadaşımın annesi 36 kilo verdi diyetisyene giderek, kadın yıllardır kiloluydu...
ve bu kilo verme sürecinde yaptığı tek spor hergün 1 saat yürümekti sadece
ve geçtiğimiz aylarda bize geldiğinde vücudunu bize gösterdi, inanamazsın o kadar çok sarkmıştı ki anlatamam...
sadece yürüyüşle olmuyor bu işler yani... Şimdi diyetisyeni sabah akşam yürü demiş ama o sarkıklar yürümeyle düzelmez...
O kadının tek çaresi estetik yaptırmak... göbeği resmen dizlerine kadar sarkmıştı o derece yani...
halbuki diyete başladığı zaman spora da başlasaydı asla böyle sarkmazdı...
o yüzden sporu hiç bir zaman ihmal etmeyelim ))
sana verilecek en saçma örnek oldu farkındayım ama kızım sana söylüyorum gelinim sen anla olsun istedim ))))))
Kendime söyledim galiba, gidip biraz spor mu yapsam ne )))))))))))))))))))))))

Ok canım ))
tok karnına yaptırdığın için yüksek çıkmış olabilir o zaman ))
çünkü bu test için en az 8-12 saat arası açlık gerekiyor bilgin olsun...
ve dediğim gibi yağ asitleri ile ilgili bir değer bu, bunun dışında bir şey değil...
ki iyi ve kötü huylu kolestrolün gayet güzel çıkmış, şekerin çok iyi...
yani değerlerin gayet güzel ))
bu yüksek çıkan değerin ise genellikle kalp hastalıkları veya pankreatit hastalıklarında önemlidir ama bunlar için kolestrolünde yüksek çıkması önemlidir... Sende bunlar gayet güzel )) Korkacak hiç bir şey yok yani doktorun dediği gibi...
Gerekirse 3 ay sonra bir daha test yaptırırsın (aç olarak) için rahat eder
sevgilerimle

holgeldin qwerty,
gözümüz yolda kaldı ya, nerdesin sen?
bir daha bu kadar uzak kalma ))
hemen bakalım durumunaaaa 72,8 çok iyi rakam )) merak etme 2 günün var spora aban, salataya aban verirsin ))
yalnız ölçüleri biraz düşürelim... Bel 80'in altına düşsün, 80 sınır kadınlarda, bel çalış bol bol...
Göğüs ve kalça 95'lerde olsa süper olur valla manken olursun, kendi hedeflerini koy ona göre çalış yani
Ve istediğin kiloya düşmek tamamen senin elinde, sabah erkenden aç karnına yapılan tempolu yürüyüşler çok iyi yağ yakıcıdır bilesin ))
kahvaltıdan 1 saat sonra ise sporunu yaparsan gayet güzel kilo verirsin...15 günde 3 kilo gayet verilebilir bir kilo, hedefle ve yap ))
Mucksss

çok haklısın soyacım
sporsuz sarkacağıma eminim zaten
göğüsler şu an çok kötü hatta dün eşime dikleştirme operasyonu mu yaptırsam emzirme bittikten sonra dedim
sporla düzelir mi bilmiyorum ama hakkaten kötü görünüyo iyi ki sütyenler var :):)

slim yada jillian mı yapsam bilmiyorum
bi de elimde 10 günde iyi bir beden diye bir video var onu da önceki senelerde yapmıştım
yarına sabahtan tüm ölçülerimi alıp adam gibi spora asılıcam
ayyy hiç sarkmak istemiyorum asıl maraton başlıyor ahh ahhhh şu bfiti bi ayarlasam
her gün zevkle yaparım sporumu ama bebek elimi kokumu bağlıyo

öğle yemeğim
hindi sote 1 kaşık yağla bol pul biberli pişirdim
marul domates salatalık maydonozu doğrayıp içine kattım
1 dilim çok tahıllı ekmek
yoğurt

bugün suyumu ihmal ettim 1 ltlik şişemi aldım yanıma yudumluyorum

Tatlım,

o göğüsler hepimizin problemi sadece senin değil ))))))
kaç senedir süt dolu gibi dimdik duran göğüslerim 20 cm küçülünce sönmüş balon gibi oldular resmen...
şimdi onları dikleştiricem diye habire göğüs hareketleri çalışıyorum ))
Ama şunu söyliyeyim, spor gerçekten çok etkili... 1 haftadır göğüsle ilgili ne hareket bulduysam yapıyorum hakikaten etkisini görüyorum...
ayrıca her duşa girdiğimde çıkmadan önce soğuk suyu açık göğüslerime tutuyorum, en çok bunu tavsiye ederim, buz gibi suyu yiyince kendini toparlamayacak göğüs tanımıyorum )))))))))))))))))))))
Ve vücudun hiç bir yeri öyle 1 ayda hopp diye toparlanmaz, biraz zaman tanımak lazım..
ağustosa kadar zaman tanıdım bende, o zamana kadar vücudumda bir tane sarkık yer, bir tane selülit kalmayacak,
aha da sözüm söz !
her yerim estetik görmüş gibi olacak,
haydi spora )))))))))))))))))))

evet yarın sabahtan itibaren sabah sporuna başlıyorum yarın kı sporum zaten yuzmek cumartesi deniz pazar aquparka gitmeyı planlıyorum
zencefılı zaten vermış olduğun cada tüketiyorum ama bu karışımıda denicem

Ben cok aciktim yaaa:)))
Evde salata malzemeside kalmamis kocami arayimda pazar yapalim bari...
Pazartesi oglanin dogumgunu cerceveler yaptirdim miknatisli magnetler daha onlari suslwyecem ben:)))
Biran oncede zayiflamak istuyorum...
Yaz olunca giyinmek istiyor insan....
Pazartesi ne giycem dogumgunune onuda bilmiuorum
Herkez sasirsin istiyorum..
Saclarimi kestirmek istiyorum...
Brezilya fonumu tekrar
yaptirmak istiyorum...

Sac rengimi degistirmek istiyorum..
İstiyorumda istiyoruuuuuuuuum:)))

Selam kızlar,

heleşükür temizlik bitti, bende bittim ))
herşeyim tertemiz oldu, yepyeni görünüyorlar valla, beni de o kadar ovalasalar bende yepyeni görünürüm herhalde )))))))))
akşam yemeğimi henüz yemedim, ne yiyeceğimi de bilmiyorum zaten...
menümü paylaşayım sizle önce...

sabah,
dil peyniri (lor bitti)
1 dl tb ekmeği
1 ceviz
bitki çayı
türk kahvesi

öğlen
1 büyük kase çorba (dün yaptığım çorba, enfes oldu, tarifini yazıcam birazdan)
nescafe
yeşilçay

bu arada farkettim ki hiç ara öğün yapmamışım ben ))))

akşam yemeği olarak yine çorba içeceğim sanırım, hiç bir şey hazırlayacak halim yok çünkü...
az sonra kankim gelebilir, onunla kuaföre yada kafeye gidebiliriz, duruma göre bakıcaz...

ben çorba tarifimi vereyim, çok doyurucu hala acıkmadım ama birşeyler yemezsem gece acıkırım, o yüzden bunu yazdıktan sonra yiycem ))

1 su bardağı aşurelik buğdayı iyice kaynatıyoruz, sonra içine sıcak suda 15 dakika beklettiğimiz 1 su bardağı yeşil mercimekleri atıp kaynatmaya devam ediyoruz... yeşil mercimekler ve buğday kaynamaya devam ederken 1 kuru soğanı minik minik doğrayıp az yağda kavuralım, sonra içine kekik, bol nane, karabiber, pul biber ekleyelim, sonra da içine salça koyup kavurduktan sonra yemeğimizin içine katalım... yemeğimizin içindeki yeşil mercimeklerde piştikten sonra biraz tuz ekleyip, içine 2 avuç kadar erişte atalım ve erişteler pişene kadar kaynatmaya devam edelim...
Yemeğimiz hazır, afiyet olsun ))
Not: aşurelik buğday biraz geç pişiyor o yüzden suyu bol koyun, yoksa sürekli su eklemek zorunda kalabilirsiniz ))

Hadi ben gidip çorbamı içeyim ))

banada beklerim temizlik için

soya pirinç ve baklagilleri ne zaman yicez artık

Gelirim derdim Esracım ama temizlik yapmaktan nefret ederim ))))))))
başladım mı duramıyorum o yüzden hiç yapmamayı tercih ediyorum, ayda yılda bir temizlik yapıyorum bende p

gelelim sorunaaaa
pirinci ancak hedef kilomuza ulaştığımızda yiyeceğiz, ondan önce yiyipte kan şekerimizi yükseltmeye ve karnımızı acıktırmaya ihtiyacımız yok diye düşünüyorum ))
baklagilleri zaten yiyoruz tatlım, kuru fasülye, nohut, mercimek, börülce... bunları hiç bir zaman yasaklamadım ki ))
istediğin zaman yiyebilirsin, tavsiyem kuru fasülye yerine nohut tercih etmen yönünde olacaktır, fasülyeden daha masumdur tabi normal ölçülerde yenildiğinde ))
sevgilerimle

aklıma gelmişken yazayım,

bugün kayınvalidem dedi ki, "yeter artık zayıflama kızım, çok zayıfladın"
sonra eşime döndü "öyle değilmi oğlum, artık zayıflamasın, çok zayıfladı"
eşimde dedi ki,
"yok anne, devam etsin, o kafasına koydu bir rakam o rakamı görene kadar devam etsin, hatta bence bundan sonra hep böyle devam etsin... Yeme tarzını da değiştirmesin bence, çok güzel kilo verdi, değiştirirse kilo alır... Böyle çok güzel oldu, böyle devam etsin..."

Şok oldum !

Yani sürekli benle gurur duyduğunu söylüyordu ama bu kadar net ilk defa düşüncelerini söyledi, ben hep diyeti ne zaman bırakacağımı beklediğini sanıyordum, çünkü herkes bunu soruyor bana ama eşim destekliyor, valla şok oldum, hoşuma gitti hepsi bir arada yani

Tam gaz devam soya dedim kendime, daha da kim tutar beni
Mucksss

Aksam yemeginde semizotu ve corba yedim...
Oglusun cercevelerini yaptim biraz ama daha var...
Randevuyuda saliya aldim...
Bakalim sonuc ne olacak...

Tesekkurler soya sana...kendimi sevmeye basladim sayende canim arkadadim...
Hayal ettikce dahada kilo vrrecegimi cok heyecanliyorum...
Tabi birde sabirsizlaniyorum...

çok şanslısın canımya benimki de ne getirsem ne yedirsem diye uğraşıyor benle

Gunaydin zayif arkadaslarim...
Sabah kalktim sekersuz nescafemi ictim...
Tartildim dun 72.8 di bugun 72.5:))
Pazartesi 71.9 olabilecekmuyim bilmiuorum ama ben olmayi cok istiyorum...
Bugun arkadasin dugunu var birazdan kuafore gitcem ruh halime bakar ne yaptircagim...
Ne giyecegimide bilmuyorum hicbirseyim olmuyor yenide birsey almakistemuyorum....
Cunku bu kilodada kalmiycam...
dun internetten bir ceket begendim batik katoligundan...
Aradim magazayi kizlar taniyo beni..varmi cejet diye sordum kalmamis baska magazalara bakariz dedi...
Kac beden olacak dedi 42 dedim
Kiz bana seni gordum cok zayiflamissin 42 mi dedi???
Valla bende bedenimi bilmuuorum dedim..
Evet zayifladim dddim:)))
40 bedene baktiriyim dedi kiz))
Onuda olcakmi bilmuuorum ellerinde varsa getirtcekler bende deniycem:)))

Demekki herkez farketmeye baslamis cok sevindim:)))

Günaydın güzeller güzeli kızlarımmm ))

bir kaç gündür sabahları uyanmakta güçlük çekiyorum, nativ mi beddua etti nedir )))))))))) (şaka şaka, öyle birşey yapmaz biliyorum, espri yaptım)
Nativ demişken, eğer gelip okuyorsan gel artık ya, aramızda kan davası mı oldu nedir bu kadar uzattığın mesele, hadi bana kızdın küstün, arkadaşlarına da mı küskünsün, gel bir selam yaz bari, özledik seni, bak sırf gelip yazasın diye sana sataşıyorum ki kızasın da yazasın ))

Sabah eşim yeğenini alıp ehliyet sınavına götürdü, birlikte yazılmıştık ehliyete ama o yazılı sınavı geçememişti, bugün tekrar giriyor, umarım geçer..
Sabah kalktım, pek kahvaltı yapasım yoktu, 1 dilim dil peyniri ile 1 dl tb ekmeği yedim bitki çayımla birlikte..
birazdan sporumu yapıp kuaföre gideceğim.. Kıl tüy işlerimi halledip sonra saçlarımı kestireceğim (uçlarından)
acayip saçlarım dökülmeye başladı, senede 2 kere saçlarım dökülür benim nedense, o zamanda mutlaka kestirmem gerekir yoksa ciddi dökülme yaşarım, gidip kestireyim yoksa kel kalıcam diye korkuyorum ))))))) niye oluyor bilmiyorum ama kestirince duruyor...
Sırf bu yüzden saç uzatamıyorum yaw... ama dökülenlerin yerine minik minik saç çıkıyor, hemde daha fazla çıkıyor... Uzun saça alışık bir kafa derim yok anlaşılan )) Yıllar önce her ilkokul çocuğunun olduğu gibi benimde belimde saçlarım vardı, o zamanlar saçlarım gürdü, annem her sabah örerdi onları, tabi uzun saçı hiç bir zaman sevmediğim gibi o zamanda sevmezdim ))
bir gün annemden gizli gidip kestirmiştim, düşünün ilkokula gidiyorum ama annemden gizli gidip saçımı kestiriyorum ))))))))))))))))))))))

annem saçlarımı kesilmiş görünce beni tuttuğu gibi küvetin içine sokmuştu ve eline makası alıp saçlarımı resmen kırpmıştı ve öyle kırpık kırpık 1 hafta dolaştırmıştı beni ya, ne gaddar annem varmış benim )))))))))))))))))))))

Kilom hala aynı, 63,100... 62'li rakam rüyam yarına kaldı )) Napalım temmuz başında görürüm artık 62'li rakamları, geç olsun güç olmasın değil mi ))

Bugün gidip kendime yeni iç çamaşırları almaya karar verdim, çünkü göğüs ve kalçadan 20 cm incelince iç çamaşırlarımın bende nasıl durduğunu ancak şöyle anlatabilirim, alt çamaşırlarım arap kadri donları gibi, üst çamaşırlarım ise içine olgun bir portakal daha sığabilir gibi duruyor )) Artık vaktidir yeni ciciler almanın ))

Neyse, artık gidip spor yapayım, sonra duş alıp doğru kuaföreeeee
görüşürüz kızlar
mucksss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…