Selaaaammm gene ben geldim
p
saçlarımı kestirdim, kaş-bıyık aldırdım oh gel keyfim gel...
makyajda yaptım, görüntüyü kurtardık yani
la senzaya gidip iç çamaşırı da aldım, 2 tane sütyen aldım çok güzel, bedenim eskiden 38D'ydi, şimdi 36C olmuş ))
hayatımda ilk defa straplez sütyen aldım kendime
koca göğüslerimi tutacak sütyen bulamıyordum artık buluyorum
birde kampanyaları vardı, renk renk sütyenler vardı ama onlardan almadım, almışken kaliteli olsun dedim, kıydım valla paraya ))
şimdilik 2 tane aldım çünkü hala diyet ve spor devam ediyor, cesaret edemedim daha fazlasını almaya, küçülür falan bir daha almam gerekir neme lazım )) kilotlarda da kampanya vardı, o kampanyaya balıklama atladım, çok kaliteli oluyor malları, aldım birsürü... kilotlardada XL giyiyordum, şimdi hepsini M beden aldım
Birazda kitap aldım kendime, okuyacak kitabım kalmamıştı, bu sefer değişiklik olsun diye cep boy kitaplardan aldım, bu hafta havuza gitmeyi düşünüyorum, en azından havuz başında rahat okuyacak kitap olsun dedim )) Zaten annemin evinde birsürü kitabım var, bir ara gidip ordan kitap alacağım okumak için... Bende okuma manyaklığı var, habire kitap alıp duruyorum, çalışırken maaşımın bir kısmını kitaba ayırırdım, ve mutlaka kitap alırdım, her ay en az 5 kitap okumam lazım (hiç okumadığım zaman 5 kitap) Konu çok önemli değil, herşeyi okumak, herşeyden bir parçada olsa bilgi edinmek gibi hastalığım var... Ananem hep derdi ki, "herşeyi öğrenin birgün lazım olur" bu söz kulağıma küpe oldu nedense, bende habire okuyorum, hakikaten öyle zamanlarda işime yarıyorki o okuduğum şeyler anlatamam size ))
Küçükkende ansiklopedi okurdum, hastalık işte ))
Öğlen yemeği olarak AVM'de olduğumdan ızgara köfte ve salata yedim, şimdide bitki çayımı içiyorum...
bu arada aklımdayken yazayım,
insirahcım,
lor peynirinden sıkıldıysan dil peyniri yiyebilirsin bir süre...
onunda tuz oranı çok düşüktür, yağ oranı biraz lora göre fazladır ama en azından lordan sıkıldığın için dönüşümlü olarak kullanabilirsin tatlım...
yeşillik içinse tavsiyem sabahları salata yapman olacaktır, çoban salatası yapar gibi domates, salatalık, yeşil soğan, maydanoz, dereotu doğra içine çok az zeytinyağı, bol limon koy öyle ye... hem tadını çok beğeneceksin hemde o sıkıldım dediğin yeşilliği yemeğe doyamayacaksın emin ol ))
Yada yumurta haşladığında yumurtayı doğra, içine yeşil soğan dereotu ve maydanoz doğra, biraz pul biber, limon ve bir iki damla zeytinyağı gezdir öyle ye... yeşillik yemenin hertürlü yolu var merak etme ))
Hadi kaçtım
sevgilerimle ))