Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Kizlar tartim ayni 72.100
Dunle bugun arasinda fark yok...
Ama yarin olacak 71leri gorcem kafama koydum...
Gelelim bugune tam tamina 3 ayi geride biraktim...
84.0olan kilom bugun 72.2 toplamda 11.800 kaybettim ayda ortalama 4 kiloya tekabul ediyor haftada 1 kiloya..... zaten benimde istedigim tam tamina buydu...
Yani bu ayin sonunda 68 li rakamlar bana gulumseyecek:))))

Buraya ilk basladigim gun vermem gereken kilo 24tu...
12 kilosu gitti geriye kaldi 12....
Yani tam tamina yolun yarisindayim...artik yolun basinda degil tam ortasindayim...3 ay sonundada insallah yolun sonuna gelmis olucam...

Kendim bunu asla basaramazdim...oncee soya sana sonra yaseminime incime insirahima trulyme prensesimde terketti bizi heralde nativeme diycem umarim okursun...

Sanirim baska kimse kalmadi yada hatirrlamadigim varsa lutfen kirilmasin...
Bu yola ben sizinle ciktim..daha once toplamda12 kilo vermisligim hic olmadi...
Bu benim icin buyuk istikrar))

Suanda 2.100gram daha kaybedersem evlendigim gunku kiloma kavusmus olucam...
Simdiki hedefim bu...
Bu hedefimide temmuz15 diyorum...

Kaybettigim margarin hesabima gelince bakalim kac paket yag gitmis. ..
11.800:250=48 paketyaklasik olarak...
48paketi dolaba sigdiramayan ben vucuduma nasil sigdirdim halaanlamis degilim...
Geriye kaybetmem gerken bir48 paketim daha olmasina ragmen umutluyum cunku benimsizler gibi arkadaslarim var..
Bu sayede ben hicbirzaman yikilmam:)))

Sizleri cok seviuorum...

günaydın herkese
yasemincim teşekkürler tatlım sende zayıflayacaksın kesin sende bu azim ve sabır varken kilomu kalır hiç.
dün giremedim çünkü evdeki neti kapattırdım.reglim yaklaştı yeşilçayda içmedim dün cumarteside içmemiştim o yüzden şişkiliğim hat safada gazım var karnım şiş
kahvaltım
ekmeğim kalmamış çeyrek simit domates salatalık kayası suyu
şimdide sade türk kahvesi içiyorum.

Yasemin super gorunuyosun masallah arkadasim. ..
Hic 68 gibi degilsin valla 60 gibi cikmissin:)))
Devam canim benim basarcaz:)))

inci ve gwerty baby her ikinizde teşekkur ederim sizler olmasanız ben şimdiye kadar on kere bırıaktıydım kılo vereceğil yere alırdım ama 60 kg görecem sizlerin sayesınde

evlendiğimde 63 kg isim uzun yıllar oldu 60kg görmeyelı ama önce 65 kg hele bir görem

ara
yeşilçay
yeşil elma
elma azcık içimi kıyar gibi 1 adet salatalık yedim

ara öğün
1 kupa yeşilçay( biberiye tarçın karabiber poşet yeşilçay) dökme yeşilçayım bitmiş poşet yeşilçay koydum.
2 adet form bisküvi
yanıma meyve koymayı unutmuşum öğlende eve gidince alıcam yanıma akşam üzeri ara için.

öğle yemeğim 5 köfte salata ayran 1 dilim çok tahıllı ekmek

bu hafta pazartesiye kadar süre verdim kendime 70.9 olmak zorundayım
sağolun kızlar desteğiniz için
iyi ki burası var

yasemincim süper görünüyosun 65lik halini merak ediyorum

ben de dün ölçülerimi aldım dün spor yapamadım ama bugün yapıcam söz
eliptik sizlere ömür artık hiç kullanılmaz vaziyette
yaptırabilirsem çok güzel olucak
ama bugün slime başlıyorum
slim start up vira bismillah

Kızlar nasılsınız??
ben geldim sonunda ..
beklediğimden çok daha fazla büyüdü sağlık problemim başka şeyler de yaşadık ama neyseki kurtuldum sayılır. .
özlediniz mi bakayım benii?
Ben özledim de sizleri biraz çekiniyorum
çünkü bu arada hiçbir şey yiyemeyecek hale geldim hiçbir şekilde bir şey yiyemiyordum yarım dilim kadar kek yedirdiler bi kaç gün de biraz da dondurma yedim
geri kalan günler meyve yedim. .

şimdi kaçamak yapmış oldum ama durumum buydu. . 74.9 a kadar düştüm tabi bu sırada bir kaç günde ama şuan regl oldum ve şişlik var 75.2 çıktım bu sabah. .

sabah küçücük bir parça beyaz ekmek ve peynir yedim ama malesef (afedersiniz ) çıkardım

arada şeftali yedim ve yarım dilim kuru ekmek midemi tutsun dedim

öğlen 5kaşık kadar bulgur pilavı +1tatlı kaşığı yoğurt

durum bu arkadaşlar fikirlerinizi değerlendirmeleri bekliorum belki düzenimin bozulması kacamağımdan dolayı ıstemeyeceksınız benı ama
sağlığımın başka şeyler yarttığını ve mecbur kaldığımı anlattım

umarım bir daha böyle şeylerden dolayı uzak kalmak zorunda kalmam sizleri seviyorumm:)

Selam kızlarrrr,

işlerimi hallettim geldim,
çok yoruldum, sıcaktan piştim, öyle bir haldeyim yani ))

Yasemin, muhteşem görünüyorsun tek kelimeyle !
Kesinlikle o resme bakarak 68 kg olduğunu söyleyemem, max. 62 diyebilirim senin için ))
Tebrik ederim canım, çok güzelsin gerçekten ))

qwerty, 48 paket yağ az bir rakam değil, diğer 48'den de kurtulmanı tez zamanda kurtulmanı dilerim ))
muhteşem haberler bunlar, valla günümü güzelleştirdiniz, tebrik ederim canım arkadaşlarım...
gurur duyuyorum sizlerle ))

incicim, seninde resimler süperdi, son 2 kilomu da vereyim face'te resimlerimi yayınlıycam bende ))

insirah, şu spor aşkın beni coşturuyor valla, kalkıp spor yapayım diycem ama o kadar yorgunum ki fasülye ayıklıycam ama halim yok onu bile ayıklayamıyorum şu anda ))))))

ay teşekkur ederim canım o senın güzelliğin bizde senin resimlerinizi dört gözle bekliyoruz

soya kalk oturmak yok en azından 20 dk spor yap bakem hiç olamazsa bıle aç muzık oyna eğerkı spora ara verirsen gerçekten insan tebelleşiyor o yuzden ara yok hareket zamanı hem dün zaten fazlasıyla dinlenmışsın akşam 7 sabah 7 garı anla

papahıa kız sen de çok ihmal ediyon buraları olmuyo

Son düzenleme:

yasemincim ameliyat olduğumu söylemiştim belki kaçırmışsındır . söyledikten snra tekrar başka operasyonlar geçirdim malesef talihsiz bir dönemdeyim ihmalim o nedenle

söz verdiğim gibi start it up yaptım
bacaklar iyi de kollarımı hiç çalıştırmıyomuşum titredi resmen
sonlardaki şınavı da tam yaptığım söylenemez
neyse kötünün iyisi
vücuduma zaman tanıyım biraz
ara öğünümde 2 galeta 1 bardak sütle

akşam yemeğimi henüz düşünmedim evde kabak var ama bizimkiler yemiyo
onlara ayrı yemek yapıyım en iyisi ben kabak yiyim
inşallah bu hafta sonuna kadar görürüm 70i

ayy yazarken bile kollarım titriyo

Selam paphia,
tekrar geçmiş olsun,
sağlığın umarım artık daha iyidir...
kaçamakların için herhangi bir ceza vermek yada seni aramızda görmek istemiyoruz gibi cümleler kurmak gibi bir düşüncemiz yok...
bunun mecburiyetten olduğunu düşünmüyorum, neticede kek yada dondurma yiyebilen biri bunlar yerine başka birşeyde yiyebilirdi ))
Ama ameliyat sonrası moral-motivasyon için yediklerine de kızmayı düşünmüyorum, o kadar gaddar bir insan değilim ))
Herzaman ilk önceliğim sağlık olmuştur, diyet devam edebilir ama önce sağlıklı olmak şartıyla...

Bende bir daha bizden uzak kalmamanı dilerim,
umarım artık sağlık problemleri yaşamazsın ve daha sağlıklı olarak aramızdaki yerine dönersin...
Sevgilerimle

bugun sporum tam 30 dakıka yaptım ve ben bıttım
spordan ö nce balkonları yıkadım ortaLIK TOPLADIM ŞİMDİDE MUTFAĞA GİRECEM

GÖRÜŞÜRÜZ

Yasemin,
fırçayı basmışsın bana yaw ))))))))))))))
valla kalkıp spor yapamadım ama 1 saatten fazladır mutfaktayım resmen anam ağladı...
yemek yap, mutfağı temizle, onu doğra, bunu soy geberdim, hiççç kusura bakma bunu spora sayıcam )))))))))))))))
Yahu bırak bir gün kaslarım dinlensin, dün havuzda deli gibi spor yaptım, ondan önceki gün spor yaptım...
1 gün ara vereyim yahuuu (resmen yalvarıyorum ha )))))))))))))

akşam için zeytinyağlı fasülye yapıyorum,
pratik yemek, güzel yemek ))
tek zorlayan kısmı fasülyeleri ayıklamak !
çünkü kenarlarını kesiyorum ince ince, kılçıktan nefret ederim
kılçık gelecek ağzıma diye o riski sıfıra indirmek için tüm fasülyeleri tek tek temizlemek bayaa yoruyor ))

birde akşam için fırında patlıcan yemeği yapıyorum,
patlıcanları önceden tuzlu suda beklettim (halka halka doğrayıp)
süzdükten sonra üzerine az biraz zeytinyağı gezdirdim, çok az tuz serptim..
sonra hepsini fırın ızgarasına dizdim ve közledim..
ayrı biryerde kıyma, soğan, kırmızı biber, yeşil biberi kavurdum
içine domates, sonrada biraz salça koydum, az biraz tuz attım
sonra patlıcanlarıda ekleyip hepsini borcama koydum, içine birazda su ekledim...
şimdi fırında 200 derecede pişmeye bıraktım
kızartma yok, yağ çok az, tuz zaten yok denecek kadar az, bakalım tadı nasıl olacak ))
tek unuttuğum sarımsak !
Nasıl unuttum nasılll, yazarken aklıma geldi bak, tühhhh
Neyse, önce yemek güzel olsunda sarımsağı eksik kalsın ))

Böyle işte,
şimdi belim acayip ağrıyor,
çok ayakta kaldım
bütün gün koşturunca yoruldum tabi (yasemin nolur bugün spor yapmiim nolur yaaaaa)
mucksss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…