inci sonunda başardım resim yuklemeyi
Selam kızlarrrr,
işlerimi hallettim geldim,
çok yoruldum, sıcaktan piştim, öyle bir haldeyim yani ))
Yasemin, muhteşem görünüyorsun tek kelimeyle !
Kesinlikle o resme bakarak 68 kg olduğunu söyleyemem, max. 62 diyebilirim senin için ))
Tebrik ederim canım, çok güzelsin gerçekten ))
qwerty, 48 paket yağ az bir rakam değil, diğer 48'den de kurtulmanı tez zamanda kurtulmanı dilerim ))
muhteşem haberler bunlar, valla günümü güzelleştirdiniz, tebrik ederim canım arkadaşlarım...
gurur duyuyorum sizlerle ))
incicim, seninde resimler süperdi, son 2 kilomu da vereyim face'te resimlerimi yayınlıycam bende ))
insirah, şu spor aşkın beni coşturuyor valla, kalkıp spor yapayım diycem ama o kadar yorgunum ki fasülye ayıklıycam ama halim yok onu bile ayıklayamıyorum şu anda ))))))
ay teşekkur ederim canım o senın güzelliğin bizde senin resimlerinizi dört gözle bekliyoruz
soya kalk oturmak yok en azından 20 dk spor yap bakem hiç olamazsa bıle çek muzık oyna eğerkı spora ara verirsen gerçekten insan tebelleşiyor o yuzden ara yok hareket zamanı hem dün zaten fazlasıyla dinlenmışsın akşam 7 sabah 7 garı anla
papahıa kız sen de çok ihmal ediyon buraları olmuyo
yasemincim ameliyat olduğumu söylemiştim belki kaçırmışsındır . söyledikten snra tekrar başka operasyonlar geçirdim malesef talihsiz bir dönemdeyim ihmalim o nedenle
Kızlar nasılsınız??
ben geldim sonunda ..
beklediğimden çok daha fazla büyüdü sağlık problemim başka şeyler de yaşadık ama neyseki kurtuldum sayılır. .
özlediniz mi bakayım benii?
Ben özledim de sizleri biraz çekiniyorum
çünkü bu arada hiçbir şey yiyemeyecek hale geldim hiçbir şekilde bir şey yiyemiyordum yarım dilim kadar kek yedirdiler bi kaç gün de biraz da dondurma yedim
geri kalan günler meyve yedim. .
şimdi kaçamak yapmış oldum ama durumum buydu. . 74.9 a kadar düştüm tabi bu sırada bir kaç günde ama şuan regl oldum ve şişlik var 75.2 çıktım bu sabah. .
sabah küçücük bir parça beyaz ekmek ve peynir yedim ama malesef (afedersiniz ) çıkardım
arada şeftali yedim ve yarım dilim kuru ekmek midemi tutsun dedim
öğlen 5kaşık kadar bulgur pilavı +1tatlı kaşığı yoğurt
durum bu arkadaşlar fikirlerinizi değerlendirmeleri bekliorum belki düzenimin bozulması kacamağımdan dolayı ıstemeyeceksınız benı ama
sağlığımın başka şeyler yarttığını ve mecbur kaldığımı anlattım
umarım bir daha böyle şeylerden dolayı uzak kalmak zorunda kalmam sizleri seviyorumm:)
ay afedersin tatlım geçmiş olsun atladım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?