Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Soyacım midem hiçbir şey almıyordu ama yarım dilim keki yedim bir tek onu aldı midem

dondurmaysa sıcak havada isteyeceğim tek şey oldu sanırım içindeki çikolata parçalarını tek tek çiğnemeden çıkardım ama toplasan 1haftada 3 top yedim diyebilirim
olmaması gerekti evet ama canımın acısından diyeti falan düşünmek istemedim.
iyi dileklerin için teşekkür ederim umarım sağlık sorunları daha yaşamam
dkişlerim hala duruyor spor yapamıyorum zaten diyete de dikkat ediyor olacağımm

Bir de artık peynir ekmek yemek istemiyorum kahvaltıda hele ki bu sıcaklarda nesfit yemiyoruz biliyorum ama sütsüz nesfit yesem bana nasıl etki eder??

gerçekten lorun adını bile duymak istemiyorum bozuk lor yedikten snra.

Nesfit yiyebilirsin, süt kullanacaksan yarım yağlı olsun (yağlı veya yağsız değil, yarım yağlı)
Ama hersabah olmasın, arada normal kahvaltı yap, lor yerine dil peyniri yiyebilirsin
tadı kaşar gibi, yağ ve tuzu az, ama çok lezzetli... 1 kk hakkın var ))
sevgiler

AY iyi bari ne harika bir haber bu süt hiç kullanmıyorum sütsüz yerim nesfiti de :)

kıYAMAM SANA BUGUNLUK SEN EN IYISI SPORUNU YAPMA BOL BOL DINLEN ŞEKERIM
ZATEN SEN GEREĞİNDEN FAZLA KALORİ HARCAMIŞSIN
İYİ AKŞAMLAR

Söylemeden geçemiycem,
fırında patlıcanım muhteşem olmuştu muhteşemmmmm
hepsini yiyebilirdim o derece yani ama malesef artık 4-5 kaşık yedikten sonra doyuyorum
bazen doymaktan nefret ediyorum ))))))
tek eksiği sarımsaktı ama farkedilmiyor bile,
tavsiye ederim kızlar, mutlaka yapın !

şimdi bizim emlakçıya gidiyorum
bi çay içiim, bi soriim şu ev ne zaman satılacak ))
Mucksss

GÜNAYDIN HERKESE İYİ KI HEPİNİZ VARSINIZ

AYLARDIR TAKILIP KALMIŞTIM AYNI KG GİDİPİ GELIYORDUM bugun o kadar mutluyum sabah tatıldığımda önce 67,70kg geldim sonrada 68kg geldim olsun enazında artı olmuyor ya ona çok sevındım

SABAH 06,30 KALKTIM 15 DK SPORUMU YAPIP DUŞUMU ALIP SAAT 07,45 ÇIKTIM EVDEN AMA YURUYEREK DEĞİL BERBAT BIR SICAK VAR O YUZDEN YURUYEMIYORUM

ŞİMDİ KAHVEMI BİR İÇYİMDE KENDİME GELEM

günaydın herkese
kahvaltım ekmek almayı unutmuşum
küçük bir parça beyaz ekmek domates salatalık biraz peynir 1 bardak çay
soyacım ben sana benim stajeri göndereyim deli ediyor beni şimdi geldi işe bey efendi sanki ben stajerim ya kalkıp gelemiyor bir türlü işe

Denize düşen yılana sarılır derler ya,
yakın olsak alırdım inci ))
kankam çalıştığı işyerine bir tane stajer aldı ama stajer burnundan getirdi valla
kızı deli etti, önce 3 hafta işe gelmedi, hastayım dedi, sınavlarım var dedi, dedi de dedi yani...
şimdide başladı ama başka bir şirkette daha fazla para veriyorlarmış oraya geçicekmiş falan filan...
şu saatten sonra stajer bulmakta zor anlayacağın, kankamı zor durumda bıraktı ))
o yüzden acilen stajer bulmam gerekiyor ))
ama senin stajerde sopalıkmış anladığım kadarıyla, sen gönder ben onu ıslak odunla bir döviim gönderiim
ıslak odun, sabah erken uyanmak için birebirdir )))))))))))))))))))

Yasemin,
çok mutlu oldum çoookkkkkk
sen şu kilolarından kurtul başka ne isterim ki ben )))))
valla senden çok beni sinir ediyor, yatıyorum kalkıyorum ne yapabiliriz diye düşünüp duruyorum )))
hadi bakalım, 65'i bir görelim, sevinçten göbek atmazsam şerefsizim ))))))))))))))))))))

Günaydınnnn

ancak şimdi günaydın yazabildim, önce size yazmak istedim çünkü ))
kilom dünküyle aynı 62,7 )) e normal, çünkü sabitleyerek giden bir kilom var bildiğiniz gibi...
düşüyor sonraki 2 gün sabitliyor, sonra gene düşüyor ))
tahminen perşembe günü düşer bu rakam...
15 Temmuza kadar 60 küsürü görmek gibi bir hedefim var bakalım başarabilecek miyim ?
(Ne saçma bir cümle oldu değil mi? 4 ayda 26 kilo verdim, 15 günde 2 kilo veremeyecekmiyim, peeehhhh p )

Bugün saat 2 de kankamla hastaneye gideceğim, endoskopi çektirecek, yanında olacağım..
midesiyle ilgili problemleri var, bir ara bayaa ciddiydi, bayaa sıkı bir tedavi gördü, düzeldi ama şimdi gene problemler başladı...
bugüne randevu almış, az evvel aradı birlikte gidelim mi diye, yalnız bırakmayayım onu, bilginiz olsun, onun yanında olacağım
hastanedeyken nete girebilirmiyim bilmiyorum ama en azından okurum yazdıklarınızı ))

az evvel kahvaltımı yaptım,
yarım parmak dil peyniri
yarım domates
yarım salatalık
2 közlenmiş biber
1 dl tb ekmeği
yeşilçay+bitki çayı

türk kahvesi

saat 11 civarı sporumu yapacağım,
5 dk ısınma hareketleri
20 dk epileptik
10 dk kol ve göğüs hareketleri (dambılla)
10 dk mekik ve alt karın hareketleri
300 twist

bu sporu sabitledim, bu şekilde yapıyorum, herseferinde yazmamak için yazayım istedim ))
bu arada mekik çekerken çok zorlanıyorum, bel fıtığım var, ama belim değil boynum ağrıyor
acaba boyun fıtığıda mı başladı diye düşünmüyor değilim, birbirine paralel olarak gelişen şeyler bunlar...
o yüzden genellikle yarım mekik çekiyorum, mekikte çok zorlayıcı hareketler yapmamaya özen gösteriyorum
mekik çekmeden de karnı çalıştıran hareketler var, 50 mekik çektikten sonra o hareketleri yapıyorum
bilginiz olsun, internetten açıp bakın, sizinde böyle problemleriniz varsa mekikten ziyade o tip hareketler yapın...

Hadi öptüm,
şimdilik buralardayım ))

sorma canım bende aynı sevindirik oldum

geç oldu ama çabalarımın karşılığını alıyorum

soya olacak bu iş

kesinlikle hedef koymuyorum hedef koydum mu benım için hüsran oluyor

amanım iyi kı varsınız sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evet canım haklısın herkes bulmuştur okullar kapanmadan staj yeri kendine ama gönüllü okulu biten birini bulabilirsiniz ancak muhasebeyi seven öğrenmek isteyen ben öğrenciyken arıyordum işi öğreneyim diye ama hiç kimse kabul etmiyordu ayak işi yaparsan gel diyorladı banada temizlik çay kahve falan pişir demişlerdi hep vazgeçmiştim okul varken çalışmaktan bende istersen birde üstüne para vereyim demiştim bir muhasebeciye

Günaydın herkesee

bu sabah 75.0 çıktım ama regl olduğumdan şişkinlik vardır diyerek daha da çok sevindim

bazı günler akşam yemeği yemediğim olmuştu geç kaldığım için ozamanlar daha hızlı kilo verdiğimi farkettim e bir yol olamaz bu ama belki çok duraksama olduğunda denenebilir. .

soya benimde senin gibi düşüyor eksiye sonra duruyor birkaç gün sonra tekrar düşüyor. .
2ay oldu daha diyete başlayalı acaba 2 ay sonra ben de senin kadar vermiş olabilecekmiyim düşünüyorum 60 biraz hayal gibi geliyor bana :)

evet bugün neler yaptığımı da anlatayım kalktım birşeyler almak istedim başta nesfit
çıktım yolumu uzata uzata en uzaktaki markete gittim alışverişimi yaptım iyi bir yürüyüş oldu
gelince de sütsüz meyveli nesfitimle kahvaltımı yaptım :)
ara olarak da şeftali düşünüyorumm

şu çizelgemi düzelteyim ama bir :)

selam kızlar

dün akşam kabak yemeği değil de mücver yaptım
kendiminkini ayırdım yağsız teflon tavada yaptım 4 kaşık
yoğurtladım yedim çok güzeldi :)
ara öğün olarak da kirazla çilek yedim

bu sabah 1 simit 1 yumurta ve salata yedim
biraz fazla oldu
ama hata benim farkındayım
ben cezamı tartıda çekiyorum
gece meyveyi çıkarıyorum uzun zamandır akşam ara öğünü yapmıyodum
akşam yemeklerim de 8i buluyo

öğle 2kaşık bulgur pilavı bıraz ızgara tavuk ve yoğurt

ara olarak diyetisyenimin de yenebilir listesindeydi mısır .taze çıkınca da hasladım onu yiyeceğim :)

kizlaaaarrrr, bir gun isim cikiyor herkes toz oluyor aninda )) sayfamiz 2. Sayfaya dusmus ilk defa, cok uzuldum valla... Kankamin hastane isleri az once bitti, doktor birsuru test istedi onlari yaptirdik, sonra yemek yedik, simdi kahve iciyoruz... Musait olunca okuycam ve yazicam... Gorusuruz

Akşam 3kayısı bir kaç kiraz yedim artık bulgur pilavım bitmişti 1yk kalmıştı onu yedim bir de
regl olduğum zamanlar daha çok acıkıyorum ama 70lere yaklaşayım 75i atayım artık diyorum üstümden hafif geçiştiriyorum bu nedenle saat daha 8 umarım bir şey daha yemem

insirahcım senin de bugün yüklenmen gözümden kaçmadı ama emziriyorsun şanslısın sen bebişi öp bol bol :)

Sevgili soya, sana hayran kaldim. Bastan basladim okumaya, henuz yuzlu sayfalardayim. Hepimizi guzel bilgilerle aydinlattigin icin tesekkurler. Benimde bir problemim var, soyle anlatayim. Yasim 34, boyum 1.57. 61 kilodan 53 e kadar dustum, fakat bu iki yil icinde oldu. Yani tekrar kilo almasamda uzun sure duraklamalarim oldu. Size komik gelmez umarim ama hedefim olan 50 kiloya bir turlu ulasamiyorum...😥 Gobegim 81 cm, belim 76 yani beni asil rahatsiz eden gobek bolgemdeki yaglanmalar. Mekikte cekiyorum ama erimiyor iste. Ayrica hem pkoluyum hemde tiroid hastasi... Su üc kilodan kurtulmak icin bana ne tavsiye edersin😳💋

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…