Selam paphia,
tekrar geçmiş olsun,
sağlığın umarım artık daha iyidir...
kaçamakların için herhangi bir ceza vermek yada seni aramızda görmek istemiyoruz gibi cümleler kurmak gibi bir düşüncemiz yok...
bunun mecburiyetten olduğunu düşünmüyorum, neticede kek yada dondurma yiyebilen biri bunlar yerine başka birşeyde yiyebilirdi ))
Ama ameliyat sonrası moral-motivasyon için yediklerine de kızmayı düşünmüyorum, o kadar gaddar bir insan değilim ))
Herzaman ilk önceliğim sağlık olmuştur, diyet devam edebilir ama önce sağlıklı olmak şartıyla...
Bende bir daha bizden uzak kalmamanı dilerim,
umarım artık sağlık problemleri yaşamazsın ve daha sağlıklı olarak aramızdaki yerine dönersin...
Sevgilerimle
Bir de artık peynir ekmek yemek istemiyorum kahvaltıda hele ki bu sıcaklarda nesfit yemiyoruz biliyorum ama sütsüz nesfit yesem bana nasıl etki eder??
gerçekten lorun adını bile duymak istemiyorum bozuk lor yedikten snra.
Nesfit yiyebilirsin, süt kullanacaksan yarım yağlı olsun (yağlı veya yağsız değil, yarım yağlı)
Ama hersabah olmasın, arada normal kahvaltı yap, lor yerine dil peyniri yiyebilirsin
tadı kaşar gibi, yağ ve tuzu az, ama çok lezzetli... 1 kk hakkın var ))
sevgiler
Yasemin,
fırçayı basmışsın bana yaw ))))))))))))))
valla kalkıp spor yapamadım ama 1 saatten fazladır mutfaktayım resmen anam ağladı...
yemek yap, mutfağı temizle, onu doğra, bunu soy geberdim, hiççç kusura bakma bunu spora sayıcam )))))))))))))))
Yahu bırak bir gün kaslarım dinlensin, dün havuzda deli gibi spor yaptım, ondan önceki gün spor yaptım...
1 gün ara vereyim yahuuu (resmen yalvarıyorum ha )))))))))))))
akşam için zeytinyağlı fasülye yapıyorum,
pratik yemek, güzel yemek ))
tek zorlayan kısmı fasülyeleri ayıklamak !
çünkü kenarlarını kesiyorum ince ince, kılçıktan nefret ederim
kılçık gelecek ağzıma diye o riski sıfıra indirmek için tüm fasülyeleri tek tek temizlemek bayaa yoruyor ))
birde akşam için fırında patlıcan yemeği yapıyorum,
patlıcanları önceden tuzlu suda beklettim (halka halka doğrayıp)
süzdükten sonra üzerine az biraz zeytinyağı gezdirdim, çok az tuz serptim..
sonra hepsini fırın ızgarasına dizdim ve közledim..
ayrı biryerde kıyma, soğan, kırmızı biber, yeşil biberi kavurdum
içine domates, sonrada biraz salça koydum, az biraz tuz attım
sonra patlıcanlarıda ekleyip hepsini borcama koydum, içine birazda su ekledim...
şimdi fırında 200 derecede pişmeye bıraktım
kızartma yok, yağ çok az, tuz zaten yok denecek kadar az, bakalım tadı nasıl olacak ))
tek unuttuğum sarımsak !
Nasıl unuttum nasılll, yazarken aklıma geldi bak, tühhhh
Neyse, önce yemek güzel olsunda sarımsağı eksik kalsın ))
Böyle işte,
şimdi belim acayip ağrıyor,
çok ayakta kaldım
bütün gün koşturunca yoruldum tabi (yasemin nolur bugün spor yapmiim nolur yaaaaa)
mucksss
günaydın herkese
kahvaltım ekmek almayı unutmuşum
küçük bir parça beyaz ekmek domates salatalık biraz peynir 1 bardak çay
soyacım ben sana benim stajeri göndereyim deli ediyor beni şimdi geldi işe bey efendi sanki ben stajerim ya kalkıp gelemiyor bir türlü işe
GÜNAYDIN HERKESE İYİ KI HEPİNİZ VARSINIZ
AYLARDIR TAKILIP KALMIŞTIM AYNI KG GİDİPİ GELIYORDUM bugun o kadar mutluyum sabah tatıldığımda önce 67,70kg geldim sonrada 68kg geldim olsun enazında artı olmuyor ya ona çok sevındım
SABAH 06,30 KALKTIM 15 DK SPORUMU YAPIP DUŞUMU ALIP SAAT 07,45 ÇIKTIM EVDEN AMA YURUYEREK DEĞİL BERBAT BIR SICAK VAR O YUZDEN YURUYEMIYORUM
ŞİMDİ KAHVEMI BİR İÇYİMDE KENDİME GELEM
yasemin,
çok mutlu oldum çoookkkkkk
sen şu kilolarından kurtul başka ne isterim ki ben )))))
valla senden çok beni sinir ediyor, yatıyorum kalkıyorum ne yapabiliriz diye düşünüp duruyorum )))
hadi bakalım, 65'i bir görelim, sevinçten göbek atmazsam şerefsizim ))))))))))))))))))))
evet canım haklısın herkes bulmuştur okullar kapanmadan staj yeri kendine ama gönüllü okulu biten birini bulabilirsiniz ancak muhasebeyi seven öğrenmek isteyen ben öğrenciyken arıyordum işi öğreneyim diye ama hiç kimse kabul etmiyordu ayak işi yaparsan gel diyorladı banada temizlik çay kahve falan pişir demişlerdi hep vazgeçmiştim okul varken çalışmaktan bende istersen birde üstüne para vereyim demiştim bir muhasebeciyeDenize düşen yılana sarılır derler ya,
yakın olsak alırdım inci ))
kankam çalıştığı işyerine bir tane stajer aldı ama stajer burnundan getirdi valla
kızı deli etti, önce 3 hafta işe gelmedi, hastayım dedi, sınavlarım var dedi, dedi de dedi yani...
şimdide başladı ama başka bir şirkette daha fazla para veriyorlarmış oraya geçicekmiş falan filan...
şu saatten sonra stajer bulmakta zor anlayacağın, kankamı zor durumda bıraktı ))
o yüzden acilen stajer bulmam gerekiyor ))
ama senin stajerde sopalıkmış anladığım kadarıyla, sen gönder ben onu ıslak odunla bir döviim gönderiim
ıslak odun, sabah erken uyanmak için birebirdir )))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?