Sevgili soya, sana hayran kaldim. Bastan basladim okumaya, henuz yuzlu sayfalardayim. Hepimizi guzel bilgilerle aydinlattigin icin tesekkurler. Benimde bir problemim var, soyle anlatayim. Yasim 34, boyum 1.57. 61 kilodan 53 e kadar dustum, fakat bu iki yil icinde oldu. Yani tekrar kilo almasamda uzun sure duraklamalarim oldu. Size komik gelmez umarim ama hedefim olan 50 kiloya bir turlu ulasamiyorum... Gobegim 81 cm, belim 76 yani beni asil rahatsiz eden gobek bolgemdeki yaglanmalar. Mekikte cekiyorum ama erimiyor iste. Ayrica hem pkoluyum hemde tiroid hastasi... Su üc kilodan kurtulmak icin bana ne tavsiye edersin
Selam kızlar ben geldim ))
yazdıklarınızı okudum hemen yorumlarımı yazayım istedim,
paphiacım, 75 kg çok iyi bir rakam, tebrik ederim... daha çok güzel rakamlar duyacağız senden buna eminim ama önce sağlık diyorum başka da birşey demiyorum ))
ha birde, akşam yemek yememek gibi birşeyi kimseye önermem, duraksama vs hiç bir şekilde önermem, sende önerme ))
akşam en geç 19:00 da yemek yenecek o kadar )) isterseniz akşam ara öğün yapmazsınız ona karışmam ama akşam yemeği yenecek...
Metabolizma hızınızı düşürürseniz tekrar toplamak öyle sandığınız kadar kolay değil, ayrıca kaybettiğiniz kilo sağlıklı bir kilo olmaz...
yüzünüz düşer, su kaybedersiniz... Biz yağ kaybetmeye çalışıyoruz tatlım, küçük bir hatırlatma yapayım dedim ))
Ha birde haşlanmış mısırı tuz dökmeden ve yarım yersen sevinirim... farkında olmasakta mısır şeker oranımızı yükseltiyor...
insirah, yeme düzenin kaymış biraz, akşam 8 de yemek yemen doğru değil biliyorsun... arada sırada olabilir, bu metabolizmanı şaşırtmak içinde uygun ama herzaman bu şekilde yersen sana yağ olarak döner ve tartıda sürekli takılırsın... Ki bir süredir tartı rakamının değişmediğini belirtiyorsun, nedeni bu olabilir... akşam yemeğini engeç 7 de ye... saat 9 da ara öğün yap ve günü bitir... sabah 1 simit çok olmuş, yarım simit yesen yeterdi bence... cezanı tartı vermiş, ben birşey demiyorum artık ))))))
Gelelim bana,
bugün neler yedim neleeerp
sabah yazmıştım zaten,
spordan sonra 1 muz yedim
öğlen
2 kaşık patlıcan yemeği (fırında yaptığım, yağsız)
2 kaşık zeytin yağlı fasülye
2 kaşık yoğurt
ara
2 tam ceviz (hastanede olacağımdan çantama atmıştım Allahtan))
akşam
1 kase tavuksuyu çorba
yarım porsiyon et döner
1 adet çöp şiş
2 yarım bir tam eder dedim, porsiyon yerine böyle tercih ettim )) Güzel oldu... şimdi de yaseminli yeşilçayımı içiyorum, demlemekle uğraşmak istemediğim için bu seferlik sallama içiyorum ))
yarın sabahtan ehliyetimi teslim almaya gideceğim, sonra babamın bazı işleri varmış, yazlıkta olduğu için rica etti onları halledip babama kargo göndereceğim, öğleden sonra gelirim ancak, bilginiz olsun...
umarım yarın geldiğimde bu sayfayı bugünki gibi 2. sayfada bulmam !
Hadi öpüyorum hepinizi ))
sevgilerimle
Selam,
Öncelikle verdiğin kilolar için tebrik ederim, bir çok insan "amaan fazla bir kilom yok, istediğim zaman veririm" diyip, iyice kilo alıyor seninde bildiğin gibi ))
Yazdıklarına baktığımda öncelikli olarak yapman gereken 3 kilodan kurtulmaktan ziyade göbeğini eritmek olmalı diye düşünüyorum, ki bunu eritirken yediklerine biraz dikkat ederek zaten o 3 kilodan çok rahat kurtulduğunu sende göreceksin ))
Naçizane fikrim şöyle ki,
Mekik çektiğini ama erimediğini yazmışsın, sürekli aynı hareketleri yaptığında vücut daha az enerji ile çalışır çünkü buna alışmıştır, onu şaşırtmalısın... Bunun için mekikle birlikte farklı hareketlerde denemelisin... internetten çok rahat bulabilirsin, yan bel, göbek eritme, sırt bölgesi için kolay hareketler yaz, çıkan görsellere göre hareketleri evde yapabilirsin, ben genelde öyle yapıyorum...
birde sporunu sabah yapmalısın, erken saatte yaptığın spor daha fazla yağ yakmanı sağlar, sabah spor yapmadan yaarım saat önce şekersiz sade nescafe iç, sonra 5 dakika kadar ısınma hareketleri yap ve ardından 45 dakika kadar mekik, yan bel, göbek hareketleri, sırt hareketleri çalış... sandalyeye dik oturup dizini burnuna kadar çekip indirmen bile karın bölgeni çalıştıracaktır emin ol ))
spor sonrası ise mutlaka 1 fincan yeşil çay iç, kahve ve yeşilçayda yeterli miktarda kafein vardır ve kafein yağ yakımı için bir nevi hızlandırıcı etki gösterir... Ve spor sonrası ya protein (tavuk/et/balık) yada meyve (yeşil elma/muz/kiraz + yoğurt) yemelisin...
su içmeyi de ihmal etmemelisin, günde 2,5 lt su yeterli, daha fazlası sadece çok fazla terlersen içebilirsin...
Bence bir hafta kadar dene, ölçülerini ve kilonu al, diyetini de söylememe gerek yok, tuz-şeker ve yağ tüketimini minimuma indir, kaçamakları yok et hayatından... 1 hafta sonra tekrar ölçülerini ve kilonu ölç, farkı görelim))
sevgilerimle
cumartesi günü kpss ye gireceğim arkadaşlar sınav giriş belgesinde ki resmimi görseniz çok komik şişirilmiş gibi yüzüm inşallah sınava girerken sorun yaşamam tanıyamaya bilirler beni çok fark var şimdi ki benle 18.04.2012 de çekilmiş o kadar sürede nasıl bir değişim siz olmasaydınız ben tek başıma mümkün değil başaramazdım başka soya olmak üzere hepinize çok teşekkür ederim.hepiniz seviyorum.
değişim büyük incicim hakkaten tanımayabilirler
burası iyi ki var soya arkadaşlar birbirimize destekle başarıyoruz
seni ve soyayı getiriyorum hep aklıma 20 kilo 30 kilo vermişsiniz
ben de verebilirim diyorum
allah kolaylık versin sınavında canım
sen nelerin üstesinden geldin kpss neymiş:)
sağol canım teşekkürler ama sınava hiç hazırlanmadım öylesine gireceğim yani bir beklentim yok sınavla ilgili.kayınpederimin çok ısrar ettiği için gireceğim sınava bir şey olacağından değil.
Tesekkurler canim, tavsiyelerine uymaya calisacagim ama sabahlari evden cok erken ciktigim icin malesef sabah sporu benim icin imkansiz gibi. Ben aksam yemekten yarim saat sonra 10 dk yuruyus, kosma, dans gibi isinma hareketleri, 10 dk twist ve sonrasinda da mekik hareketleriyle devam ediyorum. Aslinda mekige baslayali daha bir ay oldu, sonuc icin erken belki de?? Uzun zamandir ekmegi gunde maksimum bir dilime indirdim, sekeri kestim, birtek tuzu azaltamiyorum. Kilom bir gun 53, bir gun 52. Yaz geldi soyle bir dondurma bile yiyemedim... Birde tadellenin light cikolatasini hic gordunmu diyecektim, bir paket 87 kaloriymis,sekersiz sen galiba onaylamiyorsun degil mi boyle seyleri, yinede sormak istedim
günaydın kızlar
bu sabah yataktan zor kalktım bir uyku hali bir haftadır sormayın
gece de 10 da başlıyorum uyuklamaya
halsizlik yorgunluk bide pazartesi günkü sporun etkisi
hala kalçalarım bacaklarım kollarım ağrıyo
meğer ben spor yapmıyomuşum sadece ter atıyomuşum onu anladım
kaslar yeni ağrımaya başladı :)
ve kızlar kilo vermeyi bırak kilo almışım ayy iyice fena oldum
bi günde 72.100 oluvermişim
eski düzene geldik anlıycanız
hamilelikten önce de bi türlü 70leri görememiştim
ne sporlar yaptım gerçi şimdi diyetle de destekliyorum
neden böyle anlamıyorum
haftaya pazartesiye kadar 70i görmem gerek
dünkü bir simidin acısı hala içimde
yaptı bana yapacağını
simit mimit yok bir ay boyunca
akşam yemeğimi de 8e kadar yemezsem daha yemiycem meyve yicem
ilk başlarda ne güzel kilo veriyodum
umutsuzluğa kapılıyorum
sanırım vücudum beni sınıyo pes etmemi bekliyor
ama çok bekler
yasemin gibi ayda 1 kilo da gitse pes etmek yok
eski ve yeni vücut ölçülerimi karşılaştırıcam geliyorum şimdi
canım,
akşam yemeklerini 7 ye çek,
yediklerine dikkat et,
sporuna devam et...
kilo artışlarını dikkate alma, kasların su tutuyor olabilir
bir süre sonra düzelir merak etme...
vücut ölçülerindeki incelme güzel ama önümüzdeki ay daha güzel bir incelme bekliyorum bilesin ))
sporla desteklendiğinde daha güzel incelme ve daha iyi bir kilo verme olacağını biliyorum
bu durumda geriye kalan tek şey senin yediklerine dikkat etmen ve akşam saatlerini düzenlemen...
hadi bakalım, silkelen ve kendine gel ))
sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?