sağol esracım ya şiddetliydi bize yakın balıkesir manyas 4,2 30 dak uzaklıkta deprem olan yer en korktuğum şey deprem eşimde gececi arkadaşta kalacağım artık bu gece sen nerelerdesin bakalım neler yapıyosun gel bizi yanlız bırakma
Selam kızlar
burdayım inci
dün biraz rahatsızlandım biraz dinlendim şimdi iyiyim
burası çok sıcak bu sıcaklarrda burda her sene ben böyle halsiz yorgun kendimi bitkin hissediyorum yine bugunlerde böyle çok halsız kaldım o yuzden giremedim kusura kalmayın
kılom aynı 68 kg
teşekkürler canım kalamam yalnız zaten korkuyorum arkadaşıma gideceğim ablamda yok köyde.Geçmiş olsun inci,
Allah beterinden korusun demekten başka birşey gelmiyor elimizden malesef...
dikkatli ol, yalnız kalma tatlım
geçmiş olsun canım sen bir kan tahlili yaptır yasemincim değerlerin düşmüş olabilir benimkiler normale döndüya o halsizlik kalmadı bende hiç.Selam kızlar
burdayım inci
dün biraz rahatsızlandım biraz dinlendim şimdi iyiyim
burası çok sıcak bu sıcaklarrda burda her sene ben böyle halsiz yorgun kendimi bitkin hissediyorum yine bugunlerde böyle çok halsız kaldım o yuzden giremedim kusura kalmayın
kılom aynı 68 kg
Selam,
sabah erken çıkıyorsan işin zor ))
ama 5 dakika da olsa sabah spor yapmaya çalış derim...
çünkü sabah yapılan spor metabolizmanı inanılmaz hızlandırır, 5 dakikanı mutlaka spora ayır, ne sporu yaptığın önemli değil, önemli olan vücudunun çalışması ))
akşam spor yapıyorsan yemekten 1 saat sonra yap, öncesinde yaptığın spor fayda sağlamaz...
yaptığın sporlar iyi ama biraz daha çeşit ekle ve minimum 45 dakika yapmaya çalış, 1 saati ise kesinlikle geçmesin yaptığın spor...
ekmek günde 2 dilim ye, akşamları ise yeme... tuzu azaltman çok önemli, tuz vücudunda gereksiz su tutar.
çikolata light dahi olsa tavsiye etmiyorum ama karar senin...
netice de gurubumda değilsin sana yasak koyamam, sadece fikrimi istedin, bende fikrimi söylüyorum ))
sevgilerimle
cok sagol canim, sorulari cevapsiz birakmiyorsun.
Sevgiler ve tekrar tekrar tebrikler...
geçmiş olsun canım sen bir kan tahlili yaptır yasemincim değerlerin düşmüş olabilir benimkiler normale döndüya o halsizlik kalmadı bende hiç.
geçmiş olsun yasemincim,
dikkat et kendine,
önce sağlık...
Bol sıvı tüket, sulu meyveler ye
soda iç, kaybettiğin mineralleri yerine koyar en azından..
Sevgilerimle
günaydın kızlarrr
bu sabah 300 gr eksilmişim çok şükür
71.5 olmuşum ayy sevindirik oldummm
spor işe yarıyor
soyanın dediği gibi mutluluk hormonu da salgılıyorrr şimdi spor yapıcam
ama kahvaltıyı yeni yaptım yarım saat bekleyip öle yapıcam
kahvaltım
1 yumurtayla 1 çay kaşığı yağla omlet ( bi de böle deneyim dedim )
omletin içine maydonoz yeşil soğan biraz da lor kattım güzel oldu
yanına domates saltalık
1 dilim çavdar ekmeği
dün akşam için mercimek çorbası yicektim ama eşim çorludan tekirdağ köftesi getirmiş onu yedim 3 adet
öğlen köfte akşam köfte oldu ama bişey olmaz heralde
yanına salta filan yapmadım öle yedim ekmeksiz
70e az kaldı pazartesi 70deyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?