Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Selam kızlarrr,

heleşükür geldim yahu ))
aslında geleli bayaa oldu ama ancak yazabiliyorum,
önce bir okuyayım dedim, sonra bir iki cevap yazayım dedim,
sonra öğle yemeğimi yiyeyim dedim, sonra kandil diye akşam görümcem gelecekmiş yemek yapayım dedim
kısacası bir sürü şey çıktı ))

neyse, ehliyetimi aldım, artık ehliyetli deliyim p
Allah inşallah ruhsatta nasip ederde arabada alırım ))
sonra babamın işlerini hallettim, kargoladım eve geldim,
bir tek kpss işini halledemedim, bankaya ücreti yatırdım ama diplomamı yanıma almamışım o yüzden kaydımı yaptıramadım,
artık onu da yarın yada öbürgün yaptırıcam ))

ve tartı rakamım 62,400 )) 300 gr gitmiş yuppiiii, az kaldı azzzzzzz ))

akşam için yemek yapıyorum şimdi, taze barbunya alıp ayıkladım, zeytinyağlı barbunya pişiyo, çok severim, akşama 2 kaşık yerim artık )) kocacımda ayranlı çorba istemişti, ona ayranlı çorba yapıyorum, fırında köfte patates yapıcam bide yanına pilav, daha ne olsun ))
zeytinyağlı fasülye de var... Al sana mis gibi menü işte )) isterlerse buzlukta kek ve börekte var... (Herşeyi buzluğa atmanın faydaları p)

Ben akşama zaten 2 kaşık barbunya ile ayranlı çorba yerim yeterde artar bana )) diğerlerine afiyet bal şeker olsun ))

böyle işte kızlar,
sanki birşey yazacaktım unuttum ama neyse,
aklıma gelince yazarım
mucksss

Geçmiş olsun inci,
Allah beterinden korusun demekten başka birşey gelmiyor elimizden malesef...
dikkatli ol, yalnız kalma tatlım

Geçmiş olsun yasemincim,
dikkat et kendine,
önce sağlık...
bol sıvı tüket, sulu meyveler ye
soda iç, kaybettiğin mineralleri yerine koyar en azından..
sevgilerimle

herkese merhabalar geçen hafta cuma günü burayı keşfetmiştim ve kendime 1 kilo haftalık hedef koymuştum ama gr.oynamadı kilom reglininde etkisi olabilir bide akşam yemekleri biraz geç saate sarkıyor maalesef ki.benim enbüyük eksiğim spor yapmamak hiç halim kalmıyor günlük koşuşturmacadan bundan sonra kendime bi defter edinip yediklerimi yazacagım fark etmeden kacırıyorum galiba

geçmiş olsun canım sen bir kan tahlili yaptır yasemincim değerlerin düşmüş olabilir benimkiler normale döndüya o halsizlik kalmadı bende hiç.

Selam,

yemekler hazır ama ben kaçıcam)))
kankam gelecek kafede buluşucaz, görümcem geldi kahve içtik, sohbet ettik, diyete başlamış, ona listemizi vermiştim, 2 gün olmuş başlayalı, hadi bakalım dedik, umarım başarılı olur )) Ona tüm büyük beden kıyafetlerimi verdim, zaten çoğu yeniydi, hiç birini giyemiyorum bari dolapta durmasın, görümceme çok yakışacaktır, bir kaç tanesini denedi çok güzel oldu, "umarım çok uzun süre giymem, zayıflar geri getiririm" dedi ))
bende getirirsen M beden kıyafetlerimi veririm, yeterki zayıfla dedim ))

şimdi yemeğimi yiycem, yarım saate kadar kankam gelir, ben uçarım haberiniz olsun ))

bu arada, Esracım gelmiş okuyorsun gene ))
bir iki satır birşey yaz, diyet nasıl gidiyor, kilo da değişme var mı?
kaçamak var mı? spor yapıyor musun? bir günlük yediklerini bir yaz bakalım ne şekilde besleniyorsun en azından eksik - fazla varsa ekleme veya çıkarma yapalım )) Bir faydam olsun, böyle hiç bir şey yapamıyorum senin için yahu...

Hadi ben yemeğimi alıp yiyeyim daha geç olmadan ))
öptüm

Cok sagol canim, sorulari cevapsiz birakmiyorsun.
Sevgiler ve tekrar tekrar tebrikler...

Günaydın canlarım

nasılsınız

ben bugun biraz daha iyiyim dün akşam saat 9 da yattım sabah 06,30 kalktım

10 dakıka kadar sporumu yaptım

yeşilçay karışımı içtim aç karına

şimdide kahvaltımı yaptım

lor peynırlı tost
domates
saltalık
biber

bugun tartı sonunda 67,90 oldu cuma dan bu yana tam 1 kg gitti görüküyor eğer kı 2 .ci bir oyun etmezse ama busefer olacak gibi

geçmiş olsun canım sen bir kan tahlili yaptır yasemincim değerlerin düşmüş olabilir benimkiler normale döndüya o halsizlik kalmadı bende hiç.

teşekkurler canım

evet kan değerlerim düşmüş biraz

ama ilaç kullanmak istemiyorum yıllardır kullanıyorum bırakınca yine aynı oluyor bende şaştım gari bu kansızlıktan

geçmiş olsun yasemincim,
dikkat et kendine,
önce sağlık...
Bol sıvı tüket, sulu meyveler ye
soda iç, kaybettiğin mineralleri yerine koyar en azından..
Sevgilerimle

teşekkrler canım iyiki varsınız

soya bu sefer olacak cumadan bu yana 1 kg gitti görünüyor

geçen cuma 68,90 kg iken bugun 67,90 kg tam 1kg gitti belkı daha fazladır ama olsun buna şukür

Günaydın kızlar ))

Kahvaltımı yaptım, şimdide yeşilçayımı içiyorum size bir bakayım dedim ne yapıyorsunuz diye...
kilo aynı, 62,400... bir iki gün sabitler, sonra düşer... bakalım 61 ne zaman gülümseyecek bana
bugün öğlen kayınvalidemle birlikte görümcemin işyerine gideceğiz, bize öğle yemeği ısmarlayacak...
dün illaki gelin dedi, bizde olur dedik.. bir gidip gelelim bakalım ))

geldikten sonra saçlarımın dip boyasını yapacağım, birde cilt bakımı yaparım sanırım...
dün cilt lekeleri için bir krem aldım, yıllar önce cildiyeye gitmiştim, cildimde lekeler çıkmıştı
bir kaç tane sivilcem vardı o kadar çok oynamıştım ki leke kalmıştı, doktor bir krem vermişti, o krem muhteşem bir şekilde tüm lekelerden kurtarmıştı beni.. aynı kremden aldım çünkü yüzümde 2 tane leke oldu gene... sivilce çıkınca duramıyorumki, illaki oynayıp leke bırakıyorum )))) önce cilt bakımı yapayım sonra kremi kullanmaya başlayayım, 15 güne kadar leke kaybolur sanırım ))

Havalardan mıdır nedir, çok yorgun hissediyorum kendimi o yüzden sürekli spor yapar vaziyetteyim, sürekli kollarımı bacaklarımı çalıştırıp duruyorum )) Arada mekik çekiyorum... Yorgunlukla başetmenin en güzel yolu spor yapmaktır bilginize yani
spor yaptıkça vücudunuz hormon salgılar ve sizi enerjik yapar... Hatta sizde bilirsiniz, spor yaparken çok yorulursunuz, canınız çıkar ama spor bittikten sonra sanki biraz daha yapabilirmişsiniz gibi gelir )) işte o vücudunuzun salgılardığı hormonlardan dolayıdır... Enerjiniz yükselir.. O yüzden yorgunluk hissettiğinizde spor yapın azda olsa...

Mucksss

Gunaydin kizlar 2 gundur giremiyorum ama yazdiklarinizi okuyorum...
Hep disardaydim nisan alisverisine kosturuyoruz bir yandanda pazar alisverisi temizlik utu oldum valla bu kadar kosusturmaya 71i gorsem diycem ama aksine tartim artilarda bugunde tam tartmadi tarti beni...yazik garibim o da sasiriyo ne yapsin:)))

Dun 72.1 olan kilom 73.5 lardaydi..sabahtan kendimi yuruyuse verdim pazara gittim temizlik yaptim dussun duye bugun ise 72.4 gordum son 3 tartilmamada...

Sebebine gelince sali gunu microplus yaptirdim her tarafim hala agriyor...
Microplusin etkisi ise 1 seansta 72 saat spor yapmis etkisi yapiyomus kizlar...dayak yemis gibi her tarafim mor:)))
1 seansta bacaklarimin toplandigini gozlerimle gordum burazdan 2. seansima gidicem randevum 11 de...
Nasil dayancam bilmiyorum ama dayanmam lazim:)))

Kaslarim demekki iyi calismiski 72 olan kilom 73.5 oldu biranda...
Demekki etkili oluyor...
Olculerimi aldilar...bakalim 12 seans bitimi ne kadar degisicem...
Bide diyet verdi kiz..
Baktim ben onlari yesem duba olurum...heee dedim gectim:)))
İc bacaklarimda bole putur putur yag bezeleri gibi vardi...
İnanin yok su anda. ..
İnsallah bole devam eder..4 seansta selulit sifirlancak dedi...
Ben hazirlaniyim cikicam kizlar gelince yazarim..

günaydın kızlarrr

bu sabah 300 gr eksilmişim çok şükür
71.5 olmuşum ayy sevindirik oldummm
spor işe yarıyor
soyanın dediği gibi mutluluk hormonu da salgılıyorrr şimdi spor yapıcam
ama kahvaltıyı yeni yaptım yarım saat bekleyip öle yapıcam
kahvaltım
1 yumurtayla 1 çay kaşığı yağla omlet ( bi de böle deneyim dedim )
omletin içine maydonoz yeşil soğan biraz da lor kattım güzel oldu
yanına domates saltalık
1 dilim çavdar ekmeği

dün akşam için mercimek çorbası yicektim ama eşim çorludan tekirdağ köftesi getirmiş onu yedim 3 adet
öğlen köfte akşam köfte oldu ama bişey olmaz heralde
yanına salta filan yapmadım öle yedim ekmeksiz
70e az kaldı pazartesi 70deyimmm

Son düzenleyen: Moderatör:
qwerty kız değiştir şu kilonu hala 75lerde :)
ne güzel bişeymiş öle 72 saat spor etkisi süperr
ahmet gürapaydına mı gidiyorsun onun vardı böle bi uygulaması

insira canım süre koyma bence süre koydukça hüsrana uğruyoz ben öle yapııyom

herkese merhabalar bayağıdır giremiyorum çoğu şeyi kaçırdım ve haftaya sivasa gidiyorum bir süre daha sizlerele yokum anlıycağınız ama herşeyden önce ilk başta soyacım sana ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim bana bukadar toparlanma yeter şimdi yediklerime dikkat ederek kilo vermek değilde kilomu sabitledim daha fazla verirsem daha çok rahatsızlanıcağım zaten istediğim noktya ulaştım 63 diye başladım evet tartıda 63 ü gördüm sabah itibariyle şimdik sırada dikkatli beslenme var kilo almadan olduğum yerde saymak hepinize teşekkür ederim tekrar
saygı ve sevgilerimle hoşça kalın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…