insira canım süre koyma bence süre koydukça hüsrana uğruyoz ben öle yapııyom
herkese merhabalar bayağıdır giremiyorum çoğu şeyi kaçırdım ve haftaya sivasa gidiyorum bir süre daha sizlerele yokum anlıycağınız ama herşeyden önce ilk başta soyacım sana ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim bana bukadar toparlanma yeter şimdi yediklerime dikkat ederek kilo vermek değilde kilomu sabitledim daha fazla verirsem daha çok rahatsızlanıcağım zaten istediğim noktya ulaştım 63 diye başladım evet tartıda 63 ü gördüm sabah itibariyle şimdik sırada dikkatli beslenme var kilo almadan olduğum yerde saymak hepinize teşekkür ederim tekrar
saygı ve sevgilerimle hoşça kalın....
herkese merhabalar bayağıdır giremiyorum çoğu şeyi kaçırdım ve haftaya sivasa gidiyorum bir süre daha sizlerele yokum anlıycağınız ama herşeyden önce ilk başta soyacım sana ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim bana bukadar toparlanma yeter şimdi yediklerime dikkat ederek kilo vermek değilde kilomu sabitledim daha fazla verirsem daha çok rahatsızlanıcağım zaten istediğim noktya ulaştım 63 diye başladım evet tartıda 63 ü gördüm sabah itibariyle şimdik sırada dikkatli beslenme var kilo almadan olduğum yerde saymak hepinize teşekkür ederim tekrar
saygı ve sevgilerimle hoşça kalın....
İnsirahcim ahmet gurapaydina gitmiyorum ona seneler once gittim hic bir fayda goremedim hatta arkadasim yaninda calisti...
Butun konya ona gidiyor birsey varmis gibi ama inan verdigi diyet listesine uyarsan kilo alirsin...3 ay gittim gram veremedim...
Ondaki alet maxvibe titresim sagliyor o aletede girdim hatta onun yaninda calisan arkadasim kendine spir salonu acti o aletten koydu ama bi faydasini goremedim...
Ben bir guzellik merkezine gelmis orda gidiyorum..konyada baska bir yerde yokmus...
2 seansim bitti ve selulitlerim yok oldu allahim ben bu alete bayildim...
Kizlar arastirin ve ucuz yer bulursaniz gidin en azindan demo yaptirin bugun annemide goturdum o da basladi...
İnternetten arastirin banada abartigeldi 72 saat ama oyleymis valla:)))
Birakinca ne olcak peki dedim 72 saat spor yapmayi birakinca ne olcam ben dedim 5 yil garanti veriyolar...
Popomda filan hic selulit kalmadi simdiden 12 seans sonunda tas olcam ben:)))
Oglen yarim simit yedim...
Aksam tavuk suyu corba 1 grisini 3 yemek kasigi patlican yemegi 1 salatalik...
Bol su iciyorum...
Sen istanbuldasin heralde oralarda cok indirimli oluyor denk getirirsen...
12 seans 99tl olan yerler vardi...
Bende karta taksit yaptirdim ne yapayim guzel olmak tum derdimiz:)))
Annen konyadami oturuyor canim??
Evet ben bugune kadar ahmet beyin zayiflattigi birine rastlaamdim:)))
Sorun annendedegil tatlim))
hayırlısı olsun esracım telaşlısındır şimdi sen toparlanma işi falan.Kızlar tayn kesnleştı on gune sıırt yolcusuym
Kızlar tayn kesnleştı on gune sıırt yolcusuym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?