Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

insira canım süre koyma bence süre koydukça hüsrana uğruyoz ben öle yapııyom

doğru canım hüsrana uğruyorum istediğim kiloya inmedikçe
ama motive oluyorum kilo verdiğimi görünce
bilmiyorum soya nasıl hedeflediği kiloya süre koyarak varabiliyo
bende işe yaramıyo 1 hafta bekliyorum 300 gr gidiyo
dediğin gibi hedef koymayım en iyisi
benim bünye de öle demek ki
ama olsun son sürat devammm

öğle yemeğim
mercimek çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
salata yapamadım çok açtım zaten 3 gibiydi yediğim
gelen gidenden fırsat olmuyo yemeye
görümcemin kızları geldi
ispanyolca sınavı varmış netleri yok
bizden girdi onlarla uğraşmaktan yemeyi unutmuşum

istediğin kiloya ulaşmışsın ne güzel
şimdi koruma dönemi daha da zor
allah kolaylık versin canım
ama yine unutma bizleri yaz arada
ben de sivasta okumuştum çok özledim oraları
benden de selam götür :)

Merhaba prenses,
ilk mezunumuzu verdik sanırım ))
tebrik ederim canım, asıl ben teşekkür ederim, bu süre içinde bana ve hırçınlıklarıma katlandın kolay değil ))
Bundan sonraki süreçte tavsiyem yasaklı listemizdeki şeylerden yediğinde bunları sabah ve öğlen menüsünde yemen, akşam ise asla tüketmemen... Ve spora devam etmen... Aksi takdirde kilo almaya başlarsın... Gün içinde metabolizman daha hızlı çalıştığından yediklerini yakabilirsin ama akşamları böyle bir şansın yok biliyorsun... Hatırlatayım dedim...
Çok sevindim senin adına tatlım, darısı diğer arkadaşlarının başına ))
güle güle git sivasa güle güle gel ))
bizleri unutma fırsat bulursan yaz arada sırada
öptüm çok ))
sevgilerimle

Selam kızlar,

görümceme gittik, yedik içtik muhabbet ettik, gayet güzeldi ))
en komik olanı anlatcam, görümcem yemek ısmarladı, kendisi ile bana tavuk şiş, kayınvalideme kanat ızgara...
yanında ayran içeriz dedi, sabah gelirken ayran almış )) bardaklara ayranı doldurdu, tavuklarımı geldi yiyoruz, ayrandan bir yudum aldım, aaa tadı şekerli gibi ?!? Bu ayrana benzemiyor ya, süte benziyor dedim, sonra bir baktıkki, süt yazıyor şişenin üstünde )))))))))))))
ayran diye süt almış ya, koptuk tabi )))))))

sonra türk kahvesi içtik, bir de şu meşhur 9 karışımlı çaydan içtim, günde 1 fincan içiyormuş, bana da demledi yanındada tarçınlı yeşil elma...
sonrada çıkıp pazara gittik, 10 yıl olmuştur pazara gitmeyeli herhalde )) baya gezdik dolandık, alışveriş yaptık )) minik minik domatesler vardı, kızılcık zannettim onları, aaa kızılcık çıkmış hemen alalım dedim, meğer domatesmiş )))) Rezil oldum rezil )))))

Ordanda madoya gittik, biz nescafe içtik, kayınvalidem dondurma yedi, az evvel geldik, şimdi saçlarımı boyadım, kaşlarımı boyadım size yazıyorum )) zamanım dolsun saçlarımı yıkıycam.. öyle işte...

bu arada ilk mezunumuzu verdik, çok sevinçliyim.. İnşallah yakında başka mezunlarda vereceğiz ))

akşam yemeği olarak sadece ayranlı çorba yiyeceğim, bol acı koyacağım içine, soğuk soğuk çok iyi gider bu havada...

şimdilik bu kadar,
öptüm çok ))

ben de şimdi yicem akşam yemeğimi
hindi sote salata

ayyy biz de mezun olabilecek miyiz kii

selam kızlar
eve geldim evi sildim süpürdüm yarın akşam misafir gelecek oturmaya
sonra kendimine soyanın vermiş olduğu cilt bakımını yaptım ama ben yumurta beyazın içine yarım da limon sıktım sonra yıkadım bal sürmedim onun yerine soda ile yıkadım yumuşacık oldu
soya seın verdiğin cilt lekesi için yumurtalı tarıfı beceremedim bilgin olsun

birde şu ayranlı çorba tarıfını verirmsiniz

akşam menum

1dili ekmek
4 tavuk ızgara
salata

ben yedim az sonra eşimle oğlana hazırlıcam onlar yiyecek

birde akşam spor yapmadım sabah 10 dk yapmıştım

ama cumartesi bol bol yuzeceğim

prenses sen mezun oldun darısı bizlerin başına şekerim kendine iyi bak arada selam sabah ver

natively hiç gelmıyormusun ya arada selam ver tatlım

gwertybaby benden sana ceza gelecek unutuyorsun bizleri

byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Akşam yemeğimi yedim,
5 kaşık z.yağlı taze barbunya
8 kaşık ayranlı çorba
ikisine de yarımşar yk pulbiber koydum, pul biberde sınır tanımıyorum )))))))
eskidende severdim, ekmeğin arasına pulbiber koyar yerdim, öyle severim yani ))

birazdan kankam gelecek yine, işyerinde büyük bir problem yaşamış, bayaa canını sıkmışlar, bir ara istifa etmeyi falan düşünüyordu vazgeçti sonra... GM yardımcısı ile konuşmuş meseleyi o da yazıya dökmesini istemiş, o da yazmış bana getiriyor okumam için... Uzun yıllar ing. de yaşadığı için buranın kanunlarını fazla bilmiyor, bir göz atıp eksikleri yada yanlışları varsa düzelteceğim...
İş kanunlarını iyi bilirim Hatta çalışırken tazminat alan nadir insanlardan biriyimdir, o derece yani ))))))))))

Bir göz atayım yazdıklarına, suçsuzken suçlu durumuna düşmesin, ona öyle bir savunma yazacağım ki, iş yerindeki herkes tek tek gelip özür dileyecek, benimde adım soya ise (nikim tabi p) bende bunu yaparım arkadaş ! ))
Kimse benim kankama laf söyleyemez o kadar, valla bir ara o kadar sinirlendim ki, işyerine gidip herkesi dövesim geldi o derece yani ))

bu arada saçlarımı boyadım, (diplerini) güzel oldu, kaşlarımı da boyadım, normalde saç rengim koyu kestane ama açık kumral tonlarında kullandığım için kaşlarımı da boyuyorum, fakat bu sefer biraz fazla tutmuşum sanırım boyayı kaşlarımda, biraz açık renk oldu )))))
neyse bir süre sonra normale döner herhalde, olmadı anneme sorarım ne yapayım diye, o bilir ne yapmam gerektiğini ))

qwerty, vücudunda su tutan bir şey olmuş sanırım, yoksa bir anda bu kadar fazla çıkmazdın tartı da... Büyük ihtimalle microplustan dolayı olmuştur, ama bir seansta 72 saat spor yapmış etkisi bana biraz abartılı geldi açıkcası... Ve 72 saat spor çok fazla, vücut için bir faydası yok o kadar yüklemenin... Ama sen sonuçları şimdiden gördüm diyorsan devam et bakalım, eğer o kadar etkiliyse bize de microplus yolu görünüyor demektir )))))))))) Valla hemen gider yaptırırım, hiççç yolu yok ))

insirah, merak etme, bir gün seni de mezun edeceğiz, çok uzun sürmeyecek, sadece dikkat etmen gerekiyr o kadar... Akşam yemeklerini erkene çek, sporunu aksatma, simitten uzak dur )))))))))))))))))))

Yasemin, bugün daha iyisindir sanırım, spora fazla yüklenme, yavaş yavaş yap... bir iki gün vücudunun toplanmasına müsade et... Sağlığın benim için daha önemli biliyorsun...

İnci?

Truly, tartılmadın mı hala? tartılacağım diyordun, merak ettim ))

Kate, okuyorsan bir ses ver, hamilelik nasıl gidiyor ))

Esra, dün sana yazmıştım, yazmanı bekliyorum ))

Kankam gelir şimdi, ara ara okurum yazdıklarınızı ama cevap yazamayabilirim, cepten net paketimde çok fazla hakkım kalmadı, bende sadece okumak için giriyorum bilginiz olsun, pc'den girdiğimde ise rahatım ))

Sevgilerimle ))

Ayranlı çorba tarifi ))

yarım kilo aşurelik buğday (dilerseniz önceden ıslattığınız nohut, kurufasülye gibi bakliyatlarda ekleyebilirsiniz)
yoğurt

aşurelik buğdayı iyice yıkayıp bol su ile haşlayın
iyice haşlandıktan sonra (ağzınıza aldığınızda sert olmayacak, ama hamur gibi de olmayacak) soğumaya bırakın...
soğuduktan sonra içine yaklaşık 1,5 kilo kadar yoğurt ekleyip karıştırın...
isterseniz su ekleyebilirsiniz (ben eklemiyorum, zaten buğdayın suyu ile birlikte karıştırdığım için hafif yoğun bir suyu oluyor, öyle seviyorum)

yerken üstüne ben bolca pul biber ekliyorum, eşim bol nane ve kekikli seviyor, annem taze nane doğramayı seviyor, ananem reyhan doğramayı seviyor, teyzem fesleğen koymayı seviyor...
Kısacası soğuk soğuk, üstüne istediğiniz baharatı ekleyerek yiyebilirsiniz ))
ama 1 kaseden fazla yemeyin, fazlası şişkinlik yapar
sevgilerimle

İnsirahcim ahmet gurapaydina gitmiyorum ona seneler once gittim hic bir fayda goremedim hatta arkadasim yaninda calisti...
Butun konya ona gidiyor birsey varmis gibi ama inan verdigi diyet listesine uyarsan kilo alirsin...3 ay gittim gram veremedim...
Ondaki alet maxvibe titresim sagliyor o aletede girdim hatta onun yaninda calisan arkadasim kendine spir salonu acti o aletten koydu ama bi faydasini goremedim...

Ben bir guzellik merkezine gelmis orda gidiyorum..konyada baska bir yerde yokmus...
2 seansim bitti ve selulitlerim yok oldu allahim ben bu alete bayildim...
Kizlar arastirin ve ucuz yer bulursaniz gidin en azindan demo yaptirin bugun annemide goturdum o da basladi...
İnternetten arastirin banada abartigeldi 72 saat ama oyleymis valla:)))

Birakinca ne olcak peki dedim 72 saat spor yapmayi birakinca ne olcam ben dedim 5 yil garanti veriyolar...
Popomda filan hic selulit kalmadi simdiden 12 seans sonunda tas olcam ben:)))

Oglen yarim simit yedim...
Aksam tavuk suyu corba 1 grisini 3 yemek kasigi patlican yemegi 1 salatalik...
Bol su iciyorum...

hmm benim de annem gitti faydasını göremedi
demek ki annemde değil suç :)
ama hakikaten bana da listeleri abartı gelmişti
o listeyle beslenirsek kilo alırız dediğin gibi
ohh çok güzelmiş 72 saat spor etkisi
belki biz de yaptırırız ama o kadar para vereceğimi sanmıyorum :) yok çünkü olsa verirdim :)

Sen istanbuldasin heralde oralarda cok indirimli oluyor denk getirirsen...
12 seans 99tl olan yerler vardi...
Bende karta taksit yaptirdim ne yapayim guzel olmak tum derdimiz:)))
Annen konyadami oturuyor canim??
Evet ben bugune kadar ahmet beyin zayiflattigi birine rastlaamdim:)))
Sorun annendedegil tatlim))

merhaba cnm bende rejime basladım ayran çorbasının tarifini yazarmısın aksamları hafif olduğu için yapıp yerim afiyetle

günaydın

sabah sporum yaptım ve işe geldim

1 dilim ekmek
1 yumurta
domates
salatalık
biber

inci nerdesin bacımmmmmmmmmmmmm

kılomda değişiklik yok

Son düzenleme:
Degisecek yasemincim senle ben gram gram veeiyoz valla:)))
Almaya gelincede hemen valla:)))
Neyse gidecek benim bugun kilom yine bilmiyorum 72 nin her gramini gordum valla:)))
72.1 dedi 72.0 72.4 72.6 anlamadim valla indim taridan sinrim bozuluyo yoksa yarin bakalim 71 diyecekmi yoksa yinemiyinemi inatlascak benimle...

Bana 6li rakamlarigoremek hayal oldu ayin 14 une ne kaldiki surda(
Neyse yeni hedefi ramazan bayramina koyariz artik:))) tatil icin...

Kahvaltimi yapcam birazdan nescafemi ictim...
9 karisim cayimida iciyim kahvaltimi yapicam..
Seviyorum sizleri...

lüleburgazdayım canım
annemler konyada
istanbulu araştırmak lazım
sen dene 12 seansta ne değişim geçirdin
belki biz de yaptırırız

71.200 gr olleeeeeeeeeeeyyyyyy
kahvaltım
1 dilim çavdar
1 kk peynir
salata

herkese günaydın buralardayım kızlar dün patronum şehir dışındaydı işler bana kaldı yazamadım size bu arada ilk mezun benim bir kere kahvaltım onu dengeleyle tost 1 salatalık biraz maydanoz birde menemen yaptım domates biberle çok az yağlı 2 çatal yiyebildim biberin biri acıymış 2 akşamdır arkadaşımda kaldım geceleri depremden sonra yalnız kalamadım evde çok şükür bitiyor gece işi eşimin bu akşam son.yarında sabahın köründe balıkesire gidicem sabah 6 da otobüsüm pazarda yazamam size evde neti iptal ettirdim artık pazartesi görüşürüz.

Selam kızlar ))

dolu dolu başlamışız güne ne güzel !
ben bugün uyanmakta zorluk çektim çünkü akşam uyumakta zorluk çektim, sıcaklarda uyuyamıyorum ya, akşam okuduğum kitabı 2 kere okudum uyuyayım diye resmen... En sonunda açtım vantilatörü serin serin ohhh bir güzel uyudum )) Ama kocam pek memnun olmadı sanırım, çünkü sesten rahatsız oldu... klimayı sevmiyor, vantilatörün sesinden rahatsız oluyor, sıcağa bayılıyor offf offf... tam benim zıttım aslında...
Beni bıraksalar karların üstünde yatarım hiç kalkmam.. öyle severim soğuğu... Sıcağa ise tahammülüm yok ))

Bugün kahvaltı hazırlamak istemedim, geçenlerde yulaf ezmesi almıştım kendime, 3 kaşık ondan, 1 kaşık keten tohumu, 1 bardak yy süt, yarım armut, 2 tam ceviz, 2 kuru kayısıyı karıştırdım yemek için... ama toplasan 4 kaşık yedim... canım istemedi nedense... Sanırım sıcaklardan yiyemedim... Bende içindeki armut, ceviz ve kayısılarını ayıkladım yedim.. Sonra bitki çayımı demledim içtim, ardından da türk kahvemi ))

birazdan sporumu yapacağım sonrada kpss başvurum için okula gidip başvurumu yapacağım, eylüle kadarda konulara bir göz atayım bakalım ne yapabileceğim )) Kazanırmıyım bilmiyorum ama bir şansımı deneyeyim değil mi...
Lisedeyken her dönem 6 zayıf getirirdim (12 ders vardı) ve babam her seferinde benden adam olmayacağını söylerdi ))
Ben sadece ders çalışmayı sevmeyen biriydim, hala da öyleyim )) Gereksiz geliyor bana saatlerce ders çalışmak çünkü okuduğumu çok çabuk anlayan ve kolay unutmayan bir insanım.. Ve her sene eylül sınavına girmeden bir iki gün önce kitapları açar şöyle bir göz atar sınava girerdim, 6 zayıfın hepsini verir geçerdim ))
Üniversite sınavına gireceğim zaman babam boşuna girmememi zaten kazanamayacağımı söylemişti, ama bunun yanı sıra istersem beni 1 yıl kursa gönderebileceğini en azından hazırlanabileceğimi de belirtmişti... Bende kursa gitmek istemediğimi sadece üniversite sınavına girmek istediğimi söylemiştim ve bana dönüp senden adam olmaz demişti ))))))))))))))))))))))))
Benim amacım sadece barajı geçip konservatuar sınavlarına girebilmekti, başka bir şey için istemiyordum üniversite sınavını...
Neyse sınavlara girdim, radyo-tv bölümünü kazandım, babama puanımı gösterdim ve yorumu şu oldu, vay be senden de adam oluyormuş ))))))
Netice de konservatuar sınavlarına katıldım (ailem asla istemedi) kazandığım halde gidemedim, radyo tv ise ben istemedim, açık öğretim okumaya karar verdim, derken derken bu günlere geldik...
şimdi kpss ye gireceğim, babama diyorum ki, kazanamayabilirim, o da diyor ki, yok yok sen kazanırsın ))))))))))))))))))))))
Halbuki bu sefer gerçekten kazanamayabilirim, çünkü tekrar tarih,coğrafya, matematik vb dersleri okumak çok zor geliyor, türkçe kolay o benim için çocuk oyuncağı... Netice de kitap yazan insanım, türkçeyi iyi bilmem lazım öyle değil mi ))

Neyse ya, gene yazdım da yazdım ha,
okumayın isterseniz, içimden geldi yazdım işte )))))
öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…