Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

esra canım güle güle git hayırlısı olsun bakalım

gwerty baby ben alıştım artık böyle yaşamaya gr gr gitmesine vardır bunda da bir hayır en azında yukarı çıkmıyor

soya sanarım ben kılo verdikçe önce veriyorum sonra korumaya mı alıyor dersin artık ben öle düşünüyorum

sabah 67,50 oldum arakasında 68,50 oldum arkasında 67,90 kg oldum

şimdilik sace ramazan bayramına kadar 65 kg olmak baksana ilk hedefimi bile gerçekleştiremedim ama üzülmüyorum kafama bile takmıyorum

yavaş yavaş gitsin güzel kılocuklarım demi

Günaydın kızlar 75i de geçmiş bulunmaktayım bu sabah tam 74.7 kiloyumm :) 6lara yaklastimm ama hedefime daha 14 kilo varr!!

kahvaltı yarım kepekli simit 1kk peynir
1günkurusu kayısı

Son düzenleme:
Selam kızlar,

kpss başvurum ok, hallettim geldim...
gitmeden spor yapmıştım, sadece mekik çekemedim çünkü belimde müthiş bir ağrı oluştu spor yaparken umarım bir yerimi sakatlamamışımdır... Hala ağrıyor... Bende başvuru yapacağım okuldan dönerken yürümeyi tercih ettim, çok uzun mesafe olmadığından yolumu uzata uzata yürüdüm, 1 saat yürüdüm yani )) Havada sıcaktı piştim eve gelene kadar... eve gelirgelmezde hemen 2 küçük domates ve 1 kase ayranlı çorba yedim, çokk acıkmıştım... şimdide bitki çayı içiyorum...

Belim ağrıyoooooooooooo, çok ağrıyooooo, acaba incittim mi yaw?
neyse, yarına kadar geçmezse doktora giderim artık, bekliyordum zaten böyle birşey çünkü ısınma hareketi yapmadan direkt bisiklete atladım... Asla ısınma hareketi yapmadan spora başlamamam lazım, belimde fıtık var, daha önce düştüğümden dolayı diz bağlarımda hasar var... Off off, akılsız kafam offff ))

Kendime gene kitap aldım, hafta sonuda gidip kpss için kitap alacağım, birde kayınvalideme okuma yazma öğreteceğim, onun için kitap alacağım... Geçen söyledim öğreteyim mi diye, çok heves etti, bende bir kaç kitap alayım, harfleri falan tanıtmakla işe başlayayım dedim...
Eşim eve Kuran-ı Kerim almıştı, okumayı öğrenip onu okumayı istiyor )) İnşallah, bakalım ))

Böyle işte kızlar,
Kendinize dikkat edin,
Isınma hareketleri yapmadan spr yapmayın
valla yamulur kalırsınız benim gibi demedi demeyin )))))
Mucksss

Akşam yemeğimi yedim, şiştim valla ))

3 yk taze barbunya (bitti sonunda, ama yakında gene yaparım çok güzeldi))
4 köfte (teflonda yağsız)
1 domates (armut biçiminde olan domateslerden aldım bugün, tek sevdiğim domates bu, deli gibi yerim ))

ve yemek olayım bitmiştir...

hava sıcak, esmiyor hala, piştim..
bugün sessiz kalmış sayfamız

qwerty, geçmiş olsun şimdiden, sorun nedir bilmiyorum ama tüm günü hastanede geçirdiysen önemlidir diye düşünüyorum...

ben bir kafeye atayım kendimi, orası serindir şimdi, deniz kenarı olduğu için serin serin esiyor ))
öptüm sizi

Soyacım, ara öğün olarak kiraz ve kayısı yiyebiliyor muyuz? Mesela 1 kayısı, 6-7 kiraz olabilir mi? Tatlı oldukları için içim rahat etmiyorda sana danışayım dedim.

Canim kisti patlamis diye gittik..degilmis...
Kayinvalidemi anlatmistim size kendinden baskasini dusunmez...
Bu gorumcem ufak 19.yasinda.. Kayinpederimle evde kaliyor..kaynanam obur gorumcem evli o da kayinvalidesiyle tatile gitti..benim kaynanada peslerine takilip gitti..
Burda cocukla kocayi birakip...
Kendinden baska kimseyi dusunmuyo bu kadin...
Sinir oluyorum sinir....
Kadin okadar kosustrmaca icinde bide arayip direktif veriyo...
Binip gelmedi...
Halada tatiline devam ediyor...
Kizi akdeniz anemisi...
Valla cocugumun asisini yaptiramadim..
Sabah11 de ciktim aksam 6da bitti hastanede isimiz...
Hastanede yatis verdiler...kimsesi yok dedim...bende kalamamki bebegim var...
Zar zor idare ettik yatis islemini iptal ettirdik...
Yarin bakalim neler bekliyo beni...
Seviyom sizi

Bugun 72.100 bu 72 benim yakami birakmadi 10 gundur offfffff ki ne offffff...
Ama yarin 71 gorcem baska yolu yok...omu inat benmi bakalim...
Oglan bugun cok huysuz simdi uyuttum daha kahvalti yapamadim hemen lirumla domtes salataliktiyorum cayimi demliyip geliyorum kizlar...
Soyamda geldi yeni hoageldin kusum

Günaydın kızlar,

sabah misafir geldi ancak yazabiliyorum...
kahvaltımı bile ayaküstü yapabildim yaw, kalktım bitki çayımı demledim, kahvaltımı hazırlıyordum ki misafir geldi...
hemen türk kahvesi yaptım oturduk içtik sohbet ettik, baktım açlıktan ölücem, gittim mutfağa bir dilim ekmek, bir parça peynir ve bir domates yedim, bitki çayımı da içtim geçtim tekrar misafirin yanına... az evvel gitti bende hemen bilgisayarın başına geçtim ))

kilo durumumu bildiriyorum gururla, 61,900 ))
Bakalım haftaya kaç kilo olacağım, 1 kilo hedefim var, önümüzdeki hafta 60 kiloyu göreceğim artık ve kilo çizelgemi 57'ye çekeceğim ))
ama diyetimi değiştireceğim, artık yasaklı saydığımız şeyleri ufak ufak hayatıma sokmaya başlayacağım (gerçi pek sanmıyorum ama genede deneyeceğim, bu beslenme şekline çok alıştım, yemek yaparken içine fazla yağ koymaya, tuz atmaya tahammülüm yok )))))

ve gelelim size,

qwerty, canım Allah razı olsun senden, en azından kızı sahipsiz bırakmamışsın, ben onun adına teşekkür ederim...
birşey çıkmamasına sevindim, sen yalnız bırakma, kaynananı da boşver, herkes onunda ne olduğunu görüyor seninde...

esracım, üzüldüm canım, kocalar bazen çok kazma olabiliyor, biz ne kadar hassas davransakta onlar bunun tam tersine giderek yontulmamış oduna dönüşüyor )))))))) sıkma canını diycem ama demekle olmuyor, kalp bir kere kırıldı mı tedavisi yok iste...

merhaba kızlar
kahvaltım
1 yumurta
1 dilim çavdar
salata

ara
1 bardak süt

öğlen
patlıcan biber közleyip yoğurtladım
1 dilim çavdar

ara
4 kırmızı erik

herkes mezun olup gidecek yasemin qwerty ben kalıcaz
ayy biran önce 70e inmek istiyorum
dün spor yapamadım
bugün de yapasım yok bi uyuşukluk bi boşvermişlik
ayy ruhsal durumum berbat
zevk alamıyorum bişeyden
niye böle oldum
halim mi yok neee
saçlarım da çok dökülüyo bu aralar 70e insem kestiricem ve boyatıcam
ama 70 e de inemedim kiii
değişiklik şart
bana depresyon yolu görünüyoo
kendime gelmem gerekk
sıcaklardandır inşallahh

sanırım ben de mezun olamayacağım insirah..
havalardan mı neden bilmem ama bunalım durumu bende de mevcut cildirmak üzereyimm

dün bulgur yedim yerken de anlamıştım bu beni şişirecek dedim dediğim gibi de oldu tabi tartıda ama bugün toparlama zamanı

sabah limonlu yeşil çay ve sütsüz nesfitle kahvaltımı yaptım
ara 2 kayısı 3kiraz
öğle 1bardak çorba
ara nektari olacak sanırım
akşamada bezelye ya da tavuk yemeği düşünüyorum belki her ikisinden de yarım yarım yerim duruma bağlı. .

yarın tekrar kurtulmam lazım bugünki ağırlıktn

şöyle bi ilk sayfalara göz attım da
ne güzel soya hafta hafta erimiş
aynı şekilde inci de
qwerty de eriyo ilk 67 hedefi koymuş kendine nerdeyse ilk hedefine yaklaşmış
ben de ilk 72 demiştim 71 oldum
70i görünce kendimi ödüllendirip saçlarıma değişiklik yapıcam
sonra 65 olmayı istiyorum
o zaman da kendime çok güzel kıyafetler alıcam
sonra belki hedefimi 60a çekerim fazlasını istemiyorum en fazla 60a kadar zayıflayabilirim
diyetisyenim bünyeni zorlama demişti seneler öncesinde
ve 57 kilodayken elmacık kemiklerip çıkıp gözlerim ortaya çıkıyo hiç hoş olmamıştım
60 güzel bi rakam
heveslendim şimdi
şu depresyon halimden kurtulmam gerek

esracım nasılsın
dünden beri moralin yerinde mi
yoksa sen de depresyon havasında mısın
gel beraber depresyona girek :)

olursun canım olursun hep birlikte mezun olucaz
hem soya bizi bırakmaz oan güveniyorum
bakma benim öle yazdığıma
sırf kendimi hırlandırayım diye öle yapıyorum herkes gidicek ben kalıcam çabuk kilo vermen gerek diye :)

Meehabacanlarim..
Sabahtan beri yine kosusturmaca...
Cocugun dogumgununde gelenler vardi degisim olacaklar onlari degistirdim...
Kendime ayakkabi siparis etmistim o gelmis aradilar onu almaya gittim annemle...
Bi pantolon begendim ama slim fit 40 beden olmaz dedim giydim denedim oldu...
Demekki 38 filanmi oldu altim benim))
Ustte mddium denedim oldu valla:)))
Annem al dedi almiycam dedim 60 a kadar bisey soz verdim dedim.iyi sen alma ben sana aliyim ozaman dedi:)))
Aldi:)))
Kendimi.icinde cok begendim:)))
Yarinda mersine gidiyorum gunubirlik nisana 7 gun kaldi...
Miaafirler icin Kalacak otel ayarlayacaz...alinmasi gereken eksikleri tamamliycaz...
Oglana giyecek nisan icin birseyler bakicam...
Kendim elbisemi hala denemedim deneyip olmazsa husrana ugrarim:)))
Yeni biseyde almak istemuyorum cunku bu kiloda benim kilom degil:))))
İnsurahcim 67 olcamda once su 70i bi gorsek..valla bu 7 ler omrumu yedi))
Gelsin artik 6lar:))))
Uzmesin bizi:)))
Ramazanda ne olcaz bilmuyorum hepimizin dengesi bozulcak...
Umarim almayiz...
Vermeyi umut ediyorum aama...aksam gec okunuyo ezan...
Soya ramazan prigrami istiyoruz senden: simdiden calis dersine bakalim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…