Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Selam kızlar,

öğlen kankamla buluştuk, onunla buluşmaya gitmeden önce birşeyler yiyeyim dedim, yemek hazırlama vaktim olmadığı için ayranlı çorba yedim, içine de 1 yk keten tohumu attım tok tutsun diye... Tabi pul biberde )) Neyse, sonra çıktım gittim, mado da buluştuk bayaa oturduk, ve bugün ilk dondurmamı yedim ))))
light dondurma yedim 1 porsiyon, içine yulaf ezmezi ve kuru kayısı atmışlardı, gayet güzeldi... Zaten son yediğim şeyde bu oldu...
dondurma yemeye yemeye vücudum öyle bir alışmışki acayip tepki verdi dondurmaya, bağırsaklarım deli gibi çalışıyor o saatten beri...
wc ile kanka oldum ya, ve karnım o kadar şişti ki hani nerdeyse kilo vermeden önceki halime döndüm diyebilirim, öyle bir karnım var ))))
tartıya çıktım bir bakayım kaç kilo görünüyorum diye, 64,2 tarttı beni )) Oysa sabah 61,9 olarak tartmıştı, düşünün bende ki şişliği yani...
karnım resmen hamile kadınlar gibi, tek fark bende gaz dolu ))))))
Ve hiç bir şey yiyemiyorum, düşüncesi bile midemi bulandırıyor, zehirlendimmi len yoksa?
yok canım sanmam,, kusma falan yok... sadece yemek düşününce midem bulanıyor, onun dışında iyiyim, birde wc ile bayaa dostluğumuzu ilerlettik o kadar )))))

bitki çayı, nade nescafe, normal çay, bol su içtim ama ı ıh, hiç bir şey fayda etmiyor... Ya nazara geldim, ya da dediğim gibi dondurma ters tepki yaptı bende ))

yarın sabah görümceme kahvaltıya gidicem, size bahsetmiştim diyete başladı diye... 5 gün oldu 1,5 kg vermiş )) Bol bol tebrik ettim kendisini, yarın gidip biraz daha motive etmem lazım, en azından ramazana kadar diyete devam etmeyi düşünüyor... Ramazanda o da oruç tutacak, bakalım ne yapabileceğiz...

Ve sizde oruç tutacaksınız anladığım kadarıyla, size uygun bir menü bulmam lazım... Ben oruç tutmuyorum, arada sırada kadir gecesinde tutarım sadece, onun dışında tutmam... Ama sizin için ramazana uygun bir diyet menüsü oluşturacağım merak etmeyin...
Dikkat etmeniz gereken en önemli şey, ramazanda asla ve asla bitki çayı tüketmemek olacaktır arkadaşlar...
bitki çayları fazlasıyla su ihtiyacı doğurur, bu da oruçluyken size eziyetten başka birşey kazandırmaz, bu yüzden ramazanda hiç birinizin bitki çayı içmesini istemiyorum (9 karışımlı çay, benim verdiğim tarifler yada başka birşey) Sadece iftarda 1 fincan yeşilçay içebilirsiniz ama içine sadece tarçın ekleyerek... Başka herhangi bir bitki yada baharat eklemeden... (+limon) Yoksa dediğim gibi aşırı susarsınız, vücudunuza eziyet etmek en büyük günahlardan biridir biliyorsunuz, şimdiden uyarayım istedim ))

Pazartesi yada salı gününe kadar iftar ve sahur menüleri ile ilgili bilgi yazarım, bilginiz olsun

Sevgilerimle

Kizlar birazdan yola cikuyorum..
Mersine gidicem ya...
Sabah tarti rakamim 71.8:))))
Gordum 71i simdi sira 70leri gormeklte:))))
Umarim71 ler beni uzmessin gelisin guc oldu ama gidisin tez olsun insallah:)))
Gun icnde foto cekersem atarim kizlar..

Simdi yola gidip doncem ya kesin siserim ben...
Yarin yine arti olabilirim...
Hayir ya olmak istemuyorum...
Gitmesem diycem annem halldemez herbiseyi...
Neyse kuzlar hazirlaniyim girebilirsem yazarim..
Seviyom sizi

kızlae sayfanıza bnide kabul edermisiniz benimde bir 10 kilo vermem lzım 1.60 boyumdayım 61 kiloyum sormayın
günde 30 dk egzersiz 15 dkda bisiklet çeviriyorum kzlar. ben nerdeyse gunde bır ogun yıyen tıplerdendm gecelere hatta sabahlara kadar durur oglen 3lerde kalkardım. kendımı duzene soktum spor falan ama 1 kilo almıs gözüktüm neden olabilir kızlar bu ya fena taktım

selam kizlar, dun gece karin agrisindan pek uyuyamadim, tek neden bu degildi aslinda, kankamla erkek arkadasi ayrildilar ve kankam cok uzgundu... Kendine zarar vermesinden korktum cunku beni yaninda istemedi, normalde tum uzuntulerimizi birlikte yasariz ama bu sefer israrla yalniz kalmak istedigini soyledi ve telini kapatti... Korku ve endiseden gozume uyku girmedi, defalarca kankami aradim ama ulasamadim... Uyudugumda sabah bes falandi sanirim... Sabah sekizde bana mesaj atti allahtan, sonra on gibu bulustuk kahvalti yaptik simdi bir kafede kahve iciyoruz... Erkek arkadasi mesaj atip duruyor, kankami ve beni deli eden mesajlar hemde!!! O kadar sinirliyim ki su anda gidip agzima geleni soylemek istiyorum o derece yani... Migrenim tuttu, karnim hala kotu... Anlayacqginiz berbat bir gun, ama devami guzel olur insallah diyorum... Musait olunca yazarim, optum sizi

selam kızlar
bugün hiç giren olmamış soya haricinde
ben de dışarlardaydım çoğunlukla
bi arkadaşım da depresyona girmek üzereymiş
onu teselli etmek için dışarıya çıktım dertleştik baya
ben kendi depresyonumu unuttum :)

Kimse pek uğramamış ben de dışarda geçirdim günümü
şimdi size güzel bi haber vermeye geldim
Ben bir önceki gün bulgur yiyince tartıda fazla geldim ama bugün telafi ederim demiştim ya işte tam da dediğim gibi oldu
sabah 74.4ü gördüm
60lara yaklaşıyorum yavaş yavaşşşş
inancım arttı yine istedimi insan halledebiliyor..
Fazlasıyla nazar değmekte bu arada bana güzelleşiyorum diyemidir nedir anlamadım
Bugün keyfim yerinde. .
umarım bir daha tadım bozulmaz böyle
Dikişlerimden de kurtuldum
biraz daha iyileşeyim spora devam etmem lazım.
Yarın daha da güzel bir rakamla karşılaşacağıma inanıyorum
görüşmek üzree..

Günaydın
kızlara herkese iyi haftalar ve zayıf günler

soya bu iş olmayacak canım dün sabah 68 kg iken bugun 69,30kg olmuşum ay artık canım ne yemek ne su istiyor kafayı sıyıracam insan aylardır uğraşıyo aynı yerinde sayar mı ya nerdeyse 10 gündür süt ürünleri tüketmedim acaba şişiriyomu benı diye ama nafile

fakat üst ve alt beden olarak kendime 38 beden şort ve gömlek aldım

offffffffffffffffffffff

yerimden saymaktan yoruldum artık

kalıplaşmış menüm
sabah 1 dilim emek peynır veya yumurta,
salatalık domates biber
ara meyve
yeşilçay
öğlen ve akşam
sebze veya et

hiç kacamka yok

eğerki bunlarıda yemicem artıık

sabah sabah kafanızı şişirdiysem özur

sadece sterese girdim birde regl dönemım öyle işte

ama eninde sonunda gidecek

sabah kahvaltım
yerım simit
az peynir

birde içim yandım buz gibi soda içtim

herkese günaydın kpssye girdim geldim.dün denizede gittim unutmuşum yüzmeyi bile insan 2,5 sene denize gitmeyince unutabiliyormuş ilk kez göbeğim olmadan rahat rahat giydim mayomu karnımı içime çekmeme gerek kalmadan ne güzel bir duymuş meğer zayıf olmak.
kahvaltım 1 çay kaşığı yağda pişmiş yumurta
1 dilim ekmek 1 kayası suyu
soyacım biraz çalışırsan kpss ye kadar kesin yaparsın soruları keşke çalışsaymışım dedim soruları görünce olsun zararı yok seneye hazırlanıp giricem artık bu girdiğim sınavdan pek ümidim yok.

günaydın kızlar
iyice boşladınız burayı yaaaaaaa
kimse girmeyince heyecanım kayboluyoooooo
bugün şok oldum tam 1 kilo almış görünüyorum
71.100 olan kilom 72.100 olmuşş
qwerty beni geçtin kutlarım seni canım
ben de düşünüyorum nerde hata yapıyorum diye
adet olmam gerek olamıyorum onun mu etkisi acaba
hormonlar mı bahane mi buluyorum offf allahım
yasemin senin psikolojini paylaşıyorum şu anda
2 gündür spor yapamadım ve spor yapmayınca metabolizmam duruyo resmennnn
bugün yapıcam sporumu dün yürüdüğüme güvendim ama yok nabız artırıcı spor yapmam gerek
öle aheste aheste bebek arabasıyla olmuyo bu spor işi
bebeişim de emmiyo eskisi gibi çocuk resmen aç ama emmek istemiyo

dün sabah normal rutin kahvaltımı yaptım
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
salata

kahvaltım 10 buçuk gibiydi ara öğün yapmadım

2 gibi öğlen mercimek çorbası salata 1 dilim çavdar
ara öğün 1 dilim karpuz

2. ara öğünde acıkmıştım 1 bardak süt 2 galeta yedim

akşam da taze fasülye yedim ekmeksiz saltasız sadece fasülye

gece ara öğünümde kayısı ve şeftali yedim

nerdeyse 4 lt su içtim
spor harici eksik yok fazla yok
ama tartı beni bugün çok üzdü

adet sötürücü var mı yaaa bir iki damla geldi arkası yok
adet miyim değil miyim bilmiyorum günüm de geçti
bu kilo almak değil şişlik bence
yarın inşallah değişir yoksa tartıyı alıp fırlatıcam
çok canım sıkıldı çünkü

GÜNAYDIN HERKESEEEEEEEEEEEEEE

kilo cizelgem değiştii
74.2yim bugün :)
özellikle dikkat etmedim ama süt ürünlerini kestim bu ara belki bu da işime yaramış olabilirrrr. .
kahvaltımda 1kase sütsüz meyveli nesfit 1kupa limonlu yeşilçay:)
yarın da 200 giderse 74.0 olur bu da süper olurrr. .

regl dönemimden yeni çıktım kızlar sıkmayın canınızı ben artık şunu anladım regL Döneminde şişiyor insan kesinlikle daha önce de biliyordum zaten regl dönemi kilo vermek zordur diye ama bitince üzerinizden yük kalkıyor o tartı koşmaya başlıyor. .

sıcakalrın etkisiyle de ben yemekleri iyice hafiflettim bu da etkili bence. .
sıcaktan geceleri uyuyamıyorum inanınki mideme açlıktan saatler geçtikçe kramplar giriyor ama duruyorum yarın sabah daha da zayıf çıkıcam böylelikle diye telkinlerde bulunuyorum kendime
dediğim gibi de oluyor. .

canım ben ama hiç ümdimi kayıp etmiyorum er yada geç olacak
bazen böyle oluyor iyan ediyom ama kaldım yerden devam ediyorum eğerki bırakırsam birdaha kendimi toparlaymam onu bliyorum çünkü ben heryıl yaparım ama bu kılodan aşağıya inemem sonra bırakırım ama bu sefer öyle olmuyacak bırakmıyacağım ne zaman 60 kg göreyim ozaman dünyalar benım olacak dermışım

dün arkadaşımla hamam gittik arkadaşım dediki öyle fazlalığın yok tam bikini giyecek kadar olmuşum bence böyle bu kılonu koru dedi bende zaten kendi koryor gr oynamıyor 1 kg yukarı 1 kg aşağı iniyo dedim

ASLINDA HEDEF KOYMAK İSTEMİYORUM AMA BU AY SONUNA KADAR 65KG GÖRECEM KENDİME VE SİZLERE SÖZ VERİYORUM

SİZDE ARADA BİR HATIRLATIN EMMİ GÜZLLERİM

SENDE KARARLI AZİMLİ UMUTLU OL OLACAK BU İŞ

BEN BİR TARTI ATTIM CANIM NE OLDU GİTTİM YENISI ALDIM O YUZDEN TARTI MARTI ATILACAK ZAMAN DEĞİL BIRAZ DAHA FAZLA ÇABA HARCAYALIM

YA OLACAK YA OLACAK BAŞKA YOLU YOK

Gü-Nay-Dın Güzeller Güzeli Kızlarımmmm ))

Dün bütün gün kankamlaydım, ex arkadaşı mesajları ile bizi esir etti, illaki görüşmek istediğini belirtip duruyordu, bizde görüşmek istemediğini belirten mesajlar atıp durduk )) Akşam kankamda kaldım, 5 tane dvd izledik, gece geç saatlere kadar oturduk anlayacağınız...
Biraz morale teselliye ihtiyacı vardı, bayaa güzel vakit geçirdik... Tabi ex arkadaşının eve gelme ihtimali yüzünden sürekli tetikteydik o ayrı ))
Sabah o işe gitti, ben 10 gibi uyanıp eve geldim, kahvaltımı yaptım, şimdi türk kahvemi içerek size yazıyorum...

Yazdıklarınızı okudum, birazdan yorumlarımı tek tek yapacağım ))

kilo bildirimim, 61,800... 100 gr daha vermişim Allaha şükür... son kiloları verirken resmen strese giriyorum, o kadar kilo verdim, takıldığım zamanlarda oldu bu kadar strese girmedim yahu... Bazen şeytan aklımı çelmiyor değil, bende şu iki günlük üç günlük diyetlerden yapıp son kilolarımdan kurtulsam mı diye ama yapmam aslaaaa !!! Bu kadar kiloyu verirken yapmadım şimdi asla yapmam.. Gerekirse 1 ayda gitsin ama sağlıklı gitsin öyle değil mi )) Acelem yok, ardımdan kovalayan yok (ki olsa ne güzel olurdu, o kovalardı ben kaçardım, en azından koşarken zayıflardım ))))))))))))))

Az önce emlakçı geldi, eve alıcı çıkmış, illaki alıcam evi diyormuş, ama şimdide kayınvalidem evi satmak istemiyor ))))))) Eşimde kredi çekip evi kendi üzerine almaya çalışacak, diğer varislere ev haklarını ödemeye çalışacak, ama bakalım kredi verecek mi banka... Başka kredi borçlarımız var, belki banka vermeyebilir, bir şansımızı deneyeceğiz yani... Olmazsa satacağız evi...

Neyse, ben bakayım neler yazdınız
Sevgiler

HOŞGELDİN SOYACIM

HANI BEN KENDİMİ HALSİZ YORGUN HİSSEDİYORDUM NEDENI BULDUM BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ TANSİYONUM 5-9 VEYA 6/9 VEYA 5-7 GİBİ HEP BÖYLE DÜŞÜK HANI 3 GÜNDÜR SENİ VERDİĞİN YEŞİÇAY KARIŞIMI İÇİNE MAYDONOZ KOYMADAN İÇTİM HERGÜN ÇAYI DEMLERKEN BİRİNİ EKSİLTİM ACABA MI DEDİM DOKUNUYOR
ÇAYIN İÇERİĞİ

BİBERİYEE
YEŞİLÇAY
MATE
ZENCEFİL
MAYDONOZ BÖYLE İÇİYORDUM

EVET MAYDONOZUN YAN ETKISI DÜŞÜK TANSIYONLARDA

Maydonoza DikkatDüşük tansiyon (hipotansiyon) şikâyetiniz var ise, maydanoz kürünü dikkatli uygulamanızı öneririm. Çünkü, maydanoz kürü tansiyon düşmesine neden olabilmektedir. Memleketimizde maydanoz çok tüketilen bir bitkidir. Bazı insanlar yeşillik olarak maydanozu bol miktarda tüketirler. Maydanozun içerdiği apiol maddesi her ne kadar uçucu özelliği olan bir yağ ise de, kalsiyumun emilmesini engelleyici (kalsiyum antagonist) özelliği de çok güçlüdür. Bu nedenle kalsiyum eksikliği problemi ve osteoporoz rahatsızlığı olanların maydanozu ölçülü tüketmeleri gerekir.

BU YUZDEN MAYDONUZU ÇAYA KOYMUYORUM DAHA İYİYİM ŞUAN BİLGİN OLSUN ŞEKERİM

Ben de aranıza katıldım kızlar cuma günü diyete başladım.. Sadece dondurma yedim diyetin dışında 60la başladım 59 kilo aldım regl dönemimdeyimm. Sanki her yerim şiş bir de burun ameliyatı oldugum için yuzum de çok şiş.. Dün çok halsizdim ben once ameliyata basladım ama maydanoz suyu ıcmıstım herhalde sızın dedıgınız gıbı tansyonum dustu genelde duŞuyor zaten...
Şimdi size sorum var yeşil çay gercekten kılo mıu verdiriyor? Ben de ara öğünlerde süt içiyordum yag yakıyor denmişti.. içine tarçın katıyorum o da tok tutuyor.. tavsiye..

Tatlım,
iç huzurunu dengele....
regl dönemindesin, vücudun su tutuyor, spora ağırlık ver...
Süper yağ yakıcı döneme girmişsin, 1 saat spor yapmaya gayret göster..
Bol su tüket (3 lt geçmesin) tuz tüketimin minimum olsun (ki öyle)
Tartı rakamlarına çok takılma, geçen gün benim yazdığım rakamları hatırla lütfen...
sabah 61,900 yazmıştım, akşama kadar yediklerim ise sadece 1 dl tb ekmeği, peynir, domates, bitki çayı, kahve, ayranlı çorba (1kase) ve 1 porsiyon light dondurma (mado)... ve akşamki kilom ise 64,200 çıkmıştı... sence ben akşama kadar 3 kilo almış olabilirmiyim??????
Olamam tabi ki, üstelik bu kadar yemekle asla alamam )) tartı bazen bize istemediğimiz oyunları oynar, çok takma kafana...

Birde soda içerken içine su kat biraz, asidini ve tuz oranını seyreltirsin böylelikle, mineralli su olarak içmiş olursun...

sevgilerimle

bırakmaya niyetim yok zaten canım
burda salata yapma yemek yapma alışkanlığı kazandım
önceki beslenme düzenimi görseydiniz inanamazdınız
bi kere meyve hayatımda yoktu diyebilirim
çoğunlukla karbonhidrat ağırlıklı basit yemekler
makarna hazır mantı yufkadan börek tost simit
hem de haftanın her günü böyle idi
tostu geçenlerde yaptım ilk kez
hem de sıfır tereyağıyla
ve yazın ilk karpuzunu aldım dün
meyveyle aram yoktur sevmediğimden değil
aklıma gelmez yemek dolapta durur durur sonunda buruşup çöpe giderdi eskiden
karpuzu alınca en azından yarısını yemeden bırakmazdım ama çok severim sulu sulu
bu yüzden kendime güvenemediğim için de eve sokmuyodum :)
ilk kez dün kızım istedi dayanadım aldım
ve 1 dilimle doydum aslında canım çok istedi ama yemedim
burda nerde doyacağımızı da öğreniyoruz aslında büyük bir nefis terbiyesi
kilo veremesem de bu kazanımlar benim için büyük başarı
zor da olsa gidecek bu kilolar inanıyorum.
ben de senin gibi 71 den aşağısına sadece ramazanda düşüyodum 70leri iftara yakın saatlerde görüyodum
zayıflamış sayıyodum kendimi
oysa ki sadece su kaybı olduğunu bayramdan sonra 74 kiloyla üzülerek öğreniyodum
ümitliyim inanıyorum ki zayıflıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…