Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Ok tatlım,
Araştırma yaptığın için teşekkürler, düşük tansiyon problemin olduğunu bilmiyordum, bilseydim daha dikkatli olurdum...
Bu tip durumlarda lütfen öncesinden bilgi verin ki bende yanlış birşey yapmayayım, Allah korusun sağlığınıza etki eden bir durum olursa vicdan azabından ne hale gelirim bir düşünün! Valla ölürüm herhalde...

Maydanozu çıkarman çok iyi olmuş, zencefilin taansiyon yükselten etkisi vardır, belki o yararlı olabilir bu durumun için... Eğer hala etki devam ederse bilgi ver bakalım tekrar olur mu?
Sevgilerimle

yok şimdi iyi

birşey sorcam meyveli soda içebilrimiyiz

öreneğin limonlu gibi

Hemen can sıkmaya yer arıyorsunuz valla ))))))
Yahu kilo vermek öyle kolay iş mi?
Kolay olan kilo almak, kilo vermek zordur, zahmetlidir ama sonucu mükemmeldir ))
Ayrıca 4 litre su içme bir daha, çok zararlı... Vücudundaki tüm yararlı mineralleri içtiğin fazla su götürüyor...
Eğer çok susadığın için su içtiysen ok, böylesi durumlarda 1 tane de soda iç...
Ama içine biraz su ekleyerek iç, hem tuzunu seyreltmiş olursun, hem asidini...
Mineral bakımından zengin olduğu için vücuduna gerekli mineralleri tekrar sağlamış olursun böylelikle...
Fazla su böbrekleri yorar ve bazen zehirlenmeye kadar gider, dikkatli olalım...

Ve kilo oynayışlarının hormonal sebeplerden olduğunu düşünüyorum,
emzirdiğin için regl olmakla olamamak arasında gidip geliyorsun, hormonların dengesiz
bu da vücudunda sürekli değişken etkiler yaratıyor, merak etme hepsi düzene girecek
sadece sabırlı ol, sporuna dikkat et, yediklerine ve özellikle saatlerine dikkat et yeter ))
Sevgilerimle

yok şimdi iyi

birşey sorcam meyveli soda içebilrimiyiz

öreneğin limonlu gibi

Meyveli soda içmeyelim canım,
ama kendi meyveli sodamızı yapabiliriz,
istediğin meyveleri küçük küçük doğra, limon dilimleri de doğra sonra sodayı dök üzerine, azcıkta su ekle yada buz ))
Al sana meyveli soda ! ister karpuzlu, ister kavunlu, ister çilekli... İstersen mikserde püre haline getirerekte sodaya karıştırabilirsin ))

Meyveli sodalarda hem tuz, hem şeker var, o yüzden kendin hazırlarsan daha iyi olur diye düşünüyorum
Sevgileirmle

Selam paphia,
Regl döneminde kilo vermek daha kolaydır ))
spora ağırlık vererek daha kolay yağ yakarsın, tabi sen şu anda spor yapamadığın için malesef böyle bir şansın yok ama önümüzdeki dönemlerde bilgin olsun, regl dönemlerini asla kaçırma...
Ve geceleri açlıktan miden guruldamasın, yat uyu ))))))))))
Gece her saat başı 99 kalori yakıyorsun uyurken, yani ortalama 7 saat uyuyan bir kişi 650 kalori kadar yakabiliyor... Fazla uyuyanlar ise bu kaloriyi yakamıyor çünkü metabolizmamız sabah erken saatlerde çalışmaya başladığı için erken kalkmamız gerekiyor, uyuduğumuz zaman metabolizmada uyuyor ve kalori yakımımız duruyor... Aynı şey gece içinde geçerli, geç yattığımızda vücut kendini ertesi güne hazırlamaya başlayamıyor bu da kalori yakımını başlatamıyor... Bu sebepten erken yat- erken kalk mantığğı uygulamamız önemli ))
Tabi tavuk gibi de erken yatın demiyorum, en geç 1 gibi yatsanız yeter )) Sabah ise 8,3 gibi (en geç) kalktığınızda metabolizmanıza bomba etkisi yaparsınız benden söylemesi ))
Sevgilerimle

Bu sıcaklarda uyumak neredeyse imkansız oluyor benim için ..
regl donemınde cok yağ yakıldığını bilmiyordum ama şişlik bize + yapıyor sadece regl sonrası o +lar hızlandırıyor gibi oluyor demek istedim

Valla benim içinde uyumak imkansız oluyor ama gidip soğuk suyla bir duş alıyorum sonra açıyorum vantilatörü uzanıyorum, bir süre sonra bebekler gibi uyuyorum )) Soğuk insanın uykusunu getiriyor netice de

Ve evet, regl döneminde vücut daha fazla yağ yakar, hormonlar deli gibi çalışır, daha fazla kalori yakarsın... O şişlikler ise sadece vücudun tuttuğu sudur... Ama beni örnek al, regl dönemimde bile kilo veriyorum... Artı çıkmıyorum tartıda )) Bunu da regl döneminde sporu artırmama borçluyum, hiç bir şey yapamazsam yürüyüş yapıyorum yağ yakmak için ve bu güne kadar çok faydasını gördüm... Eskiden regl döneminde şişer patlayacak gibi olurdum, hiç hareket etmekte istemezdim, şimdi ise asla es geçmiyorum ve şişlik falanda olmuyor ))

Haberin olsun yani

dün depresyonda olan arkadaşımla dertleştik demiştim ya
artık onunla spor yapıcaz
depresyonun ilacı spor dedim ona
ikna ettim her gün bize gelicek ve sporumuzu beraber yapıcaz
slim start it up yapıcaz vücut alışıp sorlanmadan bu hareketleri yaparsak rump it upa geçicez
bekle beni 70 geliyorum
soyan yorum için teşekkürler
menü saatlerine daha da dikkat edicem bu hafta
4 lt su da sırf süt olsun diye içiyodum
spor yapınca su kaybım daha çok oluyo sıcaklardan diye
azaltırım artık
iyi ki vardınız kızlar
bak motivem tavan yaptı bir anda

mrb ben 10 aylık bi bebeğim var ne yapacağımı blmiyorum kilo vermek istiyorummmmmm((((((((((

Merhaba kızlar nasılsınız ben çok halsizim bitkinim sürekli başım dönüyor sıcaklarında etkisi var tabi kendimi çok yorgun hissediyorum. 9. Hafta içindeyim. Herkes kızın olacak diyor bakalım merak içindeyim. Kilom aynı ama bu gidise kesin şişerim. Ramazanda oruç tutucam. Belki zayıflarım hala zayıflama derdindeyim

Selam Kateeeee ))

Özledik seni yahu, arada sırada uğra bir ses ver, merak ediyoruz ne haldesin diye...
hamilelik iyi gidiyor anladığım kadarıyla, kız-erkek farketmez, bebeğin sağlıklı olsun yeter ))
Kilonun aynı olmasına sevindim, hamile olduğunu öğrenir öğrenmez kilo almaya başlayan (hatta 3-5 kilo) bir çok kişi tanıyorum )))))

Ramazanda oruç tutma olayına takıldım biraz, tabi ki saygı duyarım, tutabilirsin ama o kadar süre açlık ve susuzluk bebek için zararlı olmasın? Netice de ilk 3 ay bebek anneden beslenmiyor, oruç tutmanı engelleyen bir durum söz konusu değil aslında ama bilemiyorum işte, iç güdüsel bir şey bu )) İnsan ne olursa olsun sanki yaptığu herşeyde bebeğine zarar verecekmiş gibi hisseder ya bendeki de öyle bir his işte...
Bu bebekte bizim topiğin ilk bebeği nede olsa, bir nevi bizim kızımız/oğlumuz olacak, gözümüz gibi bakmamız lazım ))

Zayıflama derdine düşme, kilo almama derdine düş sadece, böylesi daha mantıklı olur )) Kilo alırsanda merak etme, ben herzaman yanındayım, o kilolardan seni kurtarırım ))

Sevgilerimle

Soyacim haklısın ama hani bir iki kilo versem kâr yinede nasıl olsa 4. Aydan sonra alicam. Doktoruma sorucam izin verirse oruç tutucam. Izin verdi diyelim tabi kendimi iyi hissedecekmiyim bilmiyorum duruma göre tutarim ışte. Nasılsa bebek daha 4. Aya kadar pek kilo almıyo. Sizde bizim için o kadar değerlisiniz teyzeleri sizi seviyoruz.

Kizlar iyi degilim..yazdiklarinizi okudum moral olsun diye ama hicbirsey keyfimi yerinegetirmuyor..
Neyse allah sabirversin bana diyorum...
Sizleri seviyorum...

Kizlar iyi degilim..yazdiklarinizi okudum moral olsun diye ama hicbirsey keyfimi yerinegetirmuyor..
Neyse allah sabirversin bana diyorum...
Sizleri seviyorum...

Hayırdır tatlım?
Kaynananla mı ilgili bir durum var, yazdında ben mi atladım acep?
Ne oldu yahu, neden moralin bozuldu, canın bu kadar sıkıldıysa önemli bir şeydir mutlaka...
Hiç birşey için sıkma canını, hiç bir şey şey için üzülmeye can sıkmaya değmiyor biliyorsun ki...
Seni seviyoruz, bizim sevgimizi düşün bol bol ))
Gerisine de şöyle söyle, "hepiniz ruhu şişko insanlarsınız, gözünüz aç, ruhunuz aç, beyniniz aç... Hırs ve kıskançlıkla besleniyorsunuz sürekli ve buda ruhunuzu şişirdikçe şişiriyor... Yakında ruhu 3.derece obez insanlar olacaksınız... Ne yazıkki bedeni zayıflatmanın yolu var ama ruhu yok... Şişkolarrrr şişkolaaarrrr p" )))))))))))))))

Seni seviyorum tatlım
üzme kendini ))

Kızlaaarrrr,

nativ'in selamı var hepinize ))
Çok özlemiş sizleri, bir ara uğrayacakmış, şimdilik selamını iletmemi söyledi
bilginiz olsun

hoşgeldin nativcim

bu sabah
1 yumurta
1 dilim çavdar
bir kk kadar peynir
domates salatalık

ara öğün 1 dilim karpuz

öğlen
meşhuuurrr hindili salatamdan yedim
1dilim de çavdar ekmeği

sonra sporumuzu yaptık slim yapmadık baktım 2. ve 3. bölümlerde süre uzuyor
jillian 30 dakika 3 levelde de ama gel gör ki acayip zorlandık
hatta arkadaş 15. dakikada pes etti
burdan baktım biraz jillianla ilgili truly geçen senelerde paylaşımda bulunmuş
inceledim sonuçlar mükemmel
ben de jillian yapalım madem dedim
geçen hafta kas ağrım çok olmuştu
bugün daha zor hareketler olmasına karşın 2 saat sonra ağrım geçti
tabi yarın uyanınca bekliyorum asıl ağrıyı
2 gün spor yapmadığımı da eklersek kas ağrısı bekliyorum
1 kgluk dambıl kullandılar
benim elimde 5 kg luk dambıl ve 1kgluk kum torbaları vardı
önce dambılları kullandım öldüm resmen
sonra kum torbasına geçtim :)
çarşıya çıkıp 1kgluk dambıl almam gerek
nerden alınacağını da bilmiyorum
kapalıyım yaa insanlar dalga geçer mi acaba diye de düşünmüyo değilim
internetten mi ısmarlasam acaba :)

özlemişim buraya yazmayı ama maşşallah 600'lere gelmişssiniz ben bıraktığımda nerdeydi hatırlamıyorum demek ki baya olmuş:)
takip edemedim sizleri okumak isterdim ama pek içimden gelmedi o aralar zaman bulursam okurum şimdi kim ne kadar vermiş diye bakarım bir:)
mezun var mı mezun:)))
beni merak ediyorsunuz dimi??
dün sabah 74,6 idim:)
hala dewam yani pes etmek yok
ama itiraf edeyim sayfadan ilk ayrıldığımda 1 hafta kadar boşverdim herşeyi ve özlediğim herşeyi yedim
ve sonra farkettim ki yesem de mutlu değilim
şimdi kendi çapımda devam ediyorum
burdan öğrendiklerime dikkat ederek ilerliyorum yani
bu arada artık uyku problemim yok
saat 12 yi vurdu mu uyuyorum külkedisi gibi:)
sabah ta 7 gibi kalkıyorum
azcık yerimde zıplıyorum zamanım el verdiği sürece
sonra yola çıkıyorum yarım saat yürüyerek işe geliyrm
saat 10 gibi kahvaltı yapıyrm burda
akşamda aynen yürüyerek eve, hemen yemek ve saat 9 gibi leslie
bu şekilde hepinizi çok özledim
umarım herşey yolundadır
bir ara okuyacağım şimdilik sevgiyle kalın
inci mezun oldun bence?
qwerty artık daha güzelsin diye tahmin ediyorum
yasemin tartıyla savaşın devam mı?
esraanne uğruyormusun acaba buralara yoksa sende firardamısın?
kate bebiş ne durumda
prenses sen nasılsın:)
inşirah gitti mi doğum kiloları ve b fite gidiyormusun?
paphiaaa:)geçtin mi kız beniiiii:*
vee soyaa son sayfada çizelgeni gördüm 61 harika tebrik ediyorum canım seni
sevgiyle kalııınnnnnn:))

hoşgeldin canım gel böyle bizi bırakıp kaçma bakalım ben kendimi mezun oldum sayıyorum 60 kiloyum artık muhteşem bir duygu ar kilo almamaya çalışıyorum kilo koruma geçtim versemde olur aslında birkaç kilo daha ama tembellik yapıyorum spor yapmıyorum çok zor geliyor havalardan sanırım birde artık bebek yapma kararı aldım anne olucam allah izin verirse bakalım.

Hoşgeldin tekrar ))
Çok özledik seni valla, bir yanımız boş gibi geliyor hep...
Esra da çok sık girmiyor, sen yoksun esra yok = buralar sessiz gidiyor anlayacağın ))
Kilon için tebrik ederim, uyku düzenin için tebrik ederim ve en önemlisi gelip yazdığın için teşekkür ederim ))
Herzaman gelmeni isterim ama gelemesende arasıra uğra selam ver olur mu?
Sen bizim yol arkadaşımızsın, sensiz olmaz ))

Ha bizden ayrıldığın hafta yeme içme düzenini sapıtmış olman gözlerimi yuvalarından fırlatmadı dersem yalan olur )))))))))))))))))))))))))
Korktum bir an, diyeti bıraktın sandım valla )) En büyük korkum bu zaten, giden kişilerin yada mezun olanların bir anda kendilerini yemeğe vermeleri... Kontrollü gidildiği sürece problem olmaz ama kontrol elden gitti mi, yapacak bir şey yok... Neyse ki sen hemen toparlamışsın durumu bunun içinde ayrıca tebrik ederim ))

Ve evet mezunumuz var, hem inci hemde prenses mezun oldular ))
İnci korumalı olarak devam ediyor, koruma döneminde de kilo verebilir ama sporu ihmal etmemesi lazım (inciii, spor sporrrr ))
prenses ise sivasa gitti, sanırım 1-2 ay yok, gelince yazar artık bize...

Ben ise son 1 kilomu verince mezun oluyorum, ama sanırım hedefimi 57'ye çekeceğim, yani 3 kilo daha vermek istiyorum, bakalım hayırlısı...
İşte böyle şimdilik,
Herzaman gel
Seni seviyorum/seviyoruz ))

İnciii, hafif sporlar yap, sporu tamamen kesme, vücut alıştığı şeyin dışına çıktığı anda yağ depolamaya geçer...
yürüyüş yapmaya çalış en azından tatlım, hem hamile kalma süreci istiyorsan zaten ağır sporlar yapmaman gerekir zaten, yürüyüş en mantıklısı olur ))

Birde geçen gün ilk sayfaları okuyordum (ara sıra bakıyorum neler yazmışız diye)
senin yazılarını okudum, ilk zamanlar ekmeğe yağ süren inci'm benim...
yağ sürdüğü için kızdım diye ekmeğe salça sürüp yiyen inci'im benim...
şimdi ise mezun olan inci'm benim...
Ne büyük fark var değil mi ))
Tebrik ediyorum tekrar tekrar,
çok büyük başarı,
herkese örnek olmalı bence ))
sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…