Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

evet ben de cumartesi günü göz gezdirdim
ve aynı şeyleri söyledim
vayy be önceden ekmeğe salça sürerken şimdi mezun oldu diyee
maşallah olmayacak şey yok örnek alıyorum hepinizi kızlar ben de inci gibi soya gibi istediğim kiloya gelicem
şimdi ara öğün yapıcam 1 bardak süt galetayı çıkarıyorum hayatımdan :)

anammmmmmmmmmmmmm özlediniz mi beni kıyamam ev toplama hhızlandı eşim işinden ayrıldı bursaya anasına gtii falan gelen çok oluo gitcez die siirt yolu ufukta
benimde bitti bir istanbul masalım öle yani pek bişi yok interneti devretcez belki siirtten zor olur almamız fiber internet yokmus orda bende durum bundan ibaret

Nativvv hoşgelmişsinnnn!!
arkandan ağladım durdum gel de gel diye gelmedin ama
sonunda burdasın ya bırakıp gitmeee. .
Yemişsin herşeyi ama bırakmışsın işte en azından birdaha yeme aşkıyla tutuşmazsın
ben geçtim seni çabuk koş yetiş bana. .
Baya hastalıklar yaşadım eridim bittim Buralarda sormaa
nişanlıklık nasıl giiyorr?
sen nasılsın?
ben buraya geldiğimde 10 kilo kadar vermiştin yanılmıyorsam hızlandır bak koşarsam tutamazsın beni (korkuyor mu gözünn )
ben pek gaza gelen bir insan değilim de sen de değilsen bileyim boşuna dil dökmeyeyim farklı yönden vurmaya çalışayım seni de :)

bu arada SOYAcım duş iyi fikir ama malesef yaralarım iyileşmeden duşa giremiyormuşum bölüm bölüm yıkanmaktan çürüyeceğim yakında
haziran ayı bana hiç mi hiç uğurlu gelmediii

özlemez olur muyuz??:)
esracım yolun açık olsun bir şey diyemedim ben sana daha iyi gelir belki de sana. .
oğlun aklıma geliyor ara sıra konuşması nasıl ilerlediniz mi?

sıra bugün benim neler içtiğime geldii

kahvaltımı yazmıştım

ara :1yulaflı form 4-5adet beyaz leblebi

öğlen ve akşamı beraber yaptım kızlar yine gezmelerden alamadım kendimi çünküü

bir adet ızraga tavuklu kepekli sandviç aldım üst kapağında beyaz bir sos vardı büyük ihtimal mayonez tarzı birşeydi 2dilim ekmeğe ihtiyacım yok diyerek üst kapağını dirak çıkardım kenara koydum alt dilimi yetti bana
biraz da salata ve ayran

bu arada olmayan pantolonum vardı şimdi bol bugün giydim çeke çeke yukarı bir hal oldum :)
bu beni en çok mutlu eden şey
bir de erkek arkadaşım yıllardır baraberiz ama bu ara bir iltifatlar bir iltifatlar sormayın çok hoşuma gidiyorr :)
başlarda şuanki halimden daha da zayıftım yıllar geçtikçe şiştim de şiştim mutluluk yaramamış bana belliki

aman nazar değdirmeyim bu ara kilolarım hızlandı gidiyor yarını heycanla bekliyorummm :)

hepinizi büyük bir zevkle okudum:)
inci tahmin ediyordum mezun olduğunu çok sevindim topiğin 2.bebişi gelecek desene
Allah hayırlı etsin inşallah
soyacım teşekkür ederim pek hızlı gitmiyor benim kilolar
birde çok belli olmuyor artık
yani mesela ilk 2 ayda verdiğim kiloyu herkes farkediyordu şimdi o kadar değil
yağ kaybetmiyormuyum acaba diye düşünmeden edemiyorum
paphia kız geçtin mi cidden beni tüüü bana
şaka şaka çok sevindim adına devamını dilerim müthiş bir duygu dimi?
ayrıca çok geçmiş olsun
nişanlılık çok farklıymış
2 yıl görüştüm ben nişanlımla şimdi aramız daha bir farklı
aile havasına girdik falan planlar yapıyoruz,ev eşyası bakıyoruz:)
öyle yani işte
benim şimdi spor yapmam lazım
öperim hepinizi hemen 2 mil leslie yapıp uyumam lazım
bay bayy

Günaydın kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nabersiniz bakem ben aynı kılo verme mucadelesi içindeyim dün 1 saat sporumu ve sabah 15 dk sporumu yaptım işime geldim

kahvaltımı da yapım klasik menümüz aynı

1 dilim ekmek
domates/salatalık/biber
1 yumurta

natively hoşgeldin canım
hiç özlemediNmİ Bizi insan arada bir girer napıyonuz der demedim ama neyse geldin ya gerisi boş nasıl gidiyor hayat
anladım kadarıyla tam gaz devam sağlıklı ve düzenli beslenmeye lütfen artık bızı bırakma emı
ben hala sayıyorum aynı yerimde ama ben kazanacam sizlere ve kendime söz verdim ne yapıp yapım ay sonuna kadar 65 kg olcam çünkü artık 68 sıkılmaya başladım

ya olacam ya olacam

gwerty dediği gibi yapışmadıya bu yağ kütleleri

Son düzenleme:
Günaydın kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nabersiniz bakem ben aynı kılo verme mucadelesi içindeyim dün 1 saat sporumu ve sabah 15 dk sporumu yaptım işime geldim

kahvaltımı da yapım klasik menümüz aynı

1 dilim ekmek
domates/salatalık/biber
1 yumurta

natively hoşgeldin canım
hiç özlemedinmi bizi insan arada bir girer napıyonuz der demedim ama neyse geldin ya gerisi boş nasıl gidiyor hayat
anladım kadarıyla tam gaz devam sağlıklı ve düzenli beslenmeye lütfen artık bızı bırakma emı
ben hala sayıyorum aynı yerimde ama ben kazanacam sizlere ve kendime söz verdim ne yapıp yapım ay sonuna kadar 65 kg olcam çünkü artık 68 sıkılmaya başladım

ya olacam ya olacam

gwerty dediği gibi yapışmadıya bu yağ kütleleri

Abowwww iki tane olmuş böle oldumu sinir oluyom

esraanne sen nasılsın canım nasıl baya toparlanabildin mi
kısmetse yolculuk ne zaman

Abowwww iki tane olmuş böle oldumu sinir oluyom

esraanne sen nasılsın canım nasıl baya toparlanabildin mi
kısmetse yolculuk ne zaman

günaydın iyiyim yok daha bişi yapamadık ya eşim anasına gitti gelinced baslıcam kolı falan yok malum tasınırken hersey paraya bakıo

evet soyacım salçanın tadını unuttum valla onsuz kahvaltı yapmazdım ben şimdi 3 aydan fazladır salça yemiyorum ekmeğime sürüp birde bir güzel bol yağda kavuruyordum salçayı içine kekik acı pul biber falan ekleyip ooohh öyle ekmeğe sürüp yiyordum önceleri from yağların üzerine.krem peynire bayılan ben artık evdeki gelen krem peynirleri eşime iş yerinden veriyorlar her ay başı yeğenime götürüyorum.gün içinde 50 dak falan yürüyorum toplamda ama evde de leslie başlaşam hiç fena olmayacak hiç değilse 2 mil yapayım o zaman.siz olmasanız mümkün değildi bu kadar kilo vereceğim aklımın ucundan geçmezdi asıl ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinizi seviyorum.

Günaydın kızlaaarrr ))

Bugün nasılsınız bakalım?
Güne güzel başladınız mı? Yatağın solundan kalkmadınız değil mi ))))))
Ben yatakta dönmüşüm gene, neresinden kalktığımı bilmiyorum...
Bazen deli uyuyorum, uyandığımda yatağı enlemesine ortalamış oluyorum ve bunu nasıl yaptığımı da bilmiyorum )))))))
Dün gece tahmini saat 2 gibi uyuyabildim, kankamla ex aşkının problemleri hala sürüyor ve ben hala tetikteyim, dünde bazı konular vardı o sebepten bayaa bir süre uykusuz kalmak durumundaydım... Ama sabah 8,20 de kalktım, deli gibi uykum vardı, metabolizmamı düşündüm, ona bu kötülüğü yapamazdım )) Kalktım, kahvaltımı yaptım şimdide türk kahvemi içiyorum ))

Bu arada dün akşam evin satışını okeyledik, kaporamızı aldık, cuma günü tapuya gidiyoruz ve satışı gerçekleştiriyoruz... Bende kiralık ev aramaya başlıyorum artık... Hadi hayırlısı diyorum...

bugün tartı bana şaka yapıp durdu, bende tartıyı bugün pek kaale almamaya karar verdim, 61,800 ile 62,200 arasında gitti geldi, sadece bu iki rakamı gösterip durdu... Başka hiç bir rakam değil, sadece bu iki rakam... Aslında bu şekilde çıktığı zaman ertesi gün tartı rakamım genelde aşağıya düşer, bakalım yarın nasıl bir sürpriz bekliyor olacak beni ))

Hah, şimdi tv de diyorki karpuz afrodizyak etkisi yapıyor, artık erkekler deli gibi karpuz yemeye başlar ))))))))))))))))))))))))) hatta adamın biri günde 5 kilo karpuz yerim dedi ya ))))))) Millet harbi deli, hasta oluyorum böyle haberlere...

günaydın kızlar
kahvaltımı yaptım arkadaşımı bekliyorum
gelsin jilliana devam edicez 2. günümüz hadi bakalım :)
bugün 71.900 çıktım tartıda
nasıl kilo aldım hiç bilmiyorum
bu kadar spora vermem gerekirdi diye düşünüyorum
anlaşılan şu 71 beni baya zorluycak

kahvaltım
2 dilim uno denge
1 yumurta
domates salatalık

ara öğün şimdi 2 erik yicem

öğlene köfte yapıcam çıkardım buzluktan
akşama allah kerim patlıcan yemeğini çok seviyorum ama eşim sevmiyo
kendime ve kızıma göre yapıcam eşime de düşünürüz :)

soyacım 60a inince fotoğraf paylaşımında bulunacaktın hani :)
1 kg kaldı haftaya bekliyoruz fotonu

bu arada jillian kol ve bacak popo açısından mükemmel
ama göbek hareketi fazla değil
sanırım 10 dakikalık great göbek hareketlerini eklemem gerek
yada callenetics göbek hareketleri süper etkili

nativcim bfiti sormuşsun
benim için hayal şu anda evde videolardan faydalanıyorum spor için
yaptırabilirsem eliptikle devam ederim
ama videoların yanında eliptik çocuk oyuncağı gibi geldi :)
tabi benim eliptik hep 1. derecede zorluk derecesini fazlalaştırma imkanım olsaydı zor olurdu
ama o işlevini tamamen yitirmiş
ayy bi de 300 tl para verdik yandı yandı paracıklar
sinirlendim gene şimdi

O da güzel nativeflycm ahh ahh hem de ne güzel geliyor benim kulağıma bir bilsen

Bu arada kızlarr bu sabah 73.9u gördüm evet 74ten de kurtuldummm !!!!!

:) artık 6lara geleyim diyediyeeeee çatlıcam
artık beyin gücümüdür nedir bilmem ama ben daha zayıf uyanacağıma inandıkça aynen öyle oluyor daha önce bakalım ne çıkacak derdimm ..

kahvaltıda tost ekmeği vardı onun bir dilimini yarıya bölüp içine onun boyutunda peynirle tost yaptım yedim yani bir dilim tost ekmeğiyle tost yaptım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…