Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Of of sıcakta bu regl hiç çekılmıyor

bugun nederdir bilemem ama sürekli karnım açlık sinyali veriyor bende elmaları küçük küçük doğradım sinyal verdikçe ağzıma atiyorum ama yinede içim kazınıyor ama yemicem gözümün önunden dondurmalar tatlılar çikolatalar neler neler geçiyor ama yemicem yemicem çünkü aysonunda bu sefer 65 kg olucam beynımın bir tarafı ye diğer tarafı 65 kg ol diyor

belki aklımdan geçenleri bura yazarssam dedim kazıntılarım geçer dedim ama hala gurulduyor biliyorum karnım aç değil gözüm aç

işte bu ozel günlerde bilmem sizde olurmu bende oldu bugun

yasemincim canım elma yı yiynce de geçmiyorsa sunta ye yanında yada leblebi ye biraz.

Ah yasemincim ahhh

hiç geçmezmi gözümün önünden o saydıkların?
hele birde gözümüzün önünde yenince insan nasıl dayanıyor bilemezsin, hani peygamber sabrı dedikleri bu olsa gerek ))
valla şu aralar sürekli aklım dondurmalarda, geçen gün açılışı yaptım ya, şimdi hergün canım yemek istiyor, tadını unutmayı bekliyorum bende ))
beynime söz geçirmeye çalışıyorum, yoksa beni ele geçirebilir her an, netice de ruhum hala şişman diye boşuna söylemiyormuşum işte...
baksana bir kere dondurma yedim, şimdi sürekli yemek istiyorum... Ama beni hiç bir şey alt edemez, ben hep kazanırım o kadar

Az evvel öğle yemeğimi yedim, dün markette alışveriş yaparken baktım bamya var, kilosu 9 lira, yuh dedim... gittim süperfresh aldım... 5 lira)))
pişirdim bir güzel, öğle yemeği olarak 5 kaşık bamya, 2 kaşıkta bol pul biberli yoğurt yedim, çok iyi geldi ))

birazdan kıl-tüy işlemleri için kendime bakım yapıcam, sonra kuaföre gidip benim yapamadığım kısımları halledicem, anladınız siz p

akşamda kankamda kalıcam, ex aşkı ile ilgili planlar yapıcaz, madem adam bu kadar dönmek için ısrar ediyor, burnunu iyice sürtmeden geri dönemez ! Bu yüzden biraz plan yapmamız gerekiyor, ki kankamla benim ilgilendiğimiz bir iş varsa tüm dünya korkmalı bence ))))))))) 25 yıldır arkadaşız ve şu ana kadar kafamıza koyduğumuz herşeyi layıkıyla yaptık ))

Bu arada ağustosun tahminen 2'sinden sonra yazlığa gidicem, az evvel kuzenim aradı, bu ayın 15'inde bizim yazlığa gideceklermiş, 1 ay kalacaklarmış... Her sene giderler 1 ay kalırlar, karı-koca ikiside öğretmen, çok severim ikisinide... Geçerken seni de alalım birlikte gidelim dediler, gelemem ev arıyorum dedim )) Ama ağustos ayında gitmek üzere söz verdim çünkü küçük kuzenim gelecekmiş, o yurt dışında yaşıyor, kendisi karaciğer kanseri, daha önce bahsetmiştim hatırlarmısınız bilmem... Kaç yıldır gelmek istiyordu ama doktor izin vermiyordu, karaciğerinin değişmesi gerekiyor, sürekli acile kaldırılıyor... Ama sanırım doktor izin vermiş, 2 ağustosta bizim yazlığa gelecekmiş, yıllardır görmüyorum, o yüzden bende yazlığa gitmeye karar verdim, sanırım 10 gün kadar kalırım orda ama laptopumu ve vodemimi yanımda götüreceğim, yani sizden uzak kalmak gibi bir derdim olmayacak, orda da olsam bol bol yazışırız merak etmeyin ))

Şimdilik bu kadar,
gidip biraz kendime bakım yapayım
öpüyorum sizi
Mucksss

Not: İnsirah, kilonun fazla çıkması dünde bahsettiğim gibi hormonaldir, regl olman gerekirken olamadığın için vücudunda bazı dengesizlikler oluşuyor, bu da vücudunda su tutmasına neden oluyor... Bir diğer alternatifte şu, yeme düzeninde ( saatler ) yada sporunda farklılıklar (spor yapmama veya az yapma) olduğunda yaptığın herşeyi 1 hafta geriye atarsın... Vücut savunma moduna geçer, yağ depolamaya girer... Bu sebeptende fazla çıkmış olabilirsin.... O yüzden çıldırma, sadece beslenme programına sadık kal, sporunu ihmal etme yeter ))

öğle yemeğim taze fasülye yemeği 1 küçük dilim karpuz haftasonu eşimin yakın bir arkadaşının düğünü var tatlı yapıcam (sadıç diye birşey var adet bizim burda bir tepsi tatlı ekmek falan yaptırılıyor özel olarak )ne tatlısı yapsam karar veremedim hazır baklava yufkasıyla yaptım akşam eşime denemelik beğendi güzel olmuş öyle söyledi ama şekerpare mi yapsam acaba diyorum birde düğünde giymeye hiç bir şeyim yok bir siyah elbisem vardı akşam giyip koyayım size bakın bakalım çuval gibi oluyor çok komik onu terziye götürcem hem boyundan kısaltırıcam hemde eninden daraltırıcam.liseden beri tanıştığım yakın bir arkadaşım var o bir elbisesini getirdi bana oldu inanamadım ilk kez onun bir kıyafeti bana oldu olmasına da eşime gösterdim öğlende giyip yok olmaz bu dedi neymiş efendim arkası darmış kısanıyo beni haftasonu da bikini giydirmedi zaten bir yandan hoşuma gidiyor bir yandan kızıyorum beğendim şeyleri giydirmeyecek benim ki olmadı alcam bir elbise kendime öğlende gidip baktım ama denemeye vaktim olmadı genelde alışveriş yaptığım küçük bir butik var tezgahtar kız şaşırdı beni görünce çok zayıflamış falan dedi beğendiğim elbisenin 40 bedeni birde 38 bedeni varmış bakalım olursa alıcam artık.

yıne kımsecikler yok

neyse açlık krizim geçti

eve gelince kendime yeşilçaylı tarcınlı bır çay demledim içtim bi güzel
sonra 45 dk sporumu yaptım akşam yemeğimide yedim az sonra parkagider oğlan bisiklet biner bende biniyorum öyle 1-2 tur

soya bu sefer olacam 65 kg ay sonuna kadar çok hırslandım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sizleri sıktıysam kusura bakmayın takıldım artık

sürekli tekrar lıyorum 65 olcam olcam diye

eee tabı kıskanır canım bir tutam çıtır oldun artık

Selam kizlar. ..
Soyacim yazdiklarini okudum saol fakat daekli bir konu...asamayacagim bir durum...
Yine iyi degilim..kilo bildirimimi yapiyim 71.600
Yediklerime gelince icim bisey almiyo sinirden ogunlerimde peynir ekmek domateates filan yedim...
Hepinizu opuyorum

qwerty

sorun nedir?
anlatamayacağın birşeyse ok,
ama anlatmak istersen biliyorsun ki burdaki herkes elinden geldiğince destek olmaya hazır sana...
Unutma ki biz burda bir aileyiz,
kim veya ne olursa olsun kimsenin seni üzmesine izin verme!
Seni üzecek tek şey çocuğun yada kendi sağlığın ile ilgili bir durum olsun sadece...
Senin yada çocuğun ile ilgili bir şey yoksa gerisini boşver, çünkü bu dünyada geri kalan herşey geçici bunu unutma...
Koca, anne-baba, akraba, para, mal-mülk vs aklıma gelmeyen diğer herşey gelir geçer ama sağlığında gelmez, çocuğunda....
sadece bunu düşün ve bunlara sahipsin diye mutlu olmaya çalış...
Sen mutsuz oldukça çocuğun etkilenecek, onu üzmeye hakkın yok böyle düşün lütfen...
Seni mutsuz gördükçe hepimiz üzülüyoruz

Bizi hiç bir zaman sıkmıyorsun, sıkmayacaksın tatlım
istersen hergün sayfalar dolusu "ben 65 olucam" yaz, ben zevkle okurum emin ol...
senin kararlılığını seviyorum ve bu kararlılığının peşinden deli gibi koşmanı seviyorum
hırsını hiç bir zaman kaybetme
sevgilerimle

soyacım ben de anlamadım hormonal mi
yoksa 2 gün spor yapmadım ondan mı
ayy bırakmam hiç sporumu o zaman
bugün jilliana devam ettik 2. gün
ama kollarımın titremesinden yapamadım
o yüzden ağırlıksız yaptım
inanıyorum kendime 70i görücemmm

qwerty canım takma kafana bişeyi
üzme kendini de bizi de
bak ne güzel kilo da vermişsin
rabbim gönlüne ferahlık versin canım

Sadece birindende olabilir, her ikisinden de...
spora bir anda yüklenip sonra bırakınca vücut tepkimeye girmiştir...
ayrıca regl olman gerekirken olamadığın için ödem yapmıştır üstüne birde...
birde yeme düzenini bozmuştun (akşam 8'ler falan)
bunların hepsini toplayınca otomatikman 1 hafta geriye atıyor sistem seni...
yani geçen haftalardaki kilona dönüyorsun anlayacağın...
programından şaşmaman gerekir, ben bu program boyunca maksimum 2 yada 3 kere yeme düzenimden şaştım o kadar...
eğer vücudu belli bir tempoya alıştırır sonrada birden o tempodan çekersen tepki verir...
şöyle anlatayım, doktorlar uzun süre kullanacağın bir ilaç verdiğinde (örneğin 6 ay veya 1 yıl kullanacağın bir ilaç) ilacı hemen kesmezler, dosajını azaltarak keserler... Bir anda kestiklerinde vücut ters tepki yapar çünkü... O yüzden 1 adet ilaç alıyorsan yaarım almanı isterler, sonra da çeyrek almanı isterler, en sonunda bıraktırırlar...
Bu da öyle bir şey, sporu bırakacak yada yeme düzenini değiştireceksen aynı sıra ile devam etmen lazım, yoksa kilo alman kaçınılmaz olur..
Anlatabildim mi tatlım?

öğle yemeği 5 köfte
1dilim ekmek
salata

yoğurdum bitti sütçüyü bekliyorum yoğurt yapmak için

ara
1 dilim karpuz

ara 1 muz şimdi yedim acıktım bu saatlerde çok acıkıyorum yaaa

akşama da patlıcan yemeği ve salata yapıyorum

canım,

öncelikle muz çok acıktırır, tek başına yememelisin...
yoğurdun içine doğrayıp, tarçın serpip yersen daha iyi olur...
birde akşam yemeğini ye istersen, çünkü saat 18:40 ))
yemeğini yiyene kadar saat 7 olur, 7 den sonraya bırakma yemeğini, masadan kalktığın saat 7 olsun, oturduğun saat değil ))
acıkırsan saat 9 civarı meyve yiyebilirsin yada süt içebilirsin bence...
böylelikle şu tartı canını sıkmaktan vazgeçer sanki ne dersin ))

haklısın canım
o zaman 7ye kadar yeme işini bitirmem gerekiyor ben yemeye gidiyorum :)
uzun zamandır muz yemiyordum
kızım için aldım evde muz erik ve karpuz var

anlaşıldı soyacım
bu zayıflama işi büyük disiplin gerektiriyor
saatini bile şaşmıycaksın yani
sporunu da bırakmıycaksın
adet bi sökülseydi atardım ödemi ama
gelmiyo gelmiyoooo
emzirdiğim için sanırım
başladığımdan beri ilk kez artı çıktım
yarına düzelir inşallah

Kızlar
ben çıkıyorum, kankama gidiyorum
akşam orda kalıcam, yazmıştım size daha önce...
vodemimi de yanıma alıcam fırsat bulursam girerim ordan..

yarın sabah kayınvalidemi alıp bir arkadaşıma kahvaltıya gidicem erkenden, bugün kuaföre gidemedim, çok sıcaktı, evde hallettim bir kısmını, kalan kısmını da yarın gidip kuaförde halledicem ))

Saçlarım fazlasıyla dökülmeye başladı, tüy dökme mevsimi sanırım ))))))
İnanılmaz şekilde dökülüyor, genelde eylül ve nisanda dökülür saçlarım (yıllardır böyle neden bilmem)
ama bu sene nisanda hiç dökülmedi şimdi dökülüyor, neyse argan yağı aldım bakalım etkili olacak mı...

çok uzatmayayım kankam bekliyor, yemek yiycem daha
mucksss

iyi geceler kızlaaarrr ))

kankamın evindeyim, vodemimi yanıma almıştım laptoptan baglandım size bir sesleneyim dedim ama kimse yok bakıyorum da ))
fazla kalmiim bende bari, ugrarım dedim ugradım
su anda yesilcayımı yudumluyorum birazdan dvd izliycez
optum hepinizi ))

Günaydın kızlar ))

Gece 1 de uyudum sabah 8 de uyandım, şimdi evdeyim...
birazdan çıkıp arkadaşıma kahvaltıya gidicem...
bir tane sade nescafe içtim ama kurt gibi açımmmmmmm
bir şeyler yemek istemiyorum çünkü yersem hemen doyarım ve arkadaşıma gittiğimde bir şey yiyemem ))

bu arada tartı rakamım 61,700... 100 gr daha gitmiş, böyle 100 gr şeklinde düşeceğim demekki ))
neyse gitsinde 100 gr gitsin önemli değil, zaten tahmin etmiştim son kiloların biraz zorlayacağını, kolay gitmeyeceğini... Aslında zor gitmiyor, zor gelen benim sabırsız ruhum )) Yoksa gayet güzel ve düzenli bir şekilde kilo vermeye devam ediyorum ama son kilolar ya, daha hızlı veresim var...

Yarım saate kadar çıkacağım, haberiniz olsun, ordan da takip ederim sizi, fırsat bulursam yazarım da..
Öptüm sizleri

günaydın kızlar kaynananm geldi dua edin bana

günaydın kızlar kaynananm geldi dua edin bana

Tatlımmm,

dualarım seninle ))
hiç bir şey söylemek zorunda değilsin kaynananla, istersen muhatap almazsın..
istersen de ağzına geleni söylersin, çekmek zorunda değilsin ))
İkisi de senin kararın olu yani, bu dünyaya cefa çekmeye gelmedin bunu düşün...
illaki birileri mutlu olsun diye sen mutsuz olma, tansiyon yapar demedi deme
Mucksss

Gunaydin kizlar kili bildirimim yine ayni 71.600
Moralim ayni iyi sayilmam..ama yazdiklarinizla iyi olmaya calisiyorum...
Bugun arkadasima gidicem tup bebek yaptirmus yatiyomus..ona 2 kap yemek yapip gotursem dedim ama elim kalkmiyor..ya bismillah deyip ise koyulmam lazim...
Elbisemi denedim olmadi arkasi kapanmiyor(
Nisan cumartesi ve benim giyecegim yok..girerim diye umit etmistim..
O kiyafetimi terziye goturup sorcam yapilcak bisey varmi diye...
Okadar isi ben yapcam ama icimden bisey gelmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…