yasemincim canım elma yı yiynce de geçmiyorsa sunta ye yanında yada leblebi ye biraz.Of of sıcakta bu regl hiç çekılmıyor
bugun nederdir bilemem ama sürekli karnım açlık sinyali veriyor bende elmaları küçük küçük doğradım sinyal verdikçe ağzıma atiyorum ama yinede içim kazınıyor ama yemicem gözümün önunden dondurmalar tatlılar çikolatalar neler neler geçiyor ama yemicem yemicem çünkü aysonunda bu sefer 65 kg olucam beynımın bir tarafı ye diğer tarafı 65 kg ol diyor
belki aklımdan geçenleri bura yazarssam dedim kazıntılarım geçer dedim ama hala gurulduyor biliyorum karnım aç değil gözüm aç
işte bu ozel günlerde bilmem sizde olurmu bende oldu bugun
öğle yemeğim taze fasülye yemeği 1 küçük dilim karpuzhaftasonu eşimin yakın bir arkadaşının düğünü var tatlı yapıcam (sadıç diye birşey var adet bizim burda bir tepsi tatlı ekmek falan yaptırılıyor özel olarak )ne tatlısı yapsam karar veremedim hazır baklava yufkasıyla yaptım akşam eşime denemelik beğendi güzel olmuş öyle söyledi ama şekerpare mi yapsam acaba diyorum birde düğünde giymeye hiç bir şeyim yok bir siyah elbisem vardı akşam giyip koyayım size bakın bakalım çuval gibi oluyor çok komik onu terziye götürcem hem boyundan kısaltırıcam hemde eninden daraltırıcam.liseden beri tanıştığım yakın bir arkadaşım var o bir elbisesini getirdi bana oldu inanamadım ilk kez onun bir kıyafeti bana oldu olmasına da eşime gösterdim öğlende giyip yok olmaz bu dedi neymiş efendim arkası darmış kısanıyo beni haftasonu da bikini giydirmedi zaten bir yandan hoşuma gidiyor bir yandan kızıyorum beğendim şeyleri giydirmeyecek benim ki olmadı alcam bir elbise kendime öğlende gidip baktım ama denemeye vaktim olmadı genelde alışveriş yaptığım küçük bir butik var tezgahtar kız şaşırdı beni görünce çok zayıflamış falan dedi beğendiğim elbisenin 40 bedeni birde 38 bedeni varmış bakalım olursa alıcam artık.
yıne kımsecikler yok
neyse açlık krizim geçti
eve gelince kendime yeşilçaylı tarcınlı bır çay demledim içtim bi güzel
sonra 45 dk sporumu yaptım akşam yemeğimide yedim az sonra parkagider oğlan bisiklet biner bende biniyorum öyle 1-2 tur
soya bu sefer olacam 65 kg ay sonuna kadar çok hırslandım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sizleri sıktıysam kusura bakmayın takıldım artık
sürekli tekrar lıyorum 65 olcam olcam diye
soyacım ben de anlamadım hormonal mi
yoksa 2 gün spor yapmadım ondan mı
ayy bırakmam hiç sporumu o zaman
bugün jilliana devam ettik 2. gün
ama kollarımın titremesinden yapamadım
o yüzden ağırlıksız yaptım
inanıyorum kendime 70i görücemmm
qwerty canım takma kafana bişeyi
üzme kendini de bizi de
bak ne güzel kilo da vermişsin
rabbim gönlüne ferahlık versin canım
öğle yemeği 5 köfte
1dilim ekmek
salata
yoğurdum bitti sütçüyü bekliyorum yoğurt yapmak için
ara
1 dilim karpuz
ara 1 muz şimdi yedim acıktım bu saatlerde çok acıkıyorum yaaa
akşama da patlıcan yemeği ve salata yapıyorum
canım,
öncelikle muz çok acıktırır, tek başına yememelisin...
yoğurdun içine doğrayıp, tarçın serpip yersen daha iyi olur...
birde akşam yemeğini ye istersen, çünkü saat 18:40 ))
yemeğini yiyene kadar saat 7 olur, 7 den sonraya bırakma yemeğini, masadan kalktığın saat 7 olsun, oturduğun saat değil ))
acıkırsan saat 9 civarı meyve yiyebilirsin yada süt içebilirsin bence...
böylelikle şu tartı canını sıkmaktan vazgeçer sanki ne dersin ))
Günaydın kızlar ))
Gece 1 de uyudum sabah 8 de uyandım, şimdi evdeyim...
birazdan çıkıp arkadaşıma kahvaltıya gidicem...
bir tane sade nescafe içtim ama kurt gibi açımmmmmmm
bir şeyler yemek istemiyorum çünkü yersem hemen doyarım ve arkadaşıma gittiğimde bir şey yiyemem ))
bu arada tartı rakamım 61,700... 100 gr daha gitmiş, böyle 100 gr şeklinde düşeceğim demekki ))
neyse gitsinde 100 gr gitsin önemli değil, zaten tahmin etmiştim son kiloların biraz zorlayacağını, kolay gitmeyeceğini... Aslında zor gitmiyor, zor gelen benim sabırsız ruhum )) Yoksa gayet güzel ve düzenli bir şekilde kilo vermeye devam ediyorum ama son kilolar ya, daha hızlı veresim var...
Yarım saate kadar çıkacağım, haberiniz olsun, ordan da takip ederim sizi, fırsat bulursam yazarım da..
Öptüm sizleri
günaydın kızlar kaynananm geldi dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?