Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Günaydın şekerler

ben artık hergün daha da umutlanıyorum sanırım bu sefer olacak önceleri adet dönemimde tartı artılarda olurken şimdi hergün eksilerde oluyor bu çok güzel bir duygu hal böyle olunca bende daha fazla hırs oluyor bırde hergün akşam yatarken sabah şu kıloda olmak isityorum deyip benımde tutuğum rakamda ya 100gr fazla ya 100 ge eksik artık beynımın bir tarafı 65 65 diye diye bende 65 olacağım başka yolu yok

bu dönemde spor gerçekten işe yaradı öncelerde bu dönemde bir fil yatardım yok karnım ağrıyo yok mıdem bulanıyor hepsi psikolojıkmış
artık vucudumun neye tepkı veriyor neye tepkı vermıyor onu denemesini yapıyorum

örneğin 10 gün süt ve süt ürünleri,ekmek kullanmadım bir değişiklik yok
4 gündür çay ve kahve tüketmiyorum sankı değişiklik hissediyorum
ne yiyip içiyorsam vucut ne tepkı veriyor vermıyor denemesini yapıyorum

gwerty baby bence soyanın dediği gibi kendini ve oğlunu düşün derim gerisi boş bu dünyada bence

artık kılo yazmıcam ne zaman 65 kg oldum o zaman yacağım

qwerty,
elimiz kolumuz bağlı sadece yazdıklarını okuyoruz malesef..
Keşke elimizden bir şey gelse de şunu yap diyebilsek..
Canını sıkma demekle keşke can sıkıntını geçirebilsek ama buda mümkün değil ki?
Kıyafet konusunda en azından canını sıkma, terziler çok güzel ayarlamalar yapabiliyor merak etme,
Kiloyu da takma kafana, şu sıralar zaten vücut bu kadar mutsuz olmandan dolayı kilo vermeyi durduracaktır,
depresyon sinyallerini aldığı için depo sistemine geçer, bazen daha fazla efor sarfeder bazen ise yağ depolar enerjye çevirmek için...
Bir süre sonra sende nasıl bir etki yapacağını göreceğiz, şimdi bunu düşünme, o zaman gelince elimizden geleni yaparız birlikte...
Şu an sadece güzel şeylere konsantre olmaya çalış, ufak şeylerde olsa mutlu olmaya çalış...
Seni seviyoruz/seviyorum
Sevgilerimle

günaydın herkese gwertybaby canım bende soyaya katılıyorum lütfen kendini çok üzme olur mu canım
dün gittim beğendiğim kıyafeti aldım 40 beden olan bol geldi olmaz sanmıştım terziye halettirdik arkasından pens attı tam üzerime göre oldu sabah sabah giydim sizin için resim çektim evin dağınıklığını görmeyin lütfen eski olanı giymedim işe geç kalıcam diye ne kadar bollaştığını gösterecektim size onu da sonra gösteririm artık

Gunaydin kizlar kili bildirimim yine ayni 71.600
Moralim ayni iyi sayilmam..ama yazdiklarinizla iyi olmaya calisiyorum...
Bugun arkadasima gidicem tup bebek yaptirmus yatiyomus..ona 2 kap yemek yapip gotursem dedim ama elim kalkmiyor..ya bismillah deyip ise koyulmam lazim...
Elbisemi denedim olmadi arkasi kapanmiyor(
Nisan cumartesi ve benim giyecegim yok..girerim diye umit etmistim..
O kiyafetimi terziye goturup sorcam yapilcak bisey varmi diye...
Okadar isi ben yapcam ama icimden bisey gelmiyor..

selam kızlar
bu hafta cumartesiye kadar 70i görücem
kendime ve sizlere inanıyorum
herkes yeni doğum yaptığıma inanamıyor
bu bile sevinmeme yetiyor ama daha yolum uzun
63 kg olmam gerek
8 kilo bişey kaldı
2 ay olmadı 3 ayda istediğim kiloya gelicem
kendime eylül ayını hedef seçmiştim
eylül 15e kadar bu 8 kiloya veda edicem
evlenmeden önce bile 68 kg idim
bu işe en çok da 60 kgluk eşim sevinecek
eğer bıkkınlık olmazsa ve enerjim olursa asıl 55 kg olmak istiyorum
sırf eşimden 5 kg eksik olayım diye :)
sizin desteğinizle neden olmasın ?
çok istiyorum şöyle çıtı pıtı bi kız gibi görünmeyii
6 kg verdim kalanını da vericem bekle beni 70 az kaldııı

kahvaltım
1 yumurta ile omlet çok az yağ kattım
2 dilim uno light
salata

ara 1 küçük armut

şimdi hindili salatamı yapıcam

Selam kızlaarr,

Valla çok yorucu bir gün geçirdim,
yorucu tarafı koşuşturma değildi, çünkü koşuşturdum diyemem
1. olarak evi alan kişi vazgeçti, kapora da vermişti ama vazgeçmiş, delirdim resmen... Şimdi yeniden alıcı bekleyeceğiz... Sinir bir durum anlayacağınız..
2. olarak bağırsaklarım bozuldu, çok kötüyüm çok... Sıcaklardan mı oluyor anlamadım ama geçen haftada böyle olmuştum... Gerçi o zaman dondurmaya bağlamıştım durumu, bu sefer dondurmada yemedim, neden oldu anlamadım... Resmen karın ağrısından ölüyorum ya...
3. olarak barbunya pişireyim dedim, pişiriyorum da... Baktım kayınvalidemin keki bitmiş, hadi ona kekte yapayım dedim, derken baktım eşimin böreği de bitmiş hadi elim değmişken ona da börek yapayım dedim, daha yeni oturdum... Hala pişiyorlar, öldüm öldüm... Bir taraftan evin satışı, bir taraftan bağırsak problemim bir taraftan yemek işleri (derdim neyse artık) of yani ))))

Neyse, tek derdim bu olsun değil mi? Allah dert tasa vermesin başka...

Size gelince,
Gördüğüm kadarıla qwerty hala aynı ((
İnci, muhteşem görünüyorsun canım ))
Yaseminden ses yok ben gittiğimden beri...
İnsirah, azmetmiş hedef koymuş kendine, hadi Bismillah diyelim ))
Paphiadan bugün ses yok...
Esra kaynanasını boğuyor sanırım gelmemiş ))))))))

Toplayınca bir avuç insan kalmışız iyi mi, şu kahrolası çenem yüzünden herkesi kaçırmışım ))))))))))))))))))

Neyse, yemeklere bakayım ne durumda,
buralardayım
sevgilerimle

Son düzenleme:

soyacım canım bu sıcakta ne kadar çok iş yapmışsın valla insan kımıldamak bile istemiyor.bağırsaklarına gelince koca karı ilacı tarifi veriyorum 2 yk yoğurdun içine bildiğimiz çay koyuyoruz bir tutam kuru olacak onu ye.görüntüsü hoş olmuyor ama iyi geliyor.

geçmiş olsun soyacım

bugün kendimi süper hissediyorum
jillianla 3. günü de bitirdik
arkadaşı bi görseniz o kadar komik ki
dizlerini çök biraz diyorum çökemiyorum diyoo
ay güldük güldük kan ter içinde kaldık ama yaptık bugün de
şınavlar zorluyo baya arkadaş yatıyo zaten şınavda
onun tek doğru yapabildiği makas ve koşma
onu da popoya kadar ayakları yükseltemiyo :)
şu an her yerim ağrıyo halen
özellikle de kollar
bugün 1 buçuk kiloluk kum torbalarıyla yaptım
dambıllar sipariş ettim bile 2 kgluk
göğüslerimi anca toparlar
30 günlük jillianın sonuçlar mükemmek
diyet yapmayanlar bile kilo kaybı olmasa da çok inceliyor
ben diyet de yapıyorum bakalım sonuç ne olucak
bi de inşallah doğru yapıyorumdur hareketleri
ingilizce olunca çözemiyorum ama gördüğüm kadarıyla yapmaya çalışıyorum
ve süper ter atıyorum tişört su içinde kalıyo terlerim gözüme kaçıyo o derece
şınavı bugün de onlar kadar yapamadım
zaten yarım şınavı deniyorum diğerini 2 defa yaptım yapamayınca yarıma geçtim
ilk gün hiç tam yapamamıştım kollarım güçleniyo
akşam eşime diyim çalıştırsın beni şınava her gün 2 3 artıra artıra süper göğüs sırt omuz ohhhh

akşam yemeğimi yedim
1 tabak patlıcan yemeği
salata
1 dilim ekmek

2. ara öğünümü yapmadım akşama ekmek ekledim bi kaç gün bu şekilde deniycem

Merhaba hanımlar. :) Ben bu sitede çok yeniyim ve 15.5 yaşındayım. Ben şimdiden kendimi fark ettim ve zayıflamaya karar verdim. Bana yardım edeceğinize ve destek olacağınıza inanıyorum. :) Çok tatlı insanlara benziyorsunuz. Ben de öyle biriyim. Hadi beni de aranıza alın ve ben de zayıflayayım artık. Aranıza hoş geldim. :)

Kizlar elbisemi terziye goturdum ama olmadi beceremediler...
Ne yapacagimida bilemedim..
Sogudum..nefret ettim...yirttim her tarafini...
Millet sik sikidim gelicek benim daha elbisem yok...
Sinirden butun gun yemedim bisey...
Canim halada istemiyor...
Su anda alamamda cok masraf yaptim...

yapma tatlım ya sen böyle üzülünce bızde üzülüyoruz burda elimizden de bişey gelmiyor sen varya benım idolimsin ne yapar yaparsın nişanın en güzeli sen olursun ben buna inanıyorum üzme kendinini senı çok seviyoruz soya gurubu olarak

herkese iyi akşamlar

kızlar antalya resmen yanıyor oturdun yerden terliyorum bizim bir alışkanlığımız bolkonda oturamamak illa evin içinde tıkılıyorum sevmiyom balkonda oturmayı içerde şöyle ayaklarımı uzata uzata yatmak varken

bugun fazla giremedim çünkü oğlan saat 11 gıbı rahatsızlandı ciğerleri çıkacak gibi öksürüyor doktora faln gittik üşütme başlangıcı antıbıyotık vermedi allahtan ama klıma dondurma deniz yasak şimdilik ama ben klımasız hayata duramam ne yapacam bilmiyom açarım valla onuda kovarım odasına dermiş gitmez gerçekten sıcaktan fazla nem nefes alınacak gibi değil neyse

45 dak sporumu yaptım 20 dk yurudum bugunluk yeter şimdide elmamı yıyorum

kızlar bu sefer olacak bahane yok ay sonu 65kg olacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hepinizi öptüm

inci süpersin canım

Yok olmuyo iki parmak.kapanmiyor sirtim...okadar verdim 3 kilo veremedim...
Ozaman 69 kiloydum ben...
Hicbirseyimde yok yaseminim...
Bende var salaklik son gune kadar denemedim inat ettim..girerim diye hirs yaptim...
Ama olmadi iste...siskoyum ben...
Siskooooo.siskoooooooo.siskioooooooo...
Millete zayifladim duye nispet yapcaktum...ohhh oldu bana....
Kaldim iste oyleee..agladim sinirimden...niye bu kadar kilo aldimki sanki ben...

önce şöyle bir silkenlen bakem sen ne oluyo sankı çaresizmişcesine konuşuyosun eğerki kendine inanmaz ve güvenmezsen bu işi başaramzsın kılolarının çoğu gitti az kaldı biz bu yola girerken nededik ayda 1kg gitsin tam gitsin bize geri gelmicek şekilde gitsin dedik kıyafet konusunda birisi olmazsa birsi OLUR kapılma ümitsizleğe

ah benim durumda olsan ne olacak bacım marttan bu yana topu topuna 7 kg verdim ba ben takıyormuyom ÇÜNKÜ KENDİME İNANIYORUM

ÜZME KENDİNİ

Bugun iyiyim canlarim...
Dun siyah dumduz bir elbisem vardi onu denedim oldu...
Ne yapalim biraz sade gorumce olucam:)))
Dugune insallah istedigimi istedigim kiloda giyecegim...
Esim kartini verdi git al dedi ama almak istemiyorum...
Cunku bu kiloda bana ait degil...
1 kere giycem kalcak dolapta..
Ne geregi var dedim..giydim siyah elbisemi gayet guzel oldun dedi..o begenince benimde icime sindi..

Simdi tarilip yazicam kizlar daha tartilmadim..
İnsirahcim bende ilk bayrama hedef koydum...65...yaklasik 6 kilom var ama ramazan korkutuyo beni.
Bayramda ingiltereye gitmeyi dusunuyoruz...dondugumdede eylulde denize anca gidebilcem..ozamanda 63 filan olabilirim insallah simdilik hedeflerim boyle:)))
Nisan hedefim 69.9 du olamiycam biliyorum ama en yakinini tutturmak icin tum cabam...bakalim bugun tarti kac gosteeecek tartilip geliyom kizlar

Günaydın kızlar
yeni bir gün yeni bir umut yenı bir hayat değilim bakalım

ben artık hergun mutlu ve umutlu olarak kalkıyorum çünkü bu hayat benım bir daha bu yıllarımd olmayacağım kıloymuş oymuş buymuş hepsini salladım gitti çünkü öyle olması gerekiyor öyle olmazsa gerçekten bu hayat çekılmez hal alır
gwerty baby ben sana kendimi anlatsam drsin kı kendine benden daha kötü halde olanlar varmış dersin ha hiç takmıyorsun önceleri çok takardım sonra yavaş yavaş takmamamya başladım ufak şeylerle kendimi mutlu etmeye çalışıyorum

o yuzden dünyada sadece ve sadece ölume çare yok şekerim gerisi boş

ben hergun uyundığımda allahıma binlerce şükür ediyorum en güzeli sağlığım yerinde oğlum yanımda da napam demi

kızlar gelelim diyetime süper süper gidiyor günlük gram gramda gitse ay sonuda 65 kg olacam başka çaresi yok bu sefer olacak ömrümde il defa regl dönemimde şişlik hissetmiyorum tabıkıde spora borçluyum bırde sizlere

iyi ki varsınız

günaydın kızlarrr

qwerty çok üzüldüm canım durumuna
ama neyse siyah elbiseyle halletmişsin durumu
sen sade olmazsın canım saçınla makyajınla ayakkabılarınla düğünün en şık kadını olacağına eminim
gözlerin yeter kız elbise çul olsa yakışır merak etme sen
sen de star ışığı var soya bile dedi
ben de artistlere benzetiyom seni
takma kafanı böyle şeylere be canım
önümüze bakıcaz
veremesek neyse bak ne kilolar verdin 2 3 kilo için canına eziyet etme
şişko mişko da değilsin duymayalım böyle kelimeler

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…