Merhaba hanımlar. :) Ben bu sitede çok yeniyim ve 15.5 yaşındayım. Ben şimdiden kendimi fark ettim ve zayıflamaya karar verdim. Bana yardım edeceğinize ve destek olacağınıza inanıyorum. :) Çok tatlı insanlara benziyorsunuz. Ben de öyle biriyim. Hadi beni de aranıza alın ve ben de zayıflayayım artık. Aranıza hoş geldim. :)
günaydın herkese
kahvaltım 1 tost 1 domates 1 bardak kayası suyu
akşam saçlarımı boyadık arkadaşımla uzun olduğundan epey zaman alıyor boyanması 4 tane boya gidiyor saçıma bu sefer boyamı değiştirdim biraz koyu oldu öncekinden ama hoşuma gitti farklı oldu gwerty babycim canım üzme kendini bir elbise için siyah olan olmuş bak buılmuşşun bencede sen o sade elbiseyi saçınla makyajında gayet güzel taşıyacaksın ve en şık olan sen olacaksın kesin canım birde elbise nasıl bişey biliyorum ama renk katabilirsin biryerlerini terzide değiştirebilirsin canım renkli kumaşlarla kurdela yada dantelle değişebilir bir ekle istersen bakalım.
Yasemin,
Rüyamda 66,4 kg'dın...
Kendi kendime diyorum ki, bu kız bu kadar zayıfladı ama neden açıklamıyor hala zayıfladığını, neden bizden saklıyor...
Benim rüyalarımda çıkar genelde )))))))))))
Canlarim yazdiklarinizi okudukca iste benim canlarim can yoldaslarim kader arkadaslarim dedim..iyiki varsiniz...
Tari bugun 70.900 dedi beni cok sevindirdi...
Simdi microya geldim...22 hazirandan bu yana 2.500 kilo gitmis tanitada olculdum..kiz supersin dedi..tebrik etti...
Burdan cikista uzun uzun yazcam sizi seviyorum
ah soya bende habire bu ramazan işini düşünüyorum nasıl tutarız nasıl dayanırım bilmem geçen yıl 15 gün tutabildim allahım günah yazmasın oruçluyken ama açlık hiç hisetmıyorum ama sussuzluk mahverdiyo benı zaten 15 gününde 7 gününü yaylada tutmuştum orası serin ama burası inan 50 dereceyi buluyor ha bulundum ortam iyi serin ama bellı saatten sonra dilim damağıma yapışıyo resmen bakalım bu yıl kaç gün tutacağım bakalım
Selam Özenay,
Hoşgeldin, zayıflamaya karar vermene sevindim, kaç kilosun bilmiyorum ve hedeflediğin kilo nedir?
Fakat etik olarak 15,5 yaşında birini gruba almayı uygun görmüyorum, sakın yanlış anlama bunu sadece senin sağlığını bozacak yanlış bir şey yapmamak adına yazıyorum... Senin metabolizman burdaki herkesten farklı çalışır ve yanlış bir şey yaparsak ilerde hastalıklara davetiye çıkarırız... Yani sadece senin sağlığını düşündüğüm için seni gurubumuza dahil edemiyorum...
Tavsiyem önce bir endokrinoloji uzmanına görünüp tahlil yaptırman, daha sonra da onların yönlendireceği bir diyetisyen eşliğinde diyet ve spor yapman şeklinde olacaktır...
Aksi takdirde dediğim gibi burda herhangi bir gurupta kilo verebilirsin ama ilerki vadelerde sağlık problemleri yaşarsın, örneğin saçların dökülür, yüzün hastalıklı gibi görünür, böyle olmasını istemem... Genceciksin tatlım.. Böyle şeyler yaşamanı istemem...
Sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?