Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

soya özellikle sahurda ceviz badem kuru kayısı yesinler tok tutar.. umarım bunu uygulayabiliriz sahurda ben özellikle iftardaki o leziz yemek ve asla vazgecemedıgım pideyi yemekten korkuyorum belki tadımlık bir ya da iki kere yerim corbayla..

Maşallah maşallah da kimsecikler kalkmamış sanırım nerdesiniz ya havalar ısınınca iyice kendinizi saldınız herhalde

günaydın kızlar

nasılsınız bugun bakalım

ben iyi sayılırım ama artık nefes alınmıyor klımalarla duruyoruz ama heryerim tutuluyo artık sabahları kalkmak hiç gelmiyo ama mecburen kalkıyom haftasonuda dinlemeden yine iş başı of of neyse oflamak yok umitsilık yok çünkü ay sonu 65 kg görecem ama bugun tartı yıne bana gıcıklık yaptı yapsın bakalım 4 gündür gr gr düşüyodum bugun düşmedim ama olsun vardır bunda hayır

gweertybaby fotolarını beklıyoz bacım

günaydın herkese yasemincim ben burdayım baktım kimse yazmamış bende yazmadım.aynen gwertybabdy den bende resim bekliyorum halettmiş istediği elbiseyi.bizim buralarda çok sıcak hatta dün eve giderken kötü oldum sanırım tansiyonum oynadı bayılcam sandım valla dışarda çalışmak zorunda olanlara allah kolaylık versin.

Günaydın kızlar ))

Yasemincim, ben erken kalktım ama o saatte gelsemde kimseyi bulamayacağım için (gece 4) geri uyuyayım dedim ))))))
Zorlaya zorlaya uyudum, tekrar uyandığımda saat 9:15'ti, kahvaltı,ardından kahve keyfi derken ancak geldim yazmaya...
Geç kalkmaya karşıyım biliyorsun, geç kalkmak metabolizmaya zarar, erken kalkan yol alır diye boşa konuşmamış atalarımız

Neyse gelelim fasülyenin faydalarınaaaa,
o tartı banada gıcıklık yapıyor merak etme Yasemincim,
Yakında tartıyı elime geçen ilk baltayla parçalayacağım ))
Bunun sebebi sıcak havalar, klima, vantilatör vs...
Takmıyorum, sende takma.. Netice olarak vücudundaki değişiklikler önemli...
Sen zayıf görünüyorsan gerisi önemli değil ki, resmini gördük... Benden daha güzel görünüyor fiziğin...
Ki ben 61 kiloyum, sen daha fazlasın tartının söylediğine göre.. Ama fiziğin maşallah benden güzel...
Benim bel çevrem 82 cm, seninki 75 cm.. Gelde şimdi benim senden zayıf olduğumu söyle bakalım ))
Yanyana dursak herkes senin zayıf olduğunu söyler benim değil...
Bardağın hangi tarafından bakacağını sen seç kısacası...
Ben herzaman dolu tarafından bakmayı seçiyorum ))

İnşirahcım,
Beni sakın yanlış anlama ama oruç tutmanı istemiyorum...
Hani ben oruç tutmuyorum dedim bu yüzden kimsenin oruç tutmasını istemiyormuşum gibi bir düşünce oluşmasını istemem, böyle bir düşünce oluşursa üzülürüm gerçekten... Çünkü bu konularda çok hassas bir insanımdır, oruç tutan insanlara, dini vecibelerini yerine getiren insanlara sonsuz saygım vardır, beni bilen bilir... Sadece ben tutmam, dini vecibelerimi pek yerine getirdiğim söylenemez...
Oruç tutmamanı istememin sebebi emzirmen... Senin çocuğun (eğer yanlış hesaplamıyorsam) 2-3 aylık olmalı... Ve en az 6 ay boyunca anne sütü ile beslenmeli... Ek gıda vermemelisin... Şu anda en önemli besini anne sütü ve ne kadar çok emerse o kadar sağlıklı olur, bağışıklık sistemi gelişir... Ve oruç tutarsan sütün azalabilir çünkü yeterince su içemeyeceksin, su içmediğin sürece de vücudun süt üretemeyecek... Bu da çocuğunun besininden çalmak demek... Bu sene tutmasan olmaz mı? Senden çok çocuğun için istiyorum bunu... Ek gıdalar anne sütü gibi değil, onların söylendiği gibi bir yararı yok, sadece çocuğun doymasını sağlıyor o kadar... Bunu bir düşünmeni istiyorum senden...

Qwerty, hayatım sana ne dedim ben? Sen çuval giysen yakışır sana... sende ki o endam, o bakışlar, o güzellik kimde var ki ))Elbisenin yapılmasına sevindim, en azından 2 tane alternatifin oldu şimdi.. ister düzelttirdiğin elbiseyi giyersin ister siyah elbiseyi... Her halükarda en güzel sen olacaksın ))

Özenay, bizi takip edebilirsin ama senin hakkındaki kararım değişmeyecek tatlım... Endikronolojiye gitmiş olmana, test yaptırmış olmana sevindim, bir şey çıkmamış olmasına daha da çok sevindim... Diyetisyene gitmelisin, diyetisyen kontrolünde olup bizi takip edebilirsin... O zaman sana destek olmak için elimden geleni yaparım... Ama ben sana diyet listesi yazamam yada şunu yap bunu yap diyemem... Ben diyetisyen değilim, sana zarar verebilirim yanlışlıkla, sonra üzülürüm...

Zeynepko, ramazan ayında pide yemek istediğini, (bir lokmacık) yazmışsın... gurubumuza dahil değilsin, istediğini yiyebilirsin )) Gurubumuzdaki kimsenin pide vs yemesini istemiyorum... Yıllarca 1 lokmacık yiyen insanların şu anda karın bölgelerinde lokma lokma yağlar var, o lokmalar vücudunun her yerinde yağ oluyor, ben gurubumdaki insanların o yağlardan kurtulmasına yardımcı oluyorum, yeni yağlar edinmesine değil... Tercih senin... Zaten tadını bildiğin, yıllarca yediğin ve lokma lokma yağ edindiğin şeyi yemeğe devam mı edeceksin yoksa yeter artık deyip son mu vereceksin...

Ve sevgili kızlarım,
yarın kızkardeşim yola çıkıyor, pazar günü burda... çok özledim leeennnn... annemler ise ayın 25'inde gelecekler... ağustosun 5'inde tekrar yazlığa gidecekler, tahminen bende onlarla gideceğim.. o tarihe kadar 57 olurmuyum dersiniz )) Bir deneyeceğim.. Bakalım, herşey nasip ))
Ramazan boyunca aramızda oruç tutanlar olduğu için menü yazmayacağım, sadece genel şeyler yazacağım, herkes okuyor burayı milletin canı çekmesin birşeyleri, günahtır...

Aklınıza takılan sorular olursa beklerim ))
Sevgilerimle

Ben hastanelerden hastalıklardan kurtulamadım gıttı bu sefer ben değildim ama. . yazamadım sizlere yazdıklarınızı da okuyamadım musait bir anımda okuyacağım

kilo çizelgemi değiştirdim sizlerle bu sevincimi paylaşmak istedim :)

geliyorr geliyorr yakında 6lar geliyor
15.5 kilo verdim şaka gibi geliyo kulağıma :)

soyacım kızımda da emzirme dönemine denk gelmişti ramazan
ve kızım 4 aylıktı ben sadece 1 gün tutabildim
bebeğim çok ağladı dayanamadım sütüm azalır diye 29 gün oruç tutmadım
dinimizin bu hususta emzirenlere mahsus iznini kullandım
bu sene dün ilk kez mama verdiğim için ramazanda da veririm diye düşündüm
ama haklısın anne sütünün yerini hiç bir gıda alamaz
bebeğime bu haksızlığı yapmak istemiyorum
ve seni asla yanlış anlamam
herkesin aklı var fikri var
senin bizim iyiliğimiz için bişeyler yazdığını biliyorum
ve dinimizin bu hususta emzirenlere mahsus izni olduğu için tutmayabilirim
ben de dediğin gibi menü paylaşmam iftardan sonra paylaşırım yediklerimi
o zaman mama vermeyim yavruma yaa
sütüm nasıl çoğalır ki
soğan da yiyorum her yemekte
ama 1 haftadır doymuyo sanki bebişim

süpersin canım
yetiştin bize nerdeyse yaaaaa
allah acil şifalar versin canım

Papiha alkışlamaya değer seni tatlım

Insira bencede tutma oruç bebişini düşün

ben bıle bakıcam oruça eğerkı zorlanırsam tutmuyorum nıye yalan söleyeyim iki yıldır sadece 15 gün tutabiliyorum

soya yanlış hatırlıyon da belım 75 cm değildi en son 83 dü ay sonu ölçulerimle bildircem

bekle 65 kg ben geliyom

olur um demı kızlar birisi birşeyi 40 defa sölerse olurmuş demi

her yediğim lokmayı düşünürek yiyorum

canım bol bol emzir bebeğini emzirdikçe sütün artar birde kuru kayası incirden falan hoşaf yap iç ayrıca humananın emziren anneler için bir çayı var steel tea diye ablam çok faydasını gördü hiç sütü yoktu üç ay o çaydan kullandı arttı sütü birde şu süt sağmak için elektrikli pompalar var onlarda sütü artırıyor sağdıkça süt artıyor.gögüsündeki sütü ne kadar boşaltırsan vücudün süt üretiyor aklında bulunsun.

Valla sana sürekli geçmiş olsun yazmaktan artık paphia=geçmiş olsun şeklinde aklımda kalacaksın ))
verdiğin kilolar için tebrik ediyorum, başladığın zamanlar bu kilolara inebileceğini hayal ediyormuydun hiç?
Ben doktor bana 10 kilo vermen lazım dediğinde ilk olarak "uğraştırma beni doktor, ben öyle diyetmiş spormuş yapamam, tuvalete bile arabayla giderim" demiştim )))))
89 kilodan (düz hesap) 61 kiloya ineceksin deseler "hadi canım, k.çın açıkta yatmışsın, o nasıl rüya görmektir öyle" derdim büyük ihtimalle (evet, ağzım biraz bozuktur, ama size hiç belli etmedim şimdiye kadar ))))))))))))))))
bir kaç kilo verdiğimde bile hala umudum yoktu 6 lı rakamları göreceğime, sürekli kendimi kandırma yoluna gidiyordum...
"Olaccak, yapacağım, başaracağım, 60 kilo olacağım" şu anda 61 kiloyum ama hala 60 kiloyu göremeyeceğim gibi geliyor bilmem inanırmısın )))))))))))))) Şaka gibi ama öyle... 27 kilo verdim dile kolay, ama son 1 kiloyu veremeyecekmişim gibi hissediyorum...
Ben böyle hissettikçe de tartı bana şaka yapmaya devam ediyor... Pozitif düşünmeliyim...
Dur biraz reiki, yoga, meditasyon falan yapayım, ruhumu arındırayım ))
Ben başardıysam bu kadar düşünceye rağmen, sen mutlaka başarırsın merak etme ))
Sevgilerimle

ee kızlar ne yapıyorsunuz bakalım bugün işim çok yoğun değil bende nette makyaj videoları resimleri falan bakıyorum aslında hiç beceremem o işleri düz bir far sürer üzerine eyeliner sürerim ama gölge işi dikkatimi çekti öğrenmeye çalışıyorum izleyerek haftasonu düğün varya öğrenebilirsem deneyeceğim bakalım birde saçlarımı ne yapacağıma karar veremedim at kuyruğumu toplatsam yoksa evde maşa mı yapsam bilemiyorum.

Canım,

öncelikle anlayışlı tavrın için teşekkür ederim,
genellikle oruç tutma dediğimde insanlar hemen tepki veriyor nedense...
Oysa ki dediğim gibi eğer oruç tutmasına engel bir durum varsa tutmamasını rica ediyorum sadece, aksi takdirde kesinlikle herkes tutmalı...
Örneğin eskiden bir erkek arkadaşım vardı, sürekli namaz kılmak istediğini söylerdi ama hiç kıldığını görmedim... Sanırım mezhep farkımızdan dolayı sürekli bunu bana söyleyip duruyordu )) Bende ona sürekli olarak kılmak istiyorsa kılmasını, en azından cuma namazlarına gitmesini söylüyordum ama o işi bahane ediyordu... Aynı işyerinde çalışıyorduk ve cuma günleri işyerinde çalışan tüm erkekler cuma namazına gidiyordu bir tek benim erkek arkadaşım gitmiyordu... Patronlar kızarmış ! Lafa bak... Bir gün bir fırça attım buna, herkes gidiyor onlara patronlar kızmıyor sana mı kızacak diye... O günden sonra her cuma namaza gitmeye başladı... İnsanların hangi dinden, hangi mezhepten olursa olsun dini vecibelerini yerine getirmelerini saygıyla karşılar ve takdir ederim... Yeterki gönülden yapsınlar ve kul hakkı yemesinler...
Hayatta en büyük korkum kul hakkı yemektir... Gerisi boş bana göre...
Neyse, gelelim mevzumuza gene çok konuştum ))
Çocuğun doymuyor diye düşünme, eğer doymazsa emin ol yerleri gökleri parçalar ağlamaktan ))
Armut tavsiye ederim, çok iyi süt yapar..
Isırgan çayı da iç, onunda süt yapıcı özelliği var, bilgin olsun...
Ve çocuğuna ek gıda verme, en azından 6 ay tamamlanana kadar vermemeye çalış...
6. aydan sonra gerekirse verirsin ama şu anda vereceğin her ek gıda onun bağışıklık sisteminden çalıyor ve gelecekte hastalıklara karşı savunmasız yapıyor onu bunu unutma...
Su tüketimini artır, 2,5 litre içiyorsan 3 litre iç, belki su az geliyordur sana...
hava sıcak, spor yapıyorsun terlediğin için vücudun su atıyor bu da sütünün azalmasına yol açıyordur...
Sevgilerimle

Giyeceğin kıyafeti düşünürsek bence at kuyruğu daha doğru olur ccanım,
hem boyunu daha uzun gösterir, hemde zarif kuğu gibi görünürsün ))
Gölgeli makyaj yapmak çok güzeldir, gözleri süper gösterir
Sadece tek ton olarak izleme (genelde siyah-gri tonların videosu vardır)
farklı renklerle de çok güzel gölgeli makyaj yapılıyor
öğren ve bol bol dene, elin alışır en azından
sonra vazgeçemeyeceksin zaten ))

teşekkür ederim socacım fikir için dediğin gibi yapayım en iyisi evde uğraşmaktansa kuaföre gitmek daha iyi bende siyah ve gri tonlara baktım hep o tonlar uyar diye bir öğreneyim yaparım tabi bol bol bizim buradaki kuaförle makyaj olayını çok abartıyorlar o yüzden makyajı evde deneyeceğim.

Yasemin,
Bana 22/5/2012 de gönderdiğin mesajda belini 76 cm olarak yazmışsın canım ))
Ki koyduğun resimde de öyle gözüküyor, 83 olamaz çünkü benim belim 82 cm ve ikimizin resmini yanyana koysak ben senden kalınım ))))))

Geçen gün bir arkadaşlar konuşuyorduk bu zayıflama işlerini, yaptığımız şeyleri falan...
dedi ki, bir yer açsanıza birlikte, bende dedim ki " her birimiz ayrı şehirlerdeyiz" o da dedi ki, "ne güzel işte her şehirde bir şuben olur" )))))))
o gün bu gündür sayısaldır, süper lotodur, şan topudur ne varsa oynuyorum kızlar ))
Bakarsın çıkar, hepimizin işyeri olur ne dersiniz
Olur mu olur yani...
Allah büyük, ne demiş Hz. Osman;
"Allah nasip ettirmeyeceği şeyi, hayal ettirmez!" ))

aaa hakikaten öleymiş ben yanlış hatırlamışım baktım mesajlarda gördüm

abow incecik ve zarif bir bayan olmuşum dermiş

da çokkkkkkkkkk

soya günlük benım suyum nerdeyse 4 lt oluyor bazen de geçiyor

ama çok sıcak buraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

içim yanıyoooooooooooo

soya günlük benım suyum nerdeyse 4 lt oluyor bazen de geçiyor

ama çok sıcak buraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

içim yanıyoooooooooooo

Canım,
çok fazla ter kaybın olduğunda normaldir su tüketiminin artması...
ama 4 litreyi bulduğunda mutlaka 1 tane soda içmelisin, çünkü fazla su böbrekleri yorar ve vücudundaki yararlı mineralleri atar...
bu mineralleri tekrar vücuduna koyman lazım o yüzden 1 tane soda iç, ama sodayı suyla seyreltip (asidi kaçsın) içine limon sıkarak iç...
sevgilerimle

ayyyy canım çok seviyorum senii
her cümlenle haklısın
dinimizin en büyük günahlarından biridir zaten kul hakkı
biz çoğunlukla ibadetlerimizi şeklen yapıyoruz özü umursamıyoruz ne yazık ki
Allah ihlasla yapmamızı nasip etsin
demek erkek arkaşını cumaya başlattın haaaa
süpersin canım

artık bebişime ek gıda vermiycem
ben doymuyo diye düşünüyodum ama
her yolu denemeliyim
bebişimin bağışıklık sistemi söz konusu
armut alim bugün bi de ısırganotu
suyu zaten 3 lt tüketiyorum
4 lt içiyodum 3e düşürdüm
spordan sonra 1lt bitiyo zaten hemen yerine koyuyorum
ve bugün 8 düz şınav çektim kendimce
eşim şınavlarımı hiç beğenmiyo yalnız
onun dediği gibi yapmayı beceremiyorum
ama her gün çalışıyoruz
2kgluk dambıllarım da geldii
bugün 4. jillian bitti
ağrım yok çok şükür artık vücut alıştı

bu arada incim sağolasın tavsiyelerin için pompam var zaten
ama kullanmıyodum onu da kullanayım bari
humanayı çok duydum işe yaradığından emin değildim
denemem gerek eczaneden alıcam onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…