ayyyy canım çok seviyorum senii
her cümlenle haklısın
dinimizin en büyük günahlarından biridir zaten kul hakkı
biz çoğunlukla ibadetlerimizi şeklen yapıyoruz özü umursamıyoruz ne yazık ki
Allah ihlasla yapmamızı nasip etsin
demek erkek arkaşını cumaya başlattın haaaa
süpersin canım
artık bebişime ek gıda vermiycem
ben doymuyo diye düşünüyodum ama
her yolu denemeliyim
bebişimin bağışıklık sistemi söz konusu
armut alim bugün bi de ısırganotu
suyu zaten 3 lt tüketiyorum
4 lt içiyodum 3e düşürdüm
spordan sonra 1lt bitiyo zaten hemen yerine koyuyorum
ve bugün 8 düz şınav çektim kendimce
eşim şınavlarımı hiç beğenmiyo yalnız
onun dediği gibi yapmayı beceremiyorum
ama her gün çalışıyoruz
2kgluk dambıllarım da geldii
bugün 4. jillian bitti
ağrım yok çok şükür artık vücut alıştı
bu arada incim sağolasın tavsiyelerin için pompam var zaten
ama kullanmıyodum onu da kullanayım bari
humanayı çok duydum işe yaradığından emin değildim
denemem gerek eczaneden alıcam onu da
çok sağol insirahcım gerçekten dualarınıza ihtiyacımın olduğu bir dönem geçiriyorum umarım her şey yolunda gider. .süpersin canım
yetiştin bize nerdeyse yaaaaa
allah acil şifalar versin canım
yasemincim teşekkür ederim :) alkışlarınız beni çok mutlu ediyo:)Papiha alkışlamaya değer seni tatlım
her yediğim lokmayı düşünürek yiyorum
Valla sana sürekli geçmiş olsun yazmaktan artık paphia=geçmiş olsun şeklinde aklımda kalacaksın ))
verdiğin kilolar için tebrik ediyorum, başladığın zamanlar bu kilolara inebileceğini hayal ediyormuydun hiç?
Ben doktor bana 10 kilo vermen lazım dediğinde ilk olarak "uğraştırma beni doktor, ben öyle diyetmiş spormuş yapamam, tuvalete bile arabayla giderim" demiştim )))))
89 kilodan (düz hesap) 61 kiloya ineceksin deseler "hadi canım, k.çın açıkta yatmışsın, o nasıl rüya görmektir öyle" derdim büyük ihtimalle (evet, ağzım biraz bozuktur, ama size hiç belli etmedim şimdiye kadar ))))))))))))))))
bir kaç kilo verdiğimde bile hala umudum yoktu 6 lı rakamları göreceğime, sürekli kendimi kandırma yoluna gidiyordum...
"Olaccak, yapacağım, başaracağım, 60 kilo olacağım" şu anda 61 kiloyum ama hala 60 kiloyu göremeyeceğim gibi geliyor bilmem inanırmısın )))))))))))))) Şaka gibi ama öyle... 27 kilo verdim dile kolay, ama son 1 kiloyu veremeyecekmişim gibi hissediyorum...
Ben böyle hissettikçe de tartı bana şaka yapmaya devam ediyor... Pozitif düşünmeliyim...
Dur biraz reiki, yoga, meditasyon falan yapayım, ruhumu arındırayım ))
Ben başardıysam bu kadar düşünceye rağmen, sen mutlaka başarırsın merak etme ))
Sevgilerimle
2 günde o kadar etki ediyorsa süper soyacım benimde vardı aşırı dökülmem ama ben bioblas şampuan kullanmaya başlayınca azaldı tabi 3 kutada falan etki etti bilemem şampuandan yada kan değerlerimin düzelmesinden dökülme yok denecek kadar azaldı ama arkadaşım var çok yaşıyo dökülme sorunu onada söyleyeyim bari yapsın birde şu iğne kapsülleri förmülü vardı 3 çeşit iğne tüpünü kırıp bakım yapıyorlar gerçi faydasını gören çok duydum ama alıp denemedim bende formda da vardı bepantene bemiks evigen di galiba saç çıkartıyormuş.Saç dökülmesi ile ilgili 2. savaşım ))
dün bildiğiniz üzere zeytinyağı ve sarımsak kürü denemiştim, ardından da argan yağı...
bugün ise ısırgan otu denedim ))
ısırganı aldım (2 tutam kadar) kaynayan suya attım, 1 dakika kadar kaynattım,sonra suyun içinde 3 dakika beklettim ve çıkardım... su ılıklaşınca önce sprey şişeye doldurup tüm saçlarıma sıktım iyice ve yarım saat bekletip yıkadım... son durulama suyu olarakta kalan ısırganlı suyu döktüm ve tekrar durulama yapmadan çıktım... Biraz kuruduktan sonra tarayıp argan yağı sürdüm tekrar...
Ve genel olarak yorumuma gelinceeeee,
saç dökülmem yarı yarıya azaldı )))))))
tabi bu daha 2 günlük bir deneme, bakalım ilerleyen günlerde ne olacak...
ama 2 gün bile olsa saçlarımın en azından bir kısmını kurtarmış olmaktan çok memnunum, çünkü normalde saçlarımı taradığımda tarağın dibini asla göremiyordum, resmen saç fırçamın bırak dibini görmeyi tellerinin yarısına kadar saçla doluyordu, inanılmaz üzülüyordum... Bunun dışında ellerimi saçlarıma her sürdüğümde tutam tutam saç geliyordu...
Oysa bugün saçlarımı taradığımda fırçamın dibi görünüyordu ))))))
Ve ellerimi saçlarıma sürdüğümde bir kaç tel saç geliyor elime sadece, öyle tutam tutam değil..
Bakalım, bu ısırganı hergün deneyeceğim saçımda, eğer etkisi bu şekilde devam ederse saçlarımdan olmayacağım demektir...
Saçlarım ne zaman uzasa bu problemi yaşıyorum ve kısa kestirmek zorunda kalıyorum, bu sefer uzatacağım kararlıyım !
Aha da soya yeni bir karar aldı )))))))))))))))))))))))
Hadi bakalım bu savaşı kim kazanacak ))
Gurubunuza dahil olmak gibi bir amacım yoktu:)sevgiler...Günaydın kızlar ))
Yasemincim, ben erken kalktım ama o saatte gelsemde kimseyi bulamayacağım için (gece 4) geri uyuyayım dedim ))))))
Zorlaya zorlaya uyudum, tekrar uyandığımda saat 9:15'ti, kahvaltı,ardından kahve keyfi derken ancak geldim yazmaya...
Geç kalkmaya karşıyım biliyorsun, geç kalkmak metabolizmaya zarar, erken kalkan yol alır diye boşa konuşmamış atalarımız
Neyse gelelim fasülyenin faydalarınaaaa,
o tartı banada gıcıklık yapıyor merak etme Yasemincim,
Yakında tartıyı elime geçen ilk baltayla parçalayacağım ))
Bunun sebebi sıcak havalar, klima, vantilatör vs...
Takmıyorum, sende takma.. Netice olarak vücudundaki değişiklikler önemli...
Sen zayıf görünüyorsan gerisi önemli değil ki, resmini gördük... Benden daha güzel görünüyor fiziğin...
Ki ben 61 kiloyum, sen daha fazlasın tartının söylediğine göre.. Ama fiziğin maşallah benden güzel...
Benim bel çevrem 82 cm, seninki 75 cm.. Gelde şimdi benim senden zayıf olduğumu söyle bakalım ))
Yanyana dursak herkes senin zayıf olduğunu söyler benim değil...
Bardağın hangi tarafından bakacağını sen seç kısacası...
Ben herzaman dolu tarafından bakmayı seçiyorum ))
İnşirahcım,
Beni sakın yanlış anlama ama oruç tutmanı istemiyorum...
Hani ben oruç tutmuyorum dedim bu yüzden kimsenin oruç tutmasını istemiyormuşum gibi bir düşünce oluşmasını istemem, böyle bir düşünce oluşursa üzülürüm gerçekten... Çünkü bu konularda çok hassas bir insanımdır, oruç tutan insanlara, dini vecibelerini yerine getiren insanlara sonsuz saygım vardır, beni bilen bilir... Sadece ben tutmam, dini vecibelerimi pek yerine getirdiğim söylenemez...
Oruç tutmamanı istememin sebebi emzirmen... Senin çocuğun (eğer yanlış hesaplamıyorsam) 2-3 aylık olmalı... Ve en az 6 ay boyunca anne sütü ile beslenmeli... Ek gıda vermemelisin... Şu anda en önemli besini anne sütü ve ne kadar çok emerse o kadar sağlıklı olur, bağışıklık sistemi gelişir... Ve oruç tutarsan sütün azalabilir çünkü yeterince su içemeyeceksin, su içmediğin sürece de vücudun süt üretemeyecek... Bu da çocuğunun besininden çalmak demek... Bu sene tutmasan olmaz mı? Senden çok çocuğun için istiyorum bunu... Ek gıdalar anne sütü gibi değil, onların söylendiği gibi bir yararı yok, sadece çocuğun doymasını sağlıyor o kadar... Bunu bir düşünmeni istiyorum senden...
Qwerty, hayatım sana ne dedim ben? Sen çuval giysen yakışır sana... sende ki o endam, o bakışlar, o güzellik kimde var ki ))Elbisenin yapılmasına sevindim, en azından 2 tane alternatifin oldu şimdi.. ister düzelttirdiğin elbiseyi giyersin ister siyah elbiseyi... Her halükarda en güzel sen olacaksın ))
Özenay, bizi takip edebilirsin ama senin hakkındaki kararım değişmeyecek tatlım... Endikronolojiye gitmiş olmana, test yaptırmış olmana sevindim, bir şey çıkmamış olmasına daha da çok sevindim... Diyetisyene gitmelisin, diyetisyen kontrolünde olup bizi takip edebilirsin... O zaman sana destek olmak için elimden geleni yaparım... Ama ben sana diyet listesi yazamam yada şunu yap bunu yap diyemem... Ben diyetisyen değilim, sana zarar verebilirim yanlışlıkla, sonra üzülürüm...
Zeynepko, ramazan ayında pide yemek istediğini, (bir lokmacık) yazmışsın... gurubumuza dahil değilsin, istediğini yiyebilirsin )) Gurubumuzdaki kimsenin pide vs yemesini istemiyorum... Yıllarca 1 lokmacık yiyen insanların şu anda karın bölgelerinde lokma lokma yağlar var, o lokmalar vücudunun her yerinde yağ oluyor, ben gurubumdaki insanların o yağlardan kurtulmasına yardımcı oluyorum, yeni yağlar edinmesine değil... Tercih senin... Zaten tadını bildiğin, yıllarca yediğin ve lokma lokma yağ edindiğin şeyi yemeğe devam mı edeceksin yoksa yeter artık deyip son mu vereceksin...
Ve sevgili kızlarım,
yarın kızkardeşim yola çıkıyor, pazar günü burda... çok özledim leeennnn... annemler ise ayın 25'inde gelecekler... ağustosun 5'inde tekrar yazlığa gidecekler, tahminen bende onlarla gideceğim.. o tarihe kadar 57 olurmuyum dersiniz )) Bir deneyeceğim.. Bakalım, herşey nasip ))
Ramazan boyunca aramızda oruç tutanlar olduğu için menü yazmayacağım, sadece genel şeyler yazacağım, herkes okuyor burayı milletin canı çekmesin birşeyleri, günahtır...
Aklınıza takılan sorular olursa beklerim ))
Sevgilerimle
2 günde o kadar etki ediyorsa süper soyacım benimde vardı aşırı dökülmem ama ben bioblas şampuan kullanmaya başlayınca azaldı tabi 3 kutada falan etki etti bilemem şampuandan yada kan değerlerimin düzelmesinden dökülme yok denecek kadar azaldı ama arkadaşım var çok yaşıyo dökülme sorunu onada söyleyeyim bari yapsın birde şu iğne kapsülleri förmülü vardı 3 çeşit iğne tüpünü kırıp bakım yapıyorlar gerçi faydasını gören çok duydum ama alıp denemedim bende formda da vardı bepantene bemiks evigen di galiba saç çıkartıyormuş.
Gurubunuza dahil olmak gibi bir amacım yoktu:)sevgiler...
canım,
Keşke herkes senin benim gibi düşünse emin ol herkes dinini sever, her türlü vecibesini yerine getirmeye çalışırdı ama malesef insanlar artık şeklen dinci oldular, kalben değil... Beni en çok üzende bu... Allah ıslah etsin diyorum sadece... Neyse, din-siyaset konularını burda kapatalım yoksa uzaaar gider ))
Kocan şınavlarını beğenmiyormuş, boşver...
Hatırladığım kadarıyla kocan ilk başlarda senin kilolarınla hafiften dalga da geçmişti, buraya ilk geldiğin günü hatırladım birden ))
Ona "haticeye değil neticeye bakmasını" söyle lütfen )) Sen azmediyorsun o hala neyin derdinde ))
Benim eşimde dambıllarla çalışmamı beğenmiyor hala, neymiş efendim doğru tutamıyormuşum, öyle tutarsam kaslarım yeterince şişmezmiş... Yahu kaslarımı şişirmek istemiyorum, yağlarımı eritmek ve hafif kas yapmak istiyorum diyorum anlamıyor... Güreşçiler gibi kaslarım olacak diye bekliyor ))))))))
Su tüketimini yarım litre kadar artır sen yinede, 3,5 litreye çıkar, hava sıcak, farkında olmadan su kaybediyoruz...
Armut ve ısırgan otu dene, incinin dediği gibi süt pompasını da dene... Önceliğimiz her zaman doğal yollar biliyorsun...
Eğer hiç bir şey fayda etmiyorsa ek gıdalara o zaman geçersin, ama şimdi değil...
bir kaç ay önce bir arkadaşım doğum yaptı, daha 10 günlükken doktoru ek gıdaya geçmesini sütünün yeterli olmadığını söyledi arkadaşıma... Kızda ek gıda vermeye başladı ama kızkardeşim gitti o arkadaşımın yanına nasıl emzirmesi gerektiğini, sütünü nasıl artıracağını anlattı (armut, ısırgan çayı, alkolsüz bira, soğan, bol su) ve kız ek gıdayı bıraktı şimdi kendi emziriyor bebeğini... Doktorlar bu konuda malesef uğraşmıyor bile... Hem annesütü çok önemli diye bas bas bağırıyorlar, hemde uğraşmamak için ek gıda verin diyorlar anlamıyorum ))
bana da yardım edin kızlar130 kilodan 90 kiloya indim ama nasıl indim hiç sormayın mideniz bulanır yaşım 20 boyum 1.70 ve 90 kiloyum ama yemek yemeden duramıyrm bi de babam kuruyemişçi düşünün artık her gün karar alıyorum akşam altıya kadar tamam ama sonra öyle bir açlık bastryo ki fındk fıstık çikolata ne bulursam bi seferde mideye indiriyorum.leg magic denen bi spor aleti aldım bi de mekik aleti ama yapıyo muyum hayır..2 ay var okulların açılmasına ve ben o üniversitenin kapısında kısa bi elbiseyle girmek istiyorum en büyük sorun bacaklarım çok kalınlar var vücudum verdiğim 40 kilodan dolayı çok sarkık bana da bi akıl verin
selam kizlar, gorumcemdeyim, yemek yapmis bizi cagirdi ama canim hic birsey istemiyor... Belki sonra yerim dedim... Bugun cok mutsuz uyandim, annemi ozledim... Dusundukce gozlerim doluyor, aysonu gelecekler ama ne bileyim acayip bir ozlem var icimde.. Az once aradim konustuk sacini boyamis oturuyormus, sesini duymak iyi geldi ama teli kapatinca icimdeki ozlem ihice yakip kavurmaya basladi... Oyle iste... Sizle paylasayim dedim.. Optum bye.
40 kilo vermişsin ama inşallah sağlıklı beslenerek vermişsindir bu kadar kiloyu
sarkıklığı önlemenin en kolay yanı spor
keşke 40 kilo verirken de sporunu yapsaydın bu kadar sarkman olmazdı
ben şu an jillian ın 30 dakikalık 30 day shred videosunu yapıyorum
inanılmaz çalıştırıyo kasları ve sıkılaştırıyo
ama şu kaçamakların önüne geçmezsen zayıflayamazsın
kendine inan ve sıfır kaçamakla diyetine başla
mekik aletini ben de almıştım sırtımı ağrıtmaktan başka bi işe yaramadı malesef sonra enneme verdim onu
kendi yaptığımız mekik daha etkili bence
bismillah de ve başla
önündeki tek engel yine kendinsin
kararını ver ve başla
yoksa akşam saatinde yediğin çikolata ve kuruyemişler verdiğin 40 kiloyu fazlasıyla geri getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?