Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Merhaba,

Faydamız olduysa ne mutlu bize, çok fazla bir kilon yok gördüğüm kadarıyla (tabi boy-kilo orantını bilmiyorum)
ama kaçamaktan uzak durup, biraz spor, biraz ödem atıcı (yeşilçay-yeşil elma) yardımıyla kurtulamayacağın kilo yok ))
Aynen devam ))
Sevgiler

Selam kızlar,

sıcak dolayısıyla yorucu bir gündü bugün.. (sıcak olmasa hiç yorucu değildi ))
En son görümcemlerdeyken yazmıştım size, yemek hazırlamıştı bize ama iştahım yoktu birşey yemedim...
Pazartesi evin satışını yapacağız biliyorsunuz, bizde kiralık ev bakalım dedik.. Dün akşam internetten bir kaç eve bakmıştım, görümcemde bakmış bir kaç tane.. Onları gezelim dedik, sonra vazgeçtik.. Ben annemlerin evine yakın bir ev bulmuştum internette, eşim gidip ona bakalım dedi, gittik baktık... Ev hoş, geniş, 3+1, güzel bir ev... Kirasıda uygun, konuştuk emlakçıyla 2 yıl zamda yapmayacaklar ))
Kaporayı verdik, p.tesi günü kontratı yapıcaz, boya işleri yapılacak (görümcem hallettirecek boyasını, hediye olarak
Sonra bir temizlencek ve eşyaları yerleştiricez, kira aybaşında başlayacak...
Tabi herşey nasip-kısmet, biz tuttuk diyoruz ama herşeyin hayırlısını diliyorum Allahtan...
Evin konumu çok güzel, annemlerle arası 10 adım, herşey ayağının altında, merkezi biryerde... Ayrıca eşim işten yarım saat erken gelmiş olacak )) Gayet güzel yani... Allah gönlümüze göre versin, utandırmasın dilerim ))

Neyse, ev için kapora verdik, sonra gittik görümceme, yemek yedik, çorba ve karnıyarık yedim (karnıyarık közlenerek yapılmıştı, +yağsız kıyma)
birde cacık yedim ve akşam yemeği olayını bitirdim (saat 17:00) şimdide bitki çayımı içiyorum...
acıkırsam yoğurt yiyeceğim sadece, biraz yeme işine sıkı asılmam lazım bu ara, tartı bana şaka yapmaya başladı...
Bunun sıcaklarla ilgili var biliyorum ama canımın sıkılmasından hiç hoşlanmam )))))))
Bundan sonra akşam yemeği saatimi 18:00'e çekiyorum, 18'den sonra ara öğün olarak sadece yoğurt yiyeceğim, yada yarım ekşi elma o kadar..
metabolizmamı hızlandırmam lazım, artık sabit düzene alıştı, hergün 19:00 da yemek yemek onda bağışıklık yaptı, saati değiştirmek onda etki yapacak )) (Metabolizma şaşırtma şok diyetle değil, bu şekilde yapılır, biline ))

Böyle işte arkadaşlar,
şu anda sıcaktan eriyorum
Sanırım cuma günü orucun ilk günü olacak,
Allah tüm tutanlara şimdiden sabır ve irade versin
düşünüyorum da hiç kolay değil, ben şu halde bile mahvoluyorum, oruç tutanlar ne yapacak acaba?
Hababam sınıfı var TRT 1'de, onu izliycem, kahkahalarla gülücem şimdi
Hadi byeeee

bugün sporumu yapmadım
bi telaş bi telaş vücudumu alıştırdım ara verince kilo yapıcak endişesi taşıyorum
inşallah şimdi yapabilirim
bi arkadaşın dükkan açılışı vardı oraya gittik
evden çıkış bile düzenin bozulmasına yetiyo

öğle yemeğim
5 köfte
salata
1dilim uno light

ara öğün
şeftali

akşam
mercimek çorbası
salata

soyacım hayırlı olsun yeni evin
allah gönlüne göre versin canım

selaaammm, kizkardesim geldi, sabah hepbirlikte kahvaltiya gittik, simdi evdeyiz.. Damlasakizli turk kahvesi getirmis birazdan yapip icicez, enisteyle kocami bekliyoz markete gondermistik hala gelmediler... Kardesim bana uzerinde rengarenk kumaslardan cicekler olan parmak arasi bir terlik almis, bayildimmm.. Birde cok zayifladigimi soylediler enistemle )) ona gore biraz gidim varmis oda gitmis (21 gundur gormuyorlar beni) ehehehe cok mutlu oldum valla, tarti bana oyunlar oynuyor olabilir ama gorunen koyde klavuz istemiyor iste P

cumartesi pazar in cin top oynuyo topikte yahu

dün akşam 9 gibi sporumu yaptım 5. jillian da bitti
bugün 6. yı yapıcam ama çooooooooooook sıcak
otururken terliyorum
ama yok yapıcam bel oyuntum ortaya çıktı sanki
bence çok etkili 30 gün sonunda ne olucam merak ediyorum
bu arada hala 70i göremedim spor bana yaramadı sanki
olduğum yerde sayıyorum
tartı canımı sıkıyo mezuradan medet umuyorum
kalça 1 cm incelmiş şimdiden :)
göbek aynı gibi ama olsun devam edicem sporuma
altı üstü yarım saat sürüyo
kondisyonum arttı
2. leveli merakla bekliyorum

kahvaltım
1 yumurta
2 dilim uno light
domates salatalık
lor peyniri biraz

ara yarım dilim karpuz

öğlen 3 buçuğa sarktı

1 tabak fasülye yemeği
salata
1 dilim ekmek uno light

pazar gununu yine bos geciriyoruz gordugum kadariyla, birtek insirahla ben geliyoruz)) kizkardesimdeyim, kocam eve gitti biraz isi vardi onu bekliyoruz sonra disari cikip yemek yiycez hepbirlikte.. Kahvaltiyi cok gec yaptigimiz icin pek acikmadim ama ara ogun olarak karpuz yedim, diger ara ogundede badem ve ceviz yedim.. Aksamda izgara et yemegi dusunuyorum, biraz protein alayim bu ara cogunlukla bakliyat ve sebze yedim, proteinden uzak kaldim biraz sanki... Hava cok sicak, karsimda havuz var, yanimda mayo olsa giricem o derece bunaldim... Allahtan ev klimali da serin serin oturuyoruz, sigara icmek icin balkona ciktikca sicak vuruyo, millet nasil dayaniyo bu sicaga yahu, valla yumurta koy piser oyle yani... Neyse, yarin is gorusmem var saat 11 de.. Ama uzak bir yerde oldugundan erken cikicam evden, geldikten sonra yazarim size haberiniz olsun merak etmeyin beni.. Opuyorum hepinizi ))

herkese merhaba bol zayıf günler

şimdi oturdum şöyle bir gezinti yaptım neler var neler yok diye sayfada pek hareket olmamış neyse sağlık olsun

ŞÖYLE HAF-TA SONU RAPORU VEREYIM SİZLERİ

CUMARTES SABAH 6 İLE 11 ARASI DENİZDE YUZDÜM ÖĞLEDEN SONRA ANNEMLER DE İDİM AKŞAM USTU 1 SAAT YURUŞ AKŞAMDA ARKADAŞLAR ÇOCUKLARI PARKA GÖTÜRDÜK ONLAR OYNAD BİZ SPOR YAPTIK EŞLER MUABBET YAPTI

PAZAR YINE AYNI SATTE DENİZDE ÖĞLDE SONRA 2 SAAT UYKU SONRA ABLAM OĞLANI SİNEMAYA GÖTÜRDÜ BENDE EVDE ONLAR GELESEYE YEMEK FALAN YAPTIM

ABLAM YOĞURTLU KIZARTMA İSTEDİ ONU YAPTIM BİR LOKMA BİLE YEMEDİM BEN SADECE SEMİZ OTU SALATASI CACIK 1 KEPÇE EZOGELIN ÇORBASI İÇTİM

SONRA ABLAM GIL 1 KG DONDURMA YEDİ BEN YINE YEMEDİM

AMA TARTI BANA BUGUN YINE GICILIK YAPTI YAPSIN BAKALIM AMA BEN KAZANACAĞIM AY SONU OLACAM 65 KG GÖRECEKSİNİZ

İNANIYORUM KENDİME ARTIK HERGÜN BEYNIMDE BEN 65 OLACAM DİYE BEYNIME KAZIDIM

OLURUM DEMI KIZLAR İKİ GUNDUR BAYA SPOR YAPTIM TEK FAZLALIK BUGUN ÖĞLEN YATMAM AMA YE NE YATTIM İŞTE NE YAPAMAM

BİRAZ SONRa yuruşe çıkıcam

burası bugun belkı 55 dereceden fazla idi bırde üzüerine nem süper nefes alınmıyor

Günaydın kızlar

dün burası tam 60 derece sıcaklığı bulmuş neydi o sıcak anlatılmaz resmen k........... Ter fışkırıyordu

ya kızlar o kadar az yememe rağmen kılom bir iniyo bir çıkıyor yaw

aman takmıcan diyom ama takılıyor

herkese günaydın
yasemin canım süpersin valla bence o sıcakta bile sporunu bırakmıyorsun 65 olacaksın bence bu hafta çok düşünme akışına bırak bakalım canım. bu arada soyacım hayırlı olsun yeni ev hem annene yakınmış ne güzel. inşallah olumlu geçer iş görüşmen canım.
bu sabah tartıldım fazla çıkacağımı sanıyordum çünkü biraz biraz yemeye başladım yasaklı şeyleri ama aynı kilodayım 60 kiloyu sabitledim aslında biraz spora yüklensem daha da düşerim ama sıcaklardan kımıldamak bile gelmiyor içimden eve gidip gelmek bile mafediyor beni.uyku bile uyunmuyor sıcaktan cumartesi gecesi 3 te yatıp 8 de kalktım düğün için tatlı yaptım evi toparladım sonra düğün evine gittik tatlıyı götürdük konvoy yaptık eve gelip hazırlanıp yine düğüne gittim koşuşturmaca ile geçti pazar günüm dinlemedim.gwerty baby resim koymamış dimi merak ettim onu belki bugün koyar.

yine kimse yok
diyetimi bozucam ama :) şaka şaka bozmam kiiii
ama gün geçtikçe kilo alıyorum kızlar vermek şöyle dursun
ve bu durumu anlamlandıramıyorum
diyet var spor var bu kilo da neyin nesiii
71.5 71.1 gitti geldi tartııı
kaslarım su mu tutuyo nedir bu yahuuuuuu
neyse moralimi bozmuycam
sabah kahvaltım

1 dilim uno
1 yumurta
1 çk lor
salatalık

ara öğün yeşil elma

şimdi hindi sote yapıcam

bi türlü 70i göremedim yaaaa sinir oluyorum

selam kızlaaarrr ))

napıyonuz bakiiim ?
sürekli şikayet sürekli şikayet, sanırsın zayıflama topiği değil, şikayet hattı burası ))))))))))))
çok yorgunum (hadi bende şikayet edeyim) tartı ile benimde başım dertte (yaklaşık 1,5 kilo fazla tartıyor beni)
ve işe girdim sanırım ?!?!?!?!? )))))))))))))))

Kısa bir özet geçmek gerekirse, diyetimi bozmadım, (birtek sporumu aksatıyorum o kadar)
ama gene de tartı fazla gösteriyor, acep periyod zamanım mı yaklaşıyor diycem ama hatırlamıyorum ki?
Neyse, arada olur böylr şeyler, geçer bunlar ))
bugün bayaa koşuşturmalı geçti, iş görüşmem çok garipti, beni işe almasınlar diye resmen adamlarla dalga geçer gibi konuştum ama aldılar :S
Bende ağustosun 15'inde başlayabileceğimi söyledim, tatile gidicem dedim, kabul ettiler, Allahım bu nasıl iş ya...
Neyse, bakalım, demekki bunda da bir hayır var )) Eğer vazgeçmezlerse haftaya oryantasyon eğitimi için çağıracaklar, 15/08 de işe başlayacağım ))
şimdi çiçekci arkadaşımdayım eşimi bekliyorum, o tapuda evin satışını hallediyor, buraya gelecek gidip kiraladığımız evin kontratını yapıcaz...
Çok uykum var bu arada, dün gece sıcaktan 2,5 ta uyudum sabahta 7,5 ta kalktım...
Böyle işte,
eve gidince yazarım size
Mucksss

soyaaaaaammm hayırlı olsun yeni işin
oh yeni bir iş yeni bir ev daha ne olsun yeni bir de bedenin oldu :)
ben de şimdi ara öğün olarak soğuk soğuk süt içtim
son bir kaç haftadır süt ve süt ürünlerini tüketmediğimi anladım
evde yoğurdum yok kaynanamı bekliyorum süt getirsin de yoğurt yapim diye
haftalar olmuş haberim yok
belki sütüm de bu yüzden azaldı
olmadı hazır yoğurt alıcam artık
kilo vermem durdu
meğer bu yoğurt benim için ne kadar önemliymiş
nerdeyse 2 öğün yediğim yoğurt 2 haftadır menülerimde yok

aaa soya biz şikayet edermiyiz sadece tartının gıcıklığından bahsediyoz değilse şikayet sitem olur mu hiç canım

inşallah yeni işin yeni evin sana uğur getirir şekerim şimdiden hayırlı olsun

Günaydın

yenı bırgun yenı umut ama yıne çok sıcak bırgun artık klımalardanbutun vucudum ağrıyor sabah zor kalktım.hala esniyorum
neyse haYırlı olsun derim

inci düşecem 65 kg bende kendime inanıyorum ama işte nede n böle oluyor anlamaDIM
dün bir arkadaşımı gördüm o da nbenım gibi 10 kg vermış tam 4 aydır gram oynamamış ama 4 aydan sonra yıne vermeye başlamış sakın pes etme dedi varsın 1 yılda 2 yılda gitsin ama yavaş gitsin kesinlıkle takma stres yapma bir yerde pes edecek dedi, kendisinde benım gibi hormon bozukluğu var

gerçi steres yapmamay çalşıyorum bazen sinir oluyom ama kendime yaptımın farkındayım o yuzden gideck bu kılolar kendime size inanıyorum
eğer kı siz olmasaydınız şimdiye 80 kg olduydun valla olsun gitmediği gibi artmıyorda demı kızlar

gwertybaby nişan nasıl geçti

Son düzenleme:
Gunaydin yol arkadaslarim dondum nisan telasini atlattik...
Ama cok yorulduk tabi...
Otelde nisan esnasinda baya teror estirdim:)))biri esmese bu islerin olacagi yok:)))

Zaten kayinvalidem ve gorumcemlerim orda olmasi sinirlerimi oynatmaya yettide artti...
İcti icti kaynanam kustu rezillikleri her yerlerinden belliydi...
Uzun uzun tuvaletleri giyinip saclari topuz yaptirmislar...
Sanki kendi nisanlari ama taki torenine gelince her zamanki gibi elleri ceplerine gitmedi...
Ayni tas ayni hamam yani....
Nisan bitti guzelce millet hilton gibi otelde kaldi...ertesi gun donelim demediler..bize bakiyolar ne yapiyoz diye...
Delirdim...
Babamda aldi kaynanam...gorumcem...gorumcemin kaynanasigil..colugu cocugu icinde bizle 19 kisiyi ordan yemege goturdu...
Guzel bi balik restauranti hep gittigimiz bir yer...belki bilirainiz narlikuyu...hayatlarinda karides gormeyenler karides kokik oldu sayemizde...bide utanmadan tekrar tekrar istediler...ben hicbirseyinde degilim ama giderken gorumcemde kaynanamda suratima bakmadilar uzaktan el sallayarak hoscakal dediler...
Ne bir tesekkur nebir buyrun...
Sinirimde dun kocamla bosanmaya giden kavga yasadim...
Kocami arayip doldurmus bide gorumcem...
Neymis efendim ben anca yerler icerler konyadA yuzume bakmazlar demisim bunu duymuslar...
Evet dedim dogru oyle degilmi dedim esime...
Aradiklarinda hakli karim 3 sene oldu aradin caya gelin dedinmi abla diyemedin yine degilmi dedim...
Gittikleri yere pekela gidiyolar karina buyur gel diyolarmi dedim...
Kocam kaynanamdan manti ac anne gelip yiycez sende dedi...
Kaynanam mantiyi actim gelin alin evinizde yiyin dedi...
Bole insanlarin icine dustum kizlar...
Kocamla bir sorunum olmamasina ragmen bunlar benim yuvami yikicak biliyorum...
Ama cok agladim allah yanlarina koymayacak biliyorum...
Allahim hepsini bildigi gibi yapsin...

Kiloma gelince tartilip yaziyom hemen kizlar..kacamak yok ama saatler biraz sasti...kuaforde nisanda ara igunler filan olamadi ama ne durumdayim bakip geluyorum...
İyiki varsiniz size icini dokuyorum anlatacak kimsem de yok...
Kocama konusuncada heo konusan ben oluyorum...
Hic olmazsa icimi buraya dokuyorum...
Sizleri seviyorum

Soyam bu arada hayirli ilsun isinde yeni evinde...
Allah icinde huzurla oturmayi nasip etsin...
Agzinin tadini hicbirsey bozamasin canim arkadasim....

Sen herseyin en guzelini hakediyoorsun...

İnsirahcim ben gecen sene ramazanda emziriyordum...30 gun boyuncada tuttum bana etkilemedi sahurda ve iftardan sonra bol suyumu ictim...allah yardimcin olsun cnm

ahhh qwerty cim neler yaşamışsın
gitsin gelmesin bu günler
her şey iyi hoş da kadir kıymet bilmez insanlarla uğraşmak çok zor gerçekten
allah yardımcın olsun canım
insanlara teşekkür etmeyen allaha şükredemezmiş
bu insanlardan korkulur canım yaaa
çok mu zor yani bi teşekkür etmek
minnetini ifade etmek
ben anlamıyorum böyle insanları
ama takma kafana
sen nişandan haber ver ne giydin foto koy görelim halini :)

bu sene ramazanda zor oruç tutarım canım
diyeti bile bıraksam mı diyorum
çünkü sütüm ciddi anlamda azaldı
bu hafta neden böyle oldu anlamadım
70i görebilmek için akşam ara öğününü kaldırdım
süt ve süt ürünlerini kıstım
ama 70i de göremedim
pazar günü pompayla sütümü sağıyım dedim bi kaç damla çıktı
diyetin ilk aylarında 50 mg çıkıyodu
şimdi bi kaç damla
zaten bebek de baya huysuzlanıyo son bir haftadır
mama veriyorum onu da yemiyo çıkarıyo
soya aç olsa ortalığı ayağa kaldırır demişti
eşim diyo ki bana çektiyse ağlamaz
çünkü eşim de kızım da akşama kadar aç dursa açım demez
yemeye karşı alerjileri var sanki
bebişim bi de tiksiniyodu emerken
bir haftadır jillian yaparken göğsümü sarıyodum sarkmasın diye
çümkü onda da zıplamalar çok fazla
ve ter içinde kalıyodum
sanırım süt ekşidi bebişim de emmek i,stemedi
emmeyince de süt iyice azaldı
dün göğsümü sarmadan yaptım bugün emiyo tiksinmiyo
inşallah sütüm çoğalır yaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam milleeeettttt !

Dünki koşuşturmalı günümün ardından bugün yeterince dinlenmiş olarak uyandım (Tabi 10'a kadar uyuyunca herkes dinlenmiş kalkar ))
Ve tartı bana şaka yapmayı kesiyor ufaktan ufaktan, 1,5 kilo fazla gösteriyor demiştim ya, bugün sabah sadece yarım kilo fazla gösterdi...
Demekki ödem oluşmuş, onları atıyor, bekleyelim görelim... Neticede diyet aynen devam ediyor... Beni bilirsiniz, kendime karşı çok katıyımdır (size karşı ne kadar katı olduğumu hatırlatmama gerek yok sanırım )))))))

Kısaca dünden bahsetmek istiyorum size, dün fazla yazamadım çok yoğundum...
Dün iş görüşmesine gittim, o işe ben başvurmamıştım, internetten bulmuşlar cv'mi, onlar çağırdı...
Görüşmede hiç yapmayacağım şeyleri yaptım... Beklerken sigara içtim (ki asla içmem, saatlerce bekletseler bile)
ordaki insanlarla muhabbet ettim, neyse sonra görüşmeye aldılar beni... Adam önce kendimden bahsetmemi istedi, ne işler yaptın falan filan...
adama dedimki, elinizdeki cv'de yazıyor ama sizi zorlamayayım ben anlatayım bari )))))))))))))))))))))
Anlattım, sonra adam bana işle ilgili sorular sordu, bende aynen şöyle dedim, "bir dakika bir dakika, siz beni hangi iş için çağırdınız? telefonda konuştuğun arkadaşınız bana hiç bir şey söylemedi, ben size hiçbirşekilde başvuru yapmadım, siz çağırdınız, hangi iş için çağırdığınızı sorduğumda telefondaki arkadaş bana ne mezunu olduğumu sordu, halkla ilişkiler dediğimde ise, medya tarafımız içim çağırıldığımı söyledi, nedir bu medya tarafı, benim medya ile ilgili bir tecrübem yok, bu nasıl iştir nedir, önce beni bir bilgilendirin, bana soru sormadan önce bunu yapmanız gerekir, yoksa hiç bir sorunuzu cevaplayamam ki?"
adam özür diledi, hemde defalarca )))) Sonra işi anlattı, medya falan değilmiş (Allahtan) Neyse iş konusu kafama yattı, ama ben hep olmayacak diye düşündüğüm için genelde agresif bir tavır sergiledim, sonra o adam çıktı, şirketin sahibi geldi onunla konuşmaya başladık, yaklaşık 1 saat kadarda şirket sahibi ile konuştuk, ama o konuşmayı bir videoya kaydetsem gülmekten ölürdünüz herhalde )))
Adam çalışma saatlerinden bahsediyor, bende tepki şöyle "o nasıl çalışma saati öyle ya, öyle çalışma saatimi olur beyefendi? Ben o kadar çalışamam" ))))))) Neyse, her konuda anlaştık, bu defa adam dönüp demez mi, haftaya başlayabilir misiniz diye?
Ben şok oldum tabi... Çünkü hiç bir şekilde işe alınacağımı düşünmemiştim, her görüşmem mükemmel geçiyordu, bu sefer kesin oldu diyordum ama bir türlü olmuyordu, bunda da olmayacak diye düşünürken adam haftaya gel başla diyince şaşırdım... düşündüm şimdi ev taşıycaz, bir sürü işimiz var, adama dedimki, kusura bakmayın ama başlayamam, ben size başvuru yapmadım, siz çağırdınız beni... Ben tatil için yer ayırttım, ağustos 15'ten önce gelemem, eğer isterseniz o tarihte gelir başlarım... Adam da olur dedi ))))))
Haftaya arayıp, oryantqasyon eğitimine çağıracaklar, bir kaç günlük eğitime gideceğim, bir de evraklarımı vereceğim, 15/08 de de işe başlayacağım )) Ama dediğim gibi hiç beklemediğim bir işti, iş basit ve açıkcası istediğim gibi bir iş değil ama uzun vadede kariyer açısından benim için kesinlikle mükemmel bir iş... Umarım istediğim gibi olur herşey... Bakalım, işe başlamadan hiç bir şeye inanmıyorum şimdilik ))

Bu arada evin satışı oldu, diğer evin kontratını yaptık... Bu hafta boyasını yaptırıyoruz, haftaya da temizliğini yapıcam, sonrada eşyaları taşıycaz... Artık Allah bana güç kuvvet versin diyorum )) Bu hafta öbür ev boyanırken bu evdeki eşyaları paketlemeye başlayacağım, bakalım..

Böyle işte kızlar,
kısacca yazayım dedim ama destan yazdm destan )))))))

qwerty,

hiç bir zaman eşinle büyük kavgalara girme...
Hele ki başkaları yüzünden..
Bende bazen kayınvalidemden bunalıyorum (e yaşlı insan bunaltıyor yani)
kayınvalidem iyidir hoştur ama hiçbir şeyden memnun olmaz, sürekli şikayet halindedir, en ufak bir şeyde küser, yemez içmez, sürekli oğlum oğlum diye dolaşır... E koyuyor tabi bana da... Ama kocama hiç bir şey söylemiyorum... Farkındaysan size bile ilk defa söylüyorum bunu...
Arada sırada kocama söylediğim oluyor ama onda da olabildiğince kelimelerimi seçerek söylüyorum, şikayet etmekten çok, kendi duygularımı, bu konudaki hassasiyetimi belirtiyorum ve bunları başka biriyle paylaşıp dedikodu malzemesi yaratmaktansa ona söylemeyi tercih ettiğimi söylüyorum ve tartışma çıkmıyor aramızda...

Eşinle aranda bir kavga yada tartışma yaşanacaksa bu sadece sizinle ilgili olmalı... başkası/başkaları yüzünden değil...
Hele ki boşanmaya gidecek kadar asla değil !
Kaç kuruşluk insanlar ki onlar? O insanlar için evliliğinizi bitirecek konuşmalar yapasınız? Düşünmesi bile kötü...
Ama bu konuşmalar 1 olur 2 olur en sonunda gerçek olur, o yüzden bu tarz konuşmalara müsaade etme...

Ve kaynananı, görümceni görmezden gel, onlara iyi gelin olmaya, kendini sevdirmeye çalışmaktan vazgeç...
Hala içinde bir yerlerde seni sevmelerini istiyorsun ama onlar geçimsiz ve kıskanç insanlar bunu kabul et..
Kendilerinden başka kimseyi sevmeyecekler, kabul etmeyecekler...
Sen ister ağzınla kuş tut, ister o kuşa gitar çaldır farketmez, onlar hep bildiğini okuyacak...
Kısaca vazgeç, onların sana davrandığı gibi davran uzaktan el salla ve takma...
O zaman daha az kırılırsın, daha az incinirsin
Sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…