Arkadaslar yaklasik uc haftadir arada girip okuyorum topiginizi, 300 lu sayfalara geldim. Sayenizde 53.3 den 51.1 e dustum bu sure zarfinda. Zaten az yiyordum ama esas ogrendigim asla kacamak yapmamak ve yesil elma+yesil cay ikilisi oldu. Kacamak yapmayinca oluyormus, cok sagolun valla. Soyasosu herkese cok yararli bir is yaptin, tekrar tekrar tebrikler
selam kızlaaarrr ))
napıyonuz bakiiim ?
Sürekli şikayet sürekli şikayet, sanırsın zayıflama topiği değil, şikayet hattı burası ))))))))))))
çok yorgunum (hadi bende şikayet edeyim) tartı ile benimde başım dertte (yaklaşık 1,5 kilo fazla tartıyor beni)
ve işe girdim sanırım ?!?!?!?!? )))))))))))))))
kısa bir özet geçmek gerekirse, diyetimi bozmadım, (birtek sporumu aksatıyorum o kadar)
ama gene de tartı fazla gösteriyor, acep periyod zamanım mı yaklaşıyor diycem ama hatırlamıyorum ki?
Neyse, arada olur böylr şeyler, geçer bunlar ))
bugün bayaa koşuşturmalı geçti, iş görüşmem çok garipti, beni işe almasınlar diye resmen adamlarla dalga geçer gibi konuştum ama aldılar :s
bende ağustosun 15'inde başlayabileceğimi söyledim, tatile gidicem dedim, kabul ettiler, allahım bu nasıl iş ya...
Neyse, bakalım, demekki bunda da bir hayır var )) eğer vazgeçmezlerse haftaya oryantasyon eğitimi için çağıracaklar, 15/08 de işe başlayacağım ))
şimdi çiçekci arkadaşımdayım eşimi bekliyorum, o tapuda evin satışını hallediyor, buraya gelecek gidip kiraladığımız evin kontratını yapıcaz...
çok uykum var bu arada, dün gece sıcaktan 2,5 ta uyudum sabahta 7,5 ta kalktım...
Böyle işte,
eve gidince yazarım size
mucksss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?