ahhh qwerty cim neler yaşamışsın
gitsin gelmesin bu günler
her şey iyi hoş da kadir kıymet bilmez insanlarla uğraşmak çok zor gerçekten
allah yardımcın olsun canım
insanlara teşekkür etmeyen allaha şükredemezmiş
bu insanlardan korkulur canım yaaa
çok mu zor yani bi teşekkür etmek
minnetini ifade etmek
ben anlamıyorum böyle insanları
ama takma kafana
sen nişandan haber ver ne giydin foto koy görelim halini :)
bu sene ramazanda zor oruç tutarım canım
diyeti bile bıraksam mı diyorum
çünkü sütüm ciddi anlamda azaldı
bu hafta neden böyle oldu anlamadım
70i görebilmek için akşam ara öğününü kaldırdım
süt ve süt ürünlerini kıstım
ama 70i de göremedim
pazar günü pompayla sütümü sağıyım dedim bi kaç damla çıktı
diyetin ilk aylarında 50 mg çıkıyodu
şimdi bi kaç damla
zaten bebek de baya huysuzlanıyo son bir haftadır
mama veriyorum onu da yemiyo çıkarıyo
soya aç olsa ortalığı ayağa kaldırır demişti
eşim diyo ki bana çektiyse ağlamaz
çünkü eşim de kızım da akşama kadar aç dursa açım demez
yemeye karşı alerjileri var sanki
bebişim bi de tiksiniyodu emerken
bir haftadır jillian yaparken göğsümü sarıyodum sarkmasın diye
çümkü onda da zıplamalar çok fazla
ve ter içinde kalıyodum
sanırım süt ekşidi bebişim de emmek i,stemedi
emmeyince de süt iyice azaldı
dün göğsümü sarmadan yaptım bugün emiyo tiksinmiyo
inşallah sütüm çoğalır yaaaa
Bugun can sıkıntısından diğer topıklere göz attım
bakıyorum maşallah yok bu kaçamak yok gece bunu yedim şunu yedim gibi yorumlar var anasını satayım aylardır bocalayıp duruyorum ne kaçamak var ne de çok yemek var sadece mantığımız sağlıklı ve düzenli kalıcı olarak zayıflamak ama bende tık yok eğerkı kaçamak yapsaydım soya benı saf dışı bırakır bunu biliyorum gerçı ben bunu zaten kendime yapamam kendimden emın gel gör kı veremeyince stres oluyorum kaçamak yapanlar kılo verdiği halde gelde strese girme demı
zayıflamak için bu kadar uğraşıyomda bırakıversem verdiğim kılocuklarımı 10 günde hop diye alırım nasıl bir vucutsa kılo almaya elverişli kılo vermeye uğraştırıyor
günlerdir düşünüyorum nerde hata yapıyorum diye yok bulamadım varsın bulamayam buna da razıyım
işte içimden gelenleri karışık kuruşuk yazdım
Yasemincim,
yanlışın yok aslında, sadece sürekli metabolizmanı şaşırtmaya çalışmaktan metabolizman yavaşladı sanırım... Senin istediğin hızda ilerlemiyor o kadar... Sen sabit gidersen o da sabit gider merak etme... Sende biliyorsun ki kilo vermek çok zahmetli bir iştir... Zaten yazmışsın, tanıdığın bir kişi 4 ay kilo verememiş sonra tekrar vermeye başlamış... Bazen olur böyle şeyler... Bu çok fazla şey denemekten oluyor, vücut yoruluyor, kendini dinlenmeye çekiyor... düşünsene yılların yorgunluğu var bedeninin üzerinde ve sen sürekli onu zorluyorsun daha da yoruluyor... O yüzden elinde olanı muhafaza etmeye hatta mümkünse daha fazlasını almaya çalışıyor... Ama sen aynı şekilde devam ettiğinde o buna cevap verecek... Er yada geç sen kazanan olacaksın...
Şöyle düşün, hiç yaparken zorlandığın bir şey olmadı mı? Mesela bir yemek? Yada bir iş? Ders? Kendimden örnek vereyim,
ben malatyalıyım, bizim en meşur yemeklerimizden biri içli köftedir... Ve ben mümkün değil yapamazdım... Yıllarca uğraştım didindim ama bir türlü o köfteleri kapatamadım... Oyma işlemini yapabiliyorum ama içini doldurduktan sonra kapatamıyordum bir türlü...
Sonra bıraktım yapmayı, zorlamadım kendimi... Bir gün gene annem yaparken oturdum ve bu iş ya olacak ya olacak deyip aldım elime gene yapamadım )))))))))))))) Yaklaşık 10 deneme yaptım, annem her seferinde üşenmeden tekrar tekrar gösterdi, en sonunda bir tane yaptım))
Sonra başka bir tane yapmaya cesaret edemedim, çünkü güzzel olmazsa kendimi kötü hissederim diye korktum...
bir sonraki sefer annem gene içli köfte yaparken oturdum ve bir güzel içli köfte yapmaya başladım ))
Kısacası,
sen kendine izin vermelisin, bunu yapacağına inanmalısın, ve vücudunun sana uyacağına da inanmalısın...
Bu ne olursa olsun, ister yemek, ister dünyanın en zor işi, isterse kilo vermek...
Emeğin karşılığını herzaman verir vücudun merak etme ))
eveeet,
akşam yemeğimi yedim,
tavuk göğsü haşladım, yağsız tuzsuz (100 gr) yanına 1 tane domates doğradım, üzerine de karabiber serptim ohh miss...
tavuk göğsü yediğim akşamlar asla acıkmıyorum, inanılmaz doyurucu oluyor...
Bu ara her akşam protein ağırlıklı besleneceğim, dün köfte yedim, önceki akşam ızgara antrikot yedim...
yarında büyük ihtimal balık yerim... geçtiğimiz iki hafta boyunca hiç protein almamışım onu farkettim, belki de saçlarım bu yüzden dökülmüştür... Çünkü diyet boyunca her besin gurubundan mutlaka yiyordum ama geçtiğimiz iki hafta nedense bamya-barbunya-taze fasülye beslenmişim bunu farkettim... Acayip sarmış beni anlaşılan ))))))
Bir çeki düzen vermem gerekiyordu, bu haftayı akşamları proteinle geçireceğim, öğlenleri sebze ile... Yani dengeyi bu şekilde koruyacağım... Yine her besin gurubundan olacak... Zaten haftasonu temizlik başlayacak sanırım, boyacıdan fiyat aldık, eşim konuşacak bugün belki yarın başlayacak adam... Tabi yarın gidip renk seçeceğim... Tüm evi aynı renk boyatmayı düşünüyorum, kum beji yada mum ışığı gibi bir renk yaptıracağım... Evde açık renkleri seviyorum, koyu renk beni boğuyor... Pembe-mavi-yeşil renkleri sevmiyorum... Sarı tonlarını (hardal-taba gibi) severim ama o kadar çok kullandım ki kusacağım artık ))))))
Birde koltuk yüzlerini değiştirmek için birini bulmam lazım, koltukları kırmızı kaplattıracağım, tekli koltukları da kırmızı-beyaz-siyah çiçekli kumaşla kaplattırmayı düşünüyorum, fiyat almam lazım... Çok işim vaar çook )) Ama keyifli işler bunlar, sonunda ohhh deyip içinde keyifle oturacağım bir evim olacak inşallah... Bir de Allah ev sahibi olmayı nasip etsin başka ne isterim ))
Bir taraftan da taze barbunya pişiriyorum bunları yazarken )))) Kızkardeşim taze barbunyanın nasıl olduğunu bilmiyormuş, barbunyayı çok sever ama ona taze barbunya pişir dediğimde, o ne ki dedi, bende pişireyimde ye dedim... Yarın işi olmazsa gelip yiyecek...
Şimdi bir araştırma yapayım bakalım, odalara minik avize alınacak, boya fiyatları, koltuk döşemeleri vs vs vs )))))))
hesapladım canım hesapladım 16 sı ile 20 arasındaymış işte 1 saat falan bekliyorum duşa girmek için bu ay ilk ya çok ümitli değilim aslında ama olursa süper olur 4 ağustosu beklicez bakalım bat o tarihte eşimi bir görsen üzerime titriyor o zaten evlendiğimizden beri istiyordu bebeği ancak 2,5 yıl erteleye bildim. kendimi hazır hissediyorum artık allahım çok aratmaz inşallah folik asit içiyorum eşimede içiriyorum onun dışında özel birşey yapmıyorum pekmez gibi.teşekkürler canım bende bekliyorum heyecanlaİncicim yumurtlama donemini hesapladinmi???
Ogunlerde calismayi hizlandirir:)))
Bol bol esine keci boynuzu pekmezi icir:)))
Hemen dusa girme...sabahi bekle...ayaga kalkma...ayaklarini yukari dik:))(
Hadi artik bebegimizi dort gozle bekliyoruz:)))
Tarti rakamim 70.700
Bende bu 6li rakamlari goremiycem heralde yasemincim...
Ama sporu yok denecek kadar az yaptim bu ara...
Ramazanda geliyor..spor nasil yapilcak bilmiyorum...iftardan sonra yuruyus seklinde olabilir...
Bende ay sonuna 69.500 diyorum...bqyramada 65 hedefini koyuyorum...
.saclarimi sari yapmak istiyorum....ama bayrama kadar bekliyim diyorum...
Bekleyecegimde...
Sari olabilmek icin bu kilolari vermem lazim...
65 oldugum zaman sari olcam karar verdim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?