Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

soyaaaa adamlar anlamıştır senin ne kadar kaliteli insan olduğunu
ne özgüvenli ne kendinden emin bir kadın
tuttuğunu koparır bu demiş, işe almışlardır
hayırlı olsun tekrar canım
hem ev taşıycaksın hem yeni işe başlicaksın eğitim filan sıcaklarda işin zor
allah kolaylık versin sana da

bu sabah
2 dilim uno light
1 yumurta
1 çk lor peyniri
salata

ara öğün 1 yeşil elma

öğlene dünkü mercimek çorbasından içicem
1 dilim ekmek
ve salata yapıcam yanına

bi doktor abla mercimek çorbası ve yeşilliği bol tüketmemi söyledi süt artırımı için
bundan sonra her gün mercimek çorbası içicem
şu sütümü artırayım tekrar eski düzenime dönücem

insirah,

sütle ilgili durum için spor programını değiştir,
aptığın spor ağır geliyor olabilir.. jillianı bilmiyorum, şuan internet paketim az olduğu için bakamıyorum ama eğer ağır bir sporsa sütüne etki eder.. emziren kişilere ağır sporlar verilmez, ağırlıkla çalıştırılmaz... Genel olarak kardiovasküler çalışmalar yaptırılır (yürüşüş, hafif koşular gibi)
leslie yapabilirsin, bu daha sağlıklı olur senin için... Hem zıplamalı bir sporda değil ))
Yada yürüyüşe çıkma imkanın varsa bol bol yürüyüş yap daha doğru olur...

Eğer bebeğin emmiyorsa sütün ekşidiğinden dolayı değildir, yediklerinle ilgilidir, yediğin herşey sütüne geçer ve tadını verir, örneğin kurusoğan yediğinde sütünde hafiften kokusunu duyabilirsin gibi... Bu vücudunun herşeyinde geçerlidir sadece sütünde değil...

Armut ve ısırgan çayını denedin mi? sütünü artıracak şeyler tüket bol bol... süt pompasını sürekli kullan, bir kaç damla çıktı diye düşünme, göğsün çalıştıkça daha fazla süt üretir merak etme..

of offf,

bugün gene iş çıkardılar bana hadi bakalım...
boyacı gelecekmiş, eve götüreceğim, fiyat verecek...
kardeşimi göz doktoruna götüreceğim, ben 4 yıl önce gözlerime lazer yaptırmıştım sürekli enfeksiyon kapıyordu ve gözlerim 4,5 derece miyoptu, lazer yaptırdıktan sonra hiç bir sorunum kalmadı ve şu anda mükemmel görüyorum )) Doktorum çok iyiydi, kardeşimi ona götürücem çünkü tatildeyken lens gözünün arkasına kaçmış farketmemiş... c.tesi gecesi farketmiş lensi, çıkarmaya çalışmış, bir parçasını çıkarmış, doktora gitmiş ama doktor lens gözünüze kaçmaz öyle şey olmaz deyip ilaç vermiş göndermiş...

Az önce kardeşimle görüştüm, randevusunu erkene aldırıp gitmiş doktoruma... Doktor korneasında bombeleşme olduğunu söylemiş ve ameliyat olması gerektiğini belirtmiş... 7,000 TL tutacakmış ameliyatı... Ve ömür boyunca lazer ameliyat olması yasakmış... ayrıca lensin gözünün arkasına kaçmış olabileceğini söylemiş,diğer salak doktorun söylediklerinin yanlış olduğunu belirtmiş... Bu doktora gerçekten güveniyorum adam işinde çok iyi, kardeşimde çok beğenmiş doktoru, çok ilgili bir adam dedi... Şimdi ameliyat olup olmama konusunu düşünüyor, hiç düşünme dedim, çünkü adam gerçekten işinde çok iyi...

Neyse boyacı gelecekmiş gidip bakayım bir,
görüşürüz kızlar

Soya senın yazdıkların bir hoşuma gidiyor

senın sayede kendimize guvenımız artıyor

bazen pes edecek oluyorum açıp bu sayfayı okuyorum

soya dun teyzoşum eşi gelmıştı bura bayadır benı görmuyor çok zayıflamış dediler bır mutlu oldum demek kı oluyor ya varsın gr gr gitsin
teyzem kendisi de 15 kg vermışti ama geri almaya başlamış eniştem de diyorki: Para verip yediriyom üstüne yine para veriyom zayıflatacam diye uğraşıyom diye Ne olcak bunu halı diyo bir gülüştük

iyi kı varsınız

gwertybaby sen yaşyorsun sen görüyorsun biz böyle diyoruz ama dicem
takma canım onların amacı zaten senı böle sinir etmek herkes kendi ettiğini bulur sen üzüldükçe onlar daha mutlu olur sen mutlu olursada onlar kudurur bu işler böyle seni seviyoruz

insira ben doğum yaptımda bir süt vardı bende anlatmam maşallah sağılacak inek gibiyidim

doğum yaptımda sankı içimde bir çocuk da vardı bildiğin tır tekeri gibiydim

doktora gittimde ya ben aynı duruyom hiç bu göbek inmeyecek mı dedim beslenmen nasıl dedi
bende ne varsa yiyom süt olsun diye ama en çokta pasta börek ekemk pilav senin anlıcan zararlı besinler

doktor dedikı ineklerde ot yıyeyerek süt veriyor dedi
bir zoruma gitti alatamam ama doktor gerçeklerı söyluyordu

anlatmak istedim yanlış anlama

bol bol yeşilik ye
bulgur pilavı
kuru soğan
bunların hepsi süttü artırır
bırde bol su

Bugun can sıkıntısından diğer topıklere göz attım

bakıyorum maşallah yok bu kaçamak yok gece bunu yedim şunu yedim gibi yorumlar var anasını satayım aylardır bocalayıp duruyorum ne kaçamak var ne de çok yemek var sadece mantığımız sağlıklı ve düzenli kalıcı olarak zayıflamak ama bende tık yok eğerkı kaçamak yapsaydım soya benı saf dışı bırakır bunu biliyorum gerçı ben bunu zaten kendime yapamam kendimden emın gel gör kı veremeyince stres oluyorum kaçamak yapanlar kılo verdiği halde gelde strese girme demı

zayıflamak için bu kadar uğraşıyomda bırakıversem verdiğim kılocuklarımı 10 günde hop diye alırım nasıl bir vucutsa kılo almaya elverişli kılo vermeye uğraştırıyor

günlerdir düşünüyorum nerde hata yapıyorum diye yok bulamadım varsın bulamayam buna da razıyım

işte içimden gelenleri karışık kuruşuk yazdım

Son düzenleme:

Yasemincim,

yanlışın yok aslında, sadece sürekli metabolizmanı şaşırtmaya çalışmaktan metabolizman yavaşladı sanırım... Senin istediğin hızda ilerlemiyor o kadar... Sen sabit gidersen o da sabit gider merak etme... Sende biliyorsun ki kilo vermek çok zahmetli bir iştir... Zaten yazmışsın, tanıdığın bir kişi 4 ay kilo verememiş sonra tekrar vermeye başlamış... Bazen olur böyle şeyler... Bu çok fazla şey denemekten oluyor, vücut yoruluyor, kendini dinlenmeye çekiyor... düşünsene yılların yorgunluğu var bedeninin üzerinde ve sen sürekli onu zorluyorsun daha da yoruluyor... O yüzden elinde olanı muhafaza etmeye hatta mümkünse daha fazlasını almaya çalışıyor... Ama sen aynı şekilde devam ettiğinde o buna cevap verecek... Er yada geç sen kazanan olacaksın...
Şöyle düşün, hiç yaparken zorlandığın bir şey olmadı mı? Mesela bir yemek? Yada bir iş? Ders? Kendimden örnek vereyim,
ben malatyalıyım, bizim en meşur yemeklerimizden biri içli köftedir... Ve ben mümkün değil yapamazdım... Yıllarca uğraştım didindim ama bir türlü o köfteleri kapatamadım... Oyma işlemini yapabiliyorum ama içini doldurduktan sonra kapatamıyordum bir türlü...
Sonra bıraktım yapmayı, zorlamadım kendimi... Bir gün gene annem yaparken oturdum ve bu iş ya olacak ya olacak deyip aldım elime gene yapamadım )))))))))))))) Yaklaşık 10 deneme yaptım, annem her seferinde üşenmeden tekrar tekrar gösterdi, en sonunda bir tane yaptım))
Sonra başka bir tane yapmaya cesaret edemedim, çünkü güzzel olmazsa kendimi kötü hissederim diye korktum...
bir sonraki sefer annem gene içli köfte yaparken oturdum ve bir güzel içli köfte yapmaya başladım ))

Kısacası,
sen kendine izin vermelisin, bunu yapacağına inanmalısın, ve vücudunun sana uyacağına da inanmalısın...
Bu ne olursa olsun, ister yemek, ister dünyanın en zor işi, isterse kilo vermek...
Emeğin karşılığını herzaman verir vücudun merak etme ))

eveeet,

akşam yemeğimi yedim,
tavuk göğsü haşladım, yağsız tuzsuz (100 gr) yanına 1 tane domates doğradım, üzerine de karabiber serptim ohh miss...
tavuk göğsü yediğim akşamlar asla acıkmıyorum, inanılmaz doyurucu oluyor...
Bu ara her akşam protein ağırlıklı besleneceğim, dün köfte yedim, önceki akşam ızgara antrikot yedim...
yarında büyük ihtimal balık yerim... geçtiğimiz iki hafta boyunca hiç protein almamışım onu farkettim, belki de saçlarım bu yüzden dökülmüştür... Çünkü diyet boyunca her besin gurubundan mutlaka yiyordum ama geçtiğimiz iki hafta nedense bamya-barbunya-taze fasülye beslenmişim bunu farkettim... Acayip sarmış beni anlaşılan ))))))
Bir çeki düzen vermem gerekiyordu, bu haftayı akşamları proteinle geçireceğim, öğlenleri sebze ile... Yani dengeyi bu şekilde koruyacağım... Yine her besin gurubundan olacak... Zaten haftasonu temizlik başlayacak sanırım, boyacıdan fiyat aldık, eşim konuşacak bugün belki yarın başlayacak adam... Tabi yarın gidip renk seçeceğim... Tüm evi aynı renk boyatmayı düşünüyorum, kum beji yada mum ışığı gibi bir renk yaptıracağım... Evde açık renkleri seviyorum, koyu renk beni boğuyor... Pembe-mavi-yeşil renkleri sevmiyorum... Sarı tonlarını (hardal-taba gibi) severim ama o kadar çok kullandım ki kusacağım artık ))))))

Birde koltuk yüzlerini değiştirmek için birini bulmam lazım, koltukları kırmızı kaplattıracağım, tekli koltukları da kırmızı-beyaz-siyah çiçekli kumaşla kaplattırmayı düşünüyorum, fiyat almam lazım... Çok işim vaar çook )) Ama keyifli işler bunlar, sonunda ohhh deyip içinde keyifle oturacağım bir evim olacak inşallah... Bir de Allah ev sahibi olmayı nasip etsin başka ne isterim ))

Bir taraftan da taze barbunya pişiriyorum bunları yazarken )))) Kızkardeşim taze barbunyanın nasıl olduğunu bilmiyormuş, barbunyayı çok sever ama ona taze barbunya pişir dediğimde, o ne ki dedi, bende pişireyimde ye dedim... Yarın işi olmazsa gelip yiyecek...

Şimdi bir araştırma yapayım bakalım, odalara minik avize alınacak, boya fiyatları, koltuk döşemeleri vs vs vs )))))))

Oolong çayım geldi kızlar,
demledim içtim (içine biraz limon sıktım)
tadı yeşil çaya benzemiyor, biraz siyah çayı andırıyor, güzel bir tadı var ))
aynı çayı 2 kere demleyip içebiliyorsunuz, yani tek sefer demle olayı yok, 2 kere kullan at modeli ))

küçük bir kutu (sanırım 50 gr olmalı) 22 TL civarıydı, kaç lira verdiğimi hatırlamıyorum, çünkü başka şeylerde almıştım hatırlamıyorum ))))
şimdi hem yeşilçay hem oolong çayı içeceğim bakalım... Zaten sıkılmıştım yeşilçaydan )) Arada değişiklik iyidir ))

Offf ev çok sıcak, kendimi dışarılara atayım ben, bunaldım valla ))

verdiğin bilgilerden dolayı teşekkurler canım

ben inanıyorum kendime ama bazen isyan edesim geliyor yine de kısa sürede kendimi topluyorum
ya olacak ya olacak
başka yolu yok

günaydın topiğimin güzelleri

bugun nasılsınız diyecemde pek uğrayan olmuyor artık

bu havalar benı mahvediyor

dün akşam üzeri oğlanı yeğenımı parka götürdüm gitmeden önce duş aldım orda yarım saat kadar spor yaptım resmen kan ter içinde kaldım eskısi gibi kızlar spora yklenemiyrum gerçekten sıcakta nefes alamıyorum bu hafta sonu köye gitmeyi düşünüyom bakalım

son 13 gun kaldı 65 kg düşmeme düşeceğim

turly
inci
papiha
esra
natively
nerdesiniz yaw arada ses verin bakem abu unuttunuz herhalı

buralardayım yasemincim günaydın bak ne güzel söylemişsin canım olacağım diye pozitif düşün pozitif olsun.bende işte bildiğiniz gibi bebek çalışmaları var bu aralar uykusuzluk çekiyorum

canım hayırlı uğurlu olsun yeni evin yeni işin inşallah allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin kırmızı koltuklara bayılırım bende en sevdiğim renk kırmızı benimde evde yapılacak çok işim var ama ramazandan sonraya erteledim badana boya işleri halılar yıkamaya verilecek v.s.

İncicim yumurtlama donemini hesapladinmi???
Ogunlerde calismayi hizlandirir:)))

Bol bol esine keci boynuzu pekmezi icir:)))
Hemen dusa girme...sabahi bekle...ayaga kalkma...ayaklarini yukari dik:))(
Hadi artik bebegimizi dort gozle bekliyoruz:)))

Tarti rakamim 70.700
Bende bu 6li rakamlari goremiycem heralde yasemincim...
Ama sporu yok denecek kadar az yaptim bu ara...
Ramazanda geliyor..spor nasil yapilcak bilmiyorum...iftardan sonra yuruyus seklinde olabilir...
Bende ay sonuna 69.500 diyorum...bqyramada 65 hedefini koyuyorum...
.saclarimi sari yapmak istiyorum....ama bayrama kadar bekliyim diyorum...
Bekleyecegimde...
Sari olabilmek icin bu kilolari vermem lazim...
65 oldugum zaman sari olcam karar verdim:))))

hesapladım canım hesapladım 16 sı ile 20 arasındaymış işte 1 saat falan bekliyorum duşa girmek için bu ay ilk ya çok ümitli değilim aslında ama olursa süper olur 4 ağustosu beklicez bakalım bat o tarihte eşimi bir görsen üzerime titriyor o zaten evlendiğimizden beri istiyordu bebeği ancak 2,5 yıl erteleye bildim. kendimi hazır hissediyorum artık allahım çok aratmaz inşallah folik asit içiyorum eşimede içiriyorum onun dışında özel birşey yapmıyorum pekmez gibi.teşekkürler canım bende bekliyorum heyecanlahatta akşam bebek battaniyesi başladım kendime el işi yapıyorum geceleri yelekler falan öreceğim çok severim öyle örgü işlerini.

canım ramazanda spor iftardan 2 saat sonra falan olur herhalde oda hafif yürüyüş şeklinde yapılabilir leslie gibi çok zorlamayan şeyler.ben senin saç rengine hayranım sana çok yakışıyor bence gerçi sarıda güzelmiş ama bakırda çok havalı görünüyor sana çok yakışıyor.

günaydın kızlar
qwertycim tebriklerrrr
70i görmüşsün
ben artık tartılmıyorum canımı sıkıyo tartı
pazartesi bakıcam bakalım 70 olmuş muyum

kahvaltım
uno light ile tost
domates salatalık
şekersiz çay

ara öğün
yeşil elma

soyacım süt artırımı için her yolu deniyorum ısırgan aldım
her gün pompayla bebiş emdikten sonra sağıyorum
biraz arttı gibi ama 20 ml bile olmuyo henüz
bol su içiyorum
jillian bana ağır geldi
2 kgluk dambıllarla yapılıyo hareketler
çok hevesli başlamıştım
bırakmak istemiyorum
ama süt eğer o yüzden azaldıysa bırakıcam
dün denemek için yapmadım
armut ve çayı deniycem şu bir hafta
geçen hafta da süt azaldı diye soğana çok yüklenmiştim
nerdeyse her öğün soğan yedim salatamı soğanlı yaptım
belki bebeişim soğan kokusundan tiksindi
şimdi emiyo ama göğüslerim yumuşacık
o doluluğu hissedemiyorum
ama bebişim bu ay da 1 kilo almış görünüyo benim tartımla
pazartesi tartmaya sağlık ocağına götürücem
boyu da uzuyo ama süt azaldı
bundan sonra az kilo alırsa diye endişe ediyorum

selam kizlar, yeni yazabiliyorum kusura bakmayin... Sabah 9 da kalktim kahvalti kahve, kayinvalidemle sohbet esimle ufak capli tartisma derken ancak firsat bulabildim )) esim bir tane boyaci ile anlasmis sabah tutturdu hemen cik git rengi sec diye, adan ise yarin baslayacakmis neden sabahin korunde renk secmem gerekiyor anlayamadim, neyse beklesin dedim o yuzden biraz tartisir gibi olduk... Baska yerden fiyat bekliyorum o yuzden beklesin aksama dogru renk bildiricem... Bugun tarti normale dondu sayilir 61 li rakamlarima kavustum sukur... Hadi bakalim 60 a vira Bismillah)) valla gectigimiz hafta 63 rakamini bile gordum tartida cok korkunctu )))))) ustelik neden oldugunu bilmiyorum buyuk ihtimalle vucut yeni farketti kilo verdigimi )))) birazdzn kardesim gelecek kahveye, firsat buldukca yazacagim... Aklimdayken, yasemin ay sonuna kadar guzel rakamlar gelecek senden biliyorum... Inci, insallah bebek bizi cok bekletmez )) insirah, bebegin bir kilo almissa gayet guzel besleniyor demektir uzulme, jilliani kes, leslie yap... Qwerty, sana hersey yakisir bebegim )) hepinizi seviyorum kizlar ve burda olmadigim heran ozluyorum...

ay teşekkur ederim inci ve soya artık herşey bende pozitif
inci en kısa güzel haberlerini bekliyoruz eve,

gwertbaby ne kaldı şurda 6 rakamlara olursun olur canım sen merak etme

valla spor olayı şu günlerde hiç çekilmıyor bende yapıyorum ama işte

ay bayadı menumude yazmıyorum

kahvalatı
yarım simit
yeşil çay

ara 3-4 tane etiform çubuk

öğle

tavuk sote
salata+cacık

şu saate kadar da 2,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…