Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

öğle yemeğimi yedim
1 kase mercimek çorbası
salata bol yeşillikli 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla
1 dilim uno

Selam kızlaaarrr,

eşimle bol tartışmalı bir günün sonunda nihayete erdirdik, yarın ev boyanmaya başlıyor...
kum beji rengine boyanacak, en geç 3 gün sonra teslim edilecek, ve temizliğe başlayacağız...
bugün biraz evdeki bardak-tabak gibi şeyleri paketlemeye başladım... baya yordu...
ben temizliği nasıl yapıcam ya... iki tabak paketledim anam ağladı ))))))))))))))
ki ev temizliğine başladığımda kendimi biliyorum, o ev çamaşır sularıyla en az 2 kere yıkanmalı (silinmeli demiyorum, yıkanmalı!)
sonra temizliğe başlarım tahminen, ondan sonra büyük ihtimalle bir elimde diş fırçası bir elimde kürdan tüm dip kıyı fırçalar kenar köşede bir şey kalmışmı diye kürdanla heryeri didiklerim ))))))) İşte bu yüzden de temizlik yapmaktan nefret ederim... Hiç sevmiyorum hiçççç... İllaki heryer temiz olacak, öyle üstün körü temizlikten hoşlanmam, yaparsam tam olacak !
Neyse Allah kolaylık versin bana, en azından spor olacak, bol bol yağ yakarım artık p

Öğlen taze barbunya yedim, kardeşim gelmişti, zaten ona pişirmiştim, bilmiyormuş taze barbunyayı, bayıldı... Oturduk sohbet ettik, oolong çayı içirdim )) Barbunya yedik, sabah 57,6 kg gelmiş tartıda (1,70 boyu var) bunu yedim ya yarın kesin 60 kilo gelirim diyor)))
o gittikten sonra başladım paketleme işlemine az evvel bıraktım...
Sonra ara öğün olarak karpuz yedim, yanında yoğurtla... Hiç bir meyveyi yoğurtsuz yemiyorum, sanki yoğurtsuz yersem şeker yükleyecekmişim gibi geliyor, birde yoğurt sevmeyen ben, acayip alıştım yoğurda ))

akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum, dünden kalan haşlama tavuk göğsüm var, belki onu yerim belki de sadece mevye yerim... Şu anda canım bir şey istemiyor.. Bakıcam duruma göre..

Birde akşam kankam gelecek, kuaföre gideceğiz, pedikür,manikür yaptıracakmış, bende gidip yüzümü aldırırım belki bakalım...
Henüz net bir plan yok, 1 saate kadar belli olur
Böyle işte kızlar,
kısaca günün özetini geçtim size...
Şu bir kaç gün size az yazabilirim, ev taşıma temizlik işlerinden dolayı yoğun olacağım kusura bakmayın ama fırsat buldukça girip yazacağım ))
Sevgilerimle

canım bu sıcaklarda allah sana kolaylık versin gerçekten işin zor keşke yakın olsam gelirdim yardıma

bendeevde bişi kalmamış ne yapap yemek diye düşünüyordum menemen yapmayakarar verdim yanına bırde yoğurt yeter demı sıcakda

allah kolaylık versin soyacım
bu sıcaklarda işin hakkaten zor
bu arada kumsal beji çok güzel bi seçim
ben de doğumdan önce tüm evi kumsal bejine boyadım odalara girdikçe içim açılıyoo

ara öğünüm
1 dilim uno light ile 1 kaşık kadar lor peyniri yedim

akşama köfte salata menüm
kıymayı çıkardım çözülsün yapıcam

Selam kızlarben geldim uzun süredir evde değildim dolayısıyla yazamadım siz yazdıklarınızı okudum şimdi. .
hastam yoğun bakımdan çıktı ama durumumuz çok ciddi hala o konuda kötüyüm. .

ben evde yoktum yemeklerim şaştı tabi
fırında mücver vardı biraz ondan yedim mesela içim rahat etmedi ama bunu hiç sormamıştım öncesinde yağsız diye yedim ama tedirgindim az yedim bu nedenle ve hiç tartılamadım
saatler de şaştı tabiı öğünler gibi neyseki kaçamaksız çıktım yine

şimdi eve gelince tartılım daha zayıf görünmeyi umuyordum ama biraz moralim bozuldu 73.4-73.5 çıktım karnım tok ve yol yorgunuyum ama yarın sabahta 73 çıkarım heralde en az 200 gr çok az geldi gözüme :/

bir gün 3-4saat tempolu yürüdüm bir gün sabahtan akşama kadar yüzdüm (dikişlerden kurtuldum ya :) )genel olarak haraketlıydım hep. .

bu arada americano içiyorum bir kaçdır su ile yapılan espresso krema yok şeker yok sorun da yokdur değil mi?

moral bozuldu dediğim gibi ama sizler neler diyorsunuz o önemli. .

beni sormuşsunuz teşekkür ederim soyacım tüm yenilikler de sana uğur getirsin inşallah
hepinize yazmak istiyorum ama hala yorgunum eve şimdi girdim direk sarıldım yazmaya özlemişimm sizleri seviyorummm

Selam kızlar ))

kankam programı iptal etti, bende kendime nescafe yaptım içiyorum ))
bu arada farkedermisiniz bilmem ama kilo çizelgemi değiştirdim, 55'e çektim )))))))))))))))
55'e düşebilirmiyim bilmiyorum, asıl hedefim 57 ama 55'e zorlayacağım... En azından bir görüp sonra tekrar 57'ye çıkarım p
Hani denize daldığınızda dibe ayağınızı deydirip geri yukarı çıkarsınız ya, bendeki de o hesap işte ))
Sanki 55 bana daha çok yakışacakmış gibi geliyor, birde 6 kilo vereceğim psikolojisine girmek daha hevesle asılmamı sağlıyor...
Dediğim gibi geçen günlerde tartı beni 63 kg olarak tarttı, hatta net rakam belirtmek gerekirse 63,4 kg !
Şokları yaşadım resmen... Diyeti bozmadım, su tüketimim aynı, sadece spor yapmadım o kadar...
Ama yürüyüş yaptım, sürekli koşuşturma halindeydim... yinede tartı birden beni yukarılara taşıyınca anladım ki vücut bir rehavete giriyor, bende son 1 kilo kaldı diye rehavete giriyorum, kendi yularımı kendim çektim o yüzden...
O gün bu gündür 6 kilo vereceğim psikolojisi taşıyorum, ve aynı şekilde diyet, su tüketimi devam ediyor, spor hala yapamıyorum ama koşuşturma devam ediyor )) Bu sabah tartı beni 61,9 olarak tarttı.. (son rakamım 61,7 idi, hala 200 gr fazlayım nedense)

Çok fazla takmıyorum şimdilik, zaten rakamlara takılan bir insan değilim, evet bu rakamlar canımı sıkıyor yalan değil ama hayatıma kahredecek bir durum söz konusu değil )) Netice de 27 kilo vermişim 3-5 kilonun lafı olmaz bünyeme, onu da veririm olur biter...

Eskiden de kilomu dert etmezdim fazla, ara sıra üzülürdüm zayıf olmadığım için (özellikle kıyafet alırken veya beğendiğim biri olduğunda ))
Yani 80 kilo olmuşum, 90 kilo olmuşum önemli değildi, önemli olan giydiklerimi kendime yakıştırmamdı, tarz oluşturmamdı...

Hatta hiç unutmam bir gün odamdaki perde çok hoşuma gitti, çıkardım perdeyi kestim biçtim kendime bluz yaptım bir gecede )))))))))
Tabi annemden bir sürü laf işittim ama olsun, muhteşem bir bluzum olmuştu, uzun sürede giydim... Üstelik dikiş falanda bilmem ama aklıma koyunca yaparım... Ne kadar zor olabilir ki diye düşünmüştüm... Hakkaten zormuş onu gördüm ))))) Birde elde diktiğimi düşünün anlayın ne kadar zor ))))

Daha sonra sürekli kumaş alıp kendime bir şeyler dikmeye başladım ama elde dikmek çok zorluyordu, sonra da kumaş alıp terziye götürmeye başladım, ben çiziyordum terzi dikiyordu )) Asla klasik şeyleri sevmediğimden kendi tarzımı oluşturmaya başlamıştım... Bu yüzdende kilolarımı göstermeyecek, zarif ama çılgın tarz kıyafetlerim oldu hep )) İnsanlar hiç bir zaman kilomu tahmin edemedi... 89 kilo olduğum zamanlar insanlar benim 75 kilo olduğumu sanıyorlardı, onlara öyle bir bakış atıyordum ki hepsi fazla söylediklerini zannediyordu ))))))))

Ay ay ay, geçmiş yıllar işte )) Şimdi eskiden zayıf olduğunu düşündüğüm kişiler benden şişman çıkıyor garip geliyor... Kaç kilosun diye soruyorlar, 61 diyorum, ay ben 64 kiloyum yaaa diyorlar şok oluyorum... Halbuki ben hep onları 55-60 falan düşünmüştüm ))

Çok konuştum değil mi?
Ama hepimizin yaşadığı duygular bunlar,
Ve bugün çok yazasım var nedense )))))))))))))

Paphiacım,

umarım yoğun bakımdan çıkan kişi tez zamanda sağlığına kavuşur, netice de yoğun bakımdan çıkmış olması bile güzel bir şey aslında... Ve şunu unutma, hayatta herzaman pozitif şeyleri çağır... İyi şeyler düşünürsen iyi şeyler gelir... Kötü şeyler düşünürsen kötü... Yani ne çağırırsan o gelir sana... Ve eğer kişi sağlığına kavuşamazsa (Allah korusun diyelim) bunu da kötü olarak algılama, belki onun için iyi olan budur... En azından Allah çektirmesin diye sevinmekte lazım... Biraz kaderci gibi olabilir ama bazen kaderci olmak insanı rahatlatıyor inan... Çok kayıplarım oldu, hayatla başedebilmek için buna ihtiyaç duyabiliyor insan... Ama ben iyi olacağına inanıyorum, sende buna inan lütfen ))

Kilona gelince, çok fazla takıntı yapma... Sen taktıkça o da takılır, bu durum hep böyledir... Bende diyet süresince takıntı yaptığımda oda takılıyordu, hergün takır takır erimedim ki ben? Arada takıldığı da oldu... Ama bu kadar seri kilo verdiğim için herkes takılmadan verdim sanıyor... Sadece hep pozitif oldum, hiç bir şekilde negatif duygulara izin vermedim, kötü duygular beni sarınca kendime ceza verdim, (cezam genelde spor oldu, kalkıp sadece 5 dakikacık spor yapıyordum)

Dikişlerinden kurtulmana da sevindim, artık sporda yapabilirsin ufak ufak )) Yine de kendini çok zorlama spor konusunda... Leslie, yürüyüş, hafif dambıl çalışmaları gibi şeyler yada fırsatın varsa bol bol yüzme gibi şeyler yapabilirsin... Çünkü 15 kilo verdin, ufaktan sarkmalar başlayacak eğer spor yapmazsan sonrasında çok fazla üzülürsün..

Ben sporu ihmal ettiğim günler için şu anda kafamı vuracak taş arıyorum, ama taş bulma konusunda çok zorlanmıyorum.. çünkü sahilde oturduğum için bol bol kayalık var, akşamları gidip kafamı bol bol vuruyorum ))))))))))))))))))))

ohh ne iyi geldinn soya :)
kanser ne yazıkkı hastalığımız ve çok ilerlemiş durumda acı cekmesin tek dileğim ama yine de onsuz olma düşüncesi yakıyor canımı en çok
onun için iyisi de olsa. . hayatımdaki en önemli insanlardan biri o!

kilom içinse zamana bıraktım artık beni üzmedi son zamanlarda ben de onu üzmeyeceğim bekleyeceğim :)
yaşıma güveniyorum sarkmam diye ama haklısın spor çok önemli . .yüzme fırsatım artık kalmadı evime döndüm hareketli olmak önemli yakında ben de işe başlayacağım sadece üni. sınav sonuçlarını bekliyoruz dershanede çalışacağım
şaka maka öğretmen oldum ben de :)
bol bol koştururum zaten :)

Veeee gelelim ikinci yazımızaaaa ))))))))

dedim ya bugün çok yazasım var diye,
bakalım şimdi ne yazacağım? hmmmm.. size bir mankenle tanışma hikayemi anlatayım ))

bir zamanlar biten bir ilişkimin ardından baya gözyaşı dökmüştüm ( ne gerek varsa ))
uzun zaman hayatıma kimseyi sokmadım, sonra arkadaşlar bunun böyle devam etmeyeceğine karar verip bana çöpçatanlık yapmaya karar vermişler... Ve beni bir manken arkadaşları ile tanıştırmaya karar vermişler )) Şimdi düşünün, ben 1,65 boyunda ortalama 80-85 kilo (tahmini) bir kızım... Manken çocuk 1,95 boyunda, kumral, gözleri yeşil, vücut manyak zaten anlatmaya gerek yok, kısaca muhteşem bir şey...
Hep birlikte taksimde buluştuk, bir yerlerde yemek yedik, yemek boyunca pek muhabbet etmedik çocukla..
Zaten ben düşünüyorum, bu çocuğa acaba benden hiç bahsettiler mi, acaba çocuk hayatının şokunu yaşamışmıdır diye?

Neyse, ordan çıktık bir bara gittik, benim arkadaşlar başka bir masada oturdular, siz başbaşa konuşun biraz birbirinizi tanıyın dediler...
Allahım ! Ne konuşucam ben bu çocukla ya ??????? O kadar yakışıklı, o kadar hoş ki... Bir kendime bakıyorum, tostoparlak bir kız...
bir çocuğa bakıyorum leb-i derya... bak bak doymazsın... O çocuk beni yolda görse afedersiniz sümüğünü atmaz )))))))))
Kısa bir nasılsın, iyimisin falan filan derken çocukla muhabbete bir başladık, aaaa sardı mı muhabbet...
Zaten muhabbetimi severler, çok dost canlısı, sözü dinlenir bir insanım ))
Yaklaşık 1 saat konuştuk çocukla, gülüyoruz eğleniyoruz, karnımıza ağrılar giriyor gülmekten o derece...
Derken beni bir hapşuruk tuttu mu? Elimi çantama attım selpak almak için, bir taraftanda çocuğa hararetli hararetli bir şeyler anlatıyorum..
Tam burnumu silicem çocuk bir kahkaha patlattı, herkes döndü bize baktı...
Elime bir baktım ki ne göreyim, selpak diye orkit almışım elime burnumu onunla silmeye çalışıyorum ))))))))

Ve bir aşk maceramda böylelikle sona ermiş oldu ))
Ahhh ahhh o orkit olmıyaydı kimbilir neler olurdu hayatımda p

Canım,
Sarkma konusunda yaşına hiiiçççç güvenme )) O kadar hain bir şey ki anlatamam... Tek yol spor başka yol yok... Az da olsa yap, bir de sıkılaştırıcı krem al, sabah ve akşam sür fırsat buldukça... Ben niveanın Q10 olanını aldım, aklıma geldikçe sürüyorum, arada unuttuğum oluyor )) Kilo verince maalesef çatlaklar oluşuyor, sarkmalar oluşuyor, özellikle 6 lı rakamlara inince daha fazla farkedeceksin o yüzden şimdi işi sağlam tutmalısın... Benimki sadece uyarı, ben yaşadım sen yaşama diye )) Şimdi toparlamaya çalışıyorum ama bakalım ne kadar fayda edecek... Yani ne kadar zayıflarsan o kadar sorun yaşıyorsun...

Daha önce yazmıştım rastladın mı bilmiyorum, bir tanıdığım 36 kilo verdi diyetisyen kontrolünde... Ve hergün 1 saat yürüyüş yapıyordu ama vücudu o kadar sarktı ki anlatamam.. Şu anda estetik operasyon düşünüyor... Ve diyetisyeni (hala devam ediyor kilo vermeye, 10 kilo daha verecek) yürüyüşü 2 saate çıkarmış, sarkmalar için ama o yürüyüş o sarkmalara etki etmez artık, başta yapması gerekirdi...
Yani kadını gör, karnı dizlerinde desem yalan olmaz o derece...

En büyük korkularımdan biriydi öyle olmak ama Allaha şükür öyle bir sorunum yok, sarkma dediğim sadece karnımı toparlamak, bu da zamanında yaptığım spor sayesinde... Ama daha sıkı yapsaydım şimdi buna bile gerek kalmayacaktı...

O yüzden spor şart, gerçi sen yaparsın )) Bu kadar güzel kilo verdin, bundan sonrasına daha güzel asılırsın biliyorum ))
Hadi güzel haberlerinle şaşırtmaya devam et bizi ))
Sevgilerimle

Bu son valla, başka yazmıycam )))))))))))))))))

ilkokula gidiyorum, eve daha yeni telefon bağlanmış nasıl sevinçliyim...
sanki telefonunu bildiğim biri varda arıyacağım, niye seviniyorsam ))
ama işte, güzel bir duygu... Eve telefon bağlandı ya, sanki zengin olduk biz !
Bir akşam annemler yok, misafirliğe gitmişlerdi sanırım, bende içerde tv izliyorum..
telefonuda yanıma çekmişim arayan olursa açarım diye )))))) Çok arayan var ya p

neyse tv'na dalmışken birden telefon çaldı, açtım bir kadın...
iyi akşamlar, evinizde yumurta var mı, dedi
bende, var, babam aldı bugün 30 tane dedim (niye adet belirttim bilmiyorum)
kadında, iyi al hepsini ................. sok, dedi ve kapattı
Allahım ben nasıl ağlıyorum anlatamam, annemler gelene kadar ağladım
Annem geldi, kadın korktu tabi niye ağlıyorum diye, anlattım, dedim ki ben o kadar yumurtayı nasıl sokucam anne yaaaa )))))))))))))))))
Benim derdime bakarmısınız?
O kadar yumurtayı nasıl sokucam?!?!?!?
Annem saatlerce güldü bana, ben ağladım o güldü ))))))))
şimdi bende gülüyorum tabi ama o zaman çok korkmuştum, telefondaki kadın beni görüyor sanmıştım )))))))))

Hadi bu akşamlık bu kadar, dağılın lennnn )))
öptüm hepinizi ))

ay soyaaaaa allah iyiliğini versin ne güldüm okurken :)
aklıma geldikçe gülüyorum yaaaa
sende daha hikaye çoktur anlat kız
bi de kalemin de kuvvetli okudukça keyif alıyorum
hele orkit olayın bitirdi beni :) evde kahkahalarla gülüyorum

Gunaydin guzeller:)))
Dun arkadasim aramis disarlarda birsey yiyip muhabbet edelim ozledim seni diye...
Uzun suredir bulusmuyoduk...
Dusuma girdim makyajimi yaptim...fone gittim frenchlerimi yaptim...kendimi susledim anlayacaginiz...
Cocuguda anneme biraktim rahat oturalim diye...
Onunda kizi var o da almadi guzel bir gun gecirdik:)))
İlk once acik hava bir yerde birseyler yedik...izgara tavuk yogurt salata benim tercihimdi...
Onunki cig borek 2 tane kola:)))
87 kiloymus 2 kilo vermis...
Yeme dedim..dinlemiyor valla:))))
Sen super olmussun diyip durdu butun gun:)))
Yemek yerken bir arkadasiyla karsilasti otur diyip masaya davet etti...cocuk surekli bana birseyler
sorma derdindeydi...
Arkadasimda farketti durumu...cocugun ne yapiyo dedi...evlilik nasil gidiyo dedi
O da zoraki devam ediyo iste diye bana aciklama yapiyo:)))
Sonra dediki bana biliyomusun benin 5 yasinda kizim var hic inandirici degil dimi dedi...
Bende beninde 2 yasinda oglum var bu duruma hala ben bile inanmiuorum dedim koptum:)))
Cocuk sok oldu nasil yani dedi...
Kac yasindasin sen dedi 30 dedim yine sok oldu. ..
Sanirim bu kilo vermek beni genclestirdi...
Kendime ozguvenim geldi valla...
Artik karsi cins beni tekrar farketmeye basladi:)))
Kocamdan baska kimseyi gozum gormez ama disardaki bakislar onunda dikkatini cekecek ve beni kiskanacak en guzeli bu iste:)

Ordan kalkip toka kupe aldik oldum olasi mutlu etmistir bir kupe bile beni...
Ordan 319 flormar french manikir set aldim evde olmasina ragmen yeni acip surmeye bayiliyorum:))))
Ordanda annemlerin bahcaye gidelim dedik..annemlerin site asagisinda cay bahcesi var orda kahve icelim dedik...
Arkadasimla kizken ayni apartmandaydik...
Evlenince ikimizde baska yerlere tasindik ama annemlerin ordan kopamiyoruz:)))
Gittigimizde bir masaya oturduk birde ne goreyim...
Gorumcemlerin ikiside orda oturuyolarmis...gorumcemin kaynanasida o sitede oturuyor.
Benin arkam donuktu..arkadasim orda oldukalrini soledi...
Sonra gorumcemin kaynanasi geldi konustuk...onlar gelmedi bile bende kahvemi icip kalktim...
Orda agirlanirken mersinde gayet iyiler..konyaya gelince isleri bitiyor cunku benle...
Sonra sinirim bozuldu ama esime hicbisey demedim...sizin dediginiz gibi onu didiklemedim...lafin bir yeri gelince solerin...
Bana selam vermemeleri daha iyi keske bundan sonra bu tavirlarinda devam etseler...okadar memnun olurumki....

Gelelim menulerime
Sabah canim soguk birseyler istedi...
1 kase yogurt bir dilim ekmek 2 tanede kayisi yedim kahvaltida...
Oglen tavuk izgara yogurt salata
Aksamda mercimek haslamiatim yesil salata yapcaktim usendim yogurda karistirip yedim
Birazdan tartimi soliycem...
Sizleri seviyorum

Kilo cizelgemi degistirdim sonunda..degistirmek icin 6li rakamlari bekliyordum...
Sonunda gordum 69.9...
Dun 70.7 iken bugun nasil bole oldum anlamadima ama tadini cikarayim bari:)))
Size ne ismarliyim kizlar 6li rakamlar inanmiyorum kendime...
Hadi bugunku sabah kahveleriniz benden:)))

Darisi insirah senin basina cok guzel bir duygu sanki simdi zayiflamis gibi hissediyorum kendimi...
70li rakamlar cok gibi geliyordu bana:)))
69 oldumya zayifim artik:))
Geriye 9.900 kilom kaldi...
İlk basladigimda 24.o yuh demistim...imkansiz ama demistim hadi bir deneyelim...
Baktim burda herkez azimli...ben yapamam heralde dedim ilk zamanalrda...
Bu kizlar hicbirsey yemiyor dedim....
Hergun sabrettim bugun 3bucuk ay kadar oldu...
Zaman ne cabuk gecmis o azmeden kizlardan sadece soya yasemin insirah inci bide papiaa kaldik:)))
Bide ben tabiki...
Digerlerine ozenirken kendime iradesiz derken en buyuk irade orneklerinden birini ben vermisim...kendimi ve geri kalan can arkadaslarimi tebrik ediyorum demekki buzim elimizden bisey kurtulmaz...

Günaydınnnnnnn

Herkese muhteşem bir gün diliyorummmmm
bu sabah saat 7 de zımba gibi uyandım, demekki neymiş, kilo alınca çok uyuyormuşum, kilo verince erken uyanıyormuşum ))
hemen bir bardak sirkeli ballı suyumu içtim, sonra görümcem geldi, türk kahvesi içtik, biraz sohbet ettik..
Eşya taşıyacağımız için hurç ve valiz getirmiş kıyafetlerimizi koymamız için sağolsun ))

O gittikten sonra kahvaltı yaptık kayınvalidemle, sonra biraz sohbet ettik, akşama bir aksilik olmazsa eşimle alışveriş yapıcaz...
Bol bol temizlik malzemesi almam lazım ))))))

Tartı rakamım 61,8... dünden beri 100 gr kaybetmişim, hala asıl kiloma (61,7) düşemedim... Bakın bana da oluyor kızlar, sadece size olmuyormuş yani Sadece ben bu tip durumlarda pek yazmıyordum (birde bu kadar uzun sürmüyordu) ama bu sefer fazla uzun sürdü...
En son 7/7/2012 de kilo çizelgemi değiştirmiştim çünkü, 12 gün olmuş hala 60'a düşemedim )))))))) Neyse, haftaya düşerim herhalde ))

Şimdi hedefi 55'e çektik artık kesin düşerim )) Ama 5'li rakamları gördüğümde çok büyük sevinç yaşayacağım... Çünkü sadece 1 kere gördüm o rakamı, bir daha da görmedim... İlk yazdığım zamanlardan hatırlarsınız, sadece soda limon içerek ve yürüyüş yaparak yaşıyordum o vakitler... Bir anda 59 kiloya düşmüştüm ve bildiğiniz hasta bir görüntüm vardı... Öyle kötüydü ki anlatamam... Hani şu 30 kilo olan kusma hastası kızlar varya aynen onlar gibi gözüküyordum... İyi ki o dönem midemi delmedim, Allaha şükür sağlam bir midem var, çünkü acıyı çok severim, yemeklerime acı katmadan yiyemem )) Ama o dönem bunu bile isteye yapmamıştım, aşk acısı işte )) Birşey yiyemiyordum, işyerinde sadece su-kahve, akşamları da bara gidiyordum, orda da bol bol soda-limon... Birde sabah 1 saat, akşam 1 saat yürüyüş işe gidiş dönüş olarak... Tahmini 1,5 ay gibi bir sürede kilo vermiştim... Çok kötüydü, nasıl hasta olmadım, nasıl yataklara düşmedim bilmiyorum... Ama o kiloların hepsini 1 ay içinde geri aldım, üstelik öyle deli gibi de yemedim, hoooppp diye geri döndüler vücuduma...

O yüzden 5'li rakamları kendi istek ve irademle görmek müthiş bir sevinç yaratacak bende... Sabırsızca bekliyorum )) Bazen tartı 5 li rakamlara gelip sonra 6 lı rakamlara dönüyor, kalbim güm güm atıyor bir an için ))))) Tartının iki farklı rakam göstermesi en az ve en çok rakamı göstermesi anlamına gelirmiş (araştırmalarım sonucunda öyle çıktı) yani 5 li rakamlarla 6 lı rakamlar arasında gidip geliyorum sanırım... E az kaldı ya ondandır p

Gene çenem düşmüş abooooowwwww ))))))))))))))))))))

Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum,
Umarım sizi çok zorlamaz, diyetinize dikkat edin, kendinizi üzmeyin ))
Akşam iftardan sonra ve sahurda yediklerinizi paylaşın, üzerinden geçelim mutlaka
Sevgilerimle

süper canım bak gördün işte 6 lı rakamları süpersin resmede bayıldım.bende ilk 65 i gördüğünde resmini çekmiştim hala telefonumda duruyor sizinle paylaşırım diye ama paylaşmadım çünkü ayaklarımı hiç seviyorum uzun uzun ayak parmaklarım var hiç kadın ayağı gibi değil kaba çirkin resimde de kötü görününce vazgeçmiştimtebrik ederim canım

günaydın kızlar
yarın ramazanın ilk günü b ugün sahur ve teravih var
inşallah ramazan hepimizin günahlarını affettirir.

qwertycim çizelgeni görünce şaştım kaldım
nasıl yaaaa dedim
ayy ne güzel kendim vermişim kadar sevindim canım
darısı benim başıma
ben de bi görseydim şu 69ları yaaa

kahvaltı yapmadım henüz
sabah tahlil vermeye gittim
bakalım benim hormonlar ne alemde
sanki ilaç az geliyo gibi hissediyorum
hiç bu kadar uzun süre aynı kiloda kalmamıştım
inşallah hormonlardandır da ilacın dozajı artınca çabuk kilo vermeye başlarım sizler gibi

Canımmm,
sizler benim gurur kaynağımsınız, keşke bir tv kanalında program yapsakta hepinizi tek tek televizyona çıkarsam ))
işte desem, işte benim azimli kızlarım !
işte benim kendine inanan, isterse herşeyi yapabilen kızlarım !
Zamanla yarışan ve yarışı kazanan kızlarım !
Vücudundaki paket paket sanayağını söküp atan kızlarım !
O kadar mutluyum ki şu anda kelimeler yetmez anlatmaya qwerty !
ilk yazdığın zamanları hatırladım birden, tv'ye çıkacağını bize söylediğin zamanları...
Ne kadar çekingen bir şekilde söylemiştin, kiloların yüzünden biraz güvensiz gelmiştin bana...
Oysa zaman içerisinde o kadar güven dolu yazmaya başladın ki, her geçen gün şaşırtmaya başladın beni ))
Ve bu yeni qwerty'i inan ki çok seviyorum, eskisini de seviyordum ama bunu daha çok seviyorum ))
Ve kesinlikle güzel bir irade örneği sergiliyorsun buna emin ol, bizim elimizden hiç ama hiç bir şey kurtulamaz !!!
Darısı diğer arkadaşlarının başına ))
Sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…