Selam kızlaaarrr,
eşimle bol tartışmalı bir günün sonunda nihayete erdirdik, yarın ev boyanmaya başlıyor...
kum beji rengine boyanacak, en geç 3 gün sonra teslim edilecek, ve temizliğe başlayacağız...
bugün biraz evdeki bardak-tabak gibi şeyleri paketlemeye başladım... baya yordu...
ben temizliği nasıl yapıcam ya... iki tabak paketledim anam ağladı ))))))))))))))
ki ev temizliğine başladığımda kendimi biliyorum, o ev çamaşır sularıyla en az 2 kere yıkanmalı (silinmeli demiyorum, yıkanmalı!)
sonra temizliğe başlarım tahminen, ondan sonra büyük ihtimalle bir elimde diş fırçası bir elimde kürdan tüm dip kıyı fırçalar kenar köşede bir şey kalmışmı diye kürdanla heryeri didiklerim ))))))) İşte bu yüzden de temizlik yapmaktan nefret ederim... Hiç sevmiyorum hiçççç... İllaki heryer temiz olacak, öyle üstün körü temizlikten hoşlanmam, yaparsam tam olacak !
Neyse Allah kolaylık versin bana, en azından spor olacak, bol bol yağ yakarım artıkp
Öğlen taze barbunya yedim, kardeşim gelmişti, zaten ona pişirmiştim, bilmiyormuş taze barbunyayı, bayıldı... Oturduk sohbet ettik, oolong çayı içirdim )) Barbunya yedik, sabah 57,6 kg gelmiş tartıda (1,70 boyu var) bunu yedim ya yarın kesin 60 kilo gelirim diyor)))
o gittikten sonra başladım paketleme işlemine az evvel bıraktım...
Sonra ara öğün olarak karpuz yedim, yanında yoğurtla... Hiç bir meyveyi yoğurtsuz yemiyorum, sanki yoğurtsuz yersem şeker yükleyecekmişim gibi geliyor, birde yoğurt sevmeyen ben, acayip alıştım yoğurda ))
akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum, dünden kalan haşlama tavuk göğsüm var, belki onu yerim belki de sadece mevye yerim... Şu anda canım bir şey istemiyor.. Bakıcam duruma göre..
Birde akşam kankam gelecek, kuaföre gideceğiz, pedikür,manikür yaptıracakmış, bende gidip yüzümü aldırırım belki bakalım...
Henüz net bir plan yok, 1 saate kadar belli olur
Böyle işte kızlar,
kısaca günün özetini geçtim size...
Şu bir kaç gün size az yazabilirim, ev taşıma temizlik işlerinden dolayı yoğun olacağım kusura bakmayın ama fırsat buldukça girip yazacağım ))
Sevgilerimle
Selam kızlarben geldim uzun süredir evde değildim dolayısıyla yazamadım siz yazdıklarınızı okudum şimdi. .
hastam yoğun bakımdan çıktı ama durumumuz çok ciddi hala o konuda kötüyüm. .
ben evde yoktum yemeklerim şaştı tabi
fırında mücver vardı biraz ondan yedim mesela içim rahat etmedi ama bunu hiç sormamıştım öncesinde yağsız diye yedim ama tedirgindim az yedim bu nedenle ve hiç tartılamadım
saatler de şaştı tabiı öğünler gibi neyseki kaçamaksız çıktım yine
şimdi eve gelince tartılım daha zayıf görünmeyi umuyordum ama biraz moralim bozuldu 73.4-73.5 çıktım karnım tok ve yol yorgunuyum ama yarın sabahta 73 çıkarım heralde en az 200 gr çok az geldi gözüme :/
bir gün 3-4saat tempolu yürüdüm bir gün sabahtan akşama kadar yüzdüm (dikişlerden kurtuldum ya :) )genel olarak haraketlıydım hep. .
bu arada americano içiyorum bir kaçdır su ile yapılan espresso krema yok şeker yok sorun da yokdur değil mi?
moral bozuldu dediğim gibi ama sizler neler diyorsunuz o önemli. .
beni sormuşsunuz teşekkür ederim soyacım tüm yenilikler de sana uğur getirsin inşallah
hepinize yazmak istiyorum ama hala yorgunum eve şimdi girdim direk sarıldım yazmaya özlemişimm sizleri seviyorummm
Paphiacım,
umarım yoğun bakımdan çıkan kişi tez zamanda sağlığına kavuşur, netice de yoğun bakımdan çıkmış olması bile güzel bir şey aslında... Ve şunu unutma, hayatta herzaman pozitif şeyleri çağır... İyi şeyler düşünürsen iyi şeyler gelir... Kötü şeyler düşünürsen kötü... Yani ne çağırırsan o gelir sana... Ve eğer kişi sağlığına kavuşamazsa (Allah korusun diyelim) bunu da kötü olarak algılama, belki onun için iyi olan budur... En azından Allah çektirmesin diye sevinmekte lazım... Biraz kaderci gibi olabilir ama bazen kaderci olmak insanı rahatlatıyor inan... Çok kayıplarım oldu, hayatla başedebilmek için buna ihtiyaç duyabiliyor insan... Ama ben iyi olacağına inanıyorum, sende buna inan lütfen ))
Kilona gelince, çok fazla takıntı yapma... Sen taktıkça o da takılır, bu durum hep böyledir... Bende diyet süresince takıntı yaptığımda oda takılıyordu, hergün takır takır erimedim ki ben? Arada takıldığı da oldu... Ama bu kadar seri kilo verdiğim için herkes takılmadan verdim sanıyor... Sadece hep pozitif oldum, hiç bir şekilde negatif duygulara izin vermedim, kötü duygular beni sarınca kendime ceza verdim, (cezam genelde spor oldu, kalkıp sadece 5 dakikacık spor yapıyordum)
Dikişlerinden kurtulmana da sevindim, artık sporda yapabilirsin ufak ufak )) Yine de kendini çok zorlama spor konusunda... Leslie, yürüyüş, hafif dambıl çalışmaları gibi şeyler yada fırsatın varsa bol bol yüzme gibi şeyler yapabilirsin... Çünkü 15 kilo verdin, ufaktan sarkmalar başlayacak eğer spor yapmazsan sonrasında çok fazla üzülürsün..
Ben sporu ihmal ettiğim günler için şu anda kafamı vuracak taş arıyorum, ama taş bulma konusunda çok zorlanmıyorum.. çünkü sahilde oturduğum için bol bol kayalık var, akşamları gidip kafamı bol bol vuruyorum ))))))))))))))))))))
ohh ne iyi geldinn soya :)
kanser ne yazıkkı hastalığımız ve çok ilerlemiş durumda acı cekmesin tek dileğim ama yine de onsuz olma düşüncesi yakıyor canımı en çok
onun için iyisi de olsa. . hayatımdaki en önemli insanlardan biri o!
kilom içinse zamana bıraktım artık beni üzmedi son zamanlarda ben de onu üzmeyeceğim bekleyeceğim :)
yaşıma güveniyorum sarkmam diye ama haklısın spor çok önemli . .yüzme fırsatım artık kalmadı evime döndüm hareketli olmak önemli yakında ben de işe başlayacağım sadece üni. sınav sonuçlarını bekliyoruz dershanede çalışacağım
şaka maka öğretmen oldum ben de :)
bol bol koştururum zaten :)
Kilo cizelgemi degistirdim sonunda..degistirmek icin 6li rakamlari bekliyordum...
Sonunda gordum 69.9...
Dun 70.7 iken bugun nasil bole oldum anlamadima ama tadini cikarayim bari:)))
Size ne ismarliyim kizlar 6li rakamlar inanmiyorum kendime...
Hadi bugunku sabah kahveleriniz benden:)))
Darisi insirah senin basina cok guzel bir duygu sanki simdi zayiflamis gibi hissediyorum kendimi...
70li rakamlar cok gibi geliyordu bana:)))
69 oldumya zayifim artik:))
Geriye 9.900 kilom kaldi...
İlk basladigimda 24.o yuh demistim...imkansiz ama demistim hadi bir deneyelim...
Baktim burda herkez azimli...ben yapamam heralde dedim ilk zamanalrda...
Bu kizlar hicbirsey yemiyor dedim....
Hergun sabrettim bugun 3bucuk ay kadar oldu...
Zaman ne cabuk gecmis o azmeden kizlardan sadece soya yasemin insirah inci bide papiaa kaldik:)))
Bide ben tabiki...
Digerlerine ozenirken kendime iradesiz derken en buyuk irade orneklerinden birini ben vermisim...kendimi ve geri kalan can arkadaslarimi tebrik ediyorum demekki buzim elimizden bisey kurtulmaz...
Kilo cizelgemi degistirdim sonunda..degistirmek icin 6li rakamlari bekliyordum...
Sonunda gordum 69.9...
Dun 70.7 iken bugun nasil bole oldum anlamadima ama tadini cikarayim bari:)))
Size ne ismarliyim kizlar 6li rakamlar inanmiyorum kendime...
Hadi bugunku sabah kahveleriniz benden:)))
Darisi insirah senin basina cok guzel bir duygu sanki simdi zayiflamis gibi hissediyorum kendimi...
70li rakamlar cok gibi geliyordu bana:)))
69 oldumya zayifim artik:))
Geriye 9.900 kilom kaldi...
İlk basladigimda 24.o yuh demistim...imkansiz ama demistim hadi bir deneyelim...
Baktim burda herkez azimli...ben yapamam heralde dedim ilk zamanalrda...
Bu kizlar hicbirsey yemiyor dedim....
Hergun sabrettim bugun 3bucuk ay kadar oldu...
Zaman ne cabuk gecmis o azmeden kizlardan sadece soya yasemin insirah inci bide papiaa kaldik:)))
Bide ben tabiki...
Digerlerine ozenirken kendime iradesiz derken en buyuk irade orneklerinden birini ben vermisim...kendimi ve geri kalan can arkadaslarimi tebrik ediyorum demekki buzim elimizden bisey kurtulmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?