Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Hep yazıyorum ama bir daha yazacağım...

bu sayfayı ilk açtığımda kimsenin geleceğini düşünmemiştim, ama geldiniz...
bu sayfayı ilk açtığımda zayıflayacağıma inanmıyordum ama zayıfladım...
bu sayfayı ilk açtığımda benimle birlikte zayıflamak istediğinizi söylediniz ve zayıfladınız...
ve ben, o zamandan bu zamana sizle birlikte geliştim, sizle birlikte zayıfladım, sizle birlikte üzüldüm ve sevindim...

Yani tüm bunlar hep sizin sayenizde oldu...
Eğer siz inanmasaydınız ben olmazdım...
Siz bana inandığınız için ben zayıfladım ve siz zayıfladınız...
Çünkü sizin inancınızı boşa çıkarmamam lazımdı, sizi mahçup etmemem lazımdı...
Hepinizi çok sevmiştim, kardeşim gibi, ailemden biri gibi görmüştüm...
Arada küstürdüklerimde oldu, üzüldüm ama yapım böyleydi, her ailede kavgalar tartışmalar olur neticede diye düşündüm...
Uzatmamak için elimden geleni yaptım ama olmadı, giden gitti...
Kalanlarla yoluma devam ettim, yeni gelenler oldu, onlarda bana inandı...
Bana neden inandığınızı hala bilmiyorum ama inandığınız için teşekkür ederim...
Ben sizin mutlaka zayıflayacağınıza inandım, isterseniz herşeyi yapabileceğinize de inandım
Çünkü hepinizde bu ışığı hissettim, bu gücü hissettim
Çok özel insanlarsınız, şu koskoca kadınlar kulübünde ki en özel insanlar benim açtığım topikte birleşmiş bence...
Bunun için gurur duyuyorum, bundan daha güzel birşey olabilir mi?
Mezunlar veriyoruz, hedeflediğimiz kilolara ulaşıyoruz...
Biraz daha yazarsam ağlıyacağım sanırım ))

Ben bir kahve yapıp içeyim,
geleceğim

bende bunu arıyordum buldum hazır bu akşam sahura kalkacakken paylaşayım tekrar dedim.bakalım 3 yıldan fazladır oruç tutmuyorum bu yıl tutmaya çalışacağım inşallah başarabilirim hem ramazan vesilesiyle sigarayıda bırakmaya çalışacağım inşallah başarılı olurum gerçi sigara konusunda kendimi şartlandım hamile olduğumu öğrendiğim gün bırakıcam diye çünkü karnımdaki bebeğe zarar verememem bile bile.hamilelik öncesinde bıraksam benim için çok daha iyi olacak ramazan inşallah buna vesile olur.

Soyacim dedigin gibi cok guvensizdim kendimi artik begenmiyordum...
Kocaminda beni begenmemesinden korkuyordum...
En ufak seylere takiliyordum...
Kavga cikariyordum...
İtirafe diyim zayif insanlardan nefret ediyirdum...
Hep bahanelee buluyordum fistik gibi hatunlara...
Aman canim cirpi gibi bacaklari oyle olacagima bole kaliyim daha iyi...
Aman kici basi yok one oyle tahta gibi...
Kadinmi cocukmu ayirt edilmez diyordum...
Yani anlayacaginiz millete bok atiyordum...
Kendim iyi birseymisim gibi...
Dun arkadasim 85 kiloyum dediginde soyle bir baktim...
İnceledim onu ve kendi kendime dedimki 3 bucuk ay once bende boyleymisim...
İnanin ne kadar yuzu guzel olsa ne kadar saci fonlu olsa ne kadar giyinmis olsa olmuuor olmuyor..kilo insani cirkinlestiriyor...ozguvenini alip gidiyor...
Ege sizleri tanimasaydim diyetisyenede gitsem basaramazdim ben bunu...
Allah binlerce kere razi olsun soyam senden...
Yillar sonrra bile seni hic unutmayacgim :2:canim arkadasim...
Guzelligimi hep sana borclu olcam...
Mutlulugumda hep sen aklimda olucan...
Her zaman duacin olucam...
Burdan cekip giden arkadaslara bazen kiziyorum..hele senin sabirla onlarin arkasindan bisey dememen beni deliye donduruyor...cunku hayatta herseyi unutuyorum aama nankorluge kiziyorum...istersen kufur et herkezde emegin cok fazla...kilo verirken canim cicim niye yedin dediginde ben kendim yaparim size ihtiyacim yok...sustum sesimi cikarmadim ama haksizliklara uzuldum...
elki birgun banada kizican ama bilki can arkadasim ben hep burda olcam...
Yaptigin iyilikleri kaldirip atamam..atsam bile allah yanima koymaz...emegin buyuk...tekrar tesekkur ederim...allahim diledigin keske dedigin herseyi sana nasip etsin...demissin ya evim olsundiye insallahhem yazlik hem kisligin olur kiz:))))

Inci zayıflamayı başardıysan eğer bence sigarayıda bırakırsın canım hayatta en nefret ettim şey sigara ama
eşimde içiyor

İncicim belki hamilesindir bile. ..ana rahmine yerlesmistir bebegin..birak icme tatlim...
İstersen yaparsin biliyorsun...hicbirsey bebeginden senden onemli olamamz...
En zararli sey bebege....icmeeeeeeeee...

İncicim belki hamilesindir bile. ..ana rahmine yerlesmistir bebegin..birak icme tatlim...
İstersen yaparsin biliyorsun...hicbirsey bebeginden senden onemli olamamz...
En zararli sey bebege....icmeeeeeeeee...

istersem yaparım evet yapacağım tamam paketimde 2 adet sigara var bugün yeni paket almayacağım bu son paketim olsun inşallah.hadi soyacım sende bana katıl olmaz mı ?küçükken bende nefret ederdim sigaradan ablam içer babam annem hepsi içiyordu çünkü içmeyin şu zehiri deyip kavga ederdim onlarla sonra lise son sınıfta bende başladım önceli tek tek içerken şimdi hergün 1 paket içiyorum ama bugün almayacağım bakalım yenisini başaracağım gaza geldim ben bunu yaparım yapacağım

Aranıza dahil olmasamda hergün yazdıklarınızı okuyan uzaktan bir takipçiniz olarak birşeyler yazmak istedm bugün... çok kilolu biri değilim ben hatta 1.70 boyunda 60 kilodayken 5 kilo vermek amaçlı bu sitedeki yazıları okuyordum... saçma sapan şok diyetlerle hemen zayıflarım derken bir haftada hepsini geri alarak hata yaptığımı anlamıştım... sonra hergün bu topici okuyordum nedense:) diyetlerinize uyarak kilo da verdim sağlıklı bir şekilde şimdi 54 kiloyum... eşimden ayrılmıştım o kötü psikoji ile üç beş kilo almıştım... ve ikinci üniversitede okuyorum son senem hukuk fakütesindeyim derslerin ağırlığından kilo almıştım... geçen hafta evlendim ve balayında bile ara ara okudum sizi:)... sonra düşündüm ben zayıfım ne alakam var bu topicle? kilo verme yerine bana kattıklarını anladım özelllikle soya arkadaşımızın... Hayatta gördüğüm en güçlü kadınlardan biri ve her cümlesi ayrı bir motivasyon gerçekten.. kendimi buldum yazılarının çoğunda belki de... çok içten,çok disiplinli ve çok içimizden biri gibi... güç alıyorum sizden sizler be ni hiç bilmeseniz de... teşekkürler, saygılar, sevgiler hepinize ve sizleri hep takip edeceğim :))

yaseminim kos geliyoooooom ona goreeee:)))

gel şekerim herkezler benı geçiyor ben hal aynı yerımde sayıyorum olsun bakalım bunda vardır bir hayır diyorum

ama hala diyorum ay sonuna 65 kg görecem inşaalah zaten göremezsem de pes etmicem bir yerde vucut pes edip ben kazanacağım 6 ay sonra da zayıflasam hiç birzaman ömür boyu sağlıklı beslenmeyı bırakmıcam eninde sonunda olucak ya olacak ya olacak eğer ki olmaz ise artık endoklojı dok.gidecem inşallah gerek kalmaz çünkü doktora gitmekten nefret ediyorum ya

tek sıkıntım sıcaklarda spora yapmak istemiyorum bazen yürüyorum bazen evde spor yapıyorum

inci eğer canın sigara isterse aç bura yaz

Günaydın kızlar
ay ne güzel şeyler yazmışsınız öyle:)

qwerty tebrik ederim cnm darısı başıma ya artık şu 6ları ben de bir göreyimmmmm 10 gün sonra 3. ayım dolacak benim de . .

kilo cizelgemi değiştirdim 72lere geldim ama 6lar hala yok ortada. .

ramazan geldi ben daha önce bir kaç gün tutardım arada. . ailemde herkes tutuyor ..bu sene ben de daha fazla mı tutsam dıyorum iş başlamadan ama bu benim dengemi bozacak ve 6ları hiç görmeden gideceğim diye kafam çok karışık

metbolızmam yavaslacak dengem bozulacakkk nebıleyım korkuyorumm..

kendi sayfamı açtığımda çok umutluydum umut ettiğim gibi olmayınca dsteği yanlıs yanlıs neler yapmıstım öyle. . çok da üzülmüştüm ama.soyanın sayfasını nasıl görüp yazdım bilmiyorum şans yüzüme güldü demekki okudum çok istedim ben de katılmak sağolsun aldınız beni de yanınıza. .
bir tek nativefly gitti yine kayboldu o ilk destekçilerimdendi benim üzülüyorum bu duruma..

aynen ben de diyorduummm oooohoooooo kaç kilo vermişler okadar kilo nasıl verilir diye 16kiloyu buldum ben de :)

maşallah falan diyip tükürürmüsünüz artık naparsınız bilmiyorum ama şuan yaşadığım ufak bir sağlık problemim daha var ama artık size söylemek istemiyorum
ölüp gideceğim heralde üst üste üst üste.. .
bıktınız benim hastalıklarımdan inanım ben daha çok bıktım ama allahtan ufakbir sorun bu

kızlar kendime arkadaş buldum en yakın arkadaşım da bende bırakıyım beraber deneyelim dedi birbirimize destek olacağız.gerçi o bırakamayabilir çünkü hamileyken bile içiyordu günde 1 paket ona çok kızdım o zamanlar bir sigarayı bırakamadın diye o yapamazsa bile ben yapacağım iradeliyim sabırlıyım başararım.neyse sizi de sıkıyorumdur bugünlük yazmayayım en iyisi buraya bu konuyu başarırsam yarın yazarım kızlar bugün ki hedefim hiç içmemek bu illeti.

Valla ağlatıcaksınız bugün beni belli oldu )))))))

qwerty,
canım, ben az evvelde yazdığım gibi sizin sayenizde güç kazandım, bana bu kadar inanan insanları yüz üstü bırakmak, umutlarını boşa çıkarmamak için elimden geleni değil fazlasını yapmam gerektiğini biliyordum... Ve siz bana inanıyordunuz, bunun için öncelikle örnek olmam gerekiyordu, önce kendimle başladım işe... Ruhumu eğittim, bedenimi eğittim, kendime söz verdim, size söz verdim...
Gidenlere bende kızdım ama sabrettim... Çünkü sabır bu dünyada kazanılacak en büyük yeti... Dilden çıkan geri alınmıyor ne yazık ki...
Söylediğim hiç bir sözü geri alamam, özür de dileyemem, çünkü bir daha söylemeyeceğimin garantisini veremem... Boşuna dememişler dilin kemiği yok diye ))

Ve hep diyorum, siz başardınız ben değil... Eğer sen zayıf iradeli bir insan olsaydın ben ne kadar bas bas bağırsam kendimi yırtsamda, kaçamakta yapardın, bana da söylemezdin ve bu kiloyu veremezdin... Bu bir inanç ve irade meselesi... Eğer sen bu kadar iradeli ve inançlı olmasaydın benim hiç bir anlamım olmazdı )) Ben sadece yolu açtım sense koşar adım ilerledin o yolda )) Ben ufak tefek fikirler verdim, tökezleyeceğin zaman elimi uzattım o kadar )) Başardığın için ve başarmaya devam edeceğin için çok mutluyum ))

nur35, ben seni hatırlıyorum, buraya gelenleri takip ederim genelde.. Sanırım bir ara egeada diye birinin gurubunda takılmıştın? ve yine hatırladığım kadarıyla fazla kilon yoktu )) Yazdıkların için çok teşekkür ederim, gerçekten hem topikteki arkadaşlarım adına hem kendim adına gurur duydum... Birşeyleri başarıyor olmak gerçekten sevindirdi beni... İstediğin kiloya ulaşmana ayrıca sevindim )) Tebrikler canım ))

Paphia, yahu yeter ! Nedir bu hastalıklardan çektiğin senin )) git bi check-up yaptır )) Şaka bir yana korkmaya başladım, ciddi ciddi sürekli rahatsızlıklar yaşıyorsun, tam bir muayeneden geçmeni tavsiye ediyorum... Tam kan sayımı, sedim, hormon, troid, vs tüm testleri yaptırmanı istiyorum... Sürekli rahatsızlanman vücudunun verdiği bir sinyal olabilir, dikkatli olalım lütfen... Diyeti sonra da yaparız ama senin sağlığını sonraya bırakamayız biiliyorsun... Önce sağlık !

Yasemincim, sende kilo vereceksin, değil 65, seni çok üzmeyecek 60 kiloyu göreceksin... Merak etme, ben inanıyorum yürekten... Sende inan ))
Bu kilolar doğduğumuzda bizimle değildi biliyorsun ve vücudumuza yapışıp kalmayacak, gerekirse söke söke çıkaracağız ama mutlaka çıkaracağız o sanayağı paketlerini vücudumuzdan...

Hergün yeni bir umutla uyanıyorum, sizde öyle uyanın ve tartıyı takmayın kafanıza ))
Bugün görümcem geldiğinde dedi ki, "yeter artık zayıflama etiyopyalılara döndün iyice"
bende dedim ki, yaw iki hafta olucak nerdeyse hala 61 kiloyum, zayıflamadım ki...
az evvel bir belimi ölçeyim dedim, bir ölçtüm ki ne göreyim, belim 79 cm olmuş ))))))))))
hobaaaa, 80 cm sınırını kırmışım kızlarrrrrr, işte bu kadarrrrr !
şimdi 70 cm hedef ! Hadi Bismillah ! ))
Sevgilerimle )

inci,
mutlaka yaz canım,
canın her içmek istediğinde aç ve yaz, aklına ne gelirse yaz...
diyete ilk başladığımızda da bunu yapmıştık hatırlarsan, canımız yemek yemek istediğinde gelip bir şeyler yazalım iyi gelir demiştik ve iyi gelmişti ))

O yüzden sürekli yaz, emin ol hiç sıkılmadan keyifle okuyacağız... Çünkü sen kendin adına çok güzel bir şey yapıyorsun ve biz senle gurur duyuyoruz... Başaracaksın... Eğer olurda başaramazsan seni kınamayacağız çünkü tekrar deneyeceksin biliyoruz... Sen savaşçı bir insansın, eninde sonunda galip geleceksin bunu biliyoruz...
Hepimiz sana sonuna kadar destek olacağız bunu hiç aklından çıkarma !
Ben destek alarak bırakmayı düşünüyorum, şu anda araştırma yapıyorum bir kaç yerden mail istedim (Mora terapiyi araştırıyorum, bakalım)
Zamanı belirlemedim henüz, zamanı belirleyince bırakacağım merak etmeyin ))
Hayatımda herşeyi önceden zaman belirleyip yaptım ve sonuç aldım, bunu da o şekilde başarmak istiyorum
Sevgilerimle

çok teşekkürler soyacım yazdıkların için attım bile içinde 2 adet sigara olan paketi yapacağım benim patronumun eşi akupunturla bıraktı şimdi kokusuna bile tahamül edemiyor kadın büroya geldiğinde içeri giremiyor kokudan istanbulda yaptırdı birkaç seansta kurtuldu sigaradan ve çok memnun ona 600 tlye mal olmuş başaramazsam bende yaptıra bilirim

tahlıllerımı yakın zamanda yaptırdım ordan cıkan sorunlara baglı degıl son zamanlar yasadıklarım

bu seferkı ufak tefek demıstım kulağım tıkandı 3gundur duyamıyorum desem yerıdır arada bır acılıyo yıne aynı . .dun hastaneler gezdım ama yol yorgunuydum dayanamadım kalabalıga muayene olmadan cıktım ama dengem bozuldu halsızlestım bı tarafıma yalıtım yapılmıs gıbı

sabah yarımdan bıraz fazla sımıt yarım kk peyaz peynır yedım

ara haslanmıs yarım kucuk simit

öğlen ne yapacagım hıcbır fıkrım yok :/

inci umarım bırakabılırsın sıgarayı ama sıgara ıcen bırı olarak savasının zor olacagını anlayabılıyorum ama sen bebk ısteyen bırısın çok önemlı insallah ben de ozamanlarıma gelırsem bırakmayı dusunecegım . .sıkılmayız bız sen yaz ..

Soyacim morayi zayiflamak icin denemistim zamaninda..ama fasa fiso parana yazik...canin yine yemek istiyo yine....oyle oldurmyo istegini filan..
Sen ne demistin once karar vermek onemli..beyninde bitir arkadasim sen neleri hallettin...ac oldugumuz icinmi yiyorduk gozumuz ac oldugu icinmi??
Sigarada ayni...hadi sende inci gibi birakmaya karar ver sadece bugun...
Mora filan hikaye..bahane arama....sadece iste..birakcam de....

evet yaşasın iinci de sigarıyı bırakıyor soya sende başabilirsin canım senın elinden kım kurtulur hadı bi hamlede senden beklıyoruz

şöyle bir menü paylaşam

sabah
1 yumurta
1 dilim tam b. ekmeği
domates
1 fincan yeşilçay

ara
yoğurt
kayısı

öğlen
salata ve cacık
5 yk barbunya
3-4 tane acı biber küçük

3 lt yakın su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…