Evet öğle yemeğimi yedim geldim dün bamya yemeği yapmıştım kendime eşim nefret ediyor bamyadan o yüzden 2 yıldır pişirmiyordum ama canım çekti kendim için pişirdim yedim akşama da yemek kaldı biraz yanında da yarım dilim onu denge ekmek 3 kaşık yoğurt yedim en zoruda yemek sonrası sigara isteği oldu onu da sakızla bastırmaya çalışıyorum şimdilik çok fazla zorlamıyor bakalım akşama doğru nasıl olacağım yanıma biraz fındık aldım arada ağızıma atmak için
Kızlar hafiften başıma vurmaya başladı bende sade nescafe yaptım onu içiyorum sanırım kahvede de nikotin vardı dimi soyacım birde şu nikotin sakızını alsam mı diye baktım sonra vazgeçtim eğer o nikotin sakızını alıp çiğnersem sigara içmekten ne farkı kalır ki dimi önemli olan o nikotini vücuda almamak
kızlar şimdiye kadar 3 kez falan zorladı beni şu lanet şeyyani zorlaması da böyle nasıl tarif edeyim başımda uyuşukluk mu karıncalanmamı garip his geliyor 10 15 dak sürüp geçiyor bir sade nescafe 1 sade türk kahvesi 1 de ekşi elma yedim ayrıca 5 tanede fındık 3 bardakta çay içtim bakalım şimdilik böyle akşamda kendimi oyalacak şeyler bulmam lazım gerçi bebek yeleği başlayacağım görümcemde hamile oğlu olacakmış ona hediye yelek başlayayım bari evde neti kapatmam kötü oldu bu durumda evdeyken yazamayacağım.
Kizlar simdi arkadasim aradi gorumcem facebookuna ileti olarak allah belani versin yazmis....
Resmen bana yaziyor....
Bir seferinde daha buna benzer bisey yapmisti. ...
Sinirlerimi bozmak icin ellerinden.geleni yapiyolar...
Kocamada soleyemiyorum..ustume alinmis gibi olmayim diye...
Bir cirkefin icine dustum kizlar...
Adim attikca boguluyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?