soya herşey allaha gönlüne göre versin çünkü sen herşeye layıksın
herşey istediğin gibi olur valla senı çok takdır ediyorum ben yeri geliyor kendi annemı çekemiyorum sen kayınvaldenle ne güzel yaşıyorsun
birşey sorcam ya da kayınvalden yaşarken kadının evi niye satılıyor bunu anlamış değilim yanlış anlama merak
Valla canım bizimde en sinir olduğumuz durum bu zaten ))
Maalesef büyük oğlu daha kayınbabam camide namazı kılınacakken annesine haber gönderdi "evi satın hakkımı verin" diye...
büyük abi ve üvey kızı evdeki haklarını istediler, ve büyük abi sürekli arayıp evi satıp para vermemizi söyleyip durdu bize...
anlayacağın eşimin kardeşleri maalesef eşim gibi değiller... Bir görümcem ve eşim dışında diğer çocuklar sürekli olarak evle ilgili konuşup konuşup durdular en sonunda bizde evi satmaya karar verdik... Çünkü bu evde yaşıyoruz ve eşimin ruh sağlığını da düşünmek zorundayız...
Habire arayıp taciz ediyorlar, en son eşim gidip birine birşey yapacak diye korktum...
Kısacası yorgan gitti, kavga bitti... Birde evden ellerine düşen para atla deve olsa gam yemiycem... Ev zaten küçük bir ev, 70 m2 bir şey... Ama para insanı ne hale getiriyor... Dedik ki, bekleyin ev müteahite gidince burası 3 katı fiyatına satılır ama dinlemediler, evi yok fiyatına sattık malesef... Kayınvalidem nerde yaşıyacak, nasıl yaşıyacak hiç düşünmediler bile.. Zaten annelerini arayıp sormuyorlar, hatta büyük abi anneye, "benim senin gibi annem yok" falan demiş...
Bir dokun bin ah işit yasemincim ))
anlatmaya kalksam şok olur kalırsın... Ve bunlar şu son 3 ay içinde yaşadığım şeyler... Neler yaşadım bilemezsin ))
11 kilom var gidecek
3 ayda gider inşallah
4 ayda da gitsin aman yeter ki gitsin
incim sigarayı bırakmışsın kutlarım
şu mübarek günler hürmetine inşallah rabbim tekrar başlatmasın
allen carrın sigarayı kolay bırakmak diye bir kitabı var
komşum şu anda onu okuyor
bi internetten arattır istersen çıkıyor
çok faydalıymış sigarayı bırakma konusunda
bence de soyam bizim topik farklı
çok alıştık birbirimize
aile gibi olduk ne güzel
bi de ben bağımlı oldum buraya memlekete gidince napıcam orda internet yok
ve ramazanda gitmeyi planlıyorduk
bakalım eşim işlerini halletsin
burayı sizleri soyanın sohbetini çok özlüycem o kesin
ayy soyaaa çok severim esprili fıkır fıkır insanları
yaşama sevinci aşılar bana
etrafımda da hep öyle insanlar mevcuttu
ben biraz sıkıcıyımdır esprili olamam bu bi yetenek
üniversitede sınıfın en komiğini kankam edinmiştim :):)
cem yılmaz gibi kadınsın vesselam
amin canım inşallah şimdi sırada bebek var bende sabırsızlanıyorum umarım çok bekletmez beni minik meleğim.arkadaşlar siz olmasaydınız ben ne sigarayı bırakırdım nede kilo verebilirdim yani sigarayı bırakmayı düşünüyordum ama hamile kaldığımı öğrendiğimde bırakıcam diye kendimi hazırlıyordum dün birden sizden de destek alınca pat diye bırakayım dedim.hata eşimde çok şaşırdı nerden çıktı şimdi falan oldu sonra çok sevindi akşam sahurda balkona çıktı yalnız sigara içmek için bende sende bırakıyorsun falan dedim paketi bitince bırakacakmışsizin şu birbirinize destek olmanıza, fikirler sunmanıza bayılıyorum kızlar ))
hani laf olsun diye değil, gerçekten birbiriniz için birşeyler yapıyorsunuz, takdire şayan bir durum bu...
çoğu insan sadece o anlık ilgileniyor birbiri ile, bir daha da hatırlamıyor ama siz önemsiyorsunuz...
seviniyorum bunu gördükçe, yazmak istedim sadece ))
inci, tebrik ederim canım, ilk günü kazası atlatmışsın...
bugün oruçsun, akşamı da kazasız atlatırsan (ki atlatacağına inanıyorum) gayet güzel bir iş başarmış olacaksın ))
valla kocaman TEBRİKLER diyorum sana...
Önce kilo verdin,
sonra 2. büyük kararını verip hayatına zarar verdiğine inandığımız şeyi çıkarıyorsun hayatından...
ve umarım tez zamanda istediğin şeye yani bebeğine kavuşursun, bizleri de sevince boğarsın ))
Ha bu arada, tüm oruç tutan arkadaşlarımın ve topiğimizi takip edenlerin ramazan ayını kutlarım, umarım Allah hepinize sabır ve irade verir...
Allah kabul etsin şimdiden arkadaşlar...
Sevgilerimle
canım,
bende ağustosta yazlığa gidicem 10-15 günlüğüne..
orda internet var ama çekmiyor doğru dürüst.. habire kopuyor, yavaş falan...
geçen sene sinir etmişti beni, o yüzden şu anda oturduğumuz eve internet bağlatmak yerine vodem aldım gidip...
hem yazlığa giderken yanımda götürücem, orda rahat rahat internete de girebilicem böylelikle ))
valla ben hergün girip bir iki kelime yazmazsam çatlarım, dayanamam ))
cep telefonumun interneti yetmez, onda 300 mb internet var, hergün girip sadece okusam bitiyor
o yüzden vodem en iyisi, 4 gb aldım, aylık 39 tl ödüyorum
imkanın varsa tavsiye ederim.. türkcel yada vodafondan alabilirsin uygun birşey ))
not: cem yılmaz benim erkek versiyorump benden kopya çekiyor kerata ))))))))))))))
amin canım inşallah şimdi sırada bebek var bende sabırsızlanıyorum umarım çok bekletmez beni minik meleğim.arkadaşlar siz olmasaydınız ben ne sigarayı bırakırdım nede kilo verebilirdim yani sigarayı bırakmayı düşünüyordum ama hamile kaldığımı öğrendiğimde bırakıcam diye kendimi hazırlıyordum dün birden sizden de destek alınca pat diye bırakayım dedim.hata eşimde çok şaşırdı nerden çıktı şimdi falan oldu sonra çok sevindi akşam sahurda balkona çıktı yalnız sigara içmek için bende sende bırakıyorsun falan dedim paketi bitince bırakacakmışallah hepinizden razı olsun umarım hepiniz hayatta istediğiniz dilediğiniz herşeye kavuşursunuz.sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?