Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Iyiyim canım sen nasılsın bugün oruçluyum yatıyorum çok aciktim. Zaten 2saatte bir acıkiyordum kötü oldum . Başım dönüyor açliktan midem bulaniyor. Senin nasıl gidiyor bebek düşünüyordun bu ay sanırım regl dönemin ne zamandı. Inşallah hamile kalirsin çünkü istiyordun.

Kate,

Hamileyken oruç tutma güzelim...
Senden çok bebeğe zarar... Bak kendinde yazmışsın etkilerini...
ilk üç ay bebek senin yediklerinle beslenmiyor ama senin vücudundaki tüm vitaminlerden, kandan ve herşeyden yararlanıyor...
Yani sen su içmediğinde bile vücuduna zarar vermiş oluyorsun böylelikle de bebeğine eziyet etmiş oluyorsun ((
Tabi bu benim görüşüm, sen tutacağım diyorsan saygı duyarım...
Bu arada, arasıra uğra özlüyoruz seni.. Aklımızda değil, yazdıklarınla yanımızda olmanı istiyoruz ))
Sevgilerimle

Esra,

bizi arada sırada okuyormusun bilmiyorum,
siirte taşındınız mı?
hala buralarda mısınız?
hayatında olup bitenler nelerdir?
son zamanlarda sıkıntılar yaşadığını belirtmiştin bunlar düzeldi mi?
lütfen yazdıklarımızı okuyorsan ya cevap yaz yada mesaj at, çok özledim/özledik seni...

Trully,
gelip okuyorsun ama yazmıyorsun, bir sorun mu var tatlım?
hedeflerle mi ilgili?
lütfen bizi merakta bırakma, seni de özledim/özledik...

Şirin,
hala okuyormusun, hiç uğradın mı buraya bilmiyorum
eğer geliyorsan bir ses ver de bilelim iyimisin değilmisin ))

Merys, hamilesin diye gördüm, çok sevindim... Umarım herşey istediğin gibi olur..
Eğer okuyorsan bize arasıra yaz ))

Nativ, bir kere yazdın kaçtın, ara sıra ses ver...
Herkes özlüyor seni...

Ve gelip giden tüm arkadaşlarımız, ismi aklıma şu anda gelmeyenler (affedin yaşlıyım ben ))
bizi hala okuyorsanız arada sırada girip iyi olduğunuzu belirtin yeter...
zamanında burda olan herkes arasıra aklıma geliyor ve merak ediyorum
mesela; class... exelon... şekerlikk... ))

Sevgilerimle

Face'te arkadaşım çok güzel bir yazı paylaşmış oruçla ilgili...

"Oruç der ki;
Niyetim sizi aç bırakmak değil,
Emelim size aç'ı anlatmak !"

Çok beğendim, gerçekten çok güzel bir söz...
İftara az kaldı, size yazdıklarımı unutmayın lütfen..
Bir anda yemeğe yüklenmeyin, vücudunuz tüm gün yavaş bir metabolizma ile çalıştı eğer yüklenirseniz bulduğu herşeyi yağ olarak depolar.. Her ne kadar spor vs yapsanızda nafile... Akşamları yavaş olan metabolizmayı daha da kötü duruma sokarsınız...
Yemeği de suyuda ölçülü tüketin...
Ramazanda da kilo verebileceğinizi biliyorum,
Bunu başaracaksınız, hepinize inanıyorum...

Sizi seviyorum
Sevgilerimle

Soya haklısın canım yarın tutamiycam çünkü elim ayağım titriyor kötü olmaya başladım. Rüyamda seni gördüm diğer kızlarla bizim eve gelmişsiniz ama onların yüzünü görmedim sen konuşuyorsun herkes dinliyor. Çok güzel bir kadın diyorum hakikaten hayran kaldım. Özelden ismini versende bi baksam sana ya sanırım seni aseriyorum))) valla nasıl mutlu oldum bize geldin diye ama bir sürü ikram hazırlamişim hiç biri güzel olmamış:-( o yüzden utandım sizden.

Az önce tartıldim 69.8 aylar sonra yine gördüm 69u tabi yalan olsada ama mutlu oldum açliktan midem yapıştı. Hamile kalalı hep 70.1dim yada ikiyüz üçyüz gram fazlaydim. Belimi ölçüp geliyorum hazır midem yapışmışken:-D

Belim 81 82 gibi kalça 102 göğüs 97 maşallahim var dimi kızlar yürüyen fıçı:-D

Konyada ilk iftar 20.18 suan saat 20.00 18 dakika var ama hic aclik hissetmiyorum
Tek istedigim su.....
Sahura kadar 3 litre suyumu tamamlamam lazim...
Soyacim evet dedigin gibi ramazandada kilo vermemiz lazim...
İnan kendi adima elimden geleni yapicam soz veriyorum arkasasim...
Biz zaten beynimize hukmetmeyi basardik...
Gozumuz acti midemiz degil...o problemimizi coktan hallettik....
Suyumu icicem salatmi yogurdumu bol yiycem corbami ekmeksiz yiycem..
Aksamda soda limon...
Sade turk kahvem...
Yesil cayim 1 fincan...

Muhtemelen annemlerdeyim aksam caya kizlar asagi bahceye cagirirlar..gorumcem yine asagidadir..ramazanda mesken tutuyo kaynanasinin burayi...asagi lokantada yiyolar...kimse kendini uzmuyo anlayacaginiz..kiz surekli buraya yikiliyor...
Aman oruc oruc mendeburun adini agzima almuycam..mubarek gun tobe to e)

Kizlar her goren cok zayiflamissin ne yaptin diye sordu dun aksam filan...
Tanimadiklarim bile farketmis o derece yani...
Superiz kizlar tam gaz devam...

merhaba kızlarrr
bugun oruclu degıldım her ramazan içimden geldiğinde
ara sıra tutarım oruc evdekı herkes tutunca da dısarı cıkmak ıstedım rahat edemıyorum bu sekılde. .
bazı şeylerin içten yapılması gerektiğine inananlardanın biraz da bu konudaki zayıflığımdan.
ama yarın tutmak istiyorum sonrası içinse allah kerim..

sanırım herkes orucunu açmıştır istanbulda iftar olalı bir saat oldu:)
bakalım neler yedım ıctım bugun
sabah nesfıt yedım 1kase 1kupa da yesıl cay

ara bır form

öğlen(akşama dogruydu) tavuk şiş söyledim ızgara tavuk yedim bir parca da ekmek

akşam 2 3 parca kavun attım agzıma
ayrıca gun ıcınde kahve ve cay ıctım bırer bardak

sahurda da nesfıt ya da hafıf kahvaltı tercıh etmeyı dusunuyorum tutugum gunler

bugunu fazla hafıf gecırdım cunku dun yedıgım bulgur hala bende anca böyle gıdıyor o şişlik

herkesin orucunu allah kabul etsin..her gun yazabıldıgım her an bu gun de yasaklı seyler yemedımın gururuyla yazıyorum:)
herkes zayıflagımı soyluyor ahh ahh ne mutlu oluyorum bı bılsenız ben okadr da farkında degılım cok hosuma gıdıyor abım daha fazla verme dedı ama babam 10 kılo daha ver dıyerek hedefıme yaklastı sevgılımse ben sana dur derım dedı sagolsun hep begenırdım senı ama zamanla kılo alsanda suanda boyle verebıldgıne sasırıyorum sen garıp bı ınsansın ben senın gıbı zayıflayanını gormedım dedı

sıcakkk bastıı yanıyorummmm anam ya bu laptoplar yazın hıc cekılmez oluyor ısısından

merhaba kızlarrr
bugun oruclu degıldım her ramazan içimden geldiğinde
ara sıra tutarım oruc evdekı herkes tutunca da dısarı cıkmak ıstedım rahat edemıyorum bu sekılde. .
bazı şeylerin içten yapılması gerektiğine inananlardanın biraz da bu konudaki zayıflığımdan.
ama yarın tutmak istiyorum sonrası içinse allah kerim..

sanırım herkes orucunu açmıştır istanbulda iftar olalı bir saat oldu:)
bakalım neler yedım ıctım bugun
sabah nesfıt yedım 1kase 1kupa da yesıl cay

ara bır form

öğlen(akşama dogruydu) tavuk şiş söyledim ızgara tavuk yedim bir parca da ekmek

akşam 2 3 parca kavun attım agzıma
ayrıca gun ıcınde kahve ve cay ıctım bırer bardak

sahurda da nesfıt ya da hafıf kahvaltı tercıh etmeyı dusunuyorum tutugum gunler

bugunu fazla hafıf gecırdım cunku dun yedıgım bulgur hala bende anca böyle gıdıyor o şişlik

herkesin orucunu allah kabul etsin..her gun yazabıldıgım her an bu gun de yasaklı seyler yemedımın gururuyla yazıyorum:)
herkes zayıflagımı soyluyor ahh ahh ne mutlu oluyorum bı bılsenız ben okadr da farkında degılım cok hosuma gıdıyor abım daha fazla verme dedı ama babam 10 kılo daha ver dıyerek hedefıme yaklastı sevgılımse ben sana dur derım dedı sagolsun hep begenırdım senı ama zamanla kılo alsanda suanda boyle verebıldgıne sasırıyorum sen garıp bı ınsansın ben senın gıbı zayıflayanını gormedım dedı

sıcakkk bastıı yanıyorummmm anam ya bu laptoplar yazın hıc cekılmez oluyor ısısından

Kate,
çok güzel değilim, herkes kendi güzelliğini görüyor bana bakınca ))
yani kendine çirkin diyen çirkin görüyor, güzel diyen güzel...
bana göre güzelliğime sınır yok p
Allah sana güzel göstermiş beni, ne güzel ))
İkramların eminim çok güzel olmuştur, sen beğenmemiş olabilirsin ama ben birinin evine gittiğimde önüme taş kaynatıp koysa hiç gocunmam yerim.. Netice de düşünmüş koymuş, emek vermiş, ona bakarım sadece.. gittiğim evin sıcaklığı, beni karşılaması önemli... evi temizmiymiş, ikramları güzelmiymiş hiç umrumda olmaz... bir kahvesini içerim, hakikaten de 40 yıl hatrı kalır bende )) E rüyanda geldiysek evine 40 yıl hatrın var demekki ))
sana özelden face adresimi vericem, ordan bakarsın resimlerime...
henüz yeni fotoğraf koymadım, yakında gelicek fotoğraflarım, şu evimi bir yerleştireyim boy boy çekip yükliycem face'e yeni halimi ))
Öptüm çok ))

sahurumu yaptım yarın oruçlu olacağım :)
tıka başa şiş hissediyorum şuan kendimi artık iftardan snra neler yediğimi paylaşırım sizle
kusacak gibiyim 3gün aç kalabilirim bu mideyle ama sanırım alıştığımdan bu saatte yiyemiyorumm
tartıya çıktım bilerek aman allahımmmm 74.3 siz düşünün durumumu.
iyi gecelerrrrr

iyiyim iyiyim ben canım bencede oruç tutma doğumdan sonra tutarsın hem bak seni zorlamış bebeğin ve senin sağlığın daha önemli.canım regl 3 ağustos daha çok var beklicez inşallah canım istiyorum bakalım.

evet kızlar akşamı da atlattım bugün 2.günüm doldu gayet iyiyim ara sıra iftardan sonra canım çekmedi değil ama kendime engel oldum özellikle sade türk kahvesiyle ayrı bir keyifmiş tek başına pek kahveden keyif alamadım sonra en yakın arkadaşım geldi çay içtik tabi o 3 adet sigara içti çayın yanında bana şaşırdığını söylüyor.akşam eşimde sahurda sigara içmeden yattı o da bırakcak sanırım zaten normalde bir paket sigarayı 4 günde falan içiyor eşim çok tiryakisi değil.

Kizlar bugun dune nazaran gayet iyiyim:)))
Ama yedigim biseymi tetikiyor aci gibi sanirim vajinal mantar olmusum..
Kasintidan oluyorum...tavsiyesi olan varmi kizlar...
Tariyida bu satlerde cikmak daha mantikli heralde...tartilip geluyim yaziyim kizlar..

bol su içmek işe yarardı qwertycim
ama oruç olduğuna göre ilaç tedavisi önericem
ben de hamileyken kaşıntı olmuştum pantenol pomad diye bi ilaç vermişti doktor
2 kullanımda geçti kaşıntı
ramazan olunca giremiyorum iftardan sonra
akşamları bilgisayar eşimden pek bize kalmıyo :)

herkese selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakem bugun orucumuzun 2 cı günü bu saattee-n sonra kolumu kaldırracak hal kalmıyor bende bırde tek sıkıntım suuuuuuuuuuuuu
neyse
dün iftarda annemlerdeydık

bugunde kayganaya gidicem az sonra giderim yururyerek gıtmeyı planlıyorum benım evle onların evi yuruyerek 20 dk sürüyor

bugun sabah 10 kalktım ee gece sahur işi olunca geç kalktım sonra evi sil süpür sonra oğlan ile yeğenı mc donalsa göturdum orda görümceme gittim geldim 1 saat oturdum eve geldik

yemedüzenim aynı değişiklik yok tartı allahtan eksileri göstermeye devam

inci senın başaracağına inanıyorum tatlım sen sigarayı bırakıcan sana hediye olarakta allah izniyle bebişin gelicek

gwertybaby benım kuzende de hep kaşıntı olurdu o da maydonoz kaynatır suyu ile hep yıkardı kaşıntısını alır derdi denemende fayda var

kate sen nasılsın canım bebiş üzmüyor demı senı

soya temizliğe başladınmı şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…