Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

insira kesinlikle kafana takma canım eğerkı kafana takar yok kılo veremiyorum falan filan dersen inan tartı artıları gösterir ben kesinlikle stres olmuyorum çünkü bır yerde ben değil pes eden vucudum enınde sonunda gidecek bu yağlar

bende ay sonu 65 kg
eylül başına 60 kg olucam da ne isterim

Son düzenleme:
Ay saol insirahcim alsin gelsin duye kocama yazdim simdi..delircem yok bole bisey..
Hic basima gelmemisti...
Ay ole gidip acamamda doktora ben:)))
tartildim 69.4ile 69.8 arasinda gitti geldi tarti anlayamadim...bakalim 1 hafta sonra anca duzene girip alisir heraldevucut heraldeee.
Ramazan sonuna 66 olmayi istiyorum aslinda 65 te. .kendime guvenemiyorum:))))
O da ramazan oruc oldugu icin yeme saatlerinden dolayi...
Yoksa yediklerimin disina cikip asla kacamak yapmam..o konuda kendime sonsuz guveniyorum...
Sayenizde....
Soyadan ses cikmamis....esya toplyyo heralde yada boyacilarin basinda...allah kolaylik vrrsin bu sicaklarda zor...
Aksam icin yemekler az cok hazirda salata yapmam lazim mazeme kalmamis asagida market var inanin inmek istemuyorum...iyice tembellestim ben...
Saat daha 17.30. ..neredeyse 3 saat var bugun iyuyim ama umarim sizde iyisinizdir kizlar...
Microplusa pazartesi giduyim bari iftardan sonra aciklar...

evet yaaa son haftalarda ciddi stres yaptım neden gitmiyo falan diye
eninde sonunda gidecek ramazan sonu 68 hedefim
inşallah hedefime ulaşıcam
şu sütüm de bi artsaydı daha rahat edicektim
spor yapamıyorum yaaa
jillianı bıraktım leslie çok kolay aslında ama hiç yağ yakıyomuşum gibi gelmiyo onu yaparken
jillianda vücudumdan ateşler çıkıyodu
hayatımda ilk defa soğuk suyla duş alıyodum o ateşte n sonra
ve hiç hissetmiyodum o soğuğu
şimdi soğuk suyla duş alamıyorum
bence kesin olarak yağ yakıyodum jillianla
ama leslie pek işe yaramıyo yaaa

selam kizlaaaarrrr, bugun sabahtan ev temizlemeye gittim, temizledim temizledim bitmedi )) yarin gene gidicem temizlemeye offr offf... Isim cokkk, ama keyifli valla ne yalan soyliim.. Ha bu arada 2 haftadir beni deli eden hatta tartida beni iki kilodan fazla arti gosteren tarti en sonunda gulumseyen yuzunu gosterdi )) kilo bildirimimmm 61,300 cok sevincliyim coookkkkk )) bir turlu kiramiyordum su rakami, en sonunda kirdim yahu... Bunun tek sebebi istikrar ve sabir arkadaslar.. Hicbir sekilde sabirsiz davranmayin, diyetinizi bozmayin, sabirli olun mutlaka karsiligini alacaksiniz )) musait olunca yazicam mucksss

Kizlar kocayi kahveye yolladim..balkonda iftarimizi yaptik..mantar corbasi ictim ekmeksiz..
Karniyarik yapmistim kocaminki kizartma benimki koz patlucandan yapildi ufak 1 tane yedim yanindada salata yogurt...2 yemej kasigi kadarda makarna...
Uzerine turk kahvemi icyim 2 kuru kayisiyla...
Simdi yesil cayimi demliycem...
Oglumuda uyuttum...burazdanda yatip uyuycam...

Kizlar dun bir arkadasim metebolizmayi hizlandirmak icin ben yesil cayi demliyorum biberiyeyle dedi...bizimki gibi...
Sonra iki kupaya yari yariya paylastirip icine 1 sise soda dokuyorum dedi 1 de limon sikuyomus..2 bardak bu karisimi iciyorum dedi..isterseniz deneyelim:))))
Bizimde ictiklerimuz zaten:)))sodali yesil cay yani:)))
Onun bir arkadasi 123 kilodan 65 kiloya bunun sayesinde dusmus...
Evdede soda yokk inip alsammiki))

Selamlar,saygılar sevgili soya ve diğer arkadaşlar... gerçi oldukça ıssız topiğiniz bu günlerde oruç ve sıcaklardan herhalde... Soya mümkünse tavsiyelerine ihtiyacım olacak... bahsetmiştim artık 54 kiloyum ve kilo sorunum hiç kamadı şükür ama çok halsiz hissediyorum ve işlerim yoğun ancak halim yok... eşim de sen hep yorgun halsizsin diye benden şikayetçi ne tavsiye edebilirsin zinde olmam için? gerçi ev işlerinle meşgulsün pek vaktin olur mu cevaplamaya bilmiyorum ama sabırsızlıkla bekleyeceğim önerilerini... teşekkürler şimdiden sevgilerimle,,,

selam kizlar, bugunde temizlikle gecti.. Cok yorgunum vucudumda daha once varligindan hic haberdar olmadigim yerler bile agriyor o derece )) ama kolayladik isi, sali gunu tasiniyoruz.. Yarin ufak tefek islerimizi halledecegiz, kolileme ve ufak temizlik isleri yani... Girumcemdeyim simdi iftara cagirdi, ilk defa bu kadar gec saatte yemek yiyecegim aman tanrimm@m ))

selam nur, haksizliginin nedeni vitamin eksikligi olabilir mi? Beslenme seklin nasil, her besin grubundan duzenlu tuketiyormusun, su tuketimin nasil... Tum bunlar duzgunse, hergun bir sise sade soda icmeni tavsiye ederim, birde her gun iki ceviz iki incir ye... Devam ederse baska seyler oneririm tatlim )) optum

geçmiş olsun canım bir kadın doğumcuya gitmeni tavsiye edebilirim benimde başıma gelmişti kışın 1 fitil 1 krem birde hap vermişti doktor 3 güne geçti canım hem istemezsen muayene etmiyor bende utandığım için 3 gün çektim evde sonra dayanamadım gittim doktora bakmasanız olurmu dedim zaten ilk kez mantardan gelenlere bakmıyorum dedi bu ilaçları kullan geçmezse gel oradan bir örnek alıp tahlile verelim demişti.

Selamlar:) beslenme şeklim pek düzeni değil galiba eskiden kilo vereyim derken şimdi iştahım yok... işler de çok yoğun ve çok sıcak belki de ondan ben de anlayamıyorum ekmek falan hiç yemiyorum salata,yumurta,peynir falan... su çok içiyorum ve müthiş bir halsizlik üzerimde ensemde de bir ağrı yorgunluk gibi... tansiyonum düşük belki de ondan... yada kilo olarak az mı 54 bana göre anlayamadım... sen doğal takviyeler falan da biliyorsun diye görüşünü almak istedim.. ve bu iki hafta çok yoğun projeler benim çok daha dinç olmam lazım ben hemen bir soda içeyim başka tavsiyelerin olursa sabırsızlıkla uygulamayı bekliyorum.. sevgiler öptüm

maşallah topiğimiz baya bir yalnız kalmış
ya nerdesiniz oruçu uykuya mı tuturuyonuz kızlar

çünkü pazar gün ben öle yaptım öğlen 13,00 kalktım dün resmen sersem gibi dolaştım çünkü bu kadar uyumaya alışık değilim de
bugun hala esnıyorum bır uyku halı var anlatamam
oruç hiç açlık hissetmiyorum sade sıkıntı suuuuuuuuuuuu iftarda yemeğe başlamadan 1 lt su içiyorum sonra iştah kalmıyor ama zorda olsa yiyorum genelde çorba ile başlıyorum salataya ağırlık veriyorum yemeklerden de 4-5 yk yemeye çalşıyorum meyveye yer kalmıyor bende sahurda yemekten önce 1 tane kayısı yiyorum genelde bazen 1 dilim karpuz oluyor ama yatıncaya kadar su içiyorum sonrada wc ile akraba oluyom
birde yeşil çay , çay, kahvede içimiyorum onların yerıne bolsu

dün ablamın eltısı gördü benı kadın benden gözlerini alamadı ortalama 1 aydır falan görmüyordu sanki 5kg fazla vermişsin dedi yuzun kuçulmuş göbek falan yok ne olmuşsun erimişsin dedi bende ha göremiyon benı demi dedim daha 60 kg düşcem dedi yok yok böle iyisin fazla verme dedi bende yok verecem dedim zaten ben özel bir diyetim yok dedim hayatımdan 3 beyazı çıkardım(un şeker tuz)sağlıklı ve düzenli besleniyorum + spor ile desteklıyorum dedim bu kadar başka bişiyok kadın dönüp dönüp bana bakıyor işte böyle olunca ben daha hırslanıyorum zaten son 8 günüm kaldı bakalım 65 kg düşücem mı yoksa yıne yerimde mı sayacam ama günlük gr gr düşüyor daha ramazan girdi gireli hiç tartı artı göstermedi bu da iyi

olacak bu iş bence geç olsun da güç olmasın

Kesinlikle çok sessiz kaldık. .
bu sıcakta hem öğlen heö akşam yemiyorum
yanlış yapıyorum ama öğlenle aksam arası yemegımı yıyıp bıtırıyorum çok acıkırsam akşam meyve yıyorum.
ama bugun öğlen çorba içmeyi planlıyorum böyle öğün kaçırmak olmaz !
bu arada kaç gündür 73,0 73,0 hiiç inmemişti aşşağıya
72.8i bir kere gördüm günlerdir 73tü
ama bu sabah kalktım 72.7 yüzümü güldürdü.
göremedim bi 6ları :/

sürekli zayıfladığım söyleniyor olmayan kıyafetlerım oluyor ama ızlar dun akşam resmen şok oldum
kışım çekilen fotoğrafları gönderdi arkadaşım
inanın o ben değilim o suratım neymiş öyle ya gecen hafta cekılen fotografımla before after yapabilirim o derece fenaymışım.
hiç kendimin farkında değildim hep böyleyim sandım 16 kilo az değil tabi ama kendime şaştım kaldım!
6lar gelmiyor bir türlü moralim bozuluyor inancım kırılıyor siz de yoksunuz pek açıp bakıyorum sürekli amapek kimseyi göremiyorum.
bana destek lazım hatunlar
gaza getirin beni 60i göremecekmiyim ya
hatta 58 59 u görüp korumaya gecem planım var cunku 1-2 kilo oynar 60da sabıtlerım
ama bir gelse ah bir gelse .. daha çok var ya offf :/
65i falan görsem bi rahatlıcam az kaldı diye. . ama gözümde büyüyor takılıp kalmıştı tartı anca bugun guldurdu yuzumu. .
80ler nasıl gectı anlamadım ama 70ler bitmedi gitti

ooo paphiacım süpersin 72leri görmüşsün
60lar yakındır
ben de senelerdir görmedim şu 60ları
ama bayram sonu hedefim 68 olmak
yavaş gitsin bir daha gelmesin şu kilolar
gerçekten kilo insanı çok değiştiriyo canım
gençleşip güzelleşiyoruz kilo verdikçe ve kendimize güvenimiz geliyo

selam kizlarrrr, yine kosusturmali bir gun yasadim, sizi ihmal ediyorum biliyorum ama mazeretimi biliyorsunuz... Yarin esyalari tasiyiruz artik.. Kayinvalidem habire agliyor birtek ona kafam takik o kadar.. Bu arada tartilaiyoru cunku tartiyidiyida paketledim, artik evi yerlestirdikten sonra tartilicam iyi oldu, birkac gun tartidsn uzak kalicam ))

Kizlar su iftardan sonra elim kolumkalkmiyo...bir agirlik anlatamam...
Sanki oturupbir kuzuyu yemis gibi agirlik hissediyorum..
Yedigimde corba 1 tane bulgurlu etli dolma salata ygurrt..suuuuuuu...
Bugun aksam 6 gibi tartildigimda 69.6 dim...
68ler bekle beni geliyorum....
İnternetten bi canta begendim...bulmak icin baya vaba sarfettim sonunda buldum..
Aradim adam sasirdi))
Umarim tarifime gore dogru anlamistir...
İnternette satislari yok...
Ben tanimadigim birinde gordum markasini sordum falan filan:))))
Yarin elimde olur heralde.kargoya vrrmis:)))
Gelince reSMİNİi koyarim
AYY COK SEKER))

Günaydın

dün yazmış olduklarımızı göremiyorum
topiği yalnız bırakmamaya çalışıyoruz
ilginç

gunaydin kizlar, dun yazdiklarimiz ucmus, begenmediler sildilermi nooldu acep )) yorucu gececek bir gune uyandim gene.. Parmegimi kimildatacak halim yok, ama su evi adam etmeden bana oturmak haram... Kac kiloyum diye dusunmeden edemiyorum))))))) merak etmeyin yeme duzenimde kacak yok, sadece saatleri sasabiliyor sadece o kadar... Simdi gorumcemdeyim iki gundur burda kaliyoruz birazdan cikicaz, optum sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…