insira kesinlikle kafana takma canım eğerkı kafana takar yok kılo veremiyorum falan filan dersen inan tartı artıları gösterir ben kesinlikle stres olmuyorum çünkü bır yerde ben değil pes eden vucudum enınde sonunda gidecek bu yağlar
bende ay sonu 65 kg
eylül başına 60 kg olucam da ne isterim
Kizlar bugun dune nazaran gayet iyiyim:)))
Ama yedigim biseymi tetikiyor aci gibi sanirim vajinal mantar olmusum..
Kasintidan oluyorum...tavsiyesi olan varmi kizlar...
Tariyida bu satlerde cikmak daha mantikli heralde...tartilip geluyim yaziyim kizlar..
selam nur, haksizliginin nedeni vitamin eksikligi olabilir mi? Beslenme seklin nasil, her besin grubundan duzenlu tuketiyormusun, su tuketimin nasil... Tum bunlar duzgunse, hergun bir sise sade soda icmeni tavsiye ederim, birde her gun iki ceviz iki incir ye... Devam ederse baska seyler oneririm tatlim )) optum
Kesinlikle çok sessiz kaldık. .
bu sıcakta hem öğlen heö akşam yemiyorum
yanlış yapıyorum ama öğlenle aksam arası yemegımı yıyıp bıtırıyorum çok acıkırsam akşam meyve yıyorum.
ama bugun öğlen çorba içmeyi planlıyorum böyle öğün kaçırmak olmaz !
bu arada kaç gündür 73,0 73,0 hiiç inmemişti aşşağıya
72.8i bir kere gördüm günlerdir 73tü
ama bu sabah kalktım 72.7 yüzümü güldürdü.
göremedim bi 6ları :/
sürekli zayıfladığım söyleniyor olmayan kıyafetlerım oluyor ama ızlar dun akşam resmen şok oldum
kışım çekilen fotoğrafları gönderdi arkadaşım
inanın o ben değilim o suratım neymiş öyle ya gecen hafta cekılen fotografımla before after yapabilirim o derece fenaymışım.
hiç kendimin farkında değildim hep böyleyim sandım 16 kilo az değil tabi ama kendime şaştım kaldım!
6lar gelmiyor bir türlü moralim bozuluyor inancım kırılıyor siz de yoksunuz pek açıp bakıyorum sürekli amapek kimseyi göremiyorum.
bana destek lazım hatunlar
gaza getirin beni 60i göremecekmiyim ya
hatta 58 59 u görüp korumaya gecem planım var cunku 1-2 kilo oynar 60da sabıtlerım
ama bir gelse ah bir gelse .. daha çok var ya offf :/
65i falan görsem bi rahatlıcam az kaldı diye. . ama gözümde büyüyor takılıp kalmıştı tartı anca bugun guldurdu yuzumu. .
80ler nasıl gectı anlamadım ama 70ler bitmedi gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?