Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

günaydın kızlar

bugun sahura kalkamamışım aç oruc tuttum hangi akla hizmet ediyosam ama ne açlık ne de susuzluk sıkıntısı var şimdilik

oruç başladı başlaylı bir uyku halı anlatamam habire esniyorum neyse alışır vucut sanırım
yeme düzenimde değişiklik yok kaçamak da yok hatta esksinden daha da az yiyorum
dün iftarda örneğin
1 kepçe tavuk çorba
1 kepçe kuru fasulye
salata ve cacık

meyve yiyecek yanım kalmıyor resmen su ile şişiyorum
incinii dediği gibi kabızlık sıkıntısı var bugun ilaçım içeçeğim yine olmazsa birde yeşil çay,kahve.çay içmiyorum

soyam nsıl taşınma telaşı bitti şimdi de yerleştirme telaşı sürüyordur

yasemin kız tutulurmu sahura kalkmadan oruç nasıl dayancan akşama kadar zorlanırsın susuz çok zor olur senin için ben bugün oruçlu değilim tutmayacağım sanırım artık zorlanıyorum çünkü. gerçi tutmasamda birşey yiyip içemiyorum büroda 3 kişiyiz onlar oruçlu olunca su bile içmiyorum dışarı koridora küçük bir su şişesi koydum çıkıp arada içeceğim o kadar.

ya eğer bir bırakırsam gerisi gelmiyor dini görevlerimizden de barı bunu yerıne getirmeye çalışıyorum ama şu iki yıldır zorluyor önceleri sadece gece kalkar 2 bardak su ile tutardım
yok bişi olmaz zaten açlık hissetmiyorum şimdilik sussuzlukta yok
ben akşamları yatmadan önce başucuma 1,5lt su koyuyorum sahura kadar içiyorum
bakalım kaç gün tutabileceğm

allah kabul etsin canım tuttuğun orucu ben bıraktım tutmayı çok zorladı beni birkaç gün elim ayağım uyuştu hep ayakta zor durdum.geçen yıl hiç tutamamıştım.

Selam kizlar 2 gundur adet olmusum oruc tutamuyorum...
Duzenim iyice sasti..
Kilodada sanirim bir degisiklik yok arti bile ciktigim oldu ama takmuyorum .
Su ramazan sonuna 66 olayim ben baska bisey istemiyorum...
Az gitsin ama gitsin...
Bugun size bahsettimmi bilmuyorum ama benim 20 yillik bir arkadasim vardi.bu topige basladigim yani diyete basladigim gun tartisip kusmustuk...nisan ayuydi.neredeyse 4 aydir hic konusmadik ve gorusmedik...
Baktim eski dostluklarin yerini bisey tutmuyor..bugun mesaj attim aksam gelde kahve icelim diye o da tamam dedi..spor salonu var bayanlari zayidlatiyor..bi beni zayiflatamamisti:)))
Simdi gorunce farkeder sanirim:)))
11 de bitiyomus seans..iftardan sonraya seans koymuslar...11 de cikinca gelirim dedi..bende tamam bekliyorum yazdim...
Zaten oglani uyuttum...kocamda kahveye gitti..onun kocasida kocamla kahveye gider...
Kocaaarimzda 2o yillik arkadas...
Gelince ne yapcam nasil davrancam bilmiulrum...
Simdi sizde yoksunuz bana akil verirdiniz)))
Nerden konuya basliycam nasil eskisi gibi olcaz bilmiuorum ama detaylari anlatirim yarin:)))
Hadi bana dua edin kasmayim kendimi:)))

Hani size kocam m beden bi pijama almis icine giremedim demistim..
Kocam nige giymiyosun dedigindede yazlik diuordum..hep bahaneler uyduruuodum simdi bacagimin teki bile gecmezken ben sortumun icindeyim:)))) superrrr yaaaa.bakin olmusmu

Yasemin hamilelik iyi gidiyor canım doktora gittim bugün 15gün sonra cinsiyet için gel dedi. Şükür iyiyim sizde iyisinizdir inşallah. Bu ara pek sessiz kalmışsiniz ben telefondan girdiğim için arada girip çıkıyorum hepinize iyi geceler öptüm kendinize iyi bakın

ay canım merak ettim şimdi öğrendiğin de yaz olurmu bakalım tutacak mı tahminim sende kendine iyi bak bebeğimize de

Günaydın

yıne kımsecıkler yok yok

gwertybaby yıne herzaman kı giibi süpersin canım ne giyersen giy yakışıyor sana

ya kızlar bu neden dir bilmem ama gerçekten çok kötüyüum süreklı bir uyku halındeyım esniyorum analmış değilim havalardan mı klımalardan mı anlamış değilim kolumu kaldırccak halım yok

ay sonu yaklaşıyor bakalım nasıl olacak 65kg olaca mı yoksa olmıyacakmıyım ama ramzanda pek fazla bişi beklemiyorum hoş diğer günlerde pek bir fark olmuyor ama ben kendime inanıyorum ya olacak ya olacak önce beynımın bir 65kg diyordu şimdi 60kg diyor.

şimdi bende merak etim canım bizi haber et cinsiyet konusunda

valla bizlerde iyiyiz ramazan ve sıcaklarla ortalıkta kımsecıkler yok sadece

Kızlara yarın oruç tutmucam bir doktora gidip tahlil yaptırcam bir insan bu kadar mı halsiz kalır
ya ben spor yaparken dah dinçtim acaba sporu bırakınca mı böle oldu dersiniiz

Kızlara yarın oruç tutmucam bir doktora gidip tahlil yaptırcam bir insan bu kadar mı halsiz kalır
ya ben spor yaparken dah dinçtim acaba sporu bırakınca mı böle oldu dersiniiz

valla yasemincim bende aynı durumdayım yediklerimiz az geliyo bence enerjimiz kalmıyor ondan oluyor mesela ben dün oruçsuzdum ama dünde uyukladım hep bugünde aynıyım hatta 10 da falan yatıp uyuyorum sanki çok çalışmış gibi halsiz kalıyorum kımıl damak gelmiyo içimden ee ne yapalım 23 gün daha böyle olacak eski düzene dönene kadar yeme düzenimiz değişti vücudumuz tepki veriyor 6 öğün yerken birden 2 öğüne düştü su az içiyoruz eskiye nazaran oyüzden git bakalım doktor belki vitanim falan verir b12 falan

Son düzenleme:

sen orucu bıraktın halde hala mı aynısın ya

Yasemincim kesinlikle klimalardan...bende ole halsizim..uyudugimdanda bisey anlamiyorum..klimanin altinda yattigimizdan..
Bas agrisi halsizlik...off su sicaklar biraz gecse.
Bugunde tutmadim 3 tane oldu..ama sanki bugun yok denecek kadar az geliyor...
3 gunde bitmezdi ama bunyemde degisti heralde ben anlayamadim...
Bugun kuzenim izinliymis...birazdan oglusu sevmeye gelecek...
Bende birakmiyim iftara kalsinlar diyorum...
Ama kalkip biseyler yapmaya elim kalkmiyor...
Oysa ben mutfak deyince buyrun benim derim...o derece...
Usenmem..10 kisilik habersiz yemekli gwlseler 1 saatte hazirlarim o sofrayi...
Oruc olmadigim halde halsizim...
Burnum akiyor...
Klimalr mahvetti bizi..oglanda hasta...

Ah gwertybaby burda klımasız durulmuyor canım sabah işte akşamda eve gidince sabaha kadar açık
sabah kalktım mı herbıryerim tutuluyor koluma kaldıramıyorum süreklı uyku halı

sizin oralarıda mı çok sıcak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…