selam kızlarrrrrr
bir daha taşınırsam ne olayım ))
bu ne bitmez dertmiş arkadaş, ben bittim evin işi bitmiyor ya, evi temizledim yerleştirdim tam bitti oh dedim, habire ıvır zıvır bir şeyler çıkıyor arkadaş...
birde habire bir şeyler alıyorum deli gibi )) kocam benden beter, ne görse alıyor... bugün gitmiş minik tablolar almış, hemde 10 tane !
nereye asacağız bilmiyorum, hiç biri de birbiri ile uyumlu değil, her odaya 2 tane asarız diyor deli ))))
Bu arada 60'ı gördüm arkadaşlar, artık benden iyisi güzeli yok )) bu yüzden diyetimi biraz esnettim haberiniz ola...
yani ufak tefek kaçamak olarak adlandırdığımız yiyeceklerden serpiştiriyorum aralara...
yeni hedef 55 ama bunun için belli bir süre yok, gerçi diğer hedef içinde yoktu ama güzel bir sürede verdim 28 kiloyu ))
şimdi kalan 5 kiloyu 2 ayda da versem önemli değil, önemli olan kilo almamak, ki alacağımı sanmıyorum, bu ev kendi kendini kirlettikçe ve ben sürekli temizlik yaptıkça hiç bir şekilde kilo alamam sanırım )))))))))
2 akşamdır iftara misafirim var, dün 3 saate yakın mutfaktaydım, bugünde öyle... belim koptu resmen ama kendi evimde (Allah inşallah ev sahibi olmayıda nasip eder tez zamanda) misafir ağırlamak çok zevkliydi ))
Sizlerde neler var neler yok?
Kimler kilo aldı, kimler verdi, durumlar nedir?
En son qwerty yazmış, tebrik ederim, ramazanda bile kilo veriyorsun tatlım benim ))
insirah oruç tuttuğunu yazmıştın, sütünde bir azalma vs yoksa ve seni etkilemiyorsa problem yok canım, Allah kabul etsin diyelim ))
Yasemin, güzel haberleri ay sonunda mı duyacağız? Meraktan çatlıycam valla ))
Paphia gene yok sanırım ))
Truly resimlere dalmış, ama güzel resim yapıyor hakkını vermek lazım ))
Esradan ses yok...
Kate, en son kilo vermişti sanırım... Birde oruç tutuyordu, doktoru sorun yok demişti diye hatırlıyorum... Allah kabul etsin canım, ama zorlarsa lütfen tutma...
Ben sanırım ayın 4 yada 5'inde çıkıyorum yola bir aksilik olmazsa... aslında 2'sinde uçakla gidecektim, babamlar arabayla gideriz dedi, o yüzden bir kaç gün geç gideceğiz... Birde eve sınırsız internet bağlattım, artık sınırsızca yazacağım sizep
Merak etmeyin yazlığa giderken laptopumu ve vodemimi götüreceğim, ordanda yazacağım size )) Zaten bu taşınma işleri yüzünde çok ihmal ettim sizi, aradaki boşluğu kapatmam lazım ))
Bugün tüm eski kıyafetlerimi (88 kiloyken giydiklerim) görümceme verdim, o ihtiyacı olanlara dağıtıyor, tanıdıkları var... Bari dolapta duracağına bir işe yarasın dedim... Hepsi yepyeni kıyafet... Hiç biri eski değil.. Zaten genel olarak bir iki kıyafetimi sürekli giyerim gündelik olarak, diğerlerini işe giderken yada bir yere giderken giyerim... Hepsi yeni gibiydi valla.. Verirken bazılarında etiketi bile duruyordu, hiç kullanmamışım )))))) giyerim diye aldım, sonra diyete başlayınca kaldı napalım )) Neyse, birileri giysin işte... Kışlıkları bile gönderdim..
Kullanmadığım ayakkabılarımı da gönderdim, bir sürü ayakkabım varmış... Birde kendimle övünürüm çok ayakkabı almam diye... Yuh dedim kendime... Ne çok ayakkabım varmış, kendimden utandım valla... Millet ayağına giyecek ayakkabı bulamıyor bense alıp alıp koymuşum bir yerlere, belki bir kere belki de iki kere giymişim duruyor...
İsrafa kızarım ama israf yapmışım bir sürü... Artık daha dikkatli olurum sanırım... O zamanlar şişmandım, hiç birşey bana yakışmıyor diye bana olan bir şşey bulduğum zaman hemen alıyordum... Ayakkabılarda ise sınırsızdım... Nede olsa ayakkabılarda şişman zayıf ayrımı yoktu... Artık daha dikkatli daha tutumlu olacağım...
Çenem düştü değil mi? Ama kaç gündür yazmıyorum, özlemişim yazmayı ne yapayım ))
Hadi artık gidip kitap okuyayım ben, nede olsa kitaba verdiğim paraya asla acımam... Cebimde 10 lira varsa 9 lirasını hiç acımam kitaba veririm o derece ))
sizi seviyorum kızlar,
kendinize iyi davranın
Mucksss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?