Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Insira herhalde memleketıne gidecekti öle hatırlıyorum

soya yerleşemedı herhalde

papiha ......
Esra da yerleşemedi
turly face giriyor ama buralara uğramıyor
natively gelmiyor

kaldık 3-5 kışı

selam kizlar, bir merhaba diyeyim dedim... Mutfagi yerlestiriyorum sabahtan beri, herseyi yika sil yerlestir canim cikiyor bu sicakta... Birde dun tesisqtci geldi camasir ve bulasii makinesini bagladi aksam, sonra ciktik gittik.. Aksam kardesimde kaldim, sabah bir geldim ki mutfak su icinde... Tesisatci nasil baglamissa borulari su damlamis, halada damliyordu... Delirdim delirdim, agliycaktim resmen... Geldi tekrar yapti gitti... Simdi mola verdim ama parmagimi kimildatacak halim yok, tek basima ev yerlestiriyorum yahu.. Birde bu salak tarti beni deli ediyor... Onceki gun surpriz bir sekilde beni 60,5 olarak tartti nasil sevindim anlatamam... Peki bu sabah ne yapti dersiniz? 63 kg olarak tartti, dalgami geciyor anlamiyorum ki?? Regl donrmindeyim belki ondandir diycem ama bilemiyirum,... Bu arada bana ozel mesaj atan arkadaslar, mesajlarinizi gordum ama henuz okuyamadim, okur okumaz cevap yazacagim, su evi bir yerlestireyim surekli burdayim artik )) simdilik opuyorum hepinizi, is beni bekler ))

Kızlar az önce tartıldim 69.4 kilo veriyorum oruç tutuyorum. Dün doktora sordum oruç tutabilirmiyim diye suyu bol iç vitaminli şeyler ye yediğini çıkarmiyorsan tut dedi şükür şimdiye kadar hiç çıkarmadim. Akşamları ve geceleri iyi yiyorum o yüzden tutmamda sakınca yokmuş

selam kızlar
ben daha buralardayım gitmedim bi yere
oruç tutuyorum bırakamadım yaaa
diyet yapıp da oruca gelince yan çiziyomuşum gibi geldi
vicdanım rahat etmedi
şimdilik çok güzel gidiyor
uyku düzenim bozuldu baya
gündüz bebeiş uyuduğu anda ben de uyuyorum
sütüm aynı eksilme yada fazlalaşma yok
eksilme hissettiğim anda bırakıcam orucu
ama bu sene rabbim öyle kolaylık verdi ki ne açlığı hissediyorum ne susuzluğu
gerçi açlığa diyet sayesinde de alışmıştık heralde o yüzden açlık hissetmiyorum
iftara doğru 70leri görüyorum çok şükür
ama su kaybı olduğunu bildiğim için sevinemiyorum
bayramdan sonra belli olur kaç kilo olduğumuz

Günaydın kızlar

herkes oructan dolayı yataktan kalkamıyor sanırım valla çalışmasam bende kalkmıcam bol bol uyucam

baktım kı bayadar tembel tembel miskin miskindim

dün akşam gittm parka 40 dak yürüdüm ama heryerimden ter fışkırdı bugun akşamda iftardan sonra denize yüzmeye gidecem gerçi akşamları pek denizi sevmem ama gündüz oruçlu olduğum için akşam gidecem

birde 3 gündür tartı bana yine gıcıklık yapmaya başladı sankı vuucttan suyu yeterince atamıyorum gibi hissediyorum birde yeşil çay karışımı içmiyordum akşm tekrar içmeye başladım

soya bitmedi mi işlerin şekerim

Selam kızlarrrr ))

en sonunda bitti yerleştirme ve düzenleme işlerim ama bende bittimmmm
Valla bildiğiniz bittim... inanın yemek yemek yada duş almak istediğimde kolumu kaldıracak kuvveti bulamıyorum kendimde..
Dün bir ara tansiyonumu ölçtüm, 8-5 çıktı... normalde 12-9 olur genelde... artık nasıl düşmüşse hiç halim yoktu anlayacağınız..
bugün annemler yazlıktan geldi, kardeşim annem ve ben kalan işleri de hallettik, kayınvalidemde elinden geldiğince yardım etti, bitirdik valla.
hatta akşam yemek yapıp yedik yeni evimizde )) malatyadan dayım geldi, beni gördü, ne oldu kız sana dedi )))))
Çok beğendi, çok güzel zayıflamışsın dedi, hoşuma gitti... hala birilerinin zayıfladığımı farketmesini bekliyorum sanırım ))))))) (farkedilmeyecek gibi değil ama ben nedense bekliyorum işte)

Bu arada 3-4 güne kadar yazlığa gidicem, uçak bileti alıcaz yarın.. tahminen ayın 3 yada engeç 4'ü gibi gitmeyi düşünüyorum..
hem buralarda durrulmuyor çok sıcak, hemde dinlenmeye şiddetle ihtiyacım var..

bu arada gördüğüm kadarıyla yokluğumda motivasyonunuz azalmış, kimse buralara uğramaz olmuş, hadi benim işim vardı gelemiyordum, sizin mazeretiniz nedir?
Ki işim olduğu halde hergün uğrayıp 2 satırda olsa yazdım birşeyler, çok üzüldüm sayfayı boş kalmış görünce... Hele birde 2.sayfa haberi gibi arka sayfalarda aramak zorunda kalınca daha da üzüldüm ((

Neyse, şimdi gidip soğuk suyla bir duş alacağım, sonra biraz kitp okuyup güzelce uyuyacağım ))
sanırım bu hem üzerimdeki negatif birikimlerden kurtulmama yardımcı olur, hemde dinlenmemi sağlar...
özledim sizi kızlaaarrrrr
yarın c.tesi, 2 gün görünmezsiniz şimdi hafta sonu diye ))
Hadi öptüm sizi
Byeeee

mrb soya sosu
ilk baslıgını okudugumda soya sosuyla mı zayıflıyor acaba dıyor ne alaka ya dıye dusundum sonra nıckını gordum
ve baslangıc yazını okudum hadi ordan bu gazla 2 gün sonra bırakmıstır dedım de bır baktım kı 27 kılo vermıssın
tebrık etmekten baska ne denır kı

Selam kizlar...bende birkac gundur sayfalar ilerlemiyince dedim herkez pes ediyor heralde...
Ama sicaktan ve oructan yazamadigimizin bende farkindayim...
Soyacim oncelikle gule gule oturmayi nasip etsin allahim..
Git cnm tatili en cok sen hakettin...
Bende bayramdan sonra gidicem aynen dinlenmeye cok ihtiyacim var..
Cocukla nekadar dinlenilirse iste...
Dedim ya gecen arkadasima mesaj attim gelcek diye..4aydir konusmadigimizin acisini cikariyoruz..
Aksamlari iftardan sonra hep bwraberiz..eski gunlerdeki gibi:)))
Konusmaktan bir an olsun vazgecemiyoruz..saatler nasil gecuyor anlamiuoruz))
Bugunde kumas bakmaya ona perdelik bakmaya filan cikicaz 5 gibi...aksamda yine serin bir yerlere cikabiliriz..
Evler cok sicak..

Kizlar bugun iftara halamlar kuzenim filan birlikteyiz..
Disarda yiycez..
Hemen kilo bildirimimi soliyim 69.3..ramazan ilk gunu69.9 dum..
Gram gram gidiyo ama gidiyo ben bunada razuyim...nasil olsa artik zayifladim:)))
Onceden olmayan kiyafetlerim yuzunden disari cikmak istemiyordum simdi giyecek bir suru sey oluyor :)))
Allahima sukurler olsun zayifluyorum zayfladim dahada zayifliycam ben:)))

selam kızlarrrrrr

bir daha taşınırsam ne olayım ))
bu ne bitmez dertmiş arkadaş, ben bittim evin işi bitmiyor ya, evi temizledim yerleştirdim tam bitti oh dedim, habire ıvır zıvır bir şeyler çıkıyor arkadaş...
birde habire bir şeyler alıyorum deli gibi )) kocam benden beter, ne görse alıyor... bugün gitmiş minik tablolar almış, hemde 10 tane !
nereye asacağız bilmiyorum, hiç biri de birbiri ile uyumlu değil, her odaya 2 tane asarız diyor deli ))))
Bu arada 60'ı gördüm arkadaşlar, artık benden iyisi güzeli yok )) bu yüzden diyetimi biraz esnettim haberiniz ola...
yani ufak tefek kaçamak olarak adlandırdığımız yiyeceklerden serpiştiriyorum aralara...
yeni hedef 55 ama bunun için belli bir süre yok, gerçi diğer hedef içinde yoktu ama güzel bir sürede verdim 28 kiloyu ))
şimdi kalan 5 kiloyu 2 ayda da versem önemli değil, önemli olan kilo almamak, ki alacağımı sanmıyorum, bu ev kendi kendini kirlettikçe ve ben sürekli temizlik yaptıkça hiç bir şekilde kilo alamam sanırım )))))))))

2 akşamdır iftara misafirim var, dün 3 saate yakın mutfaktaydım, bugünde öyle... belim koptu resmen ama kendi evimde (Allah inşallah ev sahibi olmayıda nasip eder tez zamanda) misafir ağırlamak çok zevkliydi ))

Sizlerde neler var neler yok?
Kimler kilo aldı, kimler verdi, durumlar nedir?
En son qwerty yazmış, tebrik ederim, ramazanda bile kilo veriyorsun tatlım benim ))
insirah oruç tuttuğunu yazmıştın, sütünde bir azalma vs yoksa ve seni etkilemiyorsa problem yok canım, Allah kabul etsin diyelim ))
Yasemin, güzel haberleri ay sonunda mı duyacağız? Meraktan çatlıycam valla ))
Paphia gene yok sanırım ))
Truly resimlere dalmış, ama güzel resim yapıyor hakkını vermek lazım ))
Esradan ses yok...
Kate, en son kilo vermişti sanırım... Birde oruç tutuyordu, doktoru sorun yok demişti diye hatırlıyorum... Allah kabul etsin canım, ama zorlarsa lütfen tutma...

Ben sanırım ayın 4 yada 5'inde çıkıyorum yola bir aksilik olmazsa... aslında 2'sinde uçakla gidecektim, babamlar arabayla gideriz dedi, o yüzden bir kaç gün geç gideceğiz... Birde eve sınırsız internet bağlattım, artık sınırsızca yazacağım size p

Merak etmeyin yazlığa giderken laptopumu ve vodemimi götüreceğim, ordanda yazacağım size )) Zaten bu taşınma işleri yüzünde çok ihmal ettim sizi, aradaki boşluğu kapatmam lazım ))

Bugün tüm eski kıyafetlerimi (88 kiloyken giydiklerim) görümceme verdim, o ihtiyacı olanlara dağıtıyor, tanıdıkları var... Bari dolapta duracağına bir işe yarasın dedim... Hepsi yepyeni kıyafet... Hiç biri eski değil.. Zaten genel olarak bir iki kıyafetimi sürekli giyerim gündelik olarak, diğerlerini işe giderken yada bir yere giderken giyerim... Hepsi yeni gibiydi valla.. Verirken bazılarında etiketi bile duruyordu, hiç kullanmamışım )))))) giyerim diye aldım, sonra diyete başlayınca kaldı napalım )) Neyse, birileri giysin işte... Kışlıkları bile gönderdim..
Kullanmadığım ayakkabılarımı da gönderdim, bir sürü ayakkabım varmış... Birde kendimle övünürüm çok ayakkabı almam diye... Yuh dedim kendime... Ne çok ayakkabım varmış, kendimden utandım valla... Millet ayağına giyecek ayakkabı bulamıyor bense alıp alıp koymuşum bir yerlere, belki bir kere belki de iki kere giymişim duruyor...
İsrafa kızarım ama israf yapmışım bir sürü... Artık daha dikkatli olurum sanırım... O zamanlar şişmandım, hiç birşey bana yakışmıyor diye bana olan bir şşey bulduğum zaman hemen alıyordum... Ayakkabılarda ise sınırsızdım... Nede olsa ayakkabılarda şişman zayıf ayrımı yoktu... Artık daha dikkatli daha tutumlu olacağım...

Çenem düştü değil mi? Ama kaç gündür yazmıyorum, özlemişim yazmayı ne yapayım ))
Hadi artık gidip kitap okuyayım ben, nede olsa kitaba verdiğim paraya asla acımam... Cebimde 10 lira varsa 9 lirasını hiç acımam kitaba veririm o derece ))
sizi seviyorum kızlar,
kendinize iyi davranın
Mucksss

Evet soyacim bir kilo verdim 69.100 gram olmuşum herhalde 68i görücem. Ben kilo almaktan korkarken ne güzel almadım üstüne birde kilo veriyorum. Karnım büyümeye başladı ama kilo veriyorum çok mutluyum. Oruç zorlamiyor canım iyiyim şükür evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum kumanda elimde dizi izliyorum bütün gün. Dışarı çıkarsam biliyorumki başım dönecek sıcaktan oruçda ağır gelir o zaman. Canım yeni evinde sağlıkla mutlulukla oturun. Kendine iyi bak öptüm hepinizi

ohhh halletmişsin işleri
biz de seni çok özledik soyam
arada da olsa yaz lütfen
ben 69 olmuşum ayyy o kadar mutluym ki kaldı 9 kilo
oruç zorlamıyo zorladığı anda bırakıcam dedim süper gidiyo
kilo da veriyorum su kaybı 1 kilo olsa 70 olmuşum demektir ki nerdeyse 2 haftadır olamıyordum
bazen 72leri görüyordum sinir oluyordum tartıya
şimdi 69lardayım şaka gibi
bugün çok zayıflamışsın dedi bi tanıdık
farkedilmeye başladı demek ki :)
evlendiğim kiloya indim sayılır
ama hedef 60
yolum uzun
eylüle kadar görücem ama

Kizlar bu da dunden size:)))
Bu aralar kendimi iyi hissediyorum..sanirim ramazanin vermis oldugu manevi huzurdan dolayi:)))
İnairahcim bak gordun 6 li rakamlari cok sukur..sabrettikce oluyor..kumas aldim dun ceket diktircem..ama bekliyorum bayrama kadar biraz daha kilo verip oyle diktiriyim diyorum...

Eklentiler

• $2012-07-29 14.02.05.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 51
selam kızlar

soyacım iyi işlerin bitmiş sevindim canım ay brde 60 kg görmüşsün darısı benım başıma :))

ben tam gazla sağlık beslenmeye devam ama spor yok denecek kadar az

cuma cumartesi gecesı bol bol yuzdum ama sabahları kalkışım saat 11 buldu ee çünkü sahura kadar yatmıyorum sahurda yiyip yatınca kalkış da geç oldu ama hafta içleri yatış saatımde değişiklik olmuyor

evet son 2 gün inş songun tartı bana gıcıklık yapmaz kıloda da değişiklik yapmyacağına inanıyorum

gwertbaby az kaldı benı yakalamaya :))

ınsıra sende gördun artık 6 rakamaları da ne istersin

Son düzenleme:
selam kızlar ))

güzel yazılarınızı okudum,
insirah, tebrik ederim canımmmm
en sonunda 6'lı rakamları görmüşsün, artık gerisi gelir...
Yediklerine dikkat et, ramazan ayındayız, ölçüyü kaçırmayalım ))

qwerty, yine çok güzelsin, maşallah iyi gidiyorsun, hadi bakalım bayramda nasıl görüneceksin merakla bekliyorum ))
hatta şu hedefine ulaştığında tekrar mutfağım programı gibi bir programa katılsanda tüm türkiyeyi şaşırtsan diyorum ))))))))

Yasemin, şu iki gün bana geçmeyecek gibi geliyor biliyormusun ))))) Tartı güzel rakamlar verecek bize eminim...

Valla kızlar nasıl özledim sizi bilemezsiniz, sanki kardeşlerimden ayrı düşmüşüm gibi hissettim şu bir kaç gündür kendimi ))
Benim zayıflama işleri devam ediyor, hala erimeye devam ediyorum ))
Tatilde tartılma fırsatım olmayacak, o yüzden ancak geldiğimde tartılabileceğim ama tatilde 2 kilo verme hedefim var
yani geldiğimde 58 olmayı planlıyorum... Bakalım kısmet artık ))

Şimdi uçak biletlerine bakıyorum, bir türlü nasıl gideceğimiz konusunda bir karara varamadık, ya arabayla gideceğiz ya uçakla...
hadi öpüyorum sizi kocaman ))
Bana hep böyle güzel ve sevindirici haberler verin
Mucksss

biz hala iftarı bekliyoruz
heralde herkesler açmıştır orucunu
biz türkiyenin batısına düşüyoruz baya bi geç saat
açlık ve susuzluk hissetmiyorum yaaa hiç oruç değilmişim gibi
ama halsizlik var
yani canım bişey yapmak istemiyo eskisi gibi enerjik olamıyorum
69 kilo ne güzel yaaa inşallah haftaya da 68 olurummm
şimdi mercimek çorbası salata taze fasülye yaptım bunları yicez
tatlı olarak dün yaş hurma yedim
buzluktaydı diğer tatlılar halt yemiş yanında hmmmmm mükemmel bi tat
mutlaka deneyin taze medine hurması :)
süt de yapıyo hem tatlı isteğimi gideriyorum hem süt artıyo ohhhh ne güzell

fasülye çok tuzlu olmuş zor yedim 2 kere mi tuz attım naptıysam
davetlerde de baya tuzlu geliyo yemekler
eskiden bi de ben eklerdim üstüne

şimdi 2 tane armut yedim
kalsiyum aldım
ara ara kullanıyorum magnezyum kalsiyum demir ve vitamin
2 lt su içtim çay harici
çok çay istiyo canım iftar sonrası
ayyy böyle yazıyorum ama yarın oruçlu olanlar okuyunca canları çekmesin
sahurdan sonra da yediklerim yağ olmasın diye bekliyorum 2 saat kadar
eskiden de beklerdim ama şimdi zorunlu hissediyorum kendimi
hemen depolanacak yediklerim diye gözümden uyku aksa da uyumuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…