kızlar hamileyim
kızlar hamileyim
Günaydın kızlar
evet bugun benı buyuk diye adlandırmışıtım ama tartı son gün gıcıklığını yaptı
geçen hafta cuma günu tartı 64,90kg gelirken bugun tartı bana 66,20kg gösterdı ama neden olduğunu ben çok iyi biliyorum 5 gündür kabızlık problemı var bende muhakak ondan kaynaklanıyor farketmez ben hiç moralımı bozmuyorum az da olsa gram gram da olsa gidiyor sevgılı kılocuklarım
akşam iftarı yaptım hemen evden çıkıp parka gitim saat 21,00 tam bir saat yürüdüm ramazan girdi gireli sporu çok boşladım kendimi sıkarak en az haftada 3 gün 45 dak yuruyeceğim
iftarda nekadar az yesemde yemekten sonra ağırlık çöküyor ustume o yuzden tembelık yok yürüşe devam
benden bıraz zor gidecek bu kılolar ama sonuç ta hıç geri dönemeyecek
eğerkı siz olmasaydınız ben şimdiye kadar pes eder değişik altarnatifler arayış içinde olur verdiğim kıloları geri alırdım çünkü yemeyi içmeyi gerçekten çok seviyorum fakat insan kendini sınırlayabiliyormuş
bana vermış olduğunuz desteklerden dolayı çok çok teşekkur ederim iyiki varsınız canım arkadaşlarım
DİYETE BAŞLADIĞIM TARİH 19-03-2012
KILOM: 75 KG
GİDEN KILOM: 8,80KG
ŞU AN KI KOLIM:66,20 KG
ÖLÇULERİM
BEL:74
GÖĞÜS: 86
KALÇA 100
GÖBEK ÜSTÜ:80
BACAK:61
4,5 AYDA BUNLARI YAPABİLMİŞİM BİR 4,50 AYDA GERİ KALAN KILOMU VERİRİM İNŞALLAH
kızlar hamileyim
yasemincim,
güzel bebeğim benim,
seninle gurur duyuyorum !
Hevesin kırıldığı zaman bile hep tutunacak bir dal bulup devam ettin,
asla vazgeçmedin, vazgeçmeye karar verdiğin zamanlarda bile, son bir kez daha denemeye karar verdin ve sonucu aldın...
Ve çok güzel rakamlara ulaştın...
Ve merak etme 60'ı da göreceksin...
Sende bu azim, bu inat bu hırs olduktan sonra 55'i de görürsün ))
hatırlarmısın bilmem geçenlerde rüyamda seni gördüm diye yazmıştım, 66,4 kg'a düşmüştün ama bize söylemiyordun diye )))))))))))))
200 gr ile yanılmışım bak ))))))))))))))))
annem hep bana "müneccim b.ku"yemiş benim kızım der, boşuna demiyormuş demekki )))))))))))))))))
bu rakam sadece benim rüyamı yalancı çıkarmamak için böyle çıkmış yasemin, senin kilo aldığın yok yani ))
hissiyatı çok kuvvetli bir insanım, rüyalarım ve fallarım çıkar (bunu hiç okumadınız, bunu söyleyince herkes fal baktırmak istiyor)))))))))
rüyalarım ve fallarım yüzünden bir çok şeyden kurtuldum desem yeridir )) bir çok kazadan, beladan vs ))
senin bu rakamı yazacağını (200 gr farkı saymazsak) ben en başından beri biliyordum...
Ama dediğim gibi asıl kilon bu değil, bu sadece benim rüyamın uzantısı, bir kaç gün bekle gene 64'lü rakamları göreceksin ))
başından beri hep sana dediğim gibi, sana güveniyorum, başaracaksın !
Vücut ölçülerine gelince;
bel ve göğüs ölçülerin mükemmel !
Ama kalça biraz bu ölçülere fazla kaçmış...
Spor hareketlerinde daha çok leslie ve kalça hareketleri çalış,
birazda mekik çekerek göbek üstünü eritebilirsin, 80 cm'in altına düşürmelisin...
Vallaha yakında şaheser olacaksın, (ki öylesin) insanlar sana bakmaya doyamayacak (ki ben herbirinizin fotoğrafına hep gururla bakıyorum))
sevgilerimle
güzel dileklerin için teşekkur edrim canım
size inandım güvendim sonrda kendime
bende başardıkça mutlu oldum devamı da gelecek
spor elimden geldikçe yapıyorum tabi öncekı gibi değil
Aman Tanrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Çokkkkk sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bu muhteşem bir şeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
İnci çok mutlu oldum gerçekten, sevinçten ağlayabilirim ))))))))))
Allah sağlıkla, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlım benimmmmmm
Ay teyze oluyorum yaaaaaaa
Önce kilolu fotoğraflarını gördük, sonra zayıf fotoğraflarını, şimdi de hamile fotoğraflarını göreceğiz...
En sonunda da güzel bebişimizin fotoğraflarını görmeyi nasip etsin Allah'ım bize ))
Canım benim, umarım herşey gönlündeki gibi olur, senin için Allahtan herşeyin en güzelini en hayırlısını isterim
O kadar mutlu oldum ki, inan çenesi düşük sürekli birşeyler yazan ben, ne yazacağımı bilmiyorum ))))))))))))))))))
teşekkürler canım inşallah sağ sağlim kucağıma alırım sizin sayenizde kilo verdim sigarayı bıraktım iyi ki bırak demiş ve bana destek olmuşsunuz yoksa bebeğime zarar verebilirdi sigara ve olmasaydınız şimdi 85 kilo falan olmuş ve hamile kalmıştım doğurana kadar olurdum 100 kilo kesin iyi varsınız sizi seviyorum bakalım eşim ne yapacak akşamı sabırsızlıkla bekliyorum söylemek içinay canım tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin
şimdi topiğimizin 3 bebeği değil mi kızlar
kate
meyrs
inci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?