Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

ayyy böle tek tek yazmışsın uzun uzun noluyoruz dedim yoksa topiği mi bırakıyo soyam ?
meğer tatile gidiyomuşsun
git canım güzel bi tatil yap yorgunluğunu at her şeyin en güzelini hakediyosun çünkü
şehit olan yeğenine de çok üzüldüm
allah rahmet eylesin
ama ne güzel şehit olmuş
farklı bi alemde yaşıyor şu anda, rızıklanıyor
kendini suçlama yaşanması gerekiyodu ve yaşandı
hatalarımızla insanız ...

eşim konusunda haklısın ben de kızıyorum arada
ama iyi ki bana öle demiş de siz de beni topiğe kabul etmişsiniz
her işte var bi hayır
65olur muyum bilmem ama olmayı çok istiyorum spor harici uymaya çalışıyorum
hadi inşallahhhh
heveslendim şimdi
bazen hayal kuruyorum 60 kg olduğum zamanları hatırlamaya çalıuşıyorum
belki 55 olurum diyorum
çünkü 60 kg iken de hafif bi göbek mevcuttu diye hatırlıyorum
belki 55 olunca göbek möbek kalmicak
ayy belki 50 bile olabilirim
ama çok çirkin olurum 50 kg ile :) neyse hele bi 60ı görim de 1 sene de olsa vazgeçmiycem
artık standarda bağladım
bu beslenme düzenini bozduğum an eskisinden de fazla kilolu olurum

maşallah doktürmüşsün yine canım hepiimizide ayrı ayrı düşünürmüş benim güzel arkadaşım git tatiline doya doya eğlen dinlen canım kuzenın içinde allah şifanısı versin canım
soya artık hedef yok bende varsın yavaş gitsin çünkü hedefler olmuyor benım hüzüne uğruyorum ama enınde sonunda 60kg olucam 60kg beynıme kazıdım
akşma kuzenlerle beraber annemde yemekteydık benı her gördüğünde birz daha incelmış görüyor ay abla sen napıyon diyo yoksa zayfılama hapı kullanıyon dedi ama bir sinir oldum bende öle bişi olsa sölerim nıye saklayayım dedim hatta en azından kardeşime öneririm dedim sonra kuzenın kardeşi geldi o da aynı dedi abla ne kadar zayıflamışsın dedi ablasınada ben senı her gördüğümde daha da mı şişiyon dedı bir gülüştük
sonra yemeğe oturduk
ben 1 hurma ile orucumu açtım sonra 4 bardak su
1 kepçe çorba
5 dak ara
1 kepçe barbunya
patatesli tavuk vardı sadece 2 lokma tavuk yedım salata kalktım

kuzen şimdi sen bunlamı doydun dedi tabiki evet sadece karnımı doyurdum beynımı değil dedim
bende aslında otursam
hepsini kocabır tabak yerim ama sonrasını düşünmem lazım dedim artık ne yersen 1 kere düşün öle ye dedim bana şaştı kaldı

sofrada pilav fanta kola 3 çeşit tatlı rus salatası patlıcan salatası varda vardı ama inan hiçbirini yemedim

kalktım hemen sofrayı topladım makıneye dizdim bulaşıkları gerisini kardeşime bıraktım işin Saat 21,de çıktım 22 de anneme geri geldım yürüdüm kalkın dedim kuzene kardeşemi yuruyelim dedim kıllarını kıpırdatmadılar bende şişin dedim (tabi evde mısafir bırakılmaz ama biz hepimiz kardeş gibi olduğum için izin istedim )çünkü kendime söz verdim hafta 3 günde olsa 1 saat yurucum diye ve yürüyorum ramazan boyunca ramazandan sonra spora tam gaz devam

ha dün 65,50kg gördüm artık yukarı çımıyor tartı 66,50 ile 65,50 arası değişiyor
sonra da 64,50 ile 65,50 arası değişir demi kızlar

Son düzenleme:
kılzar bende yarın allah izin verirse izine çıkacağım 1 hafta 06/08/2012gidiş 13/08/2012 dönüş
yarın akşam uzeride köye gidip biraz serin serin yatacağım allahım artık yazları bu şehirde duurma istemiyorum nefes almakta insan bu kadar mı zorlanır nem nem mahvetti bizi klımalarla dura dura inan artık her bır yerim tutulmuş bır şekılde geziyom :))))))))))))

aslında benım eşim gitse tatile ben de gitmek istiyorum ama gitmez tatıle falan biz tatil şehrinde yaşıyoz der hep bende o yuzde boş kaldım mı köye giderim bol bol temız haval alıyorum yanı kısacası kendimi böyle mutlu ediyorum

bazende bura yakın olan tatıl beldelerine gidiyorum ama bu yıl sıcaktan canım hıç istemiyor

güle güle git canım bol bol dinlen benim tatil işi yattı sanırım hamileyken denize giremem herhalde doktora sormak lazım bayram sonu 1 haftalığına gitmek istiyordum bende 3 ay dolmadan izin vermeye bilirler 3 ay bitincede kış geliyo zaten allah bir kez gittik denize hasret kalcam sanırım 1 sene daha

Sevgili Soya, sen ne kadar özel bir insansın şaşkınlıkla okuyorum yazılarını... Şehit kuzeninle ilgili yazdıklarını gözyaşları ile okurken kuaförden bahsederken ki tarzınla güldürdün beni çok şekersin... Öncelikle beni düşündüğün için çok tşk ederim... Bazen sinirli ve agresif tavırların olsada melek gibi kalbi olan bir insansın gerçekten... Herkes kilo vereyim savaşındayken ben istemeden 2 kilo daha zayıfladım... 52 kiloyum şimdi ve 1.70 boya göre oldukça zayıf oldum gerçi mutluyum böyle:)) işlerim çok yoğun ondan galiba... hem stajyerlik yapmak hem fabrikada çalışmak çok zor geldi ama şükür diyorum huzurm keyfim yerinde.. halsizlik içinde vitamin desteği alıyorum ve pekmez yiyorum sabahları... Bu arada tatilin çok güzel geçer inşallah ve Allah içine sindirsin sevdiklerinle hepberaber..... Seviyorum seni sevgili soya tüm güzel temennilerim iyi dileklerim seninle... sevgiler saygılar teşekkürler dostluğuna,içtenliğine,insanlığına....

Güzel temennileriniz ve yazılarınız için çok teşekkürler arkadaşlar ))
Son alışverişlerimi de yaptım az önce...
kitap, oje, aseton aldım, tek eksiğim bunlarmış gibi ))))))))))
gerçi kitap eksikti, çünkü okuyacak kitabım kalmamıştı, cep boy kitaplardan aldım birsürü..
deniz kenarında oturup felsefe kitabı okuyamıyorum, orda en rahat aşk romanları okunuyor napalım ))
bir ara günü bölmüştüm, sabahları işe giderken mizah kitapları okurdum, güne gülümseyerek başlardım...
öğlen tatillerinde polisiye-gerilim romanları okurdum, sürekli beynim çalışsın diye ))
akşam eve dönerken felsefe yada tarih kitapları okurdum, hem beynim işlesin hemde bilgi olarak güçlensin diye...
gece ise şiir kitabı okurdum, gecenin romantizmine uysun diye...
Annem sürekli gelip gözlerimi bozacağımı söylerdi (1-gözlerim zaten bozuktu, 2-bilgisayar yada tv başındaykende aynısını söylüyor, 3-acaba gözlerime kasti mi var diye düşünmeden edemiyorum )))))))
2008 senesinde gözlerime lazer operasyon yaptırdım, şimdi gözlerimin maşallahı var, geçen gün doktora gittim, çok kitap okuyorum okuma gözlüğü kullansam mı diye.. Adam dedi ki, gözlerin çok iyi, hiç bir şey kullanmana gerek yok, git gözlüksüzlüğün tadını çıkar )))
Bu arada gene ne anlatıyordum ne yazdım?
Çenem düşük çenem ))))))))))))))))))))

Yasemin, sana hedef koymuyorum bende... Zaten düşlediğin rakama ulaşacağını biliyorum ))

insirah, sizi bırakıp bir yere gitmeyi düşünmüyorum, sadece uzun zaman taşınma işleri ile uğraşıp yazamadığım için çenem düştü ))))))))))))))

Nur, istem dışı zayıflamalar normaldir, bir süre devam eder sonra normale döner merak etme )) Vitamin ve pekmez olayı güzel bir seçim, halsizliğini ortadan kaldırır... Bir problem olursa haberdar et beni ))

İnciiiiii, anladın sen )) Gözüm üzerinde ! diyet yapma, ama yiyeceklere saldırma... Ölçülü ye )) Bebeğimize dikkat et ))

Sizi seviyorum
Mucksss

anladım soyacım anladım sanırım mide bulantılarım başlıcak gibi midem bir garip olmaya başladı bugün birde uyku bastırıyor sürekli uyuyasım var istesemde yiyemeyeceğim sanırım.dikkat edicem bebeğimize söz.sende kendine dikkat et bize lazımsın bizde seni çooook seviyoruz.

Sevgili soya,yazmasamda seni sık sık okuyorum,geçenlerde bir arkadaşa şöyle yazmışsın:
düşün ki istediğin kiloya düşmüşsün ama belin 80cm neye yarar.
Gittim ölçtüm,benimki 82çıktı ya,öyle üzgünüm ki.64kiloyum şu anda 71den düştüm,hala devam ediyorum ama sezeryanla doğum yaptığım için göbeğim var.acaba sen diyete başladığında kaç cm di karnın.şöyle 57kilo olsam yetmiş santimlere düşer mi belim,sabahları mekik çekmeye de başladım

Soyacim nasil mutlu oldum anlatamam beni bile unutmamissin... İnan cok duygulandim. Aslinda ben zayif sayilirim o yuzden pek karismiyorum yazdiklariniza. Yaklasik 4-5 hafta once sana 53 kilodan 50 kiloya inmek istedigimi soylemistim. Ne zamanki seni tanidim kacamak yapmayi biraktim, seni ornek aldim, 50 kiloya dustum canim. Yeni hedefim ise 49😊
Canim ben 3.5 yil once 53 kilo ile hamile kaldim 74 ile doguma gittim. Boyum 1.57 bu arada 😞Eve dondugumde 68 kiloydum... Kizim altinca ayini doldurduktan sonraki 2 yilim rejimle gecti. Keske seni daha once tanisaymisim. Bu topigi okumadan yapamiyorum artik, tum kizlari azimlerinden dolayi tebrik ediyorum. Hepiniz cok tatlisiniz

Merhaba canim, ben 50 kiloyum ama gel gorki belim 73, gobek 78... Bende sezeryan maduruyum, bu benim yediser cm incelmis halim. Ne yapicam bu gobekle bilmem. Spor tabi ama sporda cok zor geliyor malesef

Inci tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin çok sevindim senin adına bana yaptığın cinsiyet tahminini kendinede yap merak ediyorum. Ben 16ağustosda öğrenicem inşallah 2li test için o zamana çağırdı gitmişkende söyler belki:-/ bu arada geçen pazar rüyamda kanamam var hastane hastane geziyorum düşük tehlikesi var diyorlar. Sonra uyandım wc ye gittim bir baktım bir damla kan sok oldum. Hemen hastaneye gittim düşük tehlikesi atlatmişsin ama şimdi geçmiş tehliken dedi doktor. Çok korktum iş görme dedi dinlen dedi şükür başkada kan gelmedi. Tehlikeyi atlatmişim ilaçda vermedi. Çok üzüldüm birşey oldu bebeğe diye ama şükür iyiymiş hareketlerini hissediyorum artık. Aman dikkat et işmiş güçmüş yorma kendini ben salakligima doymayayim koltuk altlarını sildim sanki kurtlandi. Dikkat et canım ilk 4ay çok önemli ay çok uzun oldu bi çenesi düşükde benim))

Merhaba canim, ben 50 kiloyum ama gel gorki belim 73, gobek 78... Bende sezeryan maduruyum, bu benim yediser cm incelmis halim. Ne yapicam bu gobekle bilmem. Spor tabi ama sporda cok zor geliyor malesef

inanamıyorum canım ya,yıkıldım remen şimdi,diyeti miyeti bırakmak geldi içimden.
Keşke becerebilseydim de normal doğurabilseydim,çok üzgünüm.
Cevabın için teşekkür ederim.bir süre mekik çekmeyi deneyeyim,belki birkaç cm farkeder bari

Aman canim sakin bana bakip diyeti birakma. Ben 56 kiloyken gobegim 85 cm idi dusun... Bende var bir anormal durum, merak etme spor ve diyetle rahat 70 li rakamlari gorursun

Günaydın kızlar ))

Yolculuk öncesi son kez yazıyorum sanırım,
birazdan duş alıp hazırlanmaya başlayacağım ))
Kısaca bir iki şey yazmak istedim, fırsat bulursam gene yazacağım

Kate,
canım çok dikkat et, geçmiş olsun.. Allah tekrarını yaşatmasın... Korktum valla, bebeğimize dikkat et, güzel bak ona... Bırak koltukların altları da kurtlansın lütfen )) Gerekirse gelir temizliğini ben yaparım ))

Sevgimiz ve Umutcan,
Ben diyete ilk başladığımda kilom 88,6 idi, bel kalınlığım ise benim ölçümlerime göre 101 cm, bir ara kavitasyona gittim (3 seans) ordaki kızın ölçümüne göre 106 cm idi... Şu anda ise 77 cm...
Ve evet, tekrar ediyorum ki, 50 kiloda olsanız beliniz 80 cm'in altında değil ise hala risk altındasınız demektir... Bayanlarda bel kalınlığı 80 cm'in altında olmalı... Bu durum basit tabirle vücudunuzun yağ bağlamış olduğunu gösteriyor... Sanırım aranızda 106 cm ile en çok yağ bağlamış insan bendim )) O yüzden lütfen kendinizi kötü hissetmeyin ve asla gitmez diye düşünmeyin ))
Eğer bendeki göbek eridiyse sizdeki haydi haydi erir...
Benim bacak ve basen problemim hiç olmadı, sadece kocaman bir karnım ve büyük göğüslerim ve geniş bir üst gövdem vardı...
Ve asla bunların eriyeceğini düşünemiyordum.. Ama diyet ve sporla hepsi gitti...
Ayrıca kızkardeşimde sezeryanla doğum yaptı, ve 80 kilo civarındaydı doğum yaptığında...
Şimdi ise 57 kilo... Gayet güzel bir vücudu var, incecik..
İsterseniz yapabilirsiniz, beliniz yada başka bir şeyiniz kalın diye dert etmeyin...
Bende başta belimi çok taktım kafama, bu erimez diye düşündüm ama yılmadan bel hareketleri çalıştım...
TV izlerken bile bel hareketleri yapıyordum oturduğum yerde, mükafatını da aldım, alıyorum...
Sizde yapabilirsiniz, yapın ve beni sevindirin lütfen ))
SEssiz takipcilerimizi de seviyorum, güzel haberlerinizi bekliyorum ))

Ve sevgili arkadaşlarım...
hadi ben hazırlanmaya başlayayım, herhangi bir eksik varmı bakayım,
Sizi seviyorum, didime ulaşınca yazarım size
Sevgilerimle ))

çok teşekkür ederim katecim ilk istediğim ay kavuştum bebeğime bende hala inanamıyorum.benim cinsiyet hesabına göre benim kide kız bakalım sağlıklı olsunda hiç fark etmez. sende dikkat et canım bebeğine bırak temizlik falan yapma eşim akşam süpürge bile yatırmadı bana aslında süpürgem şu küçük el süpürgelerinden ama sen yapma hayatım ben yaparım diyip yattığı yerde kalktı o süpürdü evi bende dikkat etmeye çalışıyorum işte inşallah sağ sağlim alırız bebeklerimizi kucağımıza sen öğrenince yaz bakalım bize cinsiyetini küçük diye söylemeyebilirler daha 2 li teste.

Canım ben 11+4günlükken gittim cinsiyetini 2hafta sonra öğrenebilirsin dedi. 12haftalıkken öğrenen var. Eşim ışteydi o yokken yaptım temizliği. Yoksa oda yaptırmıyor ama kıyamiyorum sabah 5te kalkıp ise gidiyor akşam 7 8gibi evde. Çok kızdı ben yaparım sen niye kaldırdın koltukları diye. Ders oldu bana. Soya hayırlı yolculuklar canım tatilin tadını çıkar. Ben sana kıyıpda iş yaptırırmiyim ))

Aman canim sakin bana bakip diyeti birakma. Ben 56 kiloyken gobegim 85 cm idi dusun... Bende var bir anormal durum, merak etme spor ve diyetle rahat 70 li rakamlari gorursun

inşallah canım ya,çok üzülüyorum,kotlarım kalça ve bacaklarıma çok güzel oluyor ama göbeğimi sıkıştırıyor,üstten fışkırıyor bu sefer,hiç giyemiyorum,biraz daha zayıflayayım,deli gibi karın hareketi çalışıcam bir daha da doğurmam valla aynı şeyleri baştan yaşamak istemiyorum,

soyacım cevabın için çok teşekkür ederim,inşallah senin dediğin gibi olur,kalıcı sonuç veriyorsa bende kavitasyona gidebilirim bakalım çok para istemiyorlarsa.bir araştırayım

Umutcan ve sevgimiz aramıza hoşgeldiniz

soyacım güle güle git güle güle gel canım

kate bebeğimize iyi bak boşver ev kurtlansın varsın

ay ne güzel katecim desene öğreneceksin bebeğimizin cinsiyetini ben 16 haftalıkken öğreniliyor diye hatırladımda eskidenmiş o demmek ki ay bende görecekiyim acaba o kadar büyüdüğünü çok sabırsızım sanırım.ooh ne güzel kocaların canına okuyalım çalışsınlar biraz 9 ay boyunca sonrada bizim mesailer başlıcak zaten onlar uyurken gerçi ben uyutmam kaldırırım ama olsun yardım etsin bize değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…