- 12 Mart 2009
- 5.074
- 6.986
- 448
Günaydın kızlarrrr ))
Hala 60,2 kg'da bekliyorum, tartı bana 59'u göstermedi bir türlü... Sanırım beni oyalamayı düşünüyor bir süre daha ))
Ben her zaman kazandım, gene kazanacağım, oyalasın bakalım adi tartıp
Yarın öğlen 1'de uçuyorummmm, bavulum 3 gündür hazır bir şekilde beni bekliyor, yarın sabah tahmini 11 gibi evden çıkıp havaalanına gideceğim..
saat 2 gibide (eğer uçuşta erteleme olmazsa) bodrumda olacağım, ordanda ver elini didim
Aslında içimde tuhaf bir korku var, bir tarafım gitme diyor, bir tarafım git...
Çok kararsızım bu yolculuk konusunda... Genellikle böyle durumlarda yola hiç çıkmam ama bu sefer çıkacağım...
Bu yolculuğa çıkma nedenim aslen tatil değil...
Karaciğer kanseri olan kuzenim var, o da bizim yazlığa gelecek yarın tatil için... doktorlar yıllardır izin vermiyordu bu sene izin vermişler..
Neden izin verdiklerini de bilmiyorum, çünkü durumu iyi değildi en son duyduğumda... Yıllar evvel karaciğeri değişti, şimdi tekrar değişmesi gerekiyor ama kuzenim istemiyor...
Artık yoruldum diyor (33 yaşında) ve sürekli rahatsızlanıp yoğun bakıma alınıyor... İçimde tuhaf hisler var, gidip görmem lazım...
Tatilden ziyade onunla vakit geçirmem lazım...
Şehit kuzenimden bahsetmiştim size daha önce, o askerdeyken bir gün msn'de yazmıştı bana... msn'de yazışmaktan nefret ettiğim için kısa bir süre yazışıp msn'i kapatmıştım... Kısa bir süre sonra da kuzenimin şehit olduğu haberi gelmişti... O kadar pişman olmuştum ki anlatamam... Gerçi o gün ölmedi ama belki benimle dertleşmek istiyordu, içini dökmek istiyordu... Birde beni hep idolü olarak görürdü... Ben ne yapsam onu yapardı... Kitap okumayı çok seviyorum diye o da kitap okumaya başlamıştı... Bilgisayarla aram iyi diye o da bilgisayar öğrenmişti... Ben ne yaptım? Msn de konuşmayı sevmiyorum diye kapattım... telefonla da aramadım, izne geldiğinde göreye de gitmedim... Şehit olduğunda ise pişmanlıktan resmen öldüm...
Şimdi aynı pişmanlığı tekrar yaşamak istemiyorum... Karaciğer kanseri olan kuzenimle birlikte büyüdük... Çocukluğumuz birlikte geçti, o da çok hastaydı, bende... Aynı hastane de tedaviler gördük ama onun hastalığı malesef kanserdi... Benimki gibi kolay bir hastalık değildi... Ve yurt dışına çıktı, orda tedavi oldu... Türkiyeye her geldiğinde görmek istedim ama iş-güç bir fırsat bulamadım... Şimdi vaktim varken görmeliyim...
günah çıkarmış gibi oldum biliyorum ama yazarak içimi dökmek istedim kızlar... Benimde kusurlarım var, hemde çok büyük gördüğünüz gibi ((
keşke zamanı geri alabilmek mümkün olsa değil mi? eşim kaç akşamdır kızıyor bana, kendini üzme artık diye... Ama üzülüyorum elimde değil...
Neyse, kafanızı şişirdim... Toparlanayım, kendime geleyim ve size döneyim...
Yasemincim,
Ben gelene kadar 63 kg olursun diye umuyorum, ne zaman döneceğimi bilmiyorum )) Herhalde bayramdan sonra dönerim... Ve ne olursa olsun 60 kiloya indiğinde bu sana yetmeyecek buna eminim... bana yetmiyor )) Dün kuaföre gittim, uzun zamandan sonra ilk defa komple ağda yaptırdım ))))))))) Daha önce kist ameliyatı geçirmiştim ve ağda bana yasaktı, ne zaman ağda yaptırsam kist çıkıyor, nasıl oluyor bilmiyorum... Doktor o yüzden yasakladı )) Yazlığa gidiyorum diye yaptırdım bu sferlik... Neyse konu bu değilp Kuaförün sahibi erkek (ağdayı o yapmadı merak etmeyin ))))))))))) Kuaförün sahibi bile ısrarla daha fazla zayıflama deyip durdu... Adama diyorum ki, göbeğim var hala, diyor ki, böyle çok iyisin, braz daha zayıflarsan çok kötü bir görüntün olur, bu kadar yeter )) Ama bana yetmiyor işte... O göbek gidecek ! Bu arada göbek 77 cm oldu )) 60 olaydı iyiydi... çünkü göğüs ve kalça 90 cm )))))))))
İnsirah,
70'i kırdın, gerisi çatır çatır gelecek merak etme... en zoru 70'i kırmaktı zaten.. onu başardın ya gerisi kolay... Ama zor olan sabır )) Bundan sonra daha sabırsız olacksın malesef... Bundan sonra beklemek sana daha zor gelecek... Ha birde kilolar indikçe direncin kırılabilir, kaçamak riskin artabilir dikkat et )) Genelde bu 60-69 aralığında insnlar kaçamak yapmaya daha meyilli oluyorlar (kendimden biliyorum) Eğer dikkatli olursan daha kolay kilo verirsin, ki dikkatli olacağını biliyorum )) İlk geldiğin günü unutma, eşine hala kızgınım )) Ama seni bize kazandırdığı içinde arasıra affediyorum onu )) Ben gelene kadar 65'e yaklaşmanı umuyorum ))
Qwerty,
Işığı ile gözlerimizi kamaştıran güzeller güzeli kızım benim )) Face'te resimlerini gördüm gene yakıyorsun )) Bakalım bende resimlerimle yakabilecekmiyim ))))))))))) Dün kardeşimle bir mağazaya gittik, kardeşim çeşit çeşit elbise denedi, ben bir türlü cesaret edip elbise giyemedim, en sonunda bir fırça attı kardeşim... Aldım bir tane elbise giydim... Küçük bu olmaz falan derken anam elbise bana oldu ya... Çok şaşırdım )) Sendeki ışığın birazını bana gönderki elbise giydiğimde ışıl ışıl olayım elbise giydiğimde )))))))))) Cesaret edip alamadım elbiseyi ))))))
Ben gelene kadar kaç kilo olacaksın tahmin bile edemiyorum, sana rakam vermiyorum, ama güzel bir rakamla beni şaşırtmanı bekliyorum ))
Paphia,
Allah rahmet eylesin canım... Daha önce yazmıştım, Allah iki iyilikten birini versin diye... açıklamıştım da bunun anlamını... ya iyi etsin, ya çektirmesin yanına alsın... Üzüldüm... Birini kaybetmek zordur... Sevmediğin biri bile olsa insanın yüreği acıyor... Rahmetli babanemi çok sevmezdim, ama öldüğünde içim çok acımıştı... Çok sevdiklerim öldüğünde yaşadığım acıyı anlatamam bile... Seni anlıyorum, ama seni rahatlatacak cümleler bulamıyorum... Çünkü ölüme söylenecek bir cümle yok tatlım... Sadece o artık iyi bir yerde, artık acı çekmeyecek... Artık üzülmeyecek, bunu düşün lütfen... Allah sevdiği kulunu yanına alırmış derler... Sadece üzgünüm, keşke acını hafifletecek bir şey söyleyebilseydim....
İnci,
Akşam neler oldu, eşin ne yaptı merak ediyorum? Bu hamilelik sürecini en iyi şekilde atlatacağına inanıyorum... Sakın bebeğime kan olsun, yağ-bal olsun diyip saldırma yiyeceklere gözüm üzerinde bak )) Gün gün bilgilendir beni...
Truly,
tatlım, gel bir kaç kelime yaz, nerelerdesin? özlüyoruz seniiiiii....
Nativ,
Tatile gidiyorum, gel yerime bak ))))))
Esra,
Eğer ben yokken gelirsen seni seviyorum haberin olsun ))
SEvgimiz,
sessiz takipcimiz, sessiz kalma, sende yaz arasıra ))
Krizantem,
Yazdıkların için teşekkürler, sende sessiz kalma lütfen, en azından arasıra birşeyler yaz ))
Nur,
Halsizliğin vardı, devam ediyor mu ne durumdasın merak ettim?
Ve arkadaşlar, unuttuğum varsa affola, aklıma gelen herkese yazmaya çalıştım... Merak etmeyin tatile gidiyorum diye size yazmayacağım anlamına gelmiyor bu durum... İnternet zımbırtımı yanımda götürüyorum, her gün mutlaka gireceğim sayfamıza ve mutlaka yazacağım size ))
Benden kurtuluş yokkkkkkkkk ))
Sevgilerimle
ayyy böle tek tek yazmışsın uzun uzun noluyoruz dedim yoksa topiği mi bırakıyo soyam ?
meğer tatile gidiyomuşsun
git canım güzel bi tatil yap yorgunluğunu at her şeyin en güzelini hakediyosun çünkü
şehit olan yeğenine de çok üzüldüm
allah rahmet eylesin
ama ne güzel şehit olmuş
farklı bi alemde yaşıyor şu anda, rızıklanıyor
kendini suçlama yaşanması gerekiyodu ve yaşandı
hatalarımızla insanız ...
eşim konusunda haklısın ben de kızıyorum arada
ama iyi ki bana öle demiş de siz de beni topiğe kabul etmişsiniz
her işte var bi hayır
65olur muyum bilmem ama olmayı çok istiyorum spor harici uymaya çalışıyorum
hadi inşallahhhh
heveslendim şimdi
bazen hayal kuruyorum 60 kg olduğum zamanları hatırlamaya çalıuşıyorum
belki 55 olurum diyorum
çünkü 60 kg iken de hafif bi göbek mevcuttu diye hatırlıyorum
belki 55 olunca göbek möbek kalmicak
ayy belki 50 bile olabilirim
ama çok çirkin olurum 50 kg ile :) neyse hele bi 60ı görim de 1 sene de olsa vazgeçmiycem
artık standarda bağladım
bu beslenme düzenini bozduğum an eskisinden de fazla kilolu olurum