aynen ben de snein gibiyim qwertrySayfamız eski yoğunlukta değil sanırım Ramazan ayı hepimizi altüst etti
Oruçtan sonra iftarı yapar yapmaz kendimi dışarı atıyorum
Gün içindede yemek yapıyorum cogu zaman davet vardı ben gittim bana geldiler:)))
Daha bu hafta ful valla kızlar...
Kaçamak yapmamaya çalışıyorum ama yediğim seylerin tuzlarını yağlarını ayarlama imkanım olmuyor
(Dışarda davette oldugum zamanlar)
Buda tartıya olumsuz yansıyor tabiki çakıldım kaldım 69 larda gitmiyor((
Uyku en büyük problem gün icinde 4 yada 5 saat uykuyla dürüyorum.
Oğlan öğlen uyursa onunla bende yatıyorum yoksa salak gibi oluyorum...
Aksamda gene dışarlarda oluyoruz malum sıcaklar hala yakamızı bırakmadı...
Gece kahve icmeye arkadaslarım geliyo benim balkon serin oluyor diye:)))
Sahura kadar oturuyoz..
Sonra tartıda eksi görmeyi dusle olmuyo iste öyle düzen olmayınca istediğin kadar yemek yeme yinede olmuyor:))
Kilo verilmiyoooo....
,bu aksam evdeyiz şimdilik çorba köfte pates yaptım birazdan salata yapcam kendi köftem ızgara esiminki kzartma olcak...
Aksamda arkadasım gelecek su Brezilya fonu almıştım ilacını onu yapcaz evde...
İlkini yapalım 4 ay oldu sanki bozuldu gibi bidaha yapayım bayrama hazır olsun...
Bayramda sanırım ilk babamlarla otele gitcez..ondan sonra esim bizim yazlığa gidelim diyor cinarcikta yazlıkları var ama dediğim kayınvalidemize hiç teklif etmez gidin diye...
Eşimde gidelim bu yaz dedi..
Aslında ben gitmek istemiyorum ama esim kırılmasın hem o evde onunda hakkı var esim hakkı olan herseyde benimde doğal olarak hakkım oluyor:)))yani gidebiliriz:)))
İnanın tatile çok ihtiyacım var ama bide ozamana kadar gitseydi su kilolar biraz daha...
Ama bayrama koyduğum 66 lar hedefi imkansız sanırım
.hadi 67 diyorum ozaman biraz kendimi zorlayım kızlar.
Ay çenem düştü oğlan uyurken yazıyım dedim..özledim valla kızlar eski günler gibi uzun uzun yazılarınızı okumayı..
Neyse Ramazan sonu acısını çıkarırız
..seviyorum sizi...
selam kizlar, az evvel kardesim fotograflarimi cekti ve bir tanesini facebooka koydu... Henuz bende gormedim, once size yazmak istedim umarim guzel cikmisimdir, 60 kiloluk halimle ilk fotografim hadi gozum aydin)))))(
selam arkadaslar, yorumlariniz icin tesekkurler... Valla bende resmimi begendim habire bakiyorum bu benmiyim diye )) buraya foto koyma konusunda kararsizim, resmi calip baska sitelerde kullaniyorlar bunu istemedigimden resim koyamiyorum... Belki uzerinde oynama yaparak resim eklerim daha sonra ))
selam kizlar, az evvel kardesim fotograflarimi cekti ve bir tanesini facebooka koydu... Henuz bende gormedim, once size yazmak istedim umarim guzel cikmisimdir, 60 kiloluk halimle ilk fotografim hadi gozum aydin)))))(
evet canım yasemin tatilde köye gidecekti.ramazandan dolayı işte kilo vermen durmuştur.aslında 20 günde oturması lazımdı düzenin canım sıkma canını en azından kilo almıyorsun gitmezse gitmesin ramazandan sonra gider muhakkak sporda yaparsın hem o zaman bak ben almaya başladım bileSelam kızlar kilo verememem sinirlerimi alt üst ediyor...
Yine gerginim...
Soyam bayıldım bayıldım bayıldım....
Allah nazardan saklasın...
Selulit filan hicbiseyde yok valla:))))
Canım arkadasım Supersin devam:))))
Ama benim gitmiyor 1 kiloo bile veremedim 20 güne yakındır...
Oysaki 2 kilo kadar gitmesi lazımdı...
Offffffff kötüyüm yaaaa...
Yetis soyaaaa insirahhh inciiiiiii paphiaaaaa
Yaseminnnnnnn giremiyorrrr heralde tatilde dımı kızlar:)))))
Of of of...
Haşlanmış tavuk göğsü insanı böyle mi yapar yaw...
Altı üstü yediğim tavuk 100 gr bir şey ama midemde taş var sanki )))
Yanında haşlanmış 2 yk bezelye, 2 yk haşlanmış makarna ve 1 yk mısır vardı
Ama şu an kendimi tosun gibi hissediyorum ))
Yediklerimde yağ ve tuz yoktu, acayip doydum
Şimdi yeşilçay içiyorum, biraz yediklerimi sindirmeme yardımcı olsun diye
Hatta biraz çıkıp yürüdüm ki, hazmetmeme yardımcı olsun
Demekki tavuğu diyetlerde boşuna haşlanmış göğüs eti olarak vermiyorlarmış
Demekki bildikleri varmış
Öğrenmiş oldum )))
Gerçi tadını çok severim ama şimdiye kadar hep bol yağlı salata ile tükettiğim için farketmemişim bu kadar insanı tıkadığını demekki )))
Bekle 77 geliyorummm
Sonra 75
Sonra 73
71
69
67
65
63
61
veeeeeeeeeeeeee
60 ))))
Yani toplam 10 hafta... 2,5 ay... Ben buna 3 ay diyeyim daha iyi...
3 ay iyidir ))
Hahahaha
Bu sitedeki herkesten önce zayıflayacağımp
selam kizlar, mutsuzum (( annemde tarti varmis, tartildim bu sabah ve 62,4 geldim.. Annem ve kizkaerdesim sabahtan beri bana bu tartinin bozuk oldugunu ve 2 kilo fazla tarttigini soyluyor ama inanmiyorum... Burda tum yeme duzenim bozuldu, aksamlari gec yiyorum, kacamak ufak tefek yapiyorum.. Artik istedigim kiloya ulastigim icin problem yapmiyirum ama genede yediklerime dikkat ederek devam ediyorum yoluma.. Bu tarti beni deli etti, simdi kilo aldimmi almadimmi bilemiyirum, acaba gercekten tarti yanlismi tartiyor... Iki gunde bu kadar kilo almam mumkun degil, ki oyle deli gibi asla yemedim... Bir kac gun bekleyip tekrar tartilacagim... Ve istanbula kesinlikle 58 kilo olarak donecegim iste o kadar !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?