Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

selam kizlar, az evvel kardesim fotograflarimi cekti ve bir tanesini facebooka koydu... Henuz bende gormedim, once size yazmak istedim umarim guzel cikmisimdir, 60 kiloluk halimle ilk fotografim hadi gozum aydin)))))(

aynen ben de snein gibiyim qwertry
69da kaldım 68i iftara kadar yürüyüş yaparsam görüyorum
yürümediğim günler 69 nasıl iş ben anlamadım :)
eee oruç oruç da yürünmüyo yaaa bi kaç gün zorlayım kendimi dedim ama ııı olmuyo
varsın ramazandan sonra gitsin dedim
nefse bu kadar da eziyet etmeyim diye düşündüm
nasıl olsa önümüzde daha çok zamanımız var
gidicek bu kilolar
ben de ramazan sonuna kadar 67 68 olmayı istiyorum bakalım
haaa bu arda bugün bi arkadaş bu çocuk seni çok zayıflatmış dedi :)):):
bilmiyo ki diyet yaptığımı :)
çok mutlu oldum
ama yüzüm de çökmeye başladı kızlar yaaaa
en çok bundan korkuyodum
elmacık kemiklerim şiş yanaklar çökük bi hal almaya başladı yavaş yavaş
en çok yüzümün küçülmesinden korkuyorum
hiç yakışmıyo o surat

selam kizlar, az evvel kardesim fotograflarimi cekti ve bir tanesini facebooka koydu... Henuz bende gormedim, once size yazmak istedim umarim guzel cikmisimdir, 60 kiloluk halimle ilk fotografim hadi gozum aydin)))))(

soyam süper olmuşsun
ben 60 kg da olsam asla öyle bacaklarım olamaz heralde
tek kelimeyle harikaaaa

soya sosu sende pko musun ben pkoyum ve zayıflarsam tiüp bebek yaptırıcam inş olur

Soyaaaaaaa bende seni görmek istiyorum ya lütfen lütfen,başka günlüğe takılıyorum ama seni hep okuyorum,tavsiyelerine uyuyorum,facebook hesabım yok ama google dan aratınca çıkıyorsan bende bakabilir miyim,göbeğini merak ediyorum,bana zayıflarsan küçülür 70li rakamları görürsün demiştin

selam arkadaslar, yorumlariniz icin tesekkurler... Valla bende resmimi begendim habire bakiyorum bu benmiyim diye )) buraya foto koyma konusunda kararsizim, resmi calip baska sitelerde kullaniyorlar bunu istemedigimden resim koyamiyorum... Belki uzerinde oynama yaparak resim eklerim daha sonra ))

Resmini koyarsan iyi olur aslinda bende merak ediyorum seni

günaydınlarrr

azimli insanların azimli topiğini açayım dedim

sizlerin yılmaz gayreti bizleride gayretlendiriyor...

soyacım o ne öyle yaaa süpersin valla bayıldım sana hakkatten bacakların ne kadar inceymiş.harikasın artık benide doğumdan sonra zayıflatırsın dimi tekrar şişicem ya ben yememi düzene sokmaya başladım dikkat ediyorum daha çok salata sebze yemeği falan yemeğe çalışıyorum bakalım en az hasarla atlatmalıyım bu hamileliği dün sağlık ocağında tam kan sayımı yaptırdım değerlerim çok normal çıktı günlerin hızla geçmesi için sabırsızlanıyorum bebeğimin kalp atışlarını biran önce duymak istiyorum ama daha çok küçük olduğu için duyamazmışım henüz.

Selam kızlar kilo verememem sinirlerimi alt üst ediyor...
Yine gerginim...
Soyam bayıldım bayıldım bayıldım....
Allah nazardan saklasın...
Selulit filan hicbiseyde yok valla:))))
Canım arkadasım Supersin devam:))))

Ama benim gitmiyor 1 kiloo bile veremedim 20 güne yakındır...
Oysaki 2 kilo kadar gitmesi lazımdı...
Offffffff kötüyüm yaaaa...
Yetis soyaaaa insirahhh inciiiiiii paphiaaaaa

Yine gerginim...

Yaseminnnnnnn giremiyorrrr heralde tatilde dımı kızlar:)))))

Yine gerginim...

Yaseminnnnnnn giremiyorrrr heralde tatilde dımı kızlar:)))))

evet canım yasemin tatilde köye gidecekti.ramazandan dolayı işte kilo vermen durmuştur.aslında 20 günde oturması lazımdı düzenin canım sıkma canını en azından kilo almıyorsun gitmezse gitmesin ramazandan sonra gider muhakkak sporda yaparsın hem o zaman bak ben almaya başladım bile sen sinirlerini bozma canım

Soya Sosu, Uzun zamandur kk yı dışardan takip ediyordum,
sizin topici sabahtan beri incelemem Sonucunda kk ya üye olmaya karar verdim.
Kilo vermeye çalışıyorum, aslında bi sürü şey birden yapıyorum ama, sanırım artık inancımı kaybetmeye başladım
desteğe ihtiyacım var, Beni de aranıza alır mısınız?

Aslında kolay kilo veren bi insanım(yanii eskiden) son 10 yılda parça parça olmak üzere toplamda
50 kiloya yakın kilo verilmiş, hepsi fazla fazla geri alınmıştır.
proteindiyeti, günde 6 öğün besenme, diyetisyen, spor ve aşk acısı gibi tekniklerle 10 ar 10 ar kilolar verildi hepsi alındı
Yoyo etkisinden muzdaribim, ve eğer kendimi bırakırsam çok kilo alacağımdan korkuyorum.

20 gün kadar önce spora başladım her gün gidiyorum (40 dakika civarı), yediklerime elimden gediğince dikkat etmeye çalışıyorum.
3 kiloya yakın vermiştim ama bu sabah 1 kilosunu geri aldığımı gördüm. Motivasyonum yerlerde tabi.
ama yediklerime sizin anlattığını boyutta dikkat etmedim, özellikle çekirdek ve dondurma (nerdeyse her gün) tükettim.
Sanırım bu kötü alışkanıklardan vazgeçsem işler daha iyi olacak. Ama öğretmenim ve şu anda evdeyim.
Bütün gün kendimi tutsam da akşamları çok sıkıcı oluyor sanırım bi uğraş edinsem iyi olacak.
Sirkeli ballı su ve yeşil çay da tüketiyorum. Ama her gün kilo veremiycem bırak diye bi ses içimde
hayatımda gördüğüm en çok kilodayım şu anda, eşofmanlarım ve 1 ebisem dışında hiçbir kıyafetim olmuyor, kilo vermek zorunda olmak adına yeni kıyafet almıyorum
Kendime güvenim yerle bir oldu, arkadaşlarımla görüşmek bile istemiyorum.
şu anda 76 yı gördüm sabah tartıda, 60 kilo olmak istiyorum. 20 gün önce 78 di, ve bunun 8 kilosu son 1,5 ayda alındı,
yardımlarınız ve desteklerinizi bekliyorum hanımlar,
Sevgiyle kalın...

Sevgili Soya selamlar sevgiler öncelikle... yorgunluktan şikayetçiydim pekmez,kuru üzüm,vitaminler falan derken şimdi çok iyiyim tşkler tavsiyelerine ve tüm tavsiyelerine uyduğum için kilo da almıyorum 52 de sabit kaldı kilom şükür.... ideal kilosunda olunca insan bir başka mutlu oluyormuş anladım:) bir daha asla tombiş olmayacağım... bu arada resmini bizler de görmek istiyoruz topiğe arada yazan sessiz çoğunluğun sesi olarak seni merak ediyoruz:) tabi resim üzerinde değiştirme yaparsan uygun görürsen seni görmek isteriz.... tekrar iyi tatiller huzurla,mutlulukla....

Ya varya inanırmısınızz sizinn günlüğünüzüü tesadüf eseri bugün okuduğum içinn çok mutluyumm ve sonuna kadarda okumayıı düşünüyorumm
insann bukadar mı güzel yazar düşüncelerinii
inanın kaç gündür bende kafama koydumm yarınn diyetisyenede başlıyorummm
tek tek hiç bir cümleyi kaçırmadan okuyorummm ve 2 buçuk ayda istediğiniz kilonuzda olacağınızıı opkuyuınca enden ebnde olamıyıomm diye düşündümmmm

Aman sakın canımm mutsuz olmaa
2 kilo seninn içinn hiç birşey olmalı canımm kafana takmaa
senn onuu tatil bitincede kesin verirsinn
sayfanı tek tek okumaya başladımmm

slm soya sosu. aylardır ilk kez kk ya geldim ve karabiberimi takip edeyim derken sizin topikte buldum kendimi. bende senelere önce kk da 17 kilo ile hedefimi yakalamıştım. sonra geri hepsini aldım umutsuzum mutsuzum kilo bakımından inşallah ilk fırsatta sizi okuyup yeniden şevkle kilo vereceğim. kilo almamdaki faktörler öncelikle pis boğazlığım sonrada bahanem olarak geçirdiğim çeşitli hastalıklar ve ameliyatımdı. ve tabiki kortizon iğnelerimide ihmal atmemek gerek.... bu ramazanda bana 2 kilo şimdiden hediye verdi bilem. sonuna kadar daha ne verir bilmem bu arada 79 kiloyum50:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…