Soya Sosu, Uzun zamandur kk yı dışardan takip ediyordum,
sizin topici sabahtan beri incelemem Sonucunda kk ya üye olmaya karar verdim.
Kilo vermeye çalışıyorum, aslında bi sürü şey birden yapıyorum ama, sanırım artık inancımı kaybetmeye başladım
desteğe ihtiyacım var, Beni de aranıza alır mısınız?
Aslında kolay kilo veren bi insanım(yanii eskiden) son 10 yılda parça parça olmak üzere toplamda
50 kiloya yakın kilo verilmiş, hepsi fazla fazla geri alınmıştır.
proteindiyeti, günde 6 öğün besenme, diyetisyen, spor ve aşk acısı gibi tekniklerle 10 ar 10 ar kilolar verildi hepsi alındı
Yoyo etkisinden muzdaribim, ve eğer kendimi bırakırsam çok kilo alacağımdan korkuyorum.
20 gün kadar önce spora başladım her gün gidiyorum (40 dakika civarı), yediklerime elimden gediğince dikkat etmeye çalışıyorum.
3 kiloya yakın vermiştim ama bu sabah 1 kilosunu geri aldığımı gördüm. Motivasyonum yerlerde tabi.
ama yediklerime sizin anlattığını boyutta dikkat etmedim, özellikle çekirdek ve dondurma (nerdeyse her gün) tükettim.
Sanırım bu kötü alışkanıklardan vazgeçsem işler daha iyi olacak. Ama öğretmenim ve şu anda evdeyim.
Bütün gün kendimi tutsam da akşamları çok sıkıcı oluyor sanırım bi uğraş edinsem iyi olacak.
Sirkeli ballı su ve yeşil çay da tüketiyorum. Ama her gün kilo veremiycem bırak diye bi ses içimde
hayatımda gördüğüm en çok kilodayım şu anda, eşofmanlarım ve 1 ebisem dışında hiçbir kıyafetim olmuyor, kilo vermek zorunda olmak adına yeni kıyafet almıyorum
Kendime güvenim yerle bir oldu, arkadaşlarımla görüşmek bile istemiyorum.
şu anda 76 yı gördüm sabah tartıda, 60 kilo olmak istiyorum. 20 gün önce 78 di, ve bunun 8 kilosu son 1,5 ayda alındı,
yardımlarınız ve desteklerinizi bekliyorum hanımlar,
Sevgiyle kalın...
slm soya sosu. aylardır ilk kez kk ya geldim ve karabiberimi takip edeyim derken sizin topikte buldum kendimi. bende senelere önce kk da 17 kilo ile hedefimi yakalamıştım. sonra geri hepsini aldımumutsuzum mutsuzum kilo bakımından inşallah ilk fırsatta sizi okuyup yeniden şevkle kilo vereceğim. kilo almamdaki faktörler öncelikle pis boğazlığım sonrada bahanem olarak geçirdiğim çeşitli hastalıklar ve ameliyatımdı. ve tabiki kortizon iğnelerimide ihmal atmemek gerek.... bu ramazanda bana 2 kilo şimdiden hediye verdi bilem. sonuna kadar daha ne verir bilmem bu arada 79 kiloyum 50:
selam kizlar, sicaklardan artik bahsetmiyorum bile cunku nefes alamiyorum konusmak icin )) qwerty tatlim kafana takma kilo verememe durumunu, ramazanda kimseden kilo vermesini beklemiyordum zaten... Siz sadece kilo almayin bana yeter, bayramdan sonra ben size kilo verdiririm yine keyfiniz kacmasin tatlim )) benim guzel kizlarim hepinizi cok ozledim, sohbetinizi hatta kilo veremiyorum diye ofkelenmelerinizi bile )) arife gunu donuyorum, bu arada diyetime tekrar basladim, 14 agustosa kadar araliksiz diyetteyim... O tarihte kizkardesim ve enistemin dogum gunu ve annemle babamin 40. Evlilik yildonumu kutlamasi olacak... O yuzden bu seneki ilk ickimi icecegim ve ilk pastami yiyecegim bilginize )) nurcum, tesekkur ederim guzel mesajin icin... Resmi istanbula donunce ekleyecegim buraya merak etmeyin )) yeni gelen arkadaslar, mesajlariniz icin tesekkurler ama ben bazen cok sert olabiliyorum, gereksiz yere insanlari kirabiliyorum... Bircok insan sadece ufak bir parca birsey attilar agizlarina dlye topigimden attim... Benim topigimde zayiflamak isteyen herkes benim kurallarima kayitsiz sartsiz uymak zorunda... Aksi takdirde kimseyi kabul etmiyorum, dilerseniz sayfalari okuyun ona gore karar verin, sevgilerimle ))
selam kizlar, biliyorsunuz ramazan dolayisi ile gunluk menumu paylasmiyorum... Sadece bu aksam kendimi tebrik ettigim icin yazmak istedim, cunku bu aksam teyzemler geldi yemege ve mangal yaptik... Tabi yaninda yaptigimiz envai cesit yemekleri saymiyorum bile... Peki ben ne yaptim? Aldim yesil elmami, aldim yesilcayimi onlari yedim o kadar... Saat 20:30 olmustu o saatten sonra yemek yememem lazimdi... Denizden gec geldik zaten.. Kendimi tebrik ediyor ve hemen toparlandigim icin kutluyorum.. Eger dikkatli olmazsam burdan cok kilo alarak donebilirim... Ama kararliyim 58 kilo olarak donecegim o kadar )) hergun denizde 1 saate yakin spor yapiyorum, ayrica bol bol yuzuyorum... Bir daha asla 60 kilonun uzerine cikmayacagim... Facete resmimi goren arkadaslarim ve eski elemanlarim ariyor dunden beri... Surekli tebrik telefonlari geliyor cok mutlu oldum.. Basardim duygusunu yeni yeni anliyorum, aynaya bakinca anlayamiyorum cunku hicbir zaman kendimi sisman gormedim... Aynaya her baktigimda gordugum tek sey guzel bir kizdi sadece... Evet biraz megalomanca gelebilir size ama genel olarak kendimi begenirim.. Allah dusune dusune yaratmis beni, oyle diyorum )))))) oyle bir kul yaratayim ki kimse bakmasa da o kendine bakip asik olsun demis sanirim ))))))) burdaki mesaj su ki, eger kendinizi begenmiyorsaniz 50 kiloda olsaniz 100 kiloda olsaniz farketmeyecek.. Once lutfen kendinizi sevin...
E ne güzel işte...
Bak sporu kendin yaratmışsın işte ))
Aslında vakti yaratan kişiler kendimiziz...
Mesela akşamları ne yapıyorsun?
Hiç dizi izlemiyor musun?
Eğer sürekli faal halde koşuşturup duran bir insansan zaten spor yapmana gerek yok, yapıyorsun demektir ))
Ama hayır, dizi vs izliyorum diyorsan; dizi izlerken oturduğun yerde bacaklarını kaldır indir, kollarını kaldır indir, göbeğini içeri çek bırak, dizlerini yukarı çek aşağıya indir, ayaklarını uzatıp otur ve ellerinle ayak parmak uçlarına uzanmaya çalış... Al sana dizi izlerken yapabileceğin sporlar ))
bak, sigara içmeye (kimseye tavsiye etmem) vakit ayırıyoruz, dedikoduya, alışverişe, ıvırzıvır şeylere kısaca herşeye vakit ayırıyoruz
Ama asıl vakit ayırmamız gereken şeye gelince
Vaktim yok !
Yani kendimize karşı sorumluluk duymuyoruz
Sen kendine dikkat etmezsen çocuklarına da üzüntü yaşatırsın...
Yarın öbürgün şeker, kalp tansiyon hastalıkları yaşarsan üzülmeyecekler mi?
Şimdiden kendine vakit ayırsan, tüm bunlardan kurtulacaksın öyle değil mi?
Ben bazen çok yazıyorum ya
Kızdım kendime şimdi
Boşver sen beni en iyisi...
Çok şekersin sen cidden:)) çok doğru önce kendimizi sevmek lazım ama şu da var ideal ölçülerdeylen insan kendisini bir başka seviyor hatta herkes seviyor:)) yeni arkadaşlar zayıflamak için soya dan daha mükemmel bir yaşam koçu bulamazsınız bu şansı değerlendirin derim... ben 52 kiloda olmama rağmen yaşam enerjisi verdiği için soyanın güzel yorumlarından kopamıyorum......
Aynen bende oyle, hergun mutlaka gelip bakiyorum soya neler yazmis diye.Çok şekersin sen cidden:)) çok doğru önce kendimizi sevmek lazım ama şu da var ideal ölçülerdeylen insan kendisini bir başka seviyor hatta herkes seviyor:)) yeni arkadaşlar zayıflamak için soya dan daha mükemmel bir yaşam koçu bulamazsınız bu şansı değerlendirin derim... ben 52 kiloda olmama rağmen yaşam enerjisi verdiği için soyanın güzel yorumlarından kopamıyorum......
süper özetlemişsin qwertyimYeni gelen arkadaslar hosgeldiniz........
Hosgeldiniz diyorum çünkü sanırım her zorluğa okey demissiniz:)))
Ozaman şimdiden zayıf halinize alışın çünkü buraya yazılsa zayiflamayan yok kızlar...
Zaten soyanında dediği gibi menülerimiz yediklerimiz belli sadece Ramazan dolayısıyla yediklerimizi paylasmiyoruz..
Bide oruç tuttuğumuz için ogün saatlerimiz değişti o yüzden bu aya mahsus dinlenmedeyiz diyelim:))))
ama su varki ufacık yaptığımız kaçamaklar,,, ağzımıza attığımız 1 lokma çikolata ,,,içtiğimiz kola,,,ocağın basında pilavın tadı nasil olmuş diye baktığımız kasıklar,,,hep kilo vermemizi geriye atıyor...hepsinin tadını biliyorsunuz ve yemediğinizde emin olun arkanızdan ağlamayacak:))))
Ben basta asla veremyecegime sartlanmistim ama soyam sayesinde küçük hedefler koyarak
İlerledim...arkadaşımın dediklerini hiç aklımdan çıkarmadım...soyayla yattım soyayla kalktım...
Lorla tanıştım...1dilim ekmekle kahvaltı yapmayı öğrendim...o ekmeyi nasil yaim dilime düşürürüm diye ugrastim...
Yeşil elmayla tarcinin bu kadar mükemmel olduğunu burda öğrendim...
Yeşil çay demleyip icmek kendimi simartmak oldu benim için :))))
Sabaahlari ac karna nescafe sutsuz sekersiz 2 kuru kayisiyla tuvalet problemi yaşayan bana care oldu:)))
Allah kimsenin emegini bosa götürmesin....okuyrsunuz biliyorum ama biran önce goruntunuzden mutsuzsaniz başlayın derim...
Karbiberer canım diyetisyene gidicem demisssin..
Bence buna gerek yok...
Burdaki bilgilerden fazlasını vermiycek İnan sana...
Bude ikileme dusuceksin...
Kaçamak yapman konusunda sana hiç önemli değil diyecek...
1 ileri 1 geri gideceksin...
Para aldığı için sana bisey diyemeyecek..oysa burda oldukca sert eleştirileceksin
Belkide gruptan atilacaksin...
Diyetisyenlerin haftada verdigi ödülü sen 60 kilo hedefine ulasında yiyebileceksin Buda sana daha hırs yapacak...
Hatta 60 ta bile yiyemeyeceksin çünkü 5 li rakamları görmek isteyeceksin:))))
Kısacası zor ama bir okadarda burdaki dostluklarla zevkli bir süreç...
Şimdi aklıma ne geldi nutellaya ölen ben 4 aydır ağzıma bile sürmedim aferin bana yaaaaaa:))))
Ama hedef kiloma gelince 1 tatlı kasığını yarım saatte tadını çıkara çıkara yiyebilirim:)))))
Merhabalar, 2 gündür topikteki yazıanları okudum ve kendimce bazı çıkarımlar yaptım,
Çavdar ekmeği aınacak
bir gün müsli yenilecek, diğer gün yenmeyecek
Her gün proteinli bir öğün olacak(tavuk et yumurta vs)
Meyveler galetayla yenecek, diyet bisküviler yoğurtla yenecek
Sabah akşam sirkeli ballı su içilecek
Günde 2 kere yeşi çay içilecek
Akşam geç saatlere yemek bırakılmayacak, ama akşam yemeğinden sonra meyve ya da yoğrtlu bi ara öğün oabilir ama bu ara öğün yatmadan 2 saat önce olacak
Sabah erken kalkılıp yürüyüş yapılabilir
Makarnalar yağsız yenecek
Akşam yeşil çay ve yeşi elma yenecek
Günde ortalama 1200 kalori aınacak
Günde 2,5-3Lt su içilecek
Mutlaka spor yapılacak,
günde 6 öğün yenilecek.
Asla kaçamak yok.
Burda beni tek zorlayan madde kaçamak ama haklısınız, bi sürü yorum okudum. tabi topiğin hepsini okumadım malum 600 sayfa, zaman zaman okumaya devam edicem ama bayanlar, eklemek istediğiniz başka şeyler var mı? yazarsanız sevinirim. ya da benim yanlış çıkarım yaptığım bişey varsa düzeltirseniz.
selam kizlar, hepinize gunaydin... Yasemincim hosgeldin tatlim benimmm, firsatin varsa hemen geri don bence... Bu sicaklarda serin olan bir yerlere kac bir an once )) valla ocak ayinda antalyaya gelmistim birkeresinde denize bile girmistim oyle sicak oralar bilirim... Hatta aramizda kalsin bir erkek arkadasim vardi, bana evlenme teklif ediyordu sirf antalyada yasiyor diye kabul etmemistim, cok sicak ben orda yasayamam yahu ))))))))) kilo durumun gayet guzel bu sekilde sabitlensin bir sure, bayram sonrasi kilovermen duzene girecektir eminim... Bu sicaklar bizi mahvetti malesef, ongorulemeyen durumlar diyelim buna simdilik )) ve yeni arkadaslar, sayfalari okuyor olmaniz beni mutlu etti, orda yararli bilgiler bulqcaksiniz... Sok diyetler, kacamaklar, diyet haplari, zayiflatan cay vb herseye karsiyim bilginiz olsun simdiden... Kola, meyve suyu, soda vb seylerde yasak... Zaten sayfalari okudukca goreceksiniz, size zor gelebilir ama aslinda zor degil saglikli bir beslenme cesidi uyguluyoruz ve bunu hayatimiza yayiyoruz... Ve kiloverdikce mutlukugumuz kat be kat artiyor )) cepten yazdigim icin yazim hatalarimi dikkate almayacaginizi umuyorum, hepinize kucak dolusu sevgiler ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?