Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Ben lordan nefret ediyorum, daha önce bi kaç kez denedim, ama beyaz peyniri de çok sevmiyorum zaten, sorun olmaz gibime geliyor

canım bende loru sevmezdim ama onu sevecek hale getirdim içine dere otu veya maydonoz karabıber pul bıber ile tatlandırdım
yumurta çırparak çok az yağda lorlu omlet yaptım eğerkı ben bunu sevmiyorum nefrete ediyorum dersen zaten yıyemezsın veya araştır kolorısı az olan bır peynır tercih et canım buranın en buyuk özellığı ne bılıyormusun bol bol araştırmak araştırarakta öğrenmek
bizlere bu özellıği soyacım kazandırdı

iyi geceler benim guzeller guzeli kizlarimmm, yasemin, qwerty ve insirah bugun sizleri burda gormek ve yazdiklarinizi okumak bana buyuk keyif verdi )) artik bu sayfa bana ait degil.. Yani bunun sorumlulugunu tek basima ustlenmek istemiyorum.. Benim burada olamadigim zamanlarda eli masali tavirlari ile cezalandirmalari qwerty yapacak, karsilama ve motivasyonlari insirah yapacak, menuleri ise yasemin yorumlayacak... Yani ucunuz birden sorumluluk alacaksiniz )) merak etmeyin ben hep burdayim ama tatildeyken kuzenimle mumkun oldugunca vakit gecirmeye calisiyorum, nedenini size daha once yazmistim... Bu sebepten yeni gelen arkadaslara henuz yirum yapamadim, bu gorev simdilik sizde, en dogru sekilde yonlendireceginizi biliyorum, ben geldigimde arti/eksi hatalarimizi birlikte duzeltiriz merak etmeyin... Bu yardiminiz icin simdiden tesekkur ederim size kizlar, siz olmasaniz naparim bilmiyorum )) yeni gelen arkadaslarim, su anda hepinizin nicki aklimda degil o yuzden tek tek yazamiyorum ama tum yazdiklarinizi okuyorum merak etmeyin... Ve eger kilo vermek istiyorsaniz bilinki hic bir sey vazgecilmez degildir ve hic bir engel asilmaz degildir... Oncelikle haftalik hedefinizi belirleyin ve yazin lutfen, bu hafta herkes en az 1 kilo en fazla 1,5 kilo verecek sekilde sartlasin kendini... Bunun icin gerekli menuyu arkadaslarimdan rica edebilirsiniz, yapmaniz gereken spordan yemeniz gereken yiyeceklere kadar onlar sizi yonlendirecektir.. Bu arada unutmadan belirteyim, lutfen herhangi bir rahatsizliginiz varsa belirtin, yasinizi da belirtin... Ayrica aliskanliklariniz, asla vazgecemem dediginiz yiyecek-icecekler vb... Diyet psikolojinizi yazin, daha once diyet yaptinizmi bunlarida yazin.. Son olarakta evli bekar, cocuk vb durumlarinizi ogrenmek isterim.. Tum bunlari hem sizleri daha iyi tanimak hemde diyet surecinizde tikanma noktalari, kacis yollari, kacamak egrileri tespiti icin istiyorum bilginiz olsun )) zaman icerisinde zaten anlayacaksiniz... Son olarak, inci, bebek nasil, seni gorevlerden muaf tuttum ama sende istedigin zaman konuk olarak katilabilirsin, onceligin bebegin oldugu icin seni yormak istemedim, bu arada umarim kilo almiyorsundur valla bozusuruz )) paphia, gene kacaklardasin... Trully, senden de ses cikmiyor, ozledik.. Kate, cinsiyeti ogrenmedin mi hala? Esraaaaa nerdesin offf offf, cok ozledik seni, hala yerlesemedin miii? Hadi optum hepinizi, sevgilerimle ))

buradayim tatlim bu topigi birakip bir yere gider miyim sessiz sessiz okuyorum diyete tam gaz devam yalniz daha once bahsettigim detox programina hala baslayamadim zor geliyor gozum yemiyor ^^ yapinca sonuclari haber veririm. hepinizi optum kocaman

ayyy soyam sorumluluk da vermişsin memnuniyetle karşılarım arkadaşları:)
yeni gelenlerle yeni bi heyecan olur topikte de
yarın ve cuma misafir alıcam sık giremeyebilirim ama müsait olunca bakıcam hemen
haftalık 1 kilo hedefimi ramazanda uygulamamıyorum yaaaa
68e düşemedim gitti
ramazan sonu 68 demiştim 10 gün kaldı ama görücem 68i o kadarrrr
seviyorum sizi kızlar
bu arada soyam kuzenin de afetmiş gözler yakıyo :)
allah çok güzel yaratmış :)

burdayım kızlar ben iyiyim bebekte iyidir herhalde duygu değişimleri yaşamaya başladım arada duygusala bağlayıp sebebsiz ağlıyorum.birde sürekli uyku halindeyim hep uyuyasım var yemek işini düzene soktum az yemeğe çalışıyorum kilo yapacak şeylerden uzak duruyorum şimdilik aynı 63 kiloyum.midem bulansın istiyorum şu 3 kiloyu vermek için ama yok bulantılarım olmayacak sanırım sadece ara öğün zamanı gelip geçtiğinde bulanacak gibi oluyor bişeyler yiyince geçiyor.bana görev vermeyeşin iyi olmuş soyacım ben arada fırsat buldukça yazarım yeni gelen arkadaşlara

Soyacim tabiki verdigin gorevi seve seve yapmaya çalışırım çalışırız...
Biz istediğimiz sürece yapamayacağımız hicbirsey yok bunu senden öğrendik canım arkadasım..
Sayende kendimize geldik...
Arkadaşımın evlilik yıldönümü aksama birlikte yemeğe gidicez ordan müzik dinlemeye...
Sacıma yaptıgım Brezilya Fonu'nu dün yıkadım 48 saat anca dayanabildim valla..sıcakta yıkamadan duramammmmm...
Ama çok güzel olmuş tabi rengi biraz açıldı ilaçtan...
Bugün kargoyla çit çit siparişi vermiştim onlarda gelicek...(yani umarım gelir)
2 gibi kargoda olacakmış...gidip alicam ordan kuaföre gidip ne yaprağıma karar vermek istiyorum...
Dediğim gibi bir sarı olmak istiyorum....
Bir bu karamel tonlarında kalmak istiyorum....
Çit çıtları aldığım kisi çok güzel bir renk yolluyorum bakın kendi sacinizida o renk yapmak istiyceksiniz dedi telefonda...
Nişantaşı rengiymis:))))
Daha neler duycaz bakalım:)))
Neyse bı bakiyim olmadı altın sarısı tonlarında yaptircam...
Benim saclarım hep sariydi sarı benimvazgecilmezimdi o derece yani....
Niye boyattim koyü renge biliyormusunuz...kilolarımı saklamak için...
Evet sarı saçta daha kilolu durduğuma inandirdim kendimi...gullu gibi hissediyordum...ama simdiverdigim kiloların bana verdigi cesaretle yine sarı olmak istiyorum...bakalım kuaforumede bir danışayım olmadı 60 kiloda kesin sarı olcam:)))

Loru sevmeyen arkadaslar şimdiden bahanelere yer yok...
Seçenek üretmeyi ogrencez....
Vazgecemememler yok....
Bunların arkasına saklanmayın artık...ne kadar saklansanizda koca göbeğiniz sırıtıyor ordan ona göre....
Biliyormusunuz ..ben asla lor yemem derdim...asla erken kalkamam...asla kızartma balıktan başka balık yiyemem....
Kolasiz doyduğumu bilemem...
Ekmeksiz çorba icemem.....

Hepsine seçenekler ürettim...loru yumurtanız karıştırdım icine baharat attım terkinde çevirdim...ekmegime surup fırına koydum...
Cocuğum sayesinde ise erken kalkmayı ogrendm
Balıklar ise ızgara daha lezzetli oluyormuş şimdi kızartma balığın kokusuna tahammül edemiyorum....ton balığını tercih ediyorum...
Çorbalar ise galetayla daha zevkli yeniliyor:))))

İstemek çok önemli..ben çok istedim bu kilolarimdan kurtulmayı...
Gecelerce ağladım..biri deseki iç su kezzabi sabaha zayıf kalkican inanın içerdim....
Yani öncelikle istemelisiniz...anliyorumki arkadaslar istekli görünüyor...istiyosaniz çareler üretmeyide ogrenceksiniz...
Hadi görelim kızlar bizi sevindirin....sizin kadar bizimde topukta morale ihtiyacımız var....verdiginiz her kiloya sizin kadar sevinecek arkadaslarınız var burada bunu unutmayın...
Canınız yemek yemek istediğinde acın buraya yazın....

vaaaaaaaaaaaavvv qwertyim çok güzel yazmışsın :)
bir an soya mı acaba dedim o kadar
sen bu işi iyi kapmışsın canım
isteyip de yapılmayacak bişey yok

selam kizlar, sicaktan bunaldim yegenimin havuzunu doldurup icine girdim ))))) valla cok guzel serinledim ne yalan soyliim, simdide islak kiyafetlerimle (annem kuruyana kadar iceri girmeme izin vermiyor) balkonda oturmus sade neskafemi iciyorum... Qwerty cok guzel yazmissin tatlimm tesekkurler )) insirah cok zorlama kilo verecegim diye, sadece alma bana yeter... Ayrica gorevi kabul ettigin icin tesekkur ederim )) inci, bulantilarinin olmamasi cok guzel bence hic olmasinda, tanidigim cok kisi bundan dolayi bayaa sikinti cekti... Kilo durumun simdilik iyi, bu sekilde bir sure sabitleyelim )) bende durumlar iyi, tatil donusu kesinlikle 5li rakamlari gorecegim, tarti yuzume kocaman gulucukler olusturuyor uzerine ciktigimda, simdilik kilo bildirimi yapmayacagim cunku annemin tartisi 2kilo fazla tartiyor ama ben emin olmak adina istanbula dondugumde size kilo bildirimi yapacagim.. Bu arada herkes diyeti birakmam konusunda asiri israrci, babam dahil ! Yillarca her yemege otyrdugumda "geldi bizim tosun" diyerek beni aglatip sonrada ama ben saka yapmistim kizim diyerek tekrar yemek masasina oturtan babam bugun telefonda bana artik diyeti birakmami istedigini, cok zayifladigimi soyledi )) halbuki hala gobegim var, o gobek gitmeden ben diyeti birakmam ! 55 kilo olunca birakicam ama soz )))))) ondan sonrasi psikopatliga girer diye dusunuyorum... Denizde bol bol karin kol ve ic bacak hareketleri yapiyorum, su 5-6 gunde gayet guzel sonuclar aldim, gidene kadar durmak yok )) gene dustu cenn dustuuu, biri beni durdursunnnnn

soya senın yazdıklarnı okumak gerçektebn çok hoşuma gıdıyor gwerty babay güzel yazmış

artık benım oruç bugun bıttı kızlar regl oldum karnım bir şişti bir şişti anlatamam ama bugun spora yuklenecem kaç gundur 65,50 iken bugun 67,20 olmuşum AMa takmıyorum ödem oldu bellı yeme düzeni aynı

soya sen benım için ruyaya daha yatta 63 kg olayım ama sen dedınkı 65 kg takılırsın diye takıldım işte

Sizde çok güzel vermişsinizz benn 1 yıldır şok diyetlerde aradım çağreyi
ama çare yerine zarar olarak döndüü banaaa
bu sefer akıllandımm şok diyett kesinlikle yapmayacağımm
ne olur oruçtan sonrada burda yazmaya devamm edinnn

hep zayıflayacam diyorum ama bi türlü beceremiyorum 6-7 kilo verebilsem bi..

sorma yasemincim aynı dertten muzdaribiz
ben de adetimi bekliyorum hatta salı günü bi damlacık gelmiş orucu da yedim
dün ve bugün gelmediği için oruçluyum
adet düzensizliğim var
bayramdan sonra kadın doğumcuya gitmem gerek
hormonlardan mı neden anlayamadım
önceki adetim de tam gelmemişti zaten
çok rahatsızlık verici bir durum ve ben de 1 kilo fazla çıkıyorum 70.3 gr
zayıflayım derken şişiyo muyum ne
ama şişliktir bence de bir günde insan nası kilo alır öle
soyam fala bişey istemiyorum yaaa sadece 68 olmak istiyorum
ama ramazanda hakkaten kilo verilmiyo
ne kadar aç kalsan yemesen de vücut hemen ayarlıyo depolamaya
ama bu ramazan kilo almadım çok şükür
bi de kabızım 1 haftadır yaaa
ne şeftali ne armut ne kayısı fayda etmiyo
ayy şikayet hattı gibi oldu
qwerty gel bi bana ayar çek :)

Bimin loru çokk güzelll
Ben hep ordan alırımm
dün yine aldımmm sabahh 2 yemek kaşığı lor 1 dilim ekmek 1 domates ve 1 biber yedimmm
bol bol su
ara 1 elma ve ondan yarım saat sonrada yeşil çayy içtimm
ama bende yeşil çayı hiç sevmiyorummm
siz hanigisini hangi marka alıyorusnuz yeşil çayı
sevmemm için en yapabilirimm limon sıkılırmı içine
Şuanda taze fasülye haşlıyorum soğanla kavuracağım ve baharat
yanınada 1 çay bardayı yoğurt 2 dilim ekmekk
menümm böyle şimdilik

Aslında öyle oldu bildiğimiz bilgilerden fazla sı yoktuu
benim gitmemdekii amaçç 15 gün sonra gel dediğinde ozamana kadar daha ısrarlı yapmakk
burayı randevu aldıktan sonra farkettimm eğer önce görseydimm almazdımm
doktorda sedece canımı sıkann ekmeği çok fazla verdii ama burda herkez her öğün 1 dilim yemişşş

merhaba arkadaşlar,ben bugün bu topiği buldum iyiki de bulmuşum.dün karar aldım zayıflamak için.

kendine gel !!diye kızdım kendimeve bugün buradayım.

nereden başlayacağımı bilmiyorum ama kısaca

evlendiğimde : 57-58 kilo idim.

hamile kaldıgımda 65 dim.

16 kilo alarak 80-81 arasında hamileliğimi tamamladım.(herkes aa çok iyi görünüyorsun vs diyerek bana nazar ettiler demesemde benim kendime dikkat etmeme neden oldular ne yazık ki)

sezeryan oldum.73 kiloda kaldım.en sonda adetten sonra 70 kilo(aç karna) geliyorum ve artık 1 kilo bile kıprayamıyorum.sanki daha veremeyecekmişim bu göbek bu tombiş bacaklarla kalacakmışım gibi geliyor.hala lohusa bunalımı içerisindeim birde kendimi aynada begenmiyorum ve bunu ilk kez yaşıyorum.her zaman çok hafif göbegim olurdu ona söylenirdim ama şimdi kurban olayım göbegime manken gibiymişimde kıymet bilmemişim diyorum

bu arada buraya yazmadan önce biraz yorumları okudum ama takdir edersiniz ki tüm sayfaları okuyamadım.ama bir kaç yoruma baktımda yeni katılan arkadaşlara elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalışmışsınız.özellikle soyacım azmine bayıldım maşallah.

benim şu anki halim:

dogumdan sonra hamileliğimden önceki hiç bir kıyafete giremiyorum.kotlarımı giyinemeyip hala hamile pantolumu giyiniyorum.şu önü lastikli gögüse kadar uzun olanlardan:2:beni 2. ye hamile sanacaklar az kaldı.aman aman

ama bana bi liste lazım neler yememle ilgili önerilerde bulunursanız çok sevinirim arkadaşlar.

bu arada sıklaştırıcı ,inceltici,toplayıcı buna benzer kremler kullananınz var mı?benim cildim çok yumuşak sıkılaştırmak için spor lazım biliyorum ama ek bir şey kullananınız varsa yazabilir mi?.birde selülitim çok fazla bacaklarımda ve popomda.kendimi rahatsız hissediyorum.

cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar artık mümkün mertebe bende burada sizinle olacağım.

dün yememe dikkat ettim.tartıldığımda 70 kiloydum.bugün yine 70im.hedefim 60 olmak.10 kilo vermem lazım.saglıklı vermek istiyorum ama.yüzümün çöküp çirkinleşmekte istemiyorum..bilmiyorum ben çok mu şey istiyorum kızlar

Ya varya hepiniz harıkasınız yaa ,inanınn burdan bir dakka çıksam aklımm hep burda oluyorr
biran evvel sabırsızlanıyorumm neler yazılmışş yapılmışş
ve halenn geçmişii okuyorummm 50ncii sayfaya geldimm
Akşamm oğlumu uyutuyorumm,yatağı balkona seriyorumm orda yatıyoruz oğlumlaaaa
sonra elime leptopuu alıpp bu sayfayı keyifle okumaya koyuluyorummm
soyanınn kızmaları,fikirlerii size öğrettiklerii çokk hoşuma gidiyorr
orda her gelene kaçamak yokk demesii kafama okadar kazınmışkii bu yolda başaracağıma kesinn inandımm bende
bu sabah mesela menümü uyguladığımm halde sabah oğluma börek yediriyordumm kopardığımm parçayı ağzına atmadı tamm ağzıma aldımm ufacık ye birşey olmaz dedimmm,aklıma hemenn soya ve sizler geldii dedimm ne yapıyorumm
ufacıkk bir parça bile bana kilo olarakk dönecekk ve hemen çıkarttım
ve iyikii bu sayfadayımm dedimmm

Ben 33 yaşında 3 çocuk annesi 2 kız ve 1 erkekk annesiyim.
Daha önce yine 2 nci kızımın hamileliğinde 30 kiloya yakın kilo almış ve 4 seneye yakın öyle gezmiştimm
Mağazalarda kıyafet alırkenn olmadığınıı görüpp ağlardımm kendimii hiç beğenmiyordumm
Bunlar ueymez gibii birde etrafın alfları var değil mi....
Amcasmınn kızıı şaka mahiyetlii bayramlarda bir araya aaaaaa eşinn sanaa hiç bakmamışş zayıflıktan ölüyorsun der gülerlerdii
Aslında çokk üzülür belli etmezdimm ve dalgaya vururdummm
Neyse gel zaman git zaman bizim tayinimzz polonaya 3 yıllığına çıktııı
orda 3 yıl kaldımm amaa benn 2 yıll türkiyeye hiç gelmediim ve kafama koymuştumm zayıf gidecektimmm adanaya
Neyse diyet ilgilii birşeyler araştırırkenn bu siteyi buldumm ve diyet yarışmaları vardı beni ordan çağırdılar
ve katıldımm şansımıı deneyeyimm dedimmm
2 yıl orda yazıştıkk yarışmaya katıldığımda 80 kiloydum öyle böyle derkenn ben 58 kilo oldummm
Büyük gün geldii çattı ,biz izne geldikkk
Havaalanında görenler şok oluyorr bu senmisinn demeler nasıl verdinn demelerr
görsenizz nasıll mutluyummmm
O akraba kızıı kendi evlenmişş ve şimdii çokk kilolu olmuşş amaa benn onunn dediğinii demedimmm
Çok güzel bir duygu ZAYIF OLMAK,güveninn geliyor
Eskii halimii görenler sankii içinden 1 insan çıkmışş diyorlardııı

Gelelimm niye kiloluyumm yinee,,,
Eşimm 3 ncü çocukk istedii ve benn ağla zırla istemiyerek hamile kaldımmm
kilolar geldii yine çünküü boğazımıı tutamadımmm yine eskilerde olduğu gibii
20 aylık oğlumm var ve benn 86.6 kiloyum şimdiii
kendimce artıkk şokk diyetlere başvurdumm ,birkez verdim ya çabuk olsunn bitsin istedimm
ama bu sefer olmadı ,verdim 1 haftada 3 kilo ama hemen geri aldımmm
Sevdiğim yiyecekler ,nezaman diyete başlayacak olsamm hemenn dolma ,yapmak isterimm,
Poğaça yapmak isterimm hatta dumanı üstünde kapağınıı açar açmaz alırımm fırından hemen yerimmm
Sen yazmışsınn soyacımm
spor hocan 1 poğacayı kurut 8 e böl akşama kadar acıkınca ye ama sen 1 önce diğerlerinii bitirip sonrada onu da yemişsinnn
bende bir oturuşta 7 tane yerimm ,,, e olmazmıı bu koca göbekkk
tatlıya bayılırımmm hemenn yapıveririmm aklıma gelince çocuklar istiyor derimm ama yalannnnn benn istiyorummm
Eşimm artıkk zayıfladığımıı görünce bu sefer yine versen daha iyi olur demeye başladıı bu önce beni üzdüü ama sonra adam haklı dedimm
çünküü benn bile beğenmiyorumm kendimii
şimdikii kilom öncekii kilolu halimden daha fazlaaa çünküüü
eşimin iş arkadaşlarınıı düğünün olur herkez eşiyle gelir benn yokk gitmemm derimm gitmemm
bunlar beni çok etkiliyorr ,
İnşallah sizlerle vereceğimm

Birazdan size eski şişko halimii ve zayıf halimii koyacağımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…