Ben lordan nefret ediyorum, daha önce bi kaç kez denedim, ama beyaz peyniri de çok sevmiyorum zaten, sorun olmaz gibime geliyor
ayyy soyam sorumluluk da vermişsin memnuniyetle karşılarım arkadaşları:)iyi geceler benim guzeller guzeli kizlarimmm, yasemin, qwerty ve insirah bugun sizleri burda gormek ve yazdiklarinizi okumak bana buyuk keyif verdi )) artik bu sayfa bana ait degil.. Yani bunun sorumlulugunu tek basima ustlenmek istemiyorum.. Benim burada olamadigim zamanlarda eli masali tavirlari ile cezalandirmalari qwerty yapacak, karsilama ve motivasyonlari insirah yapacak, menuleri ise yasemin yorumlayacak... Yani ucunuz birden sorumluluk alacaksiniz )) merak etmeyin ben hep burdayim ama tatildeyken kuzenimle mumkun oldugunca vakit gecirmeye calisiyorum, nedenini size daha once yazmistim... Bu sebepten yeni gelen arkadaslara henuz yirum yapamadim, bu gorev simdilik sizde, en dogru sekilde yonlendireceginizi biliyorum, ben geldigimde arti/eksi hatalarimizi birlikte duzeltiriz merak etmeyin... Bu yardiminiz icin simdiden tesekkur ederim size kizlar, siz olmasaniz naparim bilmiyorum )) yeni gelen arkadaslarim, su anda hepinizin nicki aklimda degil o yuzden tek tek yazamiyorum ama tum yazdiklarinizi okuyorum merak etmeyin... Ve eger kilo vermek istiyorsaniz bilinki hic bir sey vazgecilmez degildir ve hic bir engel asilmaz degildir... Oncelikle haftalik hedefinizi belirleyin ve yazin lutfen, bu hafta herkes en az 1 kilo en fazla 1,5 kilo verecek sekilde sartlasin kendini... Bunun icin gerekli menuyu arkadaslarimdan rica edebilirsiniz, yapmaniz gereken spordan yemeniz gereken yiyeceklere kadar onlar sizi yonlendirecektir.. Bu arada unutmadan belirteyim, lutfen herhangi bir rahatsizliginiz varsa belirtin, yasinizi da belirtin... Ayrica aliskanliklariniz, asla vazgecemem dediginiz yiyecek-icecekler vb... Diyet psikolojinizi yazin, daha once diyet yaptinizmi bunlarida yazin.. Son olarakta evli bekar, cocuk vb durumlarinizi ogrenmek isterim.. Tum bunlari hem sizleri daha iyi tanimak hemde diyet surecinizde tikanma noktalari, kacis yollari, kacamak egrileri tespiti icin istiyorum bilginiz olsun )) zaman icerisinde zaten anlayacaksiniz... Son olarak, inci, bebek nasil, seni gorevlerden muaf tuttum ama sende istedigin zaman konuk olarak katilabilirsin, onceligin bebegin oldugu icin seni yormak istemedim, bu arada umarim kilo almiyorsundur valla bozusuruz )) paphia, gene kacaklardasin... Trully, senden de ses cikmiyor, ozledik.. Kate, cinsiyeti ogrenmedin mi hala? Esraaaaa nerdesin offf offf, cok ozledik seni, hala yerlesemedin miii? Hadi optum hepinizi, sevgilerimle ))
Loru sevmeyen arkadaslar şimdiden bahanelere yer yok...
Seçenek üretmeyi ogrencez....
Vazgecemememler yok....
Bunların arkasına saklanmayın artık...ne kadar saklansanizda koca göbeğiniz sırıtıyor ordan ona göre....
Biliyormusunuz ..ben asla lor yemem derdim...asla erken kalkamam...asla kızartma balıktan başka balık yiyemem....
Kolasiz doyduğumu bilemem...
Ekmeksiz çorba icemem.....
Hepsine seçenekler ürettim...loru yumurtanız karıştırdım icine baharat attım terkinde çevirdim...ekmegime surup fırına koydum...
Cocuğum sayesinde ise erken kalkmayı ogrendm
Balıklar ise ızgara daha lezzetli oluyormuş şimdi kızartma balığın kokusuna tahammül edemiyorum....ton balığını tercih ediyorum...
Çorbalar ise galetayla daha zevkli yeniliyor:))))
İstemek çok önemli..ben çok istedim bu kilolarimdan kurtulmayı...
Gecelerce ağladım..biri deseki iç su kezzabi sabaha zayıf kalkican inanın içerdim....
Yani öncelikle istemelisiniz...anliyorumki arkadaslar istekli görünüyor...istiyosaniz çareler üretmeyide ogrenceksiniz...
Hadi görelim kızlar bizi sevindirin....sizin kadar bizimde topukta morale ihtiyacımız var....verdiginiz her kiloya sizin kadar sevinecek arkadaslarınız var burada bunu unutmayın...
Canınız yemek yemek istediğinde acın buraya yazın....
ya soya bu havalar benı bır tembeleştirdi ınan bugun saat 13 den 17 ye kadar uyudum halada uykum var az önce gittim 1 saat yurudum sıcaklar yetmez gibi birde yaangınlar çoğaldı sormayın gıtsın evet ocak ayında da burda 12 ay denize gırılıbılıyor skıntı hıç olmuyor
tembeleşınce kolumu kaldırcak halım kalmıyor teyzoş da kızıp duruyo gelın buraya dıye bılmem napacam da karasızım buralarda vakıt geçiriyorum ama sen bol bol eğlen
inci bebişimiz nasıl tatlım ıyımı
valla gwety baby nasıl özetlemışsın yaptıklarımızı
bu gruba gelen zayıflayamayan yok arkadaşlar soyacım herksı zayıflatıyor tabı baya zor versemde kıloyu ben yavaş yavaş gıdıyor
soya senın yazdıklarnı okumak gerçektebn çok hoşuma gıdıyor gwerty babay güzel yazmış
artık benım oruç bugun bıttı kızlar regl oldum karnım bir şişti bir şişti anlatamam ama bugun spora yuklenecem kaç gundur 65,50 iken bugun 67,20 olmuşum AMa takmıyorum ödem oldu bellı yeme düzeni aynı
soya sen benım için ruyaya daha yatta 63 kg olayım ama sen dedınkı 65 kg takılırsın diye takıldım işte
canım bende loru sevmezdim ama onu sevecek hale getirdim içine dere otu veya maydonoz karabıber pul bıber ile tatlandırdım
yumurta çırparak çok az yağda lorlu omlet yaptım eğerkı ben bunu sevmiyorum nefrete ediyorum dersen zaten yıyemezsın veya araştır kolorısı az olan bır peynır tercih et canım buranın en buyuk özellığı ne bılıyormusun bol bol araştırmak araştırarakta öğrenmek
bizlere bu özellıği soyacım kazandırdı
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz........
Hosgeldiniz diyorum çünkü sanırım her zorluğa okey demissiniz:)))
Ozaman şimdiden zayıf halinize alışın çünkü buraya yazılsa zayiflamayan yok kızlar...
Zaten soyanında dediği gibi menülerimiz yediklerimiz belli sadece Ramazan dolayısıyla yediklerimizi paylasmiyoruz..
Bide oruç tuttuğumuz için ogün saatlerimiz değişti o yüzden bu aya mahsus dinlenmedeyiz diyelim:))))
ama su varki ufacık yaptığımız kaçamaklar,,, ağzımıza attığımız 1 lokma çikolata ,,,içtiğimiz kola,,,ocağın basında pilavın tadı nasil olmuş diye baktığımız kasıklar,,,hep kilo vermemizi geriye atıyor...hepsinin tadını biliyorsunuz ve yemediğinizde emin olun arkanızdan ağlamayacak:))))
Ben basta asla veremyecegime sartlanmistim ama soyam sayesinde küçük hedefler koyarak
İlerledim...arkadaşımın dediklerini hiç aklımdan çıkarmadım...soyayla yattım soyayla kalktım...
Lorla tanıştım...1dilim ekmekle kahvaltı yapmayı öğrendim...o ekmeyi nasil yaim dilime düşürürüm diye ugrastim...
Yeşil elmayla tarcinin bu kadar mükemmel olduğunu burda öğrendim...
Yeşil çay demleyip icmek kendimi simartmak oldu benim için :))))
Sabaahlari ac karna nescafe sutsuz sekersiz 2 kuru kayisiyla tuvalet problemi yaşayan bana care oldu:)))
Allah kimsenin emegini bosa götürmesin....okuyrsunuz biliyorum ama biran önce goruntunuzden mutsuzsaniz başlayın derim...
Karbiberer canım diyetisyene gidicem demisssin..
Bence buna gerek yok...
Burdaki bilgilerden fazlasını vermiycek İnan sana...
Bude ikileme dusuceksin...
Kaçamak yapman konusunda sana hiç önemli değil diyecek...
1 ileri 1 geri gideceksin...
Para aldığı için sana bisey diyemeyecek..oysa burda oldukca sert eleştirileceksin
Belkide gruptan atilacaksin...
Diyetisyenlerin haftada verdigi ödülü sen 60 kilo hedefine ulasında yiyebileceksin Buda sana daha hırs yapacak...
Hatta 60 ta bile yiyemeyeceksin çünkü 5 li rakamları görmek isteyeceksin:))))
Kısacası zor ama bir okadarda burdaki dostluklarla zevkli bir süreç...
Şimdi aklıma ne geldi nutellaya ölen ben 4 aydır ağzıma bile sürmedim aferin bana yaaaaaa:))))
Ama hedef kiloma gelince 1 tatlı kasığını yarım saatte tadını çıkara çıkara yiyebilirim:)))))
Loru sevmeyen arkadaslar şimdiden bahanelere yer yok...
Seçenek üretmeyi ogrencez....
Vazgecemememler yok....
Bunların arkasına saklanmayın artık...ne kadar saklansanizda koca göbeğiniz sırıtıyor ordan ona göre....
Biliyormusunuz ..ben asla lor yemem derdim...asla erken kalkamam...asla kızartma balıktan başka balık yiyemem....
Kolasiz doyduğumu bilemem...
Ekmeksiz çorba icemem.....
Hepsine seçenekler ürettim...loru yumurtanız karıştırdım icine baharat attım terkinde çevirdim...ekmegime surup fırına koydum...
Cocuğum sayesinde ise erken kalkmayı ogrendm
Balıklar ise ızgara daha lezzetli oluyormuş şimdi kızartma balığın kokusuna tahammül edemiyorum....ton balığını tercih ediyorum...
Çorbalar ise galetayla daha zevkli yeniliyor:))))
İstemek çok önemli..ben çok istedim bu kilolarimdan kurtulmayı...
Gecelerce ağladım..biri deseki iç su kezzabi sabaha zayıf kalkican inanın içerdim....
Yani öncelikle istemelisiniz...anliyorumki arkadaslar istekli görünüyor...istiyosaniz çareler üretmeyide ogrenceksiniz...
Hadi görelim kızlar bizi sevindirin....sizin kadar bizimde topukta morale ihtiyacımız var....verdiginiz her kiloya sizin kadar sevinecek arkadaslarınız var burada bunu unutmayın...
Canınız yemek yemek istediğinde acın buraya yazın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?