çok tebrik ederim karabiberciğim inşallah tekrar eski mutlu olduğun kilona kavuşursun
hep zayıflayacam diyorum ama bi türlü beceremiyorum 6-7 kilo verebilsem bi..
merhaba arkadaşlar,ben bugün bu topiği buldum iyiki de bulmuşum.dün karar aldım zayıflamak için.
kendine gel !!diye kızdım kendimeve bugün buradayım.
nereden başlayacağımı bilmiyorum ama kısaca
evlendiğimde : 57-58 kilo idim.
hamile kaldıgımda 65 dim.
16 kilo alarak 80-81 arasında hamileliğimi tamamladım.(herkes aa çok iyi görünüyorsun vs diyerek bana nazar ettiler demesemde benim kendime dikkat etmeme neden oldular ne yazık ki)
sezeryan oldum.73 kiloda kaldım.en sonda adetten sonra 70 kilo(aç karna) geliyorum ve artık 1 kilo bile kıprayamıyorum.sanki daha veremeyecekmişim bu göbek bu tombiş bacaklarla kalacakmışım gibi geliyor.hala lohusa bunalımı içerisindeim birde kendimi aynada begenmiyorum ve bunu ilk kez yaşıyorum.her zaman çok hafif göbegim olurdu ona söylenirdim ama şimdi kurban olayım göbegime manken gibiymişimde kıymet bilmemişim diyorum
bu arada buraya yazmadan önce biraz yorumları okudum ama takdir edersiniz ki tüm sayfaları okuyamadım.ama bir kaç yoruma baktımda yeni katılan arkadaşlara elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalışmışsınız.özellikle soyacım azmine bayıldım maşallah.
benim şu anki halim:
dogumdan sonra hamileliğimden önceki hiç bir kıyafete giremiyorum.kotlarımı giyinemeyip hala hamile pantolumu giyiniyorum.şu önü lastikli gögüse kadar uzun olanlardan:2:beni 2. ye hamile sanacaklar az kaldı.aman aman
ama bana bi liste lazım neler yememle ilgili önerilerde bulunursanız çok sevinirim arkadaşlar.
bu arada sıklaştırıcı ,inceltici,toplayıcı buna benzer kremler kullananınz var mı?benim cildim çok yumuşak sıkılaştırmak için spor lazım biliyorum ama ek bir şey kullananınız varsa yazabilir mi?.birde selülitim çok fazla bacaklarımda ve popomda.kendimi rahatsız hissediyorum.
cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar artık mümkün mertebe bende burada sizinle olacağım.
dün yememe dikkat ettim.tartıldığımda 70 kiloydum.bugün yine 70im.hedefim 60 olmak.10 kilo vermem lazım.saglıklı vermek istiyorum ama.yüzümün çöküp çirkinleşmekte istemiyorum..bilmiyorum ben çok mu şey istiyorum kızlar
hoş geldin canım
sen topiği baştan sona okumaya gayret et
ordan anlıycaksın zaten ne yemen gerektiğini
qwerty de kısa bi özet geçmiş
bu arada ben de 69 70 arasıyım
topiğin ilk sayfalarında soya bahsetmiş beslenmesinde ordan faydalanırsın
birbirimize destekle zayıflıycaz
yeter ki inancımızı kaybetmeyelim
Karabiber zayif halin cok guzel, sanki 10 yas daha genc gorunuyorsun. Bu zayifaman icin iyi bir motivasyon olabilir, zayif resminlerine sık sık bakabilirsin. Ama onemli olan karar vermek, bir baslarsan kilo verdikce gerisi gelir zaten
kababiberim biberim biberimmmmmm:)
hakkaten de karabibermişsin haaa çok güzelsinnnnnn
hem şişman halin hem zayıf halin çok güzel
ama zayıf daha bi gençsin güzelsin canım
sürekli o fotolara bakman bile seni motive etmeye yeter de artar bile
soyanın özellikle kaçamak yasağı başarıya sebep oluyor canım
sayfaları okudukça zayıflamaya başlıycaksın zaten
her hafta hedefler belirliyceksin kendine
ve başarıcaksın...
waaaooow kesin zayıfla sen yaaa nazar değmesin tütüütü maşallah :)))
teşekkürler canım.
bugün yediklerimi yazayım ben:
sabah :
salatalık domates 2 kibrit kutusu peynir ve 7 adet zeytin.1 tost (küçük tost ekmegi)
1 bardak çay.
ara:
karpuz 1 tabak
öğle:
sade haşlanmış makarna ,1 kase yogurt
öğleden sonra:
az şekerli türk kahvesi:) daha sonra bitki çayı
akşam:
karpuz ile kızarmış ekmek(2 adet etimek),1 bardak kefir içtim.
şuanda yeşil çayımı aldım.sodamı aldım yanıma birde:))
kendimi çok sıkmak istemiyorum çünkü vücudum toparlanmadı hala.doğumdan sonra sanırım bazı vitaminlerim eksik.özellikle kaslarımda tutulmalar yaşıyorum.birde sıkı diyetler çabuk bozulur diye kendimi çok sıkmadan ama yasaklı gıdalardan uzak durarak inşallah şu 10 kiloyu verecem arkadaşlar.
ben geçmiş yazıları okuyacagım zaman buldukça ama sizde hergün neler yediginizi paylaşırsanız hergün ne yesem bugün deme zahmetinden kurtuluruz:)hemde fikir edinmiş olruz..
bu arada karabiber gerçekten zayıf halin ile kilolu halin arasında uçurum var.ikisi farklı kişi gibi.kolay gelsin hepimize
teşekkürler canım.
bugün yediklerimi yazayım ben:
sabah :
salatalık domates 2 kibrit kutusu peynir ve 7 adet zeytin.1 tost (küçük tost ekmegi)
1 bardak çay.
ara:
karpuz 1 tabak
öğle:
sade haşlanmış makarna ,1 kase yogurt
öğleden sonra:
az şekerli türk kahvesi:) daha sonra bitki çayı
akşam:
karpuz ile kızarmış ekmek(2 adet etimek),1 bardak kefir içtim.
şuanda yeşil çayımı aldım.sodamı aldım yanıma birde:))
kendimi çok sıkmak istemiyorum çünkü vücudum toparlanmadı hala.doğumdan sonra sanırım bazı vitaminlerim eksik.özellikle kaslarımda tutulmalar yaşıyorum.birde sıkı diyetler çabuk bozulur diye kendimi çok sıkmadan ama yasaklı gıdalardan uzak durarak inşallah şu 10 kiloyu verecem arkadaşlar.
ben geçmiş yazıları okuyacagım zaman buldukça ama sizde hergün neler yediginizi paylaşırsanız hergün ne yesem bugün deme zahmetinden kurtuluruz:)hemde fikir edinmiş olruz..
bu arada karabiber gerçekten zayıf halin ile kilolu halin arasında uçurum var.ikisi farklı kişi gibi.kolay gelsin hepimize
selam arkadasim, oncelikle hosgeldin... Yazacaklarim biraz acimasiz elestiriler olacak simdiden kusura bakma demek istiyorum... Oncelikle burda "siki diyet yapmak istemiyorum" diye bir kuralimiz yok... Burda kurallarimiz kesin ve degismez.. Yasakli listelerimiz kesinlikle tuketilmemesi gereken seylerdirkd... Vitamin veya kaslarla ilgili problemlerin var ise bir doktora gorunup gerekli tedbirleri almani rica ederim, aksi durumda bugun paylastigin menude yedigin hic bir sey ne vitamin nede kas guclendirici olarak ise yarayan seyler degil... Menune gelince; zeytini hayatimizdan cikariyoruz, diyet suresince siyah yada yesilzeytin tuketmiyoruz... Peynir olarak lor peyniri (2 yemek kasigi) yada dilpeyniri (1 parmak) yiyebiliriz... Domates, salatalik, dereotu, maydanoz. Yesilbiberi istedigin kadar yiyebilirsin. Ekmek ise bir dilim cavdar yada tam bugday ekmegi... Karpuz bir ince dilimden fazla yenmemeli, fazlasi kilo yapar heleki ayni gun iki ogun asla tavsiye etmiyorum... Gun icinde toplam yiyecegin ekmek dilimi iki dilim, biri sabah biri oglen yenecek aksam ise yenmeyecek... Ve gun icinde oglen sebze yediysen aksam mutlaka izgara yemelisin... Ara ogun olarak ayni meyveleri tuketme, birinde karpuz yediysen oburunde elma ye.. Meyvelerini ya tarcin serperek yada yogurtla ye... Daha sonra ayrintili yazacagim, ilk sayfalarda menu paylasmistim ordan alabilirsiniz... Eger zor gelir diyorsaniz simdiden baslamayalim ama hayir yapicam deyip sonuna kadar listeme bagli kalirsan sonunda mmutlu olursun demedi deme ))
selam karabiber, menunu yorumlayayim hemen.. Diyetisyenin nasil bir mantik yurutmus emin ol anlayamadim ? Bu menu diyetisyen ve senin karma hazirladiginiz bir menumu yoksa diyetisyenin verdigi ve birebir uyguladigin bir menumu bilmiyorum fakat bana cok sacma geldi acikcasi... Bir daha ne zaman gideceksin bilgi verirsen sevinirim... Simdilik bu liste ile devam et, ilk hafta odem atarsin sonraki hafta kilo vermen baslar, tahmini olarak 4-6 kilo arasi vermeni amaclamis olabilir diye dusunuyorum.. Gordugum hatalar ise, kahvaltida birdilim ekmek yemissin ama oglen ve aksam ikiser dilim ekmek yemissin... Oglen ve aksam ayni yemegi yemissin... Meyveyi tarcin yada yogurt olmadqn yemissin.. Bunlar diyette yapilan hatalardir, listene tekrar bir goz at eger bunlar yaziyorsa lutfen dikkat et.. Bu arada yesilcayi mumkun oldugunca demleme ic ve yaninda yesilelma ye.. Yarim saat once yada sonra degil... Genellikle aksam 9-9:30 arasi tavsiye ediyorm, odem aticidir.. Birde icine limon sikabilirsin, sanirim sen sormustun bu soruyu.. Sallama yesil cayi pek tavsiye etmiyorum ama yaninizda herzaman bulundurun, bir yere gittiginizde haair elinizin altinda bulunmus olur... Ben bergamutlu yesilcay aliyorum caykurun, onu demliyorum genellikle ve limon sikarak iciyorum, tadi cok guzel.. Simdilik yazacaklarim bu kadar, kacamaksiz bir gun gecirmis olmana sevindim devamini bekliyorum... Buraya gelen her arkadasima yardimci olmak istiyorum ama bunun icin sartlarim kesin, kacamak olmayacak ve listelere uyulacak... Aksi takdirde ne siz kiloverebilirsiniz nede burda huzurlu ve mutlu yazismalar yapabiliriz... Tatil donusu tum menulerinizi ve sorularinizi zevkle tektek cevaplayacagim )) sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?