Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Bu arada 15 gün sonra gel dedi doktorrr
diyet listesinii okudukça öğrenmeye çalışıyorumm 50nci sayfalara geldimmm

hmm akşama öğününde ekemek mi koymuş diyetisyeninin ?
ben de geçmiş zaman gitmiştim bi diyetisyene ama akşam öğününde ekmek yoktu
soya da bana yasakladı akşam öğününde
gün içinde yediklerimiz daha kolay sindiriliyor ama akşam için aynı şeyi söyleyemicem
bu arada soyam pazartesi tartı günü koymana sevindim
böyle amaçsız gibi oluyo yahu

sahurda tam tahıl ekmeğiyle tost yaptım salatayla yedim
1 bardak da erik suyu içtim süt için soyadan izin aldım merak etmeyin kaçamak değil :)
ramazan mahsus sadece

iftarda
tavuk çorbası
bi parça tavuk
salata
2 kaşık da kuru fasülye yedim

biraz çok gibi ama sıfır ekmek sıfır pilav kaçamak yok tatlı da yok
ramazanda tatlı olarak sadece dondurma yiyorum yada çok canım isterse 2 3 hurma doğruyorum yoğurdun içine
tatlı krizimi geçiriyorum
bi kaç gündür kabızlığım devam ediyor yeşil çay da soya dedi ya susatır diye cesaret edemedim
ama bu akşam deneyebilirim

iftardan 2 saat sonra bir şeftali yedim

2 saat sonra kuru kayısı ve yoğurt yicem
genelde bu şekilde besleniyorum ramazan dolayısıyla menü azaldığı için kilo vermem durdu
ama sıfır hareket tüm gün uyuyorum desem yeridir
çünkü sabah 6ya kadar ayaktayım
bazen dayanamyıp uyuyorum ama

selam kizlar, kitap okuyup yaticam birazdan, son birkez bakayim dedim... Hemen cevap vereyim size ama once belirtmek isterim ki annem ve teyzemden firca yedim sizin yuzunuzdn )))))) deniz kenarindada aksam cay icerkende surekli telefon elinde birseyler yaziyorsun yada okuyorsun yeter artik deyip fircayi bastilar sizin yuzunuzden )))) ayri kalamadigim icin hakettim bu fircayi )) neyse, insirahcim, menun guzel tatlim, bayram sonrasi cok guzel kiloverecegiz sakin panik yapma ve kendini uzme, vucudun strese girerse yag depolamaya baslar biliyorsun... Hep relax ol, ben ne yapar eder seni slimfit yaparim, elimden kurtulmaz hic bir sey ha bu arada erik hosafina izin verdim ama bu sekilde yazma sadece,erik hosafinin tarifini de ver... Yoksa arkadaslar bol sekerli hosaf yapip icerler aman diyim )) biliyorsun biz kendi yemeklerimizi turetip yiyoruz cogu zaman )) karabiber arkadasim, sana kocaman aferin, kacamak konusndaki tavrin gercekten beni mutlu etti )) diyetisyenin eger bu sekilde bir liste verdiyse simdilik onu uygula, neticede kan testleri vs yapip vermistir o listesi sana.. Belli bir takim testler uygulanmistir, metabolizma hizina vs bakilmistir, yag kas oranin olculmustur... Bunlara uygun bir diyet vermistir diye dusunuyirum.. Haftalik kac kilo hedefledi doktorun? Tum testler yapildi mi? En azindan 15 gunluk sonucu gorelim ona gore karar verelim bence )) sevgilerimle...

ayyy canım tatilde bile bizle uğraşıyosun :)
nası ödicez hakkını bilemiyorum
ama beni fit yapacağına inanıyorum
bu arada erik hoşafı çok az şekerle yaptım dedi bi ablam
onu bardağın dibine koyuyorum baya posalı bişey zaten koyu kıvamlı
kalanına su dolduruyorum
şeker tadı yok denecek kadar az
zaten çok şekerli şeyler tüketemiyorum yanlış anlamasın arkadaşlar haklsın soyam

iyi ki varsın annenlere selam söyle
iyi ki senin gibi bir kız yetiştirmiş
senden özendim artık ben de boş kaldıkça kitap okuyorum
şimdi mevlananın mesnevisine başladım
üstün dökmenin küçük şeylerini bitirdim
burda kitaplar çok pahalı internetten almam gerek
tavsiye edeceğin kitaplar varsa onları da bekliyoruz
yani demem o ki annene söyle sadece diyet desteği sağlamıyosun
her yönden etkiliyosun bizleri :)
azcık izin versin nooooolurr

Soyacımm tatil bitene kadar sen ailenle rahat bir tatil yap canımm biz seni burda bekleyeceğizzz
Doktorumm sadece yağ kas oranını ölçerek verdi listeyi bana,bende bekliyordummm test yapılır diye ama yapmadıı çok eskidende gitmiştimm başka birine ama o yapmıştııı
Kaç kilo vermemm gerektiğinide söylemedi 15 gün sonra gel bakalaımm dedii
kendisine ekmeğinn çok fazla olduğunuu söyleyince azaltacağınıı söyledii daha sonraaa
şimdii burdasizin yaptığınız gibi yapsam bu sefer kilo vermiş olsamm sanırkii ekndi verdiğii listeyle verdimmm
bende böyle idare edeyim bozmadan azaltarak sporla bakalımm veriliyormu hiç kaçamaksızzz
bugünn dolaba köfteler ,butlar konacakkkk

Son düzenleme:

Ben daha sonra burda sizinn gibii besleneceğimm
yanii sabah ve öğlen 1 ekmekk akşam yok tabikiii

günaydın arkadaşlarım nasılsınız umarımhepiniz azimli ve iyisinizdir.

karabiberim naçizane olarak sana bişey sormak istiyorum diyetisyenin verdiği 7 dilim ekmek 7 porsiyon ekmek ve türevleri değil değil miii

değişim listesi verdi mi

sadece ekmekk var makarna,pirinç ve bulgur kesinlikle yasakk

iyi de tatlım sadece simit sadece karbonhidrat demek ama yanında peynir protein+ calcium demek biz bayanların en gereklisi yani..üstelik kilo vermemize/verebilmemize destek.
hani sadece peyniri anlarım ama sadece simit yanlış yönlendirme derim
bana göre bu kahvaltı menüsünün yanın çiğ sebze(salatalık,domates,biber,maydanoz,nane vs.) eklerse tam sağlıklı bir kahvaltı olur..
dimi şekercik

Yasemin peynirli simiti disaridan almis anladigim kadariyla, soyada onun yerine sade simiti tercih et demis. Sonucta disaridaki peynirin yag tuz oranini ayarlayamayiz. Yani durup dururken simit yemesini tavsiye etmemistir

sadece bir mesaja bakıp da değerlendirme yapmak ne derece doğru
ben soyanın hiç bir zaman sadece karbonhidrat ağırlıklı beslen tarzı bişey dediğini anımsamıyorum
biz burda sağlıklı besleniyoruz
sadece ilk sayfayı okuyup yorum yapmayalım arkadaşlar

selam, dusuncelerine katilmiyorum sevgili arkadasim... Yazdiklarim aynen gecerlidir... Simit yenilecekse sade simit yenmeli, peynirli veya baska bir cesit degil, pastane simidi hic degil... Calsiyum isteyen sut ve sut urunleri tuketir, karbonhidrat isteyen zaten diyette verdiklerimden bunlari alir.. Ayrica gobek bolgesinde lop lop yag isteyen birinin benim topigimde isi oldugunu sanmiyorum, bu topige sadece zayiflamak ve guzel olmak isteyenler geliyor... Ben diyetisyen degilim, diyetisyenler aldigi paranin karsiliguni vermek icin genellikle canim cicim diye konusur, pek o tarz konusmalari beceremem kusura bakma... Yazim tarzim sert gelebilir o yuzden... Ama burda yaptigim sey kendi zayiflama yontemim ve bu yontemle hem alt ust olaan kan degerlerin duzeldi, hem over kistimden kurtuldum hemde insulin direncim duzeldi... Yani duzenli ve sagliklu beslenme tarzi ile zayifladim sagligima kavustum..

selam kizlar, deniz kenarindayim birazdan denize gircem once size bir merhaba diyeyim istedim )) sabah buranin pazarina gittim abooo neler var neler, basima gunes gecene kadar dolandim, simdide basim agriyor ))) kendimi denize atmaya gidiyorum, sizi seviyorum mucksss... Not: insirah, kardesim israrla elif safak okumani tavsiye ediyor, kendisi suanda semspareyi okuyor, cok guzel diyor bilgine ))

Bu yorumları gördükçe asla bozmak yok diyorumm ve dahha çok daha çok hırslanıyorummmm

niye daha önce ben burayı görmedim ki..
tebrik ediyorum sizi..

Bu yorumları gördükçe asla bozmak yok diyorumm ve dahha çok daha çok hırslanıyorummmm

kimbilir o yazilari yazdigimda kac kiloydum )) ve simdi 60 kiloyum saka gibi... Bizim yazlikta bir bayan var, her sene karsilasiriz, cok susludur,denize gunes gozlukleri ile vedudaginda ruju ile girer.. Yaklasik 60 yaslarinda.. Hayranim kadina.. Kadinla bu sefer 3 kere karsilastik her seferinde kendimi tanitmak zorunda kaldim cunku beni tanimadi )))) cok guzellesmissin inan taniyamiyorum seni deyip duruyor ve her gordugune beni anlatiyor )) bu mutluluk verici bir olay... Iyi insan lafinin uzerine gelir derler, simdi yanima geldi kadin )))))))))) hadi optum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…