selam kizlar, deniz kenarindayim birazdan denize gircem once size bir merhaba diyeyim istedim )) sabah buranin pazarina gittim abooo neler var neler, basima gunes gecene kadar dolandim, simdide basim agriyor ))) kendimi denize atmaya gidiyorum, sizi seviyorum mucksss... Not: insirah, kardesim israrla elif safak okumani tavsiye ediyor, kendisi suanda semspareyi okuyor, cok guzel diyor bilgine ))
ayyy bi alamadım kendime elif şafağın aşk romanını
koskoca kütüphane de yokmuş illa satın alıcaz
şemspare hmmm araştırim hemen
niye daha önce ben burayı görmedim ki..
tebrik ediyorum sizi..
kimbilir o yazilari yazdigimda kac kiloydum )) ve simdi 60 kiloyum saka gibi... Bizim yazlikta bir bayan var, her sene karsilasiriz, cok susludur,denize gunes gozlukleri ile vedudaginda ruju ile girer.. Yaklasik 60 yaslarinda.. Hayranim kadina.. Kadinla bu sefer 3 kere karsilastik her seferinde kendimi tanitmak zorunda kaldim cunku beni tanimadi )))) cok guzellesmissin inan taniyamiyorum seni deyip duruyor ve her gordugune beni anlatiyor )) bu mutluluk verici bir olay... Iyi insan lafinin uzerine gelir derler, simdi yanima geldi kadin )))))))))) hadi optum sizi
selam kizlar, bugun buyuk bir sey atlattik, Allah beterinden korusun diyorum... Kardesimle ben balkonda oturmus sigara icip sohbet ediyorduk, annem bulasik makinesini bosaltiyordu, yegenim ise elma dilimlemistim onu yiyip tv izliyordu.. Bir anda icerde resmen patlama gibi bir ses geldi iceri bir kostuk, annem dolabin yaninda elleri havada sirti bize donuk bir sekilde duruyor, soru soruyoruz cevapvermiyir, yegenim ise sadece cok korktum deyip duruyor... Yerler ise tuz buz sekkinde cam kirigi dolu.. Annemden en sonunda ses cikti, kimildamadi, korktum dedi... Tabaklari ust rafa yerlestirirken elinden kaymis ve tum tabaklar kirilmis, ama oyle bir seski yan komsumuz firlayip geldi o derece yani... O da birsey patladi sanmis... Annemin yanina gittigimizde elleri ayaklari hep cam kirigi icndeydi ama Allahtan hic bir yeri kesilmemis.. Yegenime de annemede su icirdik, tabi benim ellerim ayaklarim bosaldi... Zaten denizden geldigimizden beri icimde bir sikinti vardi, buna yordum... Ama cok korktum, etrafi supurduk kardesimle, ellerim oyle titriyordu ki anlatamam, daha hala titriyor.. Neyse ki kimseye birsey olmadi, cana gelen mala gelsin, Allah beterinden korusun diyorum su mubarek gunde...
selam kizlar, bugun buyuk bir sey atlattik, Allah beterinden korusun diyorum... Kardesimle ben balkonda oturmus sigara icip sohbet ediyorduk, annem bulasik makinesini bosaltiyordu, yegenim ise elma dilimlemistim onu yiyip tv izliyordu.. Bir anda icerde resmen patlama gibi bir ses geldi iceri bir kostuk, annem dolabin yaninda elleri havada sirti bize donuk bir sekilde duruyor, soru soruyoruz cevapvermiyir, yegenim ise sadece cok korktum deyip duruyor... Yerler ise tuz buz sekkinde cam kirigi dolu.. Annemden en sonunda ses cikti, kimildamadi, korktum dedi... Tabaklari ust rafa yerlestirirken elinden kaymis ve tum tabaklar kirilmis, ama oyle bir seski yan komsumuz firlayip geldi o derece yani... O da birsey patladi sanmis... Annemin yanina gittigimizde elleri ayaklari hep cam kirigi icndeydi ama Allahtan hic bir yeri kesilmemis.. Yegenime de annemede su icirdik, tabi benim ellerim ayaklarim bosaldi... Zaten denizden geldigimizden beri icimde bir sikinti vardi, buna yordum... Ama cok korktum, etrafi supurduk kardesimle, ellerim oyle titriyordu ki anlatamam, daha hala titriyor.. Neyse ki kimseye birsey olmadi, cana gelen mala gelsin, Allah beterinden korusun diyorum su mubarek gunde...
insirahcim, kardesim elif safakin siyah sut kitabini da siddetle oneriyor.. Muhtesem bir kitap diyor, bilgine )) ben genellikle turk yazarlari tercih etmiyorum, cok nadir okurum... Bir kac yazar disinda okudugum turk yazar yok... Yabancilardan daha sonra ornek veririm ama mesnevi hikayelerine bayilirim... Fazlasiyla aziz nesin hayrani bir insanim, kitaplari beni deli eder )) turk yazarlardan tavsiye olarak sezgin kaymazi tavsiye ederim, cok mistik hikayeleri vardir, ozellikle kaptanin teknesi isimli kitabini en az on kere okumusumdur, hatta gecen seneki dogum gunumde esim sexgin kaymazla irtibata gecmis, tum kitaplarini adima imzalattirmis... Butun gece agladim okuyup okuyup o derece severim yani ))
regl olduğum için oruç tutamıyorum yeme düzenim alt usut oldu ya birde evde olunca saat 10 kadar yatıyorum aman bir tembelleştım anlatamam
ama kendime vermış olduğum spor olarak yaptığım yürüş en az haftanın üç günü 1 saat kadar yuruyorum bu hafta 4 gün yurudum
yeme düzeni yarın da normale girecek bugun sadece 2 öğün yedim ramazan girdi gireli hiç yeşil çay tüketmıyorum ama söz veriyorum herşey yarın normale dönecek eylulun ilk haftası inşallah 64 göreceğim
ay kızlar iyiki de çalışıyorum ya yok anam ev bana göre değil işte bu kadar yoruldumu bilmiyorum evde ne iş bitiyor ne de çocuğun derdi bitiyor allah ev hanımlarına yardımcı olsun
Ebrucumm bende önceden sevinmiyordumm baskülde 200 gram verdiğimii görünceevdeki baskül uzun zamandır bozuktu. dün akşam gittim kendime yeni bir baskül aldım. sonra eve gelirken bime uğradım lor peyniri aldım. aslında lor peyniri sevmem ama burada yazılanlardan öğrendime göre tadı güzelmiş alayım dedim. gerçektende tadı güzelmiş.
eve gelir gelmez hemen tartıldım 88 kiloyum. hedef olarak kendime 60 kilo belirledim. ve yeni yıla kadar hedefime ulaşmak istiyorum. 2013 yılıyla berabar yeni bir ben olmak istiyorum. olacağım.
bu sabah 2 kaşık lor peynirim ile beraber dereotu, maydanoz, ve roka yedim. yanında 1 dilim çavdar ekmeği.
saat 10 şimdi de 1 tane kuru incir yedim..
küçük hedefler fikri çok hoşuma gitti. bende önümüzdeki cuma yani 17 ağustosta 86,5 olmayı hedefliyorum. 1 haftada 1,5 kg.
Hosgeldin aramıza ebrugulcum...pekte bir farkımız yokmuş bende 74 le hamile kalıp 95 le girdim doguma 2 ay sonunda 83 tüm hep bir ileri bir geri 79 U göremedim takı 4 ay önce buraya gelip soyami tanıyana kadar şimdi 69 kıloyum ve yaşadığımın farkına vardim ben olduğumun farkına vardım...hemen bir özgeçmiş sunayım :):)
32 yaşındayım. çalışıyorum. muhasebeciyim. 1,5 yaşında ikizlerim var. bir kız bir erkek.. kendimi bildim bileli hep bir kilo problemi yaşıyorum. yani dönem dönem kilo veriyorum ama sonra tekrar geri alıyorum. hamile kalmadan önce 77 kiloydum. 95 kilo ile doğum gittim. doğum yaptıktan 2 ay sonra yine 77 kiloydum. sonra işten çıktım. ve emziriyorum diye hiçbişeye dikkat etmedim. 1 senenin sonunda bi baktım 92 kilo olmuşum. çocuklar 1 yaşındayken çalışmaya başladım. biraz yediklerime dikkat ederek 4 kilo vermişim. şuan 88 kiloyum. hani sertap erenerin bir şarkısı varya "kendime yeni bir ben lazım" diyo.. işte bende 2013 senesinden yeni bir ben ile başlamak istiyorum.
Ebrugul ufak adimlarla ilerlemek inan seni daha cok motive edecek..haftada 1 veye 1.5 en sagliklisi...
Emin adimlarla yurudugun ve soyanin drdilerine harfiyen uydugun surece verememe gibi bir luksun olmaz bundan emin olabilirsin...
Karabiber dedigim gibi hem diyetisyen hem burasi seni ikileme dusurecek...
O diyet kola vs diyet urunleri yiyebilirsin diyecek soya asla diyecek...
Ayip olurmu demissin kimswye ayip olmaz...
O sana kilo veremdim bu hafta dediginde iyi ozama bu hafta para almuyim demiycek emin ol....
Yinede senin kisiler fikrin saygi duyarim...
Amaikileme duseceginden emin olabirsin...buda diyet surecini uzatabilir...
O parayi bence spor salonuna versen daha iyi sonuc alirsin eminim...
Bazi arkadaslar zeytin yazmis karpuz yazmis...
Zeytini cok sevmeme ragmen 4aydir hala yemedim...
Bide iftar sofralarinda her iftariyeligin icinde gordugumde en cok yemek istedigim seyin bu oldugunu fatkettim ama malesef yasak....asla tuketilmeyecek...
Karpuz ise sirf seker bundanda sadece ince 1 dilim onuuda mumkun oldugunca aksaa birakmayin derim..sisiriyo....ertesi gun tarti malesef arti....
Sonra kilo gitmiyo diye aglarainiz valla....
Bir arkadasim peynirli simit filan demis..sen ye arkadasim sbaha kadar...soya arkadasimizin cizelgesine bakmadinheralde. ..nasil kilo verdigi apacik ortada...
Peynirle simit ve peynirli simit arasinda daglar kadar fark var..bence once bu ayrintiyi kavra canim..elestiri yapmak icin elestiri yapmaya calismayalim komik duruma dusuyosunuz...
Simdi soya rkadasimizin bana versigi yetkiye dayanarak yeni arkadaslar kilo bildiriminizi soyam pazartesi istemis. .pazartesiye kadar yapin vcizelgenizi olusturun...
Benim sizden istegim ise kisa zgecmis alalim bolelikle daha iyi tanimis olcaz birbirimizi...
Bide yediklerinizi hergun yazin hatalarinizi gorelim...ramazan dolayisiyla paylasmiyoruz menu ama soyacmbence onlar yazsinlar dimi...
Hatalarinizi bayrama kadar en azindan cozmus olursunuz..bayramdan so.ra bizi yogun tempo bekliyo ona gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?