Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

öğle yemeği
yarım kase mercimek çorbası
4 köfte ızgara
salata

ara öğün 1 yeşil elma1 litreden biraz fazla su akşama kadar 2 lt olacak
şimdilik bu kadar

kızlar ogle yemegımde 1 kasE TARHANA CORBASI ICTIM 4 KASIK BULGUR OILAVI BIR KASE YOGURT YEDIM SANKI COKMU YEDIM NE...KORKUYORUM VALLA NE YESEM FAZLA YEMIS SANIYOM KENDIMI...YSIL CAYIMIDA ICTIM...SUYUMUDA 2 LTREYE TAMAMLIYCAM AKSAMA KADAR... SIMDI SPORA GIDICEM KIZLAR SPORDA ILK GUNUM UMARIM ZORLANMAM:)))

Günün son ara öğünü yeşil elma..Hoş bugün benim yediklerim hep ara öğün oldu:)akşama ana öğünümü sabırsızlıkla bekliyorum..
Akşamada çorba,ton balıklı marul salatası var.Az mı?

Merhaba kızlar ))

Bugün biraz geç geldim ama gene iş görüşmem vardı, yarında var (2 tane)

Hemen yazayım birazdan işten çıkacaksınız, okumaya fırsatınız olsun ))

Şok diyetler yapmıyoruz, kesinlikle karşıyız !
Vücudu bir sisteme alıştırmaya çalışıyoruz, o sisteme alışınca kilolar kendiliğinden gidecek engel olamayacaksınız emin olun !
Bugün ki tartı rakamımı söyleyeyim belki inanırsınız ne demek istediğime... 77,400 kg ! (Yasemin sana yetişiyorum )))))

Hafta sonu misafir geldi, dışardaydım vs yedim diyen arkadaşlar, bende dışarda yiyorum bazen, eve hiç giremiyorum... Alternatif çok dışarda... Izgara var, salata var var da var...
Bahane yok... bana bahane uydurmayın !

Bugün canı çikolata çeken, dayanamayan arkadaşlar, zaten işin özü bu.... Kendinize söz geçirmek... Eğer bunu yapamıyorsanız bırakın daha iyi... Tombik tombik dolaşın... Ben zayıf dolaşırken size el sallarım merak etmeyin ))) (Bırakmayacağınızı biliyorum))

Pirinç pilavı yemek yasak ! Şekeri dengelemez o, ihtiyacı da gidermez... Şekere tavan yaptırır daha fazla istetir...

Kaçamak ve şok diyetler istemiyorum kızlar...

Düzgün bir beslenme istiyorum...

Öğlen yemeğini dilim ekmek ve 1 dilim peynirle geçiştirenleri de istemiyorum.... Öğlenleri güzelce yemek yemenizi istiyorum... Ve buna imkanınız yoksa alın bir sefertası evinizden getirin icap ederse....

Bahane değil, çözüm üretin istiyorum...

Sevgilerimle ))

Bir kaç gündür ne yiyip içtiğimi yazamadım size...
Günlerim fazlasıyla yoğun geçti, ihmal ettim biraz...
Şimdi yazayım...

Son 2-3 gündür pek evde olamadım, hep dışardaydım...
Dışarda yemek yeme seçeneği çok... (aklınıza hemen pizzalar, burgerler gelmesin )))

Tabi ki heryerde açık büfe salata barlar var, salatamı kendim aldım, köfte ızgara söyledim 5 köfte geldiyse 3 tanesini yedim salatamı da yedim...
Yanında gelen pilavı patates kızartmasını yemedim...
Öğlen karnım acıktığında gittiğim yerde kepekli tost söyledim (gideceğim yerleri genelde menülerine göre seçiyorum artık) ayranla birlikte tükettim

Acıkırsam diye yanımda yeşilelma taşıdım (çantamda hep bir tane yeşil elma ve şu suntaya benzer form bisküvilerden oluyor.

Aylık periyod zamanımdayım canım deli gibi çikolata istiyor, hatta o çikolata şelaleleri var ya hani, işte o şelalenin altında yatıp ağzımı açmak istiyorum o derece yani ))

Ama yemedim... Gittiğim bir cafede kahvenin yanında çikolata getirdiler, aldım çikolatayı kokladım kokladım sonra koydum kültablasının içine ))

Yemedim, çünkü ben karar verdim, zayıflayacağım !

Ha birde geçen sabah elma sirkesi bal ve ılık suyumu ilk defa hiç bir şey içmeden içtim, mahfoldum ay ay ay... O ne öyle ya ?

Normalde sabahları ben uyanır uyanmaz bir yudumda olsa su içerim (başucumda herzaman su olur, gece uyanıp su içerim çünkü)
O sabah kalktığımda su bitmişti, bende önce sirke içeyim dedim, bütün gün midem yandı...
Demekki önce su içmek gerekiyormuş bunu anladım ))))

Bu akşamda pırasa pişiriyorum, şöööyle koca bir tabak pırasa yiyeceğim diycem ama her yemek pişerken bunu diyorum ama artık koca bir tabak yiyemiyorum ))
Bir tabakla doyuyorum ))

Sevgilerimle ))

soyacım vallaha özlettin kendini benim bi dilim ekmek ve peynir yiyen tüh kaka kadın olan işim çoktu bende aç kalmayım die yedim öle

soyacım vallaha özlettin kendini benim bi dilim ekmek ve peynir yiyen tüh kaka kadın olan işim çoktu bende aç kalmayım die yedim öle

Canım,

Eğer böyle 1 dilim ekmek 1 dilim peynir yersen aç kalmayayım diye vücudun tepkimeye girer,
Zayıflıyorum zannedersin başta ama sonra vücudun bir savunmaya geçer kilo veremezsin
O yüzden ne yap et ama asla ana öğünlerini geçiştirme !
Mutlaka ana öğünlerinde yemek ye, ara öğünlerinde meyve veya yoğurt süt gibi şeyler tüket...
Düşündüğüm tek şey sağlığın ve kilo vermen...

Sevgilerimle ))

canım bilşyom bugun nedir bılmıyorum ama canım neler çekiyo neler benden yemek isteimyorum ama işte
biliyorum yanlışımı o yuzden işten gelince 40 dk yürüd üm ama kendımi yorgun bitkin halsiz aç hissedeyorum 2
haftadır zorlanmadım sankı bu hafta zorlanacak gibiyim desteğini esirgeme

Yasemin,

Bunlar gayet normal şeyler...
Ama kendini aç hissediyorsan sende düşük kalorili şeyler ye bol bol...
Mesela cacık yap kendine, içine dereotu doğra nane koy istediğin kadar ye
Olmadı süt ısıt, tarçın koy iç
Meyve doğra (en fazla 3 çeşit) üstüne yoğurt koy tarçın serp ye
Alternatif üretiyorum sana işte ))

2'şer saat arayla tüketebilirsin canım

Zorlanmadan hiç bir şey elde edemeyiz...
Şöyle düşün, güzelleşmek için bıyıklarımızı kaşlarımızı aldırıyoruz... Canımız acımıyor mu? Acıyor... Ama sonunda güzelleşiyoruz...
Güzelleşmek için zayıflamamız lazım, kendimiz için... başkası için değil...
Ve bu konuda iradesi en sağlam kişi sensin...
Sana güveniyorum !

Böyle durumlarda yarım dürüm yiyeceğine dürümün içini aç ve salatasını ve içindeki köftesini ye... dışındaki lavaşı yeme...
Küçük bir tavsiye

Sekerler selam bir kaç gündür gelemedim özür dilerim sizleri çok özledim yarın diyetisyen kontrolum var kaç kilo verdim meraklardayim :)))
Biraz tatsız haberler aldım keyifsiZim bahaneyle yemek yiyemiyorum tek iyi yani bu :))
Aramıza yeni gelen arkadaslar hoş geldiniz hepinize zayıflama yolunda basarılar hep beraber zayiflicaz :))

Selam SehKer ))

Tatsız haberler almana üzüldüm, umarım çok ciddi şeyler değildir ammaaa,
yemek yiyememen beni üzdü...
Umarım düzenini bozmamışsındır?
Çünkü düzenini bozarsan vücudun tepkimeye girer...
Her ne olursa olsun birşeyler (en azından kalorisi düşük) yemeye çalış
Tartı sonucunu 4 gözle bekliyorum ))

Sevgilerimle ))

Teşekkür ederim Canim bende umarım sakadir diyorum :)
Stres oldummu bende iştahsızlık ve bulantı yapıyor istenende yiyemiyorum midem ağrıyor.
Senin nasıl gidiyor diyetin is görüşmen sonuclandimi?

Sevgili arkadaşlar,

Su içemiyorum !

Az su içebiliyorum !

Bende 2-3 litre su tüketmek istiyorum diyenler buraya ))))))

Suyu kendiniz için keyifli hale getirin lütfen...
Mümkün olduğunca kendinizi sınayın...
Önce yanınıza gerçekten keyif alacağınız bir bardak alınız... (Mesela ben şarap yada konyak bardağı ile su içmeyi çok severim)
Yada su matarası alınız... (O kadar çok çeşit var ki... Sporcular için olanı... Bayanlar için allısı morlusu çizgilisi desenlisi....... )
Yada güzel bir cam şişe alınız... İçine taze nane yaprakları, limon dilimleri, portakal dilimleri, yeşil elma dilimleri atınız... Ve gün boyunca o keyif aldığınız bardakla içiniz...
Bakın göreceksiniz su içmek sizin için eziyt değil keyfe dönüşecek...

Benim aklıma gelenler bunlar, sizinde aklınıza gelen yada uyguladığınız şeyler varsa yazabilirsiniz ))

Sevgilerimle ))

Stres oldummu bende iştahsızlık ve bulantı yapıyor istenende yiyemiyorum midem ağrıyor.

iş görüşmelerim güzel gidiyor, yarın 2 tane daha var
1 tanesi ile son görüşmem... eğer şartlarda anlaşırsak el sıkışacağız (tabi istediğim parayı verirlerse)))))
Diğeri ile ilk görüşmem olacak, bakalım hayırlısı diyorum ))

Kilo verme sürecim süper gidiyor, şu anda 77,400 kg'dayım.. Toplamda 11,400 kg vermiş durumdayım ehehehehe
Ben hedeflerimi 2'şer kilo olarak koyuyorum, sırada 75 var... En geç 10 gün içinde yazacağım onuda buraya merak etme ))

Azimliyim, kararlıyım, yapacağım !

İstersem yaparım ))

Soya'cım ben de bugün başladım .

Kahvaltımı iyi yapıyorum.Öğlenleri ise sebze yemeği ekmeksiz yiyip (olmadı bir dilim yiyerek yaparım) yanında da yoğurtlu pul biber yiyorum bir kase.Yağ yaktırıyormuş. Bu akşam da marul salatası yapıp yedim ama acıkırsam meyve yesem olur mu? Kivi mesela. Bugün bunları yaptım.

Ha bir de 100 mekik çektim. Biraz spor hareketleri yaptım.Sonra 10 dakika kolbastı,roman havası yardırdım Kan ter içinde kaldım. Göbeğim ve basenlerim var eritmeliyim.

168 boyum var.Yaklaşık 65 kiloyum.Ama göbeğim bayağı var.Eritmeliyim Pes etmicem

Bir ay boyunca dikkat edicem.Bakalım kaç kilo vericem

Kadın isterse yapar :)) istemekte bitiyor hersey. Umarım is görüşmelerinden istediğin sonucu alırsın ben alacağına inanıyorum Canim :))

iş görüşmelerim güzel gidiyor, yarın 2 tane daha var
1 tanesi ile son görüşmem... eğer şartlarda anlaşırsak el sıkışacağız (tabi istediğim parayı verirlerse)))))
Diğeri ile ilk görüşmem olacak, bakalım hayırlısı diyorum ))

Kilo verme sürecim süper gidiyor, şu anda 77,400 kg'dayım.. Toplamda 11,400 kg vermiş durumdayım ehehehehe
Ben hedeflerimi 2'şer kilo olarak koyuyorum, sırada 75 var... En geç 10 gün içinde yazacağım onuda buraya merak etme ))

Azimliyim, kararlıyım, yapacağım !

İstersem yaparım ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…