Günün son ara öğünü yeşil elma..Hoş bugün benim yediklerim hep ara öğün oldu:)akşama ana öğünümü sabırsızlıkla bekliyorum..
Akşamada çorba,ton balıklı marul salatası var.Az mı?
tatlım lütfen hanım diye hitap etmene gerek yok çünkü biz burda hepimiz arkadaş ve birbirimize destek olmak için burdayız
inşallah er de olsa geçte olsa kurtulacaz bu kilolarda n
:) tamam yasemin :))) ben yeni üye oldum o yüzden paylaşmayı yeni öğreniyorum :) birde iş yerinde hep hanım bey diye hitap edince alışkanlık oldu baya... evet destek olmak için burdayız buna çok ihtiyacım var zateninşallah kurtuluruz... kilolardan göbişlerden
soyacım vallaha özlettin kendini benim bi dilim ekmek ve peynir yiyen tüh kaka kadın olan işim çoktu bende aç kalmayım die yedim öle
Merhaba kızlar ))
Bugün biraz geç geldim ama gene iş görüşmem vardı, yarında var (2 tane)
Hemen yazayım birazdan işten çıkacaksınız, okumaya fırsatınız olsun ))
Şok diyetler yapmıyoruz, kesinlikle karşıyız !
Vücudu bir sisteme alıştırmaya çalışıyoruz, o sisteme alışınca kilolar kendiliğinden gidecek engel olamayacaksınız emin olun !
Bugün ki tartı rakamımı söyleyeyim belki inanırsınız ne demek istediğime... 77,400 kg ! (Yasemin sana yetişiyorum )))))
Hafta sonu misafir geldi, dışardaydım vs yedim diyen arkadaşlar, bende dışarda yiyorum bazen, eve hiç giremiyorum... Alternatif çok dışarda... Izgara var, salata var var da var...
Bahane yok... bana bahane uydurmayın !
Bugün canı çikolata çeken, dayanamayan arkadaşlar, zaten işin özü bu.... Kendinize söz geçirmek... Eğer bunu yapamıyorsanız bırakın daha iyi... Tombik tombik dolaşın... Ben zayıf dolaşırken size el sallarım merak etmeyin ))) (Bırakmayacağınızı biliyorum))
Pirinç pilavı yemek yasak ! Şekeri dengelemez o, ihtiyacı da gidermez... Şekere tavan yaptırır daha fazla istetir...
Kaçamak ve şok diyetler istemiyorum kızlar...
Düzgün bir beslenme istiyorum...
Öğlen yemeğini dilim ekmek ve 1 dilim peynirle geçiştirenleri de istemiyorum.... Öğlenleri güzelce yemek yemenizi istiyorum... Ve buna imkanınız yoksa alın bir sefertası evinizden getirin icap ederse....
Bahane değil, çözüm üretin istiyorum...
Sevgilerimle ))
canım bilşyom bugun nedir bılmıyorum ama canım neler çekiyo neler benden yemek isteimyorum ama işte
biliyorum yanlışımı o yuzden işten gelince 40 dk yürüd üm ama kendımi yorgun bitkin halsiz aç hissedeyorum 2
haftadır zorlanmadım sankı bu hafta zorlanacak gibiyim desteğini esirgeme
TEŞEKKÜRLER
sen süper su içiyorsun yaaa
ben onu yapamıyorum
bugün öğle menüm çok kötü geçti
eşimle çıkmak zorunda kaldık
yemek yemeğe hiç vaktimiz olmadı 1 saatte işe dönebilmek için
hazır birşeyler aldık arabada gelirken yedim
1/2 dürüm
1 ayran
yemek zorundaydım çünkü ay sonunu kapatıyorum
çok aç kalırsamda dikkatim dağılıyorrr
Sekerler selam bir kaç gündür gelemedim özür dilerim sizleri çok özledim yarın diyetisyen kontrolum var kaç kilo verdim meraklardayim :)))
Biraz tatsız haberler aldım keyifsiZim bahaneyle yemek yiyemiyorum tek iyi yani bu :))
Aramıza yeni gelen arkadaslar hoş geldiniz hepinize zayıflama yolunda basarılar hep beraber zayiflicaz :))
Selam SehKer ))
Tatsız haberler almana üzüldüm, umarım çok ciddi şeyler değildir ammaaa,
yemek yiyememen beni üzdü...
Umarım düzenini bozmamışsındır?
Çünkü düzenini bozarsan vücudun tepkimeye girer...
Her ne olursa olsun birşeyler (en azından kalorisi düşük) yemeye çalış
Tartı sonucunu 4 gözle bekliyorum ))
Sevgilerimle ))
Teşekkür ederim Canim bende umarım sakadir diyorum :)
Stres oldummu bende iştahsızlık ve bulantı yapıyor istenende yiyemiyorum midem ağrıyor.
Senin nasıl gidiyor diyetin is görüşmen sonuclandimi?
iş görüşmelerim güzel gidiyor, yarın 2 tane daha var
1 tanesi ile son görüşmem... eğer şartlarda anlaşırsak el sıkışacağız (tabi istediğim parayı verirlerse)))))
Diğeri ile ilk görüşmem olacak, bakalım hayırlısı diyorum ))
Kilo verme sürecim süper gidiyor, şu anda 77,400 kg'dayım.. Toplamda 11,400 kg vermiş durumdayım ehehehehe
Ben hedeflerimi 2'şer kilo olarak koyuyorum, sırada 75 var... En geç 10 gün içinde yazacağım onuda buraya merak etme ))
Azimliyim, kararlıyım, yapacağım !
İstersem yaparım ))
Teşekkür ederim Canim bende umarım sakadir diyorum :)
Stres oldummu bende iştahsızlık ve bulantı yapıyor istenende yiyemiyorum midem ağrıyor.
Senin nasıl gidiyor diyetin is görüşmen sonuclandimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?