Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Haklısın gerçekten misafir gelince insan özene bezene hazırlanıyor sonrada kalabalıkla yeniyor çok doğru

selam kızlar konu ilk açıldığında yazmıştım nisan ayının başında ben de başlayacağım diye... bugün başldım diyete... 10 da uyandım... 20dk koşu bandında yürüdüm.. şuanda kahvaltımı yapıyorum. diyetisyene gittim.. ona normal kahvaltı yapmayı (yumurta,domates vs) sevmediğimi söyledim oda alternatif olarak 3 kaşık nestle nesfit, 3 kaşım yulaf ezmesi, 3 kayısı,3 ceviz ve üzerine light süt döküp ye dedi sabahları şimdi onu yazıyorum. sabah geç uyandığım için kahvaltı öğününden sonra ara öğün koymadı direkt 13.30 da öğle yemeğim var sonra 16.00 da bir meyve sonra akşam yemeği sonra da 9 da yine ara öğün var yani günde toplam 5 öğün.. :) bir öğünü uykuda yemiş oluyorum :) hadi bakalım bol şans hepimize .......

Bir haftada 3 kilo süper...Tebrik ederim.Benim metabolizmam yavaş çalışıyor o kadar hızlı kilo veremiyorum.Birde akşama kadar masabaşı oturarak çalıştığımdan hareket yok,Eve gidincede spor yapamıyorum çocuktan dolayı.Hareketsiz bir yaşamım var.O nedenle zayıflamam geç oluyor.Aslında biraz spor yapsam vakit olsa çok iyi olucak.İş çıkışı akşamüzeri olur aslında ama beni bekleyen bir yaramaz var evde.O nedenle olmuyor.Vakit ayıramıyorum spora hiç.

Ben hiç su içemiyorum ya ne olacak bu halim bilmiyorum.Midem bulanıyor çok su içince.Hiç içimden içmek gelmiyor.Şu saate kadar hiç su içmedim

hafta sonu yediklerimi yazamıycam işlerim çok yoğun sadece ama diyeti bozmadığımı söyleyecilirim

sabah 2 bardak suyla başladım güne

kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği
domates salatalıkpeynir

ara öğünde yeşil elma ve yeşil çayımı içtim

bende sabah 67,400 çıktım tartıda çok mutluyum
68,800 geçen paratesi kilom yani 1.400 dram 1 haftalık gayet iyi benim için

çıtır olma yolunda olan arkadaşlarım selam

ara öğün 1 yeşil elma

2 fincan yeşil çay
1 lt kadar su içtim

ya kızlar bugun canım herşeyı yiyip içmek istiyor nedendir bilmem ama sanki karnım mı ,yoksa gözüm mü aç bende bilmiyorum

offffffffffffff

işlerde bitmiyor .

hoşgeeldin canım aramıza

kaç kilosun ve hedefin nedir tatlım

Merhabalar

Hafta sonu çok yoğun geçti
Pazar hariç çok abartmadım
Pazar bütün gün dışardaydık akşamda dışarda yedim mecburen

Sabah
Ballı+sirkeli su
Yarım Simit
Yeşilçay

Ara 1Fincan yeşil çay
Bir yeşil elma

Gelsin öğle öğünler

salata
cacık
tavuk sote ve az pirinç pilavı

öğleye kadar 2 lt su içtim

şimdi yeşilçayım içiyom

herkese afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…