Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Sabah 1 dilim ekmek ve sadece 2 yemek kaşığı lorr evde başka birşey yoktu çünküü
ara 1 şeftalive yeşil çay
öğlen 1 subardağı haşlanmış makarna ,aslında çok istediğim için yemedim denizden gedik herşeyi oaraya götürmüştümm evde sebze yok çocuklara yaparkenn bende haşlanmışş 1 bardak yedim
ara 7 üzüm
akşam 3 kaşık taze fasülye 3 kaşık yoğurt
şimdide nescafe içmeyi düşünüyorumm başımm çatlıyoo

evet kızlar kendime verdiğim sözümde durdum
150 mekık cektım bugun :) 1 km daha yurudum hatta :) + pazara gidip geldim, koşu bandında terledıgımın nerdeyse 2 katı terledım dıyebılırım.
gelir gelmez buzzz gıbı duş. koşu bandında yurudukten sonrada soguk suyla dus alıyorum. soguk suyun altında 2 dk kalmak 300 kalori yaktırıyor dıye okumustum :) umarım dogrudur :)

bugünkü menüm:
sabah:
  • lor peynırı
  • 1 yaprak mor kıvırcık
  • 3-4 sap roka
  • 4-5 sap dereotu
  • 1 domates
  • 1 bıber

ara:
3 taze cevız

öğle:
  • 2 servıs kasıgı kabak
  • yogurt

ara:
(pazardan geldiğimde ellerim tıtrıyordu, 1 servıs kasıgı kabak yedım hemen acele)

aksam:
  • 1 kepce corba (tum tencerelere 1 yemek kasıgı zeytınyagı koyuyorum, 1 cay kasıgı tuz)
  • 1 servıs kasıgı taze fasulye
  • ton balıklı salata

teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için...baş dönmesi için de doktora gideceğim o zaman yazarım sonuçlarını...

küçük bi kase sütlaç yiyebilir miyim???...diye sorcktım...:)))...sütlü tatlı ya onun için...

gecmıs olsun asysss, küçük bi kase sütlaç 240 kalori... :) kan şekerin düştügü için basın dönuyorsa ve onun ıcınyemek ıstıyorsan bence meyve+tarcın ye.. çünkü tatlılardakı ve cıkolatadakı seker kan sekerını bırden cıkarıyor ama meyve olması gerekn sekılde cıkarıyor.
zevkıne yemek ıstıyorum dıosan bence hiiiç yeme :)

ayyy teşekkür ederim...de zevkine yemek istiyordum..eşim süt almışta birazını mayaladım birazını da sütlaç yapıyorum şimdi öyleyse yemiyorum...eşimin yiyeceği kadar ayırıp gerisini komşulara dağıtayım bari.

ben bugün koşu bandında 3 km yürüdüm 200 kalori yaktım üstüne bide artıya geçmeyim...
teşekkür ederim minnak....

Aysss bu soruyu sen hic sormadin bende hic gormedim varsayiyorum...
Minnak cok guzel yanit vermis ustune yorum yapmak istemezdim aslinda ama dayanamadim ))
Canim, tatli istegini baskilamak icin tarcini duzenli tuketmelisin... Sirf canin istedi diye bir kasik yedigin sutlac seni sadece geriye tasir ileriye degil bunu unutma... Ve burda herkes birbirine ornek teskil etsin isterim...
Bu yediginiz ictiginizden, davranis ve tutumlariniza kadar her onden olmali... Beni ornek almayin cunku benim tavirlarim bazen cok sertlesiyor )))
Sevgilerimle

Selam minnak
Sen bizim guruptamisin bilmiyorum, bir ara ben tatildeyken bir suru kisi yazmisti ama dondugumde kimseleri goremedim ))))
Her neyse, menunu begendim gayet guzel tebrik ederim.. Ayrica ayss icin verdigin tavsiye de hosuma gitti, cok yerinde bir tavsiyeydi tesekkur ederim ))

Selamlar sevgili soya sosu ve diğer arkadaşlar... Seni çok merak ediyordum resmini gördüm sonunda ve inanılmaz değişime uğramışsın gerçekten de tebrik ederimmm... bir şekilde bağımlı oldum bu topice okumazsam huzursuz oluyorum merak ediyorum cidden:)) yeğenin için acil şifalar dilerim üzüldüm rahatsızlanmasına bayram nedeniyle ben de kilo aldım 3 kilo ve senin tavsiyelerini değerendirip sağlıklı bir şekilde vereceğim... saygılar selamlar olsun her yazını ilgiyle okuyorum bir yazar gibisin ben de senin kalemini seviyorum diyelim... saygılar....

Son düzenleme:

Selam nur, bende seni merak ediyordum inanirmisin ? Bir gittin kayboldun.. En son mesajindan beri haber alamadim senden ve uzuldum... Neyse artik yazdigina gore bizi terketmemissin demekki buna sevinebilirim ))
Yeni halimle ilgili yorumuna tesekkurler, ben kendimi 13 yasima donmus gibi hissediyorum cunku o zamaandan beri ilk defa bu kadar zayifim )) zaten su anda kimse 37 yasinda olduguma da inanmiyor ))) cok keyifli bir duygu.. Kasima kadar 55 kiloya inip orda birakmayi dusunuyorum.. Ve bundan sonraki hayatimi da 55-59 kilo arasinda gecirmeyi istiyorum..
İstersem yaparim degil mi ))

Sen değil 55 kiloya düşmek dağları devirirsin bu kararlılığınla bu zekanla bu inancınla... Hukuk fakültesinde bir h ocamız var aynı senin tavırların aynı senin tarzın... hatta senin yazılarını okurken hep şunu düşünmüşümdür''bu insan çok çok daha başka bir yerde başka bir statüde olmalıymış,gerçekten kayıp diyorum'' ....3 kiloyu vereceğim ya seninle seviniyorum buna:)) İzmire yolun düşerse her zaman tanımaktan,görüşmekten onur duyacağım birisin.. bu arada bir sorum olacaktı sana.. gün içerisinde çok acıktığımda bir avuç leblebi yiyorum günde 2 yada 3 kez çok mu kalorili olur yanlış mı yapıyorum bilgilendirirsen sevinirim.. Ayrıca fotolarına bakınca gerçekten de yarın gitmiş gibi:) gençlik,güzellik,özgüven gelmiş:) iyiki de gelmiş artık hiç şişman olma lütfen unutma sen çok kişinin idolüsün sevgiler,saygılar canım....

Aynenn nurcumm bende bu sayfadan kopamıyorumm
tek tek kelimesi kelimesine okdumm herşeyii

soyacım sen kasıma bile kalmazsınn canımm
yiğenin rahatsızmış canım çok çok geçmiş olsunnn

Baskül kıpırdadıı oleyyyyyy çok sevindim
Sabah 6buçukta uyandım eşime bir tost yaptım o işe gidince
kendime de 2 kaşık lor ve 1 dilim ekmek aldım domatesle yedim

Aynenn nurcumm bende bu sayfadan kopamıyorumm
tek tek kelimesi kelimesine okdumm herşeyii

Karabiber sen de çok azimlisin başarılar dilerim mücadelende... kilo insana sadece mutsuzluk,özgüven eksikliği ve ne giysem yakışmıyor mantığı getiriyıor gerçi soyayla beraber eminim hedefine ulaşacaksın... ben de 10 kilo falan verdim 55 kiloyum şimdi ve gerçekten zayıf olmak ve giydiklerimizin yakışmasının mutluluğu paha biçilemez:)) başarılar kolay gelsin canım

Günaydın arkadaşlar

yorumlarınız için teşekkurler ben sadece ölesıne 66,50 kg dedim artık bu kıloların gıdeceğine inanıyorum eninde sonuda 60kg olucam kurbana kadar

nur nr güzel demişsin evet soya hepimizin idolu hepimiz soyacımı örnek alıyoruz valla

kizlar merhaba benide araniza alirmisiniz?
yasim 22
boy 1.70
kg.: 79 kg
hedefim 60kg

günaydin :-D
bastan sona okuyamadim:-(
ama bu zamandan sonra bende araniza katilip zayiflamak istiyorum
21.03.2012 de 105 kiloyla dogum yaptim ,
hamile kaldigim kiloya düsebildim:-D
ve su an 79kg

bugunden itibaren bogazimi tutucam ve 1 ayin icinde 10 kilo vermek istiyorum,

gunde 5 ögün yiyorum gidim gidim yiyorum,
canim birsey cekerse tadina bakiyorum,
bu sayede zayifladim,
fakat simdi daha cok sabir edicem
bugun öglen bir tabak corba icerim
aksam 6 dan oncede yiyecegim yemek tabagin yarisini
yicem insallah zayiflarim
herkese sabir diliyorum Basarilar

şimdi sade nescafemi içtim

kahvaltım ise
1 fincan yeşilçay
domates
salatalık
biber
hazırda da yemedim canım da istemiyor ama yemem lazım metobolizmam çalışması lazımmmmmmm

selam canım
öncelıkler hoşgeldin ve senı tebrik ederim 105 kg 79 kg düştüğü için
ama bu sayfayı okuduysan eğer burda kaçamak sıfır yanı canın her istediğini yeme gibi bir şansın yok burda sağlıklı ve düzelı beslenmeyi öğreniyoruz ve öğrendikde çünkü her kaçamak bize ileri gitmemizi sebep oluyor o yuzden soya bunu kabul edeceğini sanmıyorum sende 1 ileri 1 geri gitmek istemiyorssan eğer aramıza katılabılıyorsun demiyorum buna soya karar verir

Son düzenleme:
nazik davetiniz için teşekkür ederim arkadaşlar
ben kendime kurban bayaramına kadar süre verdim o zamana kadar hedefime varmış olcağım inşallah
ve artık yalnız devam etmeye alıştım şimdi yeniden buraya adpte olmak zor gelecektir bana
o yüzden hedefime kendi başıma ilerlemek istiyorum
tekrar teşekkür ederim

Gunaydin toPigimin guzel kizlari, guzel ve slim bir gun dilerim hepinize ))
Kahvaltimi yaptim birazdan turk kahvemi icicem sonrada hafta sonu icin kendime kiyafet bakmaya gidicem.. Soyle guzel vucedumu birazcik on plana cikaran bir elbise alayim degil mi)) dun bir tane begendim aslinda... Onu zarif bir sekilde verev katli, pudra pembesi hafif isiltili ve mini bir elbiseydi... Cok hos bir elbiseydi fakat benim gogusler biraz buyuk malesef )) beli muhtesem durdu, kalca kismi da oyle ama gogus kismi birazcik dar geldi... Bir tik daha genis olsaydi super olurdu ahh ahh... Bu da demektir ki su 5 kilodan en kisa surede kurtulmaliyim ))))))

Neyse, gelelim size...
Nurcum, leblebi miktari bir su bardagini gecmedigi surece problem yok canim )) aralara serpistirmen iyi, tek seferde yememen iyi olmus...

Ve ergenlik donemimde tek amacim vardi konservatuara gidip virtioz olmak... Muzigi ogrenip muzik aletleri yapmayi cok istiyordum ve tum hayatimi bunun uzerine sekillendirdim ama malesef hem ailem bu konuda desteklemedi hemde gitmek istedigim konservstuarda hakikaten torpil olaylarinin dondugune bizzat sahit oldum ve giremedim konservatuara...
Ama simdiki aklim olsaydi avukat olmayi isterdim )))))))

Yeni gelen arkadasim, benim topigimde kacamaklara yer yok... Verdigin kilolar icin seni tebrik ederim gercekten guzel bir basari, zor bir is basarmissin... Ama benim topigimde tadina bakmak icin bile olsa kacamak kacamaktir ve topikten atilma sebebidir... Bu da seni uzer ve motivasyonunu bozar...

Ve sevgili kizlarim, biliyorum ki hepiniz kasimda bambaska guzellikte olacaksiniz... Kendinize bakmaya doyamayacaksiniz )) ustelik giydiginiz hic bir seyi yakistiramayacaksiniz cunku emin olun kiloluyken tek yaptigimiz sey kilolarimizi kapatacak kiyafeti alip cikmakti... Zayifladiktan sonra ise hersey uzerinizde guzel duruyor ama bu seferde siz begenmemeye basliyorsunuz )))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…