teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için...baş dönmesi için de doktora gideceğim o zaman yazarım sonuçlarını...
küçük bi kase sütlaç yiyebilir miyim???...diye sorcktım...:)))...sütlü tatlı ya onun için...
gecmıs olsun asysss, küçük bi kase sütlaç 240 kalori... :) kan şekerin düştügü için basın dönuyorsa ve onun ıcınyemek ıstıyorsan bence meyve+tarcın ye.. çünkü tatlılardakı ve cıkolatadakı seker kan sekerını bırden cıkarıyor ama meyve olması gerekn sekılde cıkarıyor.
zevkıne yemek ıstıyorum dıosan bence hiiiç yeme :)
teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için...baş dönmesi için de doktora gideceğim o zaman yazarım sonuçlarını...
küçük bi kase sütlaç yiyebilir miyim???...diye sorcktım...:)))...sütlü tatlı ya onun için...
evet kızlar kendime verdiğim sözümde durdum
150 mekık cektım bugun :) 1 km daha yurudum hatta :) + pazara gidip geldim, koşu bandında terledıgımın nerdeyse 2 katı terledım dıyebılırım.
gelir gelmez buzzz gıbı duş. koşu bandında yurudukten sonrada soguk suyla dus alıyorum. soguk suyun altında 2 dk kalmak 300 kalori yaktırıyor dıye okumustum :) umarım dogrudur :)
bugünkü menüm:
sabah:
- lor peynırı
- 1 yaprak mor kıvırcık
- 3-4 sap roka
- 4-5 sap dereotu
- 1 domates
- 1 bıber
ara:
3 taze cevız
öğle:
- 2 servıs kasıgı kabak
- yogurt
ara:
(pazardan geldiğimde ellerim tıtrıyordu, 1 servıs kasıgı kabak yedım hemen acele)
aksam:
- 1 kepce corba (tum tencerelere 1 yemek kasıgı zeytınyagı koyuyorum, 1 cay kasıgı tuz)
- 1 servıs kasıgı taze fasulye
- ton balıklı salata
Selamlar sevgili soya sosu ve diğer arkadaşlar... Seni çok merak ediyordum resmini gördüm sonunda ve inanılmaz değişime uğramışsın gerçekten de tebrik ederimmm... bir şekilde bağımlı oldum bu topice okumazsam huzursuz oluyorum merak ediyorum cidden:)) yeğenin için acil şifalar dilerim üzüldüm rahatsızlanmasınabayram nedeniyle ben de kilo aldım 3 kilo ve senin tavsiyelerini değerendirip sağlıklı bir şekilde vereceğim... saygılar selamlar olsun her yazını ilgiyle okuyorum bir yazar gibisin ben de senin kalemini seviyorum diyelim... saygılar....
Selam nur, bende seni merak ediyordum inanirmisin ? Bir gittin kayboldun.. En son mesajindan beri haber alamadim senden ve uzuldum... Neyse artik yazdigina gore bizi terketmemissin demekki buna sevinebilirim ))
Yeni halimle ilgili yorumuna tesekkurler, ben kendimi 13 yasima donmus gibi hissediyorum cunku o zamaandan beri ilk defa bu kadar zayifim )) zaten su anda kimse 37 yasinda olduguma da inanmiyor ))) cok keyifli bir duygu.. Kasima kadar 55 kiloya inip orda birakmayi dusunuyorum.. Ve bundan sonraki hayatimi da 55-59 kilo arasinda gecirmeyi istiyorum..
İstersem yaparim degil mi ))
Aynenn nurcumm bende bu sayfadan kopamıyorummSelamlar sevgili soya sosu ve diğer arkadaşlar... Seni çok merak ediyordum resmini gördüm sonunda ve inanılmaz değişime uğramışsın gerçekten de tebrik ederimmm... bir şekilde bağımlı oldum bu topice okumazsam huzursuz oluyorum merak ediyorum cidden:)) yeğenin için acil şifalar dilerim üzüldüm rahatsızlanmasınabayram nedeniyle ben de kilo aldım 3 kilo ve senin tavsiyelerini değerendirip sağlıklı bir şekilde vereceğim... saygılar selamlar olsun her yazını ilgiyle okuyorum bir yazar gibisin ben de senin kalemini seviyorum diyelim... saygılar....
Selam nur, bende seni merak ediyordum inanirmisin ? Bir gittin kayboldun.. En son mesajindan beri haber alamadim senden ve uzuldum... Neyse artik yazdigina gore bizi terketmemissin demekki buna sevinebilirim ))
Yeni halimle ilgili yorumuna tesekkurler, ben kendimi 13 yasima donmus gibi hissediyorum cunku o zamaandan beri ilk defa bu kadar zayifim )) zaten su anda kimse 37 yasinda olduguma da inanmiyor ))) cok keyifli bir duygu.. Kasima kadar 55 kiloya inip orda birakmayi dusunuyorum.. Ve bundan sonraki hayatimi da 55-59 kilo arasinda gecirmeyi istiyorum..
İstersem yaparim degil mi ))
Aynenn nurcumm bende bu sayfadan kopamıyorumm
tek tek kelimesi kelimesine okdumm herşeyii
kizlar merhaba benide araniza alirmisiniz?
Yasim 22
boy 1.70
kg.: 79 kg
hedefim 60kg
günaydin :-d
bastan sona okuyamadim:-(
ama bu zamandan sonra bende araniza katilip zayiflamak istiyorum
21.03.2012 de 105 kiloyla dogum yaptim ,
hamile kaldigim kiloya düsebildim:-d
ve su an 79kg
bugunden itibaren bogazimi tutucam ve 1 ayin icinde 10 kilo vermek istiyorum,
gunde 5 ögün yiyorum gidim gidim yiyorum,
canim birsey cekerse tadina bakiyorum,
bu sayede zayifladim,
fakat simdi daha cok sabir edicem
bugun öglen bir tabak corba icerim
aksam 6 dan oncede yiyecegim yemek tabagin yarisini
yicem insallah zayiflarim
herkese sabir diliyorum basarilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?