Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Gunaydin kizlar, kafami su dolu bir akvaryumun icine sokmusum gibi hissediyorum nedense )) garip bir his anlayacaginiz, gecmesini bekliyorum ))

Kuzenimde degisiklik yok hala ayni, ilginize tesekkurler...

Yasemincim, aksamlari yurumeye vucudun alismis durumda bence... O yuzden sabah yuruyusleri yapsan daha fazla etkisini gorebilirsin diye dusunuyorum.. Yuzmek faydali olacaktir ama istah konusuna dikkat et gercekten istah acar, yaninda meyve tasi, spor sonrasi meyve, yesilcay yada kahve en iyi gida seklidir.. Ayrica kaslar acisindanda yuzme cok faydali olacaktir cok daha guzel bir sikilasma saglayacak, tebrikler )) ha bu arada tartiyi takma kafana o artar eksilir ama sonunda seni sevindirir merak etme ))

Qwerty sayfanla ilgili bilgi verde bakalim tatlim, hayirli olsun simdiden ))

İnci, hastaligi atlatmana sevindim... Hemen bİr kur vericem ona basla... İki yemek kasigi balin icine bir tane sogani dorde bolup koy ve agzini sikica kapat, sabaha kadar oyle beklesin,, sabah olunca soganlari icinden cikar zaten bali sulanmis olarak gorceksin... Bali iyice karistir ve her sabah ac karnina bir tatli kasigi ye.. Bu karisimin agzi kapali bir kapta olmasi sart ve her 3-4 gunde bir yeniden yap, taze olmasi gerekiyor... Dogal antibiyotiktir, bogazina da iyi gelir gribal enfeksiyonlardan da korur..
Ayrica cocugu olan kizlar, cocugunuz icinde kullanabilirsiniz, cok faydali bilginize..

Aysss, vucudundaki odemlerden kurtuldun tebrikler )) simdi artik kilo verme zamani ! Bundan sonrasi da kolay merak etme, yeme duzeni ve sporuna dikkat ettigin surece oyle guzel kilo vereceksin ki sn bile sasiracaksin ))

Hadi bakalim kizlar, kasima kadar vaktimiz var ve bu vakti guzel kullanalim, her animizi sporla gecirelim.. Yeme duznimize dikkat edelim, kacamak yapmayalim, biliyorsunuz o bir lokmaciklar bize yag Olarak geri donuyor...

Sevgilerimle

Offffffffffff
kızlar bır sorun var sular kesik
sular kesık olduğu için su içemiyorum (TUVALET SORUNU))1 saat kadar gelmezse eğer eve gidip geleceğim

ara öğün
yeşil çay
1 yeşil elma

Son düzenleme:
Teşekkürler soyacım kür için ben biliyordum bu soğanla balın formülünü ama hiç deneyip yememiştim kokuyorsa yiyemem ama denyeyim.ablam soğanı ortasını oyup dibine çatal yada kurdan batıp içini balla dolduruyordu bardağın üzerine koyuyordu onda görmüştüm öksürüğe falan iyi geldiğini akşama deneyeyim sabah yerim.

tebrikler canımmm ,yarın sabahta aynıı çıkarsann vermişsindirr demekkk
qwert senmii veremiceksinn canımmm korksunn kilolar sendennn başaracaksınn canımm eminimm bennn
yolu yarıladınızz sizz birşey kalamsı sizdeee

Ay kızlar eve gittim geldim nerdeyse çatlıcaktım tuvalet sorunu yuzunden sular olmadığı için girmedim ben eve gittim arkamdan sular hemen gelmiş neyse sağlık olsun

evde yemeğimide yedim

öğlen menu
6 yemek kaşığı kabak
2 dilim ç.ekmeği
dometes
2 tane acı biber kuçuk

soya ben bu hafta haftada 1 tartılcam
bugun kılom 66,50 kg bakalım pazartesıye ne olacak

merhaba kızlar,
soya sosu oncelıkle tebrik ederim, maşaAllah harika kilo vermıssın. gercekten muthışsin.
ben 76.3 ten suan 64.2 ye indim, boyum 1.60. aslında 61.3 e ınmıstım ama bayagı saldım kendımı, tekrar gaza gelerekten basladım dun duzenlı duzenlı beslenmeye. aslında tatlı sevmem, kızartma severdım artıkyıyemıorum agır gelıo, hamur işi falan börek corek oyle seyler de hıc sevmem yemem. benım tek problemım makarna. vazgecemıorum ondan. bagımlıyım resmen. (
3 kıloyu da makarna sayesınde aldım zaten. bıde spor yapamadım..

vermem gereken en az bı 10 kılom var.

kahvaltım fix: lor peyniri, dereotu, maydonoz, roka, domates, salatalık, bıber. 2-3 gunde bir haslanmış yumurta da eklıyorum menume.
öğle yemeğim: sebze yemeği (genelde taze fasulye veya kabak olur) + yogurt
veya salata (tavuklu veya ton balıklı, yağsız tuzsuz) + yogurt
veya corba+salata+yogurt
akşamda öğlen ne yesem diğerini yıyorum.

kosu bandım, twisterim, mekik aletım var
bugun 30 dk da 3 km yurudum. gunde 150 mekik cekerek tekrar mekiğe baslıcam bugun.

aralık a kadar 14-15 kılo vermelıyım. işte boyle hanımlar.

karabiber 64'i gördüm bu sabah...

veee komşudan geldim az önce otur kısır yapalım yiyelim dediler bikaç kaşıktan ne olacak dediler bendeee HAYIRRRR OLMAZdedim...:))
eve geldim kendi yemeğimi yedim şimdi...

yalnız bi sorunum var..sürekli başım dönüyor gibi oluyor uzak mesafeye bakınca etrafı dumanlı görüyorum..bilgisayara bakıp sonra karşıya bakınca biraz değişik oluyorum...acaba neden böyle oluyor..?

bi doktora görünmem şart gibi duruyor...

sevgili arkadaşlarım merhaba
baya oldu size bakmayalı sayfalar ilerlemiş,sanırım yeni arkadaşlar var
ne güzel ne güzel :)
son durumlarınızı bilmiyorum ama hepiniz iyisinizdir inşallah
incim hamileymiş ne yalan söylim en çok ona sevindim
inci kız tam hesapladığın gibi yapmışssın temmuz ağustos diyodun cuk oturmuş bebiş:))
soyacım zaten faceden takipteyim maşşallah diyeyim tekrar benden genç duruyosun ki aramızda tam 14 yaş var:))
evet ben?
ara verdim ramazan dolayısıyla kızlar yani yaklaşık 1,5 aydır tartılmıyorum
oruçla birlikte yürütemedim diyeti
şimdi yeniden alışma dönemindeyim cesaretimi toplayıp çıkarsam tartıya belki yazarım size yeniden:))
inci düğünümü sormuşdun canım seneye yaza kısmet olursa ama daha kesin tarihimiz yok
işte böyle hepinizi merak ediyorum tabi
en çok paphia seni yakındı kilolarımız ne durumdasın?
qwerty?
yasemin?
insirah?
kim vardı bizim dönemden??
bunadım galiba başka kims egelmiyor aklıma unuttuysam nolur affedin
ha esra?
kateee ve bebişi??
seviyorum sizleri hepnizi bol azimli günler diliyorum
hoşçakalınn.))

Selam kizlar, yuruyus yaptim geldim... Spora basladim tekrar ama dizimden dolayi cok yormadan yurudum neme lazim basima is acmayayim... Simdilik ufak ufak spor yapacagim, bu hafta sonu dugun var akrabalarla gorusecegim biraz sasiracaklar sanirim )) en son aralik ayinda gormuslerdi beni ve o zaman 88 kiloydum ))))

Yasemincim, resimde cok guzel gorunuyorsun hic 66 kilo gibi gorunmuyorsun tatlim... Kendini psikilojik olarak etkilemeyi birak artik... Farkinda degilsin belki ama kendini surekli geriye dogru atiyorsun.. Sen zayif, saglikli bir bedene sahipsin... Kendini sadece buna sartla baska bir seye degil ve beyninin sana oyun oynamasina izin verme.. Ayrica hergun 60 kilo olacagini yaz buraya, etkili oluyor ))

Aysss, sadece bas donmeleri olsaydi onerecegim seyler olurdu ama goruste de problem varsa mutlaka doktora gorun canim... Doktor sonuclarini paylasirsan birlikte ustunden geceriz..

Sevgilerimle

Nativ, geri gel aramiza... Eski azmini biz sana kazandiririz ..
Yorumlarin icin tesekkurler, bir 5 kilo daha vermeye karar verdim )) doktor kontrolunden gectim durum gayet iyi, diyette en cok bobrekler hasar gorurmus ama benim bobreklerde iyi cikti.. Doktora diyetimizi ve burdaki arkadaslari anlattim gayet guzel buldu, hepinize selami var tebriklerini iletti ))
Ama ciddi ciddi seni bekliyorun geri... Birlikte olursak cok daha cabuk sonuc alabiliriz biliyorsun..
Bir dusun derim ))
Sevgilerimle

evet nativfly cim aynen istediğim zamanda geldi bebeğim hatta buraya yazmıştım adet olduğum gün sonuncu olacak inşallah diye aynen öyle oldu bekletmedi beni miniğim.

çıkış saatim geldi ben kaçar midem bulanmaya başladı hemen acıkıyorum 2 3 gündür sık sık bişeyler yersem geçiyor görüşmek üzere iyi akşamlar.

çok sevindimm canımmm 1buçuk kilo gitti bile sendenn
bendede bir ara olmuştuu baş dönmesi ve ama bilgisayara çokk girdiğimde oluyorduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…