tebrikler canımmm ,yarın sabahta aynıı çıkarsann vermişsindirr demekkkgünaydınn kimse gelmemiş bugün....
kalktım kahvaltımı yaptım..kahvaltı sonrası roman havası açtım 2 şarkı oynadım kızımın karşısında o da bana baka baka güldü...:))
sonra platesimi yaptım...
bugün tartı beni baya bi az gösterdi ama inanayım mı bilmiyorum...sanırım üzerimdeki şişlikler gidiyor yavaş yavaş...bi günde 700 gr veremem değil mi...?
64.8 'i gördüm bu sabah....!!!!!!!!!!!!
qwert senmii veremiceksinn canımmm korksunn kilolar sendennn başaracaksınn canımm eminimm bennnbasardim basaracagim...pes etmek yok yola devam...
baslangic kilom:84
simdiki kilom:bilmuyorum(disardayim yuruyus yapiyorum oglumu avm ye kadar getirdim oyun parkindayiz..yuruyerek eve gitcez..gidince tartilip yazicam telefondan yaziyorum)
hedef kilo:59
kalan kilo:yaklasik 11
ayda 3.5 kilo hedef koyuyorum cunku zor vrren bir bunyem var biliyorsunuz...3 ay sonra istedigim kilodayim...
buda kasim sonuna kadar demek oluyor....
sabredip dayancam kasim sonu fitim istedigim herseyi alip giyebilirim....
kahvalti bile yapmadan ciktim 1 bardak sut ictim 1bsrdak sekrrsiz nescafe yaninda 3-4 adet kuru kayisi...
gidince tahmini saat 13u gecer...
gidince domates salatalik 1dilm ekmek lor maydonoz uiycem...
aksamda en gec 7de yemek isim biticek
bu ogle yemegim kizlar:)))Eki Görüntüle 495819
Eki Görüntüle 496790
kızlar hele bır bakın bu resim 66,50 kg gösteriyor mu
evet yorumlarınızı bekliyorum
karabiber 64'i gördüm bu sabah...
veee komşudan geldim az önce otur kısır yapalım yiyelim dediler bikaç kaşıktan ne olacak dediler bendeee HAYIRRRR OLMAZdedim...:))
eve geldim kendi yemeğimi yedim şimdi...
yalnız bi sorunum var..sürekli başım dönüyor gibi oluyor uzak mesafeye bakınca etrafı dumanlı görüyorum..bilgisayara bakıp sonra karşıya bakınca biraz değişik oluyorum...acaba neden böyle oluyor..?
bi doktora görünmem şart gibi duruyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?