Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

aslında değilim, enazından henuz. bence zaten hemen sevgi ve sefkat dolu kollarınızı acmayın ki şımarmıyım :)))
topiği okuyorum yavas yavas ve yazmaya karar verdım bende...
azmin, basarın ve en onemlisi kendini ve diğer arkadasları motıve edısıni cok takdir ettim. bence psikolojı falan okumalıydın, gerci hakkında bısey bılmıorum, belki yazmıssındır ılgı alanlarını falan ama okumadım henuz (minnak pıtırcıgım rahat bırakmıo pc basında beni)

sabah:
  • lor peyniri
  • dereotu
  • roka
  • domates
  • catalın ucuyla ton balığı
  • (eşime yaptıgım) kıymalı soganlı yumurtadan 2 küçük lokma
  • 1 fincan yeşil cay (elmalı)

pıtırcık uyuyunca koşu bandında en az 3.5 km yuruyus yapıcam.. bugun 200 mekik cekıcem
2 gun once tartıldıgımda 67.7 cıkmıstım (adetimin ilk gunuydu ve karnım acaip şişikti) bugun 64.7 ile uyandım :) fark cok acaip dimi :)
55 olucam
(izninizle hergun bunu yazmak ıstıyorum :)
ayrıca kızlar buzdolabının ustune zayıf bı fotografımı astım... çok işe yarıyor

soya birşey sorucam

önce yürüşüm akşam saat 21 ile 22 arası yapıyordum 45 dk veya 1 saat

dün de 17,30 ile 18,00 arası yarım saat yaptıım

akşamları sankı boşa yurumuşum gibi geldi dün yurudum ya bacaklarım nasıl ağrıyor çuruk çuruk anlatamam nasıl ter attım yarım saat içinde fakat akşamaları hava sıcak olmasına rağmen oyle ter atmıyordum demek kı ikindin yurucem sabahaları demiştin ama sabahları yurume gibi bir şansım yok

Ara öğün
1 küçük armut
4 adet sunta etifrom
1 fincan yeşil çay

öğle menu

4 yk taze fasulye(evden getirdim)
5 yk yoğurt
1 salatalık
1 domates
1 biber
1 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ

kızlar pazartesi 64 kg olucam

Son düzenleme:
slm kızlar..yemedim yemedim...kaçamakta yapmıyorum...kendi bildiğim gibi kalorisiz yiyecekler yemeye devam...

yalnız bu yemeklerin yanında salata ve bir kase cacık yiyorum akşamları da çok doyurucu oluyor bir zararı var mı diyecektim...?

bu sabah tartıda 63.9'u gördüm...

kendime bi boş kağıt aldım ona hergün kilomu yazıyorum..nereden nereye gittiğimi görmek için o da etkili oluyor...hamileyken de aynısını yapmıştım...

Evet öyle nurcumm ben kilo alınca kendimi çokk bırakıyorumm hiç kıyafet alasım gelmiyor hatta bulamıyorumm ama zayıfken bu bana olur deyip hemen alırdımm,hatta düşünebiliyormusunn eşimin iş arkadaşınınn düğünüü olduu ve arkadaşları eşleriyle gitti benn tek yolladımm gelmemm diye inat ettim gitmedimm,iyimii olduu hayır tabikii
Bu sefer kesinn vereceğimm kendimden hiç bu kadar emin olmamıştımmm bennn
akşamm yattım uyucağımm eşim başıma gelmiş oğlanıı sevdii sonrada bana diyett nasıll gidiyor devamm ediyorsunn değilmii dedii tabikide ediyorumm dedimm bu sefer kesinlikle bozmuyorummm
Eşimm çok istiyor kilo vermemii haklı adam onunn yanında ablası gibii duruyorummm
resim çekileemiyorumm benn çokk çirkin çıkıyorummm

zoruu başardınız canımmm az bir yok-l kaldıı ve kesinn kurtulursunnn

gerçekten çok güzel kilo vermiş arkadaş

hedefine ulaşınca yaz canımmm

kasım ayında güzel olacaksınız deyince nasıl heyecanladım
düşünmesi bile çok güzell

evet 35 dk da 3.5 km yürüdüm, arada koştum. 105 kalori yaktım. bırazdan 200 mekık cekıp aksam yemegını hazırlayacagım.

öğle menum:
  • 1 kepce corba
  • 2 servıs kasıgı taze fasulye
  • yogurt+3-4 dal dereotu
  • 2 cevız

akşamada;
köftelı yayla corbası
bamya
tavuklu salata yapıciğim. birer kasık yerım yemeklerden, salata yıcem:)))

karabıberım yüzün cok tatlı senın, bu halinle bıle yüzün cok guzel. ama zayıfken cok cok cok genc duruosun. polonyadan dondugunuz zamankı o resımlerınde hıc de 2 kız annesı gıbı durmuosun. bi kere yaptın yıne yapıcaksın emınım :) yıne o cıtır karabıber olucaksın ben sana guvenıorum. daha once ısvec dıyetıyle vermıstın yanlış hatırlamıosam. oyle sert bı dıyete bıle dayanan saglıklı ve duzenlı beslenerek hayli hayli verir ve basarır. ben isvece bır gun bıle dayanamam. muthıs ıradelısın aslında..

bir de kızlar sayfanın yanlarıında reklam varya, groupon reklamı. sagda beyaz bıkınılı süper bı hatun var. fena gaza getırdı o benı ya ahaha

harikasınnnn
bende 84.9 u gördüm bugün ilk hedefime ulaşmama az kaldı

Selam kizlar, kendime elbise aldim siyah bir elbise, dantelli ust kismİ dar yakasi yuvarlak gogus dekolteli, belden dize kadar bol.. Cok tatli bir elbise, beline bir kemer bulmam lazim, denerken beline kirmizi bir kemer taktim cok guzel durdu ama kirmizi istemiyorum baska bir renk dusunuyorum... Pazar gunu giydigimde fotograf cekip yukleyecegim merak etmeyin ))

Gelelim size,
Yasemin, aksam yuruyusu sana etki etmez ama ikindi saatleri olabilir, denemekte fayda var.. Bir sure dene bakalim ben faydali olacagina inaniyorum...
Aysss, aksamlari diledigin kadar cacik yada salata yiyebilirsin tek kural tuz yasak.. Eger tuzsuz yiyemem diyorsan cok cok az tuz at lutfen...
Karabiber, emin ol bu sekilde devam ettigin kasimda sen bile kendini taniyanayacaksin ))
Qwerty nerdesin ? Topik actin kayboldun sanirim )) yada tatile mi gittin ben mi unuttum?
İnsirah hala donmedin mi? Gel artik yahu ))
Minnak, istedigin zaman yazabilirsin problem yok ))

Sevgilerimle

Hayırlı olsunn elbisen canımm gözümde canlandırdımm bileee
qwert 3 günlüğüne tatile gidecekti diye hatırlıyorumm

Halen geçmişi okuduğum için bu anını buldum ve şuan gülmekten gözlerimden yaş geldii

teşekkür ederim soya..tuz zaten çok az atıyordum..onu da atmam olur biter...

akşam yemeğimi de yedim..şimdi plates zamanı...

tebrik ederim sizi karabiber arkadaşımın dediği kadar varmış sayfa kararlılığın azmin benide etkiledi başarının devamını dilerim güzel ve yararlı paylaşımlarına devam edersin umarım, benimde önümde vermem gereken 9 kg var inşallah bende başarırım.

Son düzenleme:
Selam kizlar, bende menulerimi paylasayim degil mi? Ramazan bitti artik rahat rahat paylasabilirim ))
Sabah her zamanki gibi kahvaltimi yaptim zaten artik standarta bagladik..
Oglen ton balikli salata yedim, disardaydim o yuzden yag ve tuz koydurmadim icine.. Ve salata yemeyi ne kadar ozledigimi anladim )))) uzun sure olmus salata yemeyeli sanki.. Genelde domates salatasi yaptigim icin gobek yada kivircik salatasi yemiyordum bir suredir... Eve stok yapmam lazim ))

Aksama ise kabak yemegi yaptim ve koca bir tabak yogurtla yedim tabi icine bolca pul biber koydum yine ))
Bu arada vucudumda odem olustu, bunun icin aksamlari yesil elma yesil caya baslayacagim..
Biberiye yesilcay tarcin karisimi cayimi ozledim... Uzun suredir sadece yesilcay iciyordum artik onunda zamani geldi...

Ve soya 55 kilo olmak icin harekete gecer !
Hadi bakalim tarti yuzune ne zaman gulumseyecek ))
Ve yasemincim, bende senin gibi haftada bir gun tartilmaya karar verdim.. Su anda zaten istedigim kilodayim, kendimi psikolojik olarak etkilemek istemiyorum... Haftada bir tartilip kilo bildirimi yapacagm size.. Ve ilk bildirimim pazartesi gunu olacak ))

İsteyenler hergun bildirim yapabilir, bende cok ise yaramisti, kilomu gun gun takip etmek daha kolaydi benim icin, en azindan onceki gunu gozden gecirmemi sagliyodu... Kilo bildirimini caniniz ne zaman istiyorsa o zaman yapabilirsiniz... Birde ben rica ettigimde yaparsaniz sevinirim ))

Saygilar & Sevgiler ))

Kizlar, sporu ihmal etmemenize bayiliyorummmm )))
Emin olun hedefinize ulastiginizda su anda yaptiginiz sporun o kadar cok etkisini goreceksiniz ki sasiracaksiniz )) sadece diyet yaparak zayiflayan ve turk hava kurumuna bagislamaya kalksa bir suru sarkik deri bagislamasi gereken insanlar taniyorum...
Hepiniz kocaman opucuklerrrrr

iyi akşamlar kızlar,
200 mekiğimi cekıp yemeğimi yaptım. envai çeşit yemekten sadeceeee
  • 1 kepçe corba
  • 2 servis kaşığı bamya
  • ton balıklı salata
yedim
(aslında tavuklu yapıcaktım ama kocacığım ton balıklı yapalım mııııı deyınce kıramadım )
ama cook fazla geldi inanın. mıdem fenaaaa..
bundan sonra aksamları tek çeşit yicem sanırım. :26:
kurbana kadar 8 kılo vericeeemmm, yarın bugunkunden daha hafif uyanıcam biliyorummm

Bende menümü yazayım

sabah
1 dilim ekmek,2 kaşık lor ve domates
ara
7 tane üzüm
öğlen
3 kaşık ıspanak kavurması üzerinde 4 kaşık yoğurt ve 1 dilim ekmekk yanında 1 soğan
ara ,
1 elma
nescafe ve yeşil çay
akşam
3 köfte ,ve 4 kaşık yoğurt ekmekk yemedimm yanında
3 litre su içtim
arada 2 tane üzüm başka birşey istemedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…