aslında değilim, enazından henuz. bence zaten hemen sevgi ve sefkat dolu kollarınızı acmayın ki şımarmıyım :)))Selam minnak
Sen bizim guruptamisin bilmiyorum, bir ara ben tatildeyken bir suru kisi yazmisti ama dondugumde kimseleri goremedim ))))
Her neyse, menunu begendim gayet guzel tebrik ederim.. Ayrica ayss icin verdigin tavsiye de hosuma gitti, cok yerinde bir tavsiyeydi tesekkur ederim ))
Karabiber sen de çok azimlisin başarılar dilerim mücadelende... kilo insana sadece mutsuzluk,özgüven eksikliği ve ne giysem yakışmıyor mantığı getiriyıorgerçi soyayla beraber eminim hedefine ulaşacaksın... ben de 10 kilo falan verdim 55 kiloyum şimdi ve gerçekten zayıf olmak ve giydiklerimizin yakışmasının mutluluğu paha biçilemez:)) başarılar kolay gelsin canım
Günaydın arkadaşlar
yorumlarınız için teşekkurler ben sadece ölesıne 66,50 kg dedim artık bu kıloların gıdeceğine inanıyorum eninde sonuda 60kg olucam kurbana kadar
nur nr güzel demişsin evet soya hepimizin idolu hepimiz soyacımı örnek alıyoruz valla
gerçekten çok güzel kilo vermiş arkadaşselam canım
öncelıkler hoşgeldin ve senı tebrik ederim 105 kg 79 kg düştüğü için
ama bu sayfayı okuduysan eğer burda kaçamak sıfır yanı canın her istediğini yeme gibi bir şansın yok burda sağlıklı ve düzelı beslenmeyi öğreniyoruz ve öğrendikde çünkü her kaçamak bize ileri gitmemizi sebep oluyor o yuzden soya bunu kabul edeceğini sanmıyorum sende 1 ileri 1 geri gitmek istemiyorssan eğer aramıza katılabılıyorsun demiyorum buna soya karar verir
nazik davetiniz için teşekkür ederim arkadaşlar
ben kendime kurban bayaramına kadar süre verdim o zamana kadar hedefime varmış olcağım inşallah
ve artık yalnız devam etmeye alıştım şimdi yeniden buraya adpte olmak zor gelecektir bana
o yüzden hedefime kendi başıma ilerlemek istiyorum
tekrar teşekkür ederim
Gunaydin toPigimin guzel kizlari, guzel ve slim bir gun dilerim hepinize ))
Kahvaltimi yaptim birazdan turk kahvemi icicem sonrada hafta sonu icin kendime kiyafet bakmaya gidicem.. Soyle guzel vucedumu birazcik on plana cikaran bir elbise alayim degil mi)) dun bir tane begendim aslinda... Onu zarif bir sekilde verev katli, pudra pembesi hafif isiltili ve mini bir elbiseydi... Cok hos bir elbiseydi fakat benim gogusler biraz buyuk malesef )) beli muhtesem durdu, kalca kismi da oyle ama gogus kismi birazcik dar geldi... Bir tik daha genis olsaydi super olurdu ahh ahh... Bu da demektir ki su 5 kilodan en kisa surede kurtulmaliyim ))))))
Neyse, gelelim size...
Nurcum, leblebi miktari bir su bardagini gecmedigi surece problem yok canim )) aralara serpistirmen iyi, tek seferde yememen iyi olmus...
Ve ergenlik donemimde tek amacim vardi konservatuara gidip virtioz olmak... Muzigi ogrenip muzik aletleri yapmayi cok istiyordum ve tum hayatimi bunun uzerine sekillendirdim ama malesef hem ailem bu konuda desteklemedi hemde gitmek istedigim konservstuarda hakikaten torpil olaylarinin dondugune bizzat sahit oldum ve giremedim konservatuara...
Ama simdiki aklim olsaydi avukat olmayi isterdim )))))))
Yeni gelen arkadasim, benim topigimde kacamaklara yer yok... Verdigin kilolar icin seni tebrik ederim gercekten guzel bir basari, zor bir is basarmissin... Ama benim topigimde tadina bakmak icin bile olsa kacamak kacamaktir ve topikten atilma sebebidir... Bu da seni uzer ve motivasyonunu bozar...
Ve sevgili kizlarim, biliyorum ki hepiniz kasimda bambaska guzellikte olacaksiniz... Kendinize bakmaya doyamayacaksiniz )) ustelik giydiginiz hic bir seyi yakistiramayacaksiniz cunku emin olun kiloluyken tek yaptigimiz sey kilolarimizi kapatacak kiyafeti alip cikmakti... Zayifladiktan sonra ise hersey uzerinizde guzel duruyor ama bu seferde siz begenmemeye basliyorsunuz )))))))
Evet öyle nurcumm ben kilo alınca kendimi çokk bırakıyorumm hiç kıyafet alasım gelmiyor hatta bulamıyorumm ama zayıfken bu bana olur deyip hemen alırdımm,hatta düşünebiliyormusunn eşimin iş arkadaşınınn düğünüü olduu ve arkadaşları eşleriyle gitti benn tek yolladımm gelmemm diye inat ettim gitmedimm,iyimii olduu hayır tabikii
Bu sefer kesinn vereceğimm kendimden hiç bu kadar emin olmamıştımmm bennn
akşamm yattım uyucağımm eşim başıma gelmiş oğlanıı sevdii sonrada bana diyett nasıll gidiyor devamm ediyorsunn değilmii dedii tabikide ediyorumm dedimm bu sefer kesinlikle bozmuyorummm
Eşimm çok istiyor kilo vermemii haklı adam onunn yanında ablası gibii duruyorummm
resim çekileemiyorumm benn çokk çirkin çıkıyorummm
slm kızlar..yemedim yemedim...kaçamakta yapmıyorum...kendi bildiğim gibi kalorisiz yiyecekler yemeye devam...
yalnız bu yemeklerin yanında salata ve bir kase cacık yiyorum akşamları da çok doyurucu oluyor bir zararı var mı diyecektim...?
bu sabah tartıda 63.9'u gördüm...
kendime bi boş kağıt aldım ona hergün kilomu yazıyorum..nereden nereye gittiğimi görmek için o da etkili oluyor...hamileyken de aynısını yapmıştım...
Selam kizlar, kendime elbise aldimsiyah bir elbise, dantelli ust kismİ dar yakasi yuvarlak gogus dekolteli, belden dize kadar bol.. Cok tatli bir elbise, beline bir kemer bulmam lazim, denerken beline kirmizi bir kemer taktim cok guzel durdu ama kirmizi istemiyorum baska bir renk dusunuyorum... Pazar gunu giydigimde fotograf cekip yukleyecegim merak etmeyin ))
Gelelim size,
Yasemin, aksam yuruyusu sana etki etmez ama ikindi saatleri olabilir, denemekte fayda var.. Bir sure dene bakalim ben faydali olacagina inaniyorum...
Aysss, aksamlari diledigin kadar cacik yada salata yiyebilirsin tek kural tuz yasak.. Eger tuzsuz yiyemem diyorsan cok cok az tuz at lutfen...
Karabiber, emin ol bu sekilde devam ettigin kasimda sen bile kendini taniyanayacaksin ))
Qwerty nerdesin ? Topik actin kayboldun sanirim )) yada tatile mi gittin ben mi unuttum?
İnsirah hala donmedin mi? Gel artik yahu ))
Minnak, istedigin zaman yazabilirsin problem yok ))
Sevgilerimle
Eveeet,
bir anı daha paylaşayım sizle ))))))
gerçi daha önce yazmıştım size ama hatırlamazsınız, ben bir kitap yazıyorum arkadaşlar...
hatta uzun yıllardır yazıyorum bu kitabı, ne zaman basıma vereceğim bilemem...
bir türlü kitabın sonunu bağlayamıyorum, şimdilik konu sormayın, konusu yok...
ben-anılarım-şiirlerimin karması gibi birşey, ama toparlayınca çok güzel, komik ve duygusal bir şey çıkıyor ortaya ))
Bakalım ne zamana nasip olacak bastırmak ))
O yüzden anılarımı yazarken kitapta yer vermeyeceklerimi seçiyorum ))
Gelelim anımızaaa,
Malum ramazan bu akşam itibari başlıyor, bende zamanında din dersinde yaşamış olduğum komik bir olayı yazayım istedim size ))
Liseye gidiyordum o zamanlar, din dersindeyiz...
Ben ortaokul ve lisede pek fazla okula gidemedim, o dönemlerde uzun süren tedavilerim oldu..
Çok ciddi sağlık problemleri yaşadım... Haftanın 1 günü okula gidemiyordum, tedavi amaçlı olarak hastanede oluyordum...
bazı günler ise son bir kaç derse yetişebiliyordum sadece...
Neyse, derse yetiştiğim günlerden bir gün, din dersindeyim, hoca geldi sınav yapacağım dedi...
kağıdı kalemi çıkardık tabi, soruları söyledi yazdık..
Hadi bakalımmmm
Ben o kadar çok dersi kaçırmıştım ki, sorulan sorulara bön bön bakıyorum haliyle...
Sonra bir baktım ki sorunun biri tanıdık...
soru şu;
"sünnet nedir?"
Kendi kendime düşünüyorum, din dersi ile ne ilgisi olabilir ki bu sorunun? Ne alaka yani?
cevap yazdım...
"ç....n kesilmesi olayıdır" )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Arkadan bir el dürttü beni, döndüm arka sıradaki arkadaşım ağzını kapatmış gülüyor, sil sil diyor...
neyi siliyim diye sordum sessizce, sünneti dedi...
bende cevabı sildim, doğru cevabı söyledi de yazdım Allahtan...
Düşünsenize o cevap kağıdını hocaya verdiğimi, hocanın onu okuduğunu ve benim rezilliğimi?
Abooowwww, buna rezillikte denmez, bu daha beter birşey, adı yok bunun )))
ama benim suçum ne şimdi?
hem o din hocasıyla kavgalıydım, o kağıdı aslında hakediyordu, çünkü daha önce kötü bir kavga etmiştik, mezheplerle ilgili söylememesi gereken şeyler söylemişti derste ve ben onu milli eğitime şikayet etmeyeyim diye saatlerce yalvarmıştı sonra..
ayrıca sürekli hastanede olan bir insandım, derslerle hiç ilgili değildim
son olarakta sünnet bana bir tek bunu çağrıştırmıştı )))))
Offf offf,
bunlar hep beni mi buluyor ya ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?