Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

mrblar tüm sayfaları okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla istekli kararlı bayanlar toplanmış buraya benide aranıza alın zira benimde buyuk hedeflerim var yalnız ben oyle dıyet lıstelerıne uyamam ozgurlugu severim elimden geldiği kadar tuzu, ekmeği, tatlıyı keserim.sporu seviyorum ama bazen tembelliğim tutuyor birde 4 aylık minik kuşum.
şimdi çok uykum var yarın kilo hikayemi sizinle paylaşmak istiyorum....

çok tatlı bir avatarın var aynı bana benziyor

günaydın topiğimin azimli kızları

soya elbiseni ve resmin dört gözle bekliyoruz

DÜN AKŞAM YEMEĞİMİ SAAT 17,30 GİBİ YEDİM
TAVUK SOTE
SALATA
18,00 DE YÜRÜŞE GİTTİM 30 DAK YÜRÜDÜM AMA EVE GELİŞİM 1 SAAT BULDU

MEYVE
ACUR
ARMUT
ELMA DAN OLUŞAN MEYVE SALATASI HEPSİ DE YARIM VE 1 TK DONDURMA

SOYADONDURMA HAYIR DİYEMİYORUM ARTIK ÖNCE ÖNUMDE YERLERDİ HİÇ CANIM ÇEKMEZDİ AMA ŞİMDİ 1KG GETİRSELER O DERECE AMA AKŞAM 1 TATLI KAŞIĞI YEDİM

KAHVALTI
DOMATES
SALATALIK
BİBER
1 D.TAM BUĞDAY EKMEĞİ
YEŞİL ÇAY
LOR GETİRDİM SANKI TADI DEĞİŞMİŞ GİBİ GELDİ YEMEDİM

EVET PAZARTESİ BEKLER BENI 64 KG OLCAM TAM 64 OLMASAMDA KUSURATLIDA OLUR

inşallah 8 kg kurbana kadar verirsin canım
bende 5 kg versem kurbana kadar sonada burdan mezun olacağım

Gwertybaby bi topik açtın kayıplara karıştın ama face giriyorsun burda gir arada selam ver tatlım

günaydın kızlar hergünün sabahını nasıl iple çekiyorum bir bilseniz..hepimizde aynı durum söz konusu sanırım...

şimdi limonlu ılık suyumu içiyorum..ardından kahvaltımı yapacağım...

hergün 9-9.30 gibi tartılıyorum vee bugünkü kilom 63.6...:))))....şaka gibi geliyor ama gerçekten böyle tartının üzerine çıkıp çıkıp indim ve hep aynıydı...

Son düzenleme:
Başlangıç kilo : 65.5
Şimdiki kilo :63.6
hedef kilo : 55
Kalan kilo : 8.6
Toplam sanayağ paketi : 34.5 kaldı..

Canim,
Bizim topigimizde tarti her zaman boyle davranir ))))) bazen inanilmaz sevindirir insanlari bazendr uzer... Eger kurallara bagli devam edersen daha da guzel rakamlarla karsilasirsin )) tebriklerrrrr))

Buradaki yazıları okurken selam vermeden geçmeyeyim:)) selamlar sevgiler herkese ve azimle,kararla güzelleşmeye devam:) soya ben de bugün siyah bir elbise giydim 36 beden::)) inanılmaz iltifatlar aldım.... zayıf olmak,güzel olmak ve zerre kadar yağ fazlalığının olmadığını bilerek oranı buranı çekiştirmemek muhteşem gerçekten...

Selam kizlarr, pazartesiye kadar 59 kilo olma calismalarim hizla devam ediyor )) bakalim soylenenler dogrumuymus?
Hep diyorlar ya, son kalan kilolar en zor verilenlerdir diye.. Simdi bunun dogru olmadigini kanitlama zamani oyle degil mi?
Eger vucudumuzu yoyo diyetleri ile bozmazsak, pirinctir, 9 otlu caydir, tavuktur, dukandir vs gibi diyetler yerine saglikli beslenmeye odaklanirsak veremeyecegimiz kilo olamaz diye dusunuyorum... Hayir dusunmuyorum, yapiyorum )))))

Ve size gelirsek,
Yasemincim, o bir tatli kasigi dondurmayi bir daha yemeni istemiyorum... Yasakli listenin en basina koydum onu.. Aslinda haftada bir kere yiyebilirsin ama anladigim kadariyla kendine dur diyemiyorsun ve ipin ucu kacabilir bu yuzden sana yasak koymak zorundayim... Sadece haftada bir gun iki yemek kasigi yeme hakkin varr, onun disinda asla agzina surmeni istemiyorum... Bunu yaptigim icin ozur dilerim ama mecburum, bu senin iyiligin icin ve pazartesi gunune kadar kilo vermen icin ))

Aysss, kilon icin tekrar tebrik ederim, bak kac paket sanayagindan kurtuldu )) 44 paketle baslamistin yanlis hatirlamiyorsam ))

Aramiza katilmak isteyen arkadas, burasi senin icin icin dogru bir topik degil sanirim.. Fazla sıkıya gelemem, diyet listelerine uyamam demissin.. Burada cok fazla sıkılırsın.. Cunku normalde yemek istedigin bir cok sey burda yasakli olacak ve buda motivasyonunu dusurecektir..

Sevgilerimle..

oooo sabah sabah harıka seyler okudum. kızlar muthıssınız.

dun aksam yedıklerımın fazlageldıgını yazmıstım ya, sabah sankı hala mıdemdelermıs gıbıydı :S
o yuzden kahvaltıda

1 bardak süt ve yarım seftali

yedım.

şimdi gezmeye gidiyorum. oğlene acıkırsam eger tavuklu salata yapar yerım.

Canim,
Bizim topigimizde tarti her zaman boyle davranir ))))) bazen inanilmaz sevindirir insanlari bazendr uzer... Eger kurallara bagli devam edersen daha da guzel rakamlarla karsilasirsin )) tebriklerrrrr))

teşekkür ederim soyacım..ben bütün sayfaları okuyamıyorum dün 4-5 sf okudum başım döndü hemen..onun için bişey sorcm bu kilo bildiriminin zamanı ile ilgili bi kural var mı topiğe ait...?..yani bildirimler günlük mü olacak haftalık mı..?..ben günlük yapıyorum da...

ben dondurma tamemen yasak diye biliyordum ki en çok sevdiğim şeydir şimdiye kadar yememiştim..

haftada bir gün iki kaşıksa o zaman süper...

Harikasın ya çok güzel gidiyor kiloların
spor yapıyormusunn senn

Ok soya mesaj alındı ceza alırım diye bekliyodum ama ben yanlış yaptığımı biliyom kendime ceza olarak
çok halsiz olsamda bahane yok yapacağım

bugun akşam üzeri
30 dk yuruş
300 tane twis
100 kez ip atlama
100 kez yarım mekık (tam çekemiyorum)

çünkü uzun zamadır spor olarak sadece yürüş yapıyordum sporu kısaca salmıştım ama bugun tam gaz devam pazartesi tartı eksi göstermesi gerek

soya ve kızlar birşey daha
benım kan ve demir eksilerde yine ilacımı kullanıyorum yeşil mercimeğimi ıspanağımı yiyorum(hergün ınsanın canı ıspanak ister mı )kanım düştü mü bende öle oluyor ama yıne halsizlık halt safada bu konuda yardımcı olurmusunuz

Soyacımmm canımm benim bende birşeyler yazmakk istedim
İnann benn sıkıya gelmek istiyorum ve böyle yazıldıkça daha hırslı oluyorumm ,inann bu sefer vereceğimm benn
sen eğerkii böyle yazmasan belkiii bende çokktan kaçamakların yolunuu tutmuştumm bilee
başladığım 86.8 ken şimdi bu sabah 84.300 geldim bu dmeek oluyorki ilk hedefime ulaşıyorumm
Ben daha önce hedefimii hep 79 olmalıyımm diye şartlandırırdımm 79 olmazsam mutlu olamıyordum sankii,ama şimdi öylemi 84 kiloya bile nasıll seviniyorumm bunuu bana sen öğrettinn
84 olunca hedefim 82 olacak
o yüzdenn kaçamakmıı aslaaaaaaaaaaaaaa

Harikasın ya çok güzel gidiyor kiloların
spor yapıyormusunn senn

yapıyorum sporsuz çok fazla gitmiyor kilolar....

35 dk yürüyorum hızlı tempoda bu 3 km yi geçiyor..200 kalori öyle yakıyorum..
bide 40-45 dk plates yapıyorum...hergün...:)))

ve şimdi günlük sporumu bitirmiş durumdayım...

Yasemincimm sorunuu bilmediğim için cevaplayamadım
Ayss bende bugün spora yazıldım artıkk
sabah 8 de ordaydımm anamı ağlattılar diyeyimmm çokk terledimmm
eve geldimm 10 gibii ama dermanımm yok şuann
1 gün spor salonu 1 gün kendim yürüyüş yapayımm diyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…