Bende menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek,2 kaşık lor ve domates
ara
7 tane üzüm
öğlen
3 kaşık ıspanak kavurması üzerinde 4 kaşık yoğurt ve 1 dilim ekmekk yanında 1 soğan
ara ,
1 elma
nescafe ve yeşil çay
akşam
3 köfte ,ve 4 kaşık yoğurt ekmekk yemedimm yanında
3 litre su içtim
arada 2 tane üzüm başka birşey istemedi canım
iyi akşamlar kızlar,
200 mekiğimi cekıp yemeğimi yaptım. Envai çeşit yemekten sadeceeee
[lıst]
[*]1 kepçe corba
[*]2 servis kaşığı bamya
[*]ton balıklı salata
[/lıst]
yedim
(aslında tavuklu yapıcaktım ama kocacığım ton balıklı yapalım mııııı deyınce kıramadım :d )
ama cook fazla geldi inanın. Mıdem fenaaaa..
Bundan sonra aksamları tek çeşit yicem sanırım. :26:
kurbana kadar 8 kılo vericeeemmm, yarın bugunkunden daha hafif uyanıcam biliyorummm
günaydın kızlar hergünün sabahını nasıl iple çekiyorum bir bilseniz..hepimizde aynı durum söz konusu sanırım...
şimdi limonlu ılık suyumu içiyorum..ardından kahvaltımı yapacağım...
hergün 9-9.30 gibi tartılıyorum vee bugünkü kilom 63.6...:))))....şaka gibi geliyor ama gerçekten böyle tartının üzerine çıkıp çıkıp indim ve hep aynıydı...
Canim,
Bizim topigimizde tarti her zaman boyle davranir ))))) bazen inanilmaz sevindirir insanlari bazendr uzer... Eger kurallara bagli devam edersen daha da guzel rakamlarla karsilasirsin )) tebriklerrrrr))
çok tatlı bir avatarın var aynı bana benziyor
günaydın kızlar hergünün sabahını nasıl iple çekiyorum bir bilseniz..hepimizde aynı durum söz konusu sanırım...
şimdi limonlu ılık suyumu içiyorum..ardından kahvaltımı yapacağım...
hergün 9-9.30 gibi tartılıyorum vee bugünkü kilom 63.6...:))))....şaka gibi geliyor ama gerçekten böyle tartının üzerine çıkıp çıkıp indim ve hep aynıydı...
Selam kizlarr, pazartesiye kadar 59 kilo olma calismalarim hizla devam ediyor )) bakalim soylenenler dogrumuymus?
Hep diyorlar ya, son kalan kilolar en zor verilenlerdir diye.. Simdi bunun dogru olmadigini kanitlama zamani oyle degil mi?
Eger vucudumuzu yoyo diyetleri ile bozmazsak, pirinctir, 9 otlu caydir, tavuktur, dukandir vs gibi diyetler yerine saglikli beslenmeye odaklanirsak veremeyecegimiz kilo olamaz diye dusunuyorum... Hayir dusunmuyorum, yapiyorum )))))
Ve size gelirsek,
Yasemincim, o bir tatli kasigi dondurmayi bir daha yemeni istemiyorum... Yasakli listenin en basina koydum onu.. Aslinda haftada bir kere yiyebilirsin ama anladigim kadariyla kendine dur diyemiyorsun ve ipin ucu kacabilir bu yuzden sana yasak koymak zorundayim... Sadece haftada bir gun iki yemek kasigi yeme hakkin varr, onun disinda asla agzina surmeni istemiyorum... Bunu yaptigim icin ozur dilerim ama mecburum, bu senin iyiligin icin ve pazartesi gunune kadar kilo vermen icin ))
Aysss, kilon icin tekrar tebrik ederim, bak kac paket sanayagindan kurtuldu )) 44 paketle baslamistin yanlis hatirlamiyorsam ))
Aramiza katilmak isteyen arkadas, burasi senin icin icin dogru bir topik degil sanirim.. Fazla sıkıya gelemem, diyet listelerine uyamam demissin.. Burada cok fazla sıkılırsın.. Cunku normalde yemek istedigin bir cok sey burda yasakli olacak ve buda motivasyonunu dusurecektir..
Sevgilerimle..
Harikasın ya çok güzel gidiyor kiloların
spor yapıyormusunn senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?