Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

canım
1 sorun dondurma yedim kendime ceza kestim
2 sorun bende kansızlık var bu konuda bilginiz varmı diye sormuştum
kansılık bende halsizlık ve yorgunluk bacaklarda morluklar oluşuyor ara ara yukselır ara düşer alıştım yıllardır böyle

evet kızlar ara öğünlr ve öğle yemekler gelsin bakalım

ara öğün
elma ve yeşilçay muhteşem ıkılı

öğle
domates
biber
yoğurt
tavuk sote
1 dilim tam buğ ekmek

Kizlar, bugun biraz kotuyum doktordan simdi geldim.. Basim muthis agriyor, beyin damarlarimda sertlesme olmus ilac kullaniyorum, musait olunca yazicam merak etmeyin... Cok basim agriyo coookkkk (((((

gecmıs olsun soya.. Allah acil şifalar versın inşaAllah

280 mekik cektim hanımlar

aksam yemeğim:
1 kepçe corba
2 servıs kasıgı taze fasulye
3 cevız

arada bısey daha yedım ama hatırlamıorum yaaa neyse aklıma gelınce yazarım ara öğünümü...

ben kendim evde yapıyorum da keşke imkanım olsa da ben de spor salonuna gidebilseydim...
spor salonunda çok daha iyi oluyor ordaki hocanın yönlendirmesiyle...hele bide kendine bi arkadaş edinirsen değmesinler keyfine. bi yandan spor bi yandan muhabbet ne zaman girdin ne zaman çıktın anlamazsın bilee...

benim başım dönüyordu hatırlarsanız..bugün doktora gittii kan aldı tahlil falan..sonuç kan değerim sınırda çıktı bir ay sonra gel yine bakalım dedi hala sınırdaysa kan ilacına başlatacak...

doktor göz doktaruna da git dedi gittim ve miyop olduğum ortaya çıktı sağ gözüm 0,25 sol 0 gözlük verdi...sipariş verdim alıcmm...

hemen akşam yemeğimi yazayım

3 kaşık taze fasulye
1 bardak yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

soya çok geçmiş olsun...
bnm bu kansızlığımı da nasıl giderebilirim kızlar diyet yaparken..?
aynı sorun yaseminde dde varmış..sana da çok geçmiş olsun yasemin...

Kizlar, bugun biraz kotuyum doktordan simdi geldim.. Basim muthis agriyor, beyin damarlarimda sertlesme olmus ilac kullaniyorum, musait olunca yazicam merak etmeyin... Cok basim agriyo coookkkk (((((

geçmiş olsun öncelikle..
bence tam olması gereken yerdeyim.ben anlatamadım diyet sevmem dediğim şu gün bu yenecek bu saatte şu yemek yencek gibi listeler. yasak olması gerekenleri biliyorum.
benım bu gunku menum:
sabah çeyrek tost. şekersiz rezenekimyon çayı
öğlen çeyrek tost 1brdk meyve suyu
ara 6 fındık
akşam 1.5 kase tuzsuz yağsız mercimek çorbası 1 dilim ekmek
saat 22 gibi leblebi fındık sekersiz bitki çayı yapacağım.
spor olarak kızımla yarım saat yuruduk bugun kızım fırsat verırse 20 dklık bı basen çalısacagım.basen problemı olanlar için bi tavsiye sayesinde şu egzersizi buldum tavsiye ederim süper yanıyor.
Mari Winsor Pilates Buns & Thigh - Video Dailymotion

Merhaba arkadaşlar.Daha öncede aranıza katılmıştım.Ama bilgisayarım çöktü ve yazamadım.Tabi birde ramazan-bayram falan derken diete ara verdim.Bilgisayarım şimdi yapıldı ve hemen soluğu burda aldım.Sizde aranıza alırsanız diete artık kaçamaksız devam.
Soyacığım çok çok geçmiş olsun.
Biraz kendimden bahsedeyim.8 yıllık evliyim.31 yaşındayım.Tüp bebek yapacağım için doktor kilo ver dedi.En az 74 kg olmam gerekiyormuş.Tabi ben 70 olmak istiyorum.Diete başlamadan önce 84 kg dım.Şu an 78,3 kg mım.2 saat Yürüyüş yapıyorum.1 gün yapıp 1 gün yapmıyorum.
Karabiber eski sayfalardan resmini gördüm.Neymişsin ne olmuşsun.Süpeeeeer.Tebrik ederim.Ve 3 çocuk annesisin.İnanamıyorum süper.Şu an kendimden utandım.
Soyacığım ve diğer arkadaşlar lütfen banada yardım edinki bende kilo verbileyim.Ve VERECEĞİM.Sonrada hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alacağım.

Soya ve ayss çok geçmiş olsunn
soyacımm zayıflamakla alakası yok değilmiii

bety verdiğin linke hemen baktım,kim ne link verse hemen bakıyorumm sık kullananlara kaydediyorumm hoşuma giderse
seniin verdiğin linkte çokk güzelll,mutlaka yapacağımmm

cemilecimm o resimde şişkoyken zayıflamıştımm ama şimdii öyle zayıf değilimm yine şişko ve çirkinimmm

soyacımm sen yazlıktaydınn ve gördünmüü şişko halimm ve zayıflamışş halimii bilmiyorummm,telden girdiğinn içinn görmemiş olabilirsinn
benn yine öyle olacağımm inşallahhhhhh

Bugünn bol bol aynalarla karşılaştımm karşılaştıkça bak mak istemedim kendime,koca göbek habire karşıma gelip durduu ne var ayna yapmasaydılar spor salonununheryerini
bu sabah spor salonuna yazıldım 8 de ve hemen spora giriverdimm
Bir baktımm heryer ayna bir yandan kaçsam başka yerde çıktılar karşıma
yürüme bandında yürüdükçe daha da hırslandım kendimii görünce
bu aynalara baktığım da zevkle bakmak istiyorum artıkk

Selam kizlar, biraz daha iyiyim merak etmeyin demek icin ugradim... Basim hala agriyor ve midem bulaniyor ama dun gece ve bugun oglene gore daha iyiyim... 3 gunluk bir ilac tedavisi baslatti doktor, ustelik agri kesici de verdi gunde 3 kere kullanacagim... Agri kesicinin bana yasak oldugunu dusunursek durumun ne kadar ciddi oldugunu anlatabilirim sanirim... 3 gun sonra konrtole gidecegim, kafamdaki uyusma devam ederse mr cekilecek, durum simdilik bu...

Karabiber, bunun zayiflamamla bir ilgisi yok canim.. Ben 18 yildir migren hastasiyim, agri kesici bagimlisiyim ve beynimde 4 tane kist var.. Tum bunlar birlesince arada sirada bu tip ataklar olabiliyor, surekli doktor kontrolunde olmam bu yuzden zaten.. Bu rahatsizlik ise boynumdaki sol damar asiri sertlesmis ve beynime baski yapmaya baslamis.. Yani zayiflamamla yada diyetimizle ilgili korkulacak bir durum soz konusu degil merak etmeyin.. Cevremdeki herkes bugun hastaligimi buna bagladi )) 18 yildir hastayim bennn ))

Optum hepinizi, daha iyi olunca sorularinizi cevaplayacagim (kansizlik sorusu aklimda)
Mucksss

Topikteki herkesi azminden ve kararlılığından dolayı tebrik ediyorum.Özellikle soyacım ben sana hayran oldum canım.bu ne azim bu ne bilinçli bir zayıflama.bir diyetisyen bile senin verdiğin şu motivasyonu veremezdi insanlara.çünkü sen yaşayarak örnek oluyosun herkese.ben 3 gündür saatlerce pc nin karşısında geçmiş sayfaları okuyorum.her sayfada size hayran kaldım.ve kendimi size çok yakın hissettim.sanki işte zayıflamam için ardığım destek motive burası dedim. bundan ötesi ne olur ki dedim.
Ben 162 cm 78 kg ve 1 çocuk annesiyim.2 yaşında oğluşum var.evlendiğimde 62 kiloydum. zamanla iradesizliğim ve oburluğum neticesinde bu hale geldim.ne zaman eski bir arkadaşımı görsem çok utanıyorum.fotoğraflara çıkmak istemiyorum.kıyafet almak istemiyorum.ama belki 100 kere diyete başladım.hep hüsran kaçamaklar ve iradesizliğim yüzünden bu haldeyim.ama burda sizlerin motivesiyle özellikle soyacım senin o müthiş motivelerinle burda hayatımın dönüm noktasına başlamak istiyorum.çok yazdım ama çok doluyum.yarın kahvaltı menümle karşınızda olucam.öptm hepinizi.
Başlangıç kilo:78
Hedef kilo:60
Hedef süre:3 ay(kasım sonu)

HERKESİN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN

günaydın arkadaşlar

soyam canım arkadaşım çok geçmiş olsun allah bol bol şifa versin

ben yıne bugun bunalımdayım mıllet yok 1 ayda 7 kg verdim 2 ayda 20 kg verdim diyolar
bende bura soyam sayesinde başladım diyete başladığım tarih 19-03-2012 75 kg bugun tarıh 30-08-2012 toplamında 164 gun neredeyse 5,5 ay oldu verdiğim kılo 9 ile 10kg arası değişiyor bu zaman zarfında sıfır kaçamak yaptım ramazanda bile yemedim yürüşümü yapıyorum sporumu yapıyorum nıye kılo veremiyorum biliyrumburda bahanelere yer yok fakat şöyle düşünce gerçekten çok geç kılo veriyorum böyle oluncada arada bır motivasyonum düşüyor

neyse
dün 17,20 ile 18,20 arası yuruüş+sporumu yaptım

sonra akşam menum
2 kepçe yeşil mercımek bol acılı

ara öğün
toplamında bır avuç kadar badem ve kuru üzüm (soya belkı yasak ama gerçekten kanım çok düştü bir süre kan yapıcı gıdalar tuketeceğim çünkü ben önceleri bunları çok tuketırdım bana faydası olduğunu düşünüyorum eğer yasak ise en azında gunde 1 kez ara öğün olarak tuketmek istiyorum )

dolabıma bol bol yeşil mercimek stok(yemeği salatası yoğurtlu şekılde )
bugun de pazardan bol ıspanak stoğu yapacam
sankı bunları yedım kendımı daha dinç hissediyorum

eğer sizleri sıktıysam özur dilerim

Son düzenleme:

canım hoşgeldin
biliyormusun karar vermek yolun yarısı derler eğer kararını verdiysen korkma soyam senı kabul ederse kesin senı zayıflatır ama kurallar dışına çıkarsan ağır eleştiri alırsın çünkü buranın tek özellığı SIFIRI KAÇAMAK ve SAĞLIKLI BESLENMEK,YEMEK YEMESİNİ ÖĞRENMEK

BURDA
PİRİNÇ PILAVI
ZEYTIN
YOK MESALA TABI OKUDUYSAN BLOĞU BUNLARI BİLİYORSUNDUR

Son düzenleme:
kahvaltım
1 domates
1 salatalık
1 biber
1 yumurta
1 d.ekmek
1 fıncn yeşil çay

incim nasılsın nasıl gidiyor hamılelık arada gır selam ver
kılo durumun nasıl
sigarasız gunlere devam mı

Son düzenleme:
Soyacımmm çok çok geçmiş olsunn daha iyii olmana sevindimm

Yasdemincimm ne olurr motivasyonunu düşürmee,bazen benn bile ayna karşısında bu koca göbek gidecekmii diyorummm ölçüyorumm tartıyorumm şöyle kendimiii ve eskiden nasıll gittiyse gidecek biliyorumm
Ne olurr yılma yoluna devamm et
Akşamları ekmekk yiyormusunn bakk soya burda akşam ekmekk yokk diyorrr bende yemeyince faydasınıı gördümm biliyormusunn
birtek dün yedimm oda çok halsiz kaldımm çünküü ellerimm titriyordu nerdeyse bende 3b iberii az bir kavurup üzerine 4 kaşık yoğurt aldım yanınada ekemk 1 dilimm,diğer günler almıyordumm et yanına yoğurt yada salata şeklindeydii
sabahlarıda hep aynıı şey yiyorsunn gibii mesela sabah 1 halanmış yumurta lor ve domates biber ye ekmeğii çıkar,aslında çokta bildiğim için değilde soyadan öğrendiklerimm böyleydii vüzcudunuzuu şaşırtınnnn

Bende şuann heryerii düzledim toz aldımm evii süpürüp silecemm sonraa kızımınn arkadaşına gideceğimmm çünküü

dünn spor salonundan sonra akşamda yürüdümm evde sıkıldımm çünküü dedimm yürüyeyimm oruçç bitince yürüme alnları nasıl kalabalıklaşmışş yine ne güzelll

kilomm mutlu etti benii yarınn resimlii paylaşacağımmm

qvert nerdesin çok özledimm senidee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…