Yasemincimm sorunuu bilmediğim için cevaplayamadım
Ayss bende bugün spora yazıldım artıkk
sabah 8 de ordaydımm anamı ağlattılar diyeyimmm çokk terledimmm
eve geldimm 10 gibii ama dermanımm yok şuann
1 gün spor salonu 1 gün kendim yürüyüş yapayımm diyorumm
Kizlar, bugun biraz kotuyum doktordan simdi geldim.. Basim muthis agriyor, beyin damarlarimda sertlesme olmus ilac kullaniyorum, musait olunca yazicam merak etmeyin... Cok basim agriyo coookkkk (((((
Topikteki herkesi azminden ve kararlılığından dolayı tebrik ediyorum.Özellikle soyacım ben sana hayran oldum canım.bu ne azim bu ne bilinçli bir zayıflama.bir diyetisyen bile senin verdiğin şu motivasyonu veremezdi insanlara.çünkü sen yaşayarak örnek oluyosun herkese.ben 3 gündür saatlerce pc nin karşısında geçmiş sayfaları okuyorum.her sayfada size hayran kaldım.ve kendimi size çok yakın hissettim.sanki işte zayıflamam için ardığım destek motive burası dedim. bundan ötesi ne olur ki dedim.
Ben 162 cm 78 kg ve 1 çocuk annesiyim.2 yaşında oğluşum var.evlendiğimde 62 kiloydum. zamanla iradesizliğim ve oburluğum neticesinde bu hale geldim.ne zaman eski bir arkadaşımı görsem çok utanıyorum.fotoğraflara çıkmak istemiyorum.kıyafet almak istemiyorum.ama belki 100 kere diyete başladım.hep hüsran kaçamaklar ve iradesizliğim yüzünden bu haldeyim.ama burda sizlerin motivesiyle özellikle soyacım senin o müthiş motivelerinle burda hayatımın dönüm noktasına başlamak istiyorum.çok yazdım ama çok doluyum.yarın kahvaltı menümle karşınızda olucam.öptm hepinizi.
Başlangıç kilo:78
Hedef kilo:60
Hedef süre:3 ay(kasım sonu)
soyacım canım çok geçmiş olsun aman ilaçlarını ihmal etme bol bol dinlen canım.sen bize lazımsınKizlar, bugun biraz kotuyum doktordan simdi geldim.. Basim muthis agriyor, beyin damarlarimda sertlesme olmus ilac kullaniyorum, musait olunca yazicam merak etmeyin... Cok basim agriyo coookkkk (((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?