soyacımmm çok çok geçmiş olsunn daha iyii olmana sevindimm
yasdemincimm ne olurr motivasyonunu düşürmee,bazen benn bile ayna karşısında bu koca göbek gidecekmii diyorummm ölçüyorumm tartıyorumm şöyle kendimiii ve eskiden nasıll gittiyse gidecek biliyorumm
ne olurr yılma yoluna devamm et
akşamları ekmekk yiyormusunn bakk soya burda akşam ekmekk yokk diyorrr bende yemeyince faydasınıı gördümm biliyormusunn
birtek dün yedimm oda çok halsiz kaldımm çünküü ellerimm titriyordu nerdeyse bende 3b iberii az bir kavurup üzerine 4 kaşık yoğurt aldım yanınada ekemk 1 dilimm,diğer günler almıyordumm et yanına yoğurt yada salata şeklindeydii
sabahlarıda hep aynıı şey yiyorsunn gibii mesela sabah 1 halanmış yumurta lor ve domates biber ye ekmeğii çıkar,aslında çokta bildiğim için değilde soyadan öğrendiklerimm böyleydii vüzcudunuzuu şaşırtınnnn
bende şuann heryerii düzledim toz aldımm evii süpürüp silecemm sonraa kızımınn arkadaşına gideceğimmm çünküü
dünn spor salonundan sonra akşamda yürüdümm evde sıkıldımm çünküü dedimm yürüyeyimm oruçç bitince yürüme alnları nasıl kalabalıklaşmışş yine ne güzelll
kilomm mutlu etti benii yarınn resimlii paylaşacağımmm
qvert nerdesin çok özledimm senidee
canım ben vucudu çok şaşıttım ama bende pek etkılı (soyam bilir) olmuyor ben yıllardır 75 kg idim ama 70 kg
1 ayda düşerdim sonra 69 kg olurdum bundan sonra gram veremezdim sonra bırakır geri 75 kg olurdum ama bu yıl hiç pes ettmedim çünkü bu kılom 10 yıldır benle berbare yanı ben 10 yıl önce 60-63 kg değişirdim
pes etmeyı düşünmüyorum işte bazen bende böyle oluyor
burda kı arkadaşların ssayesınde bana verdiğğiniz güç sayesinde pes etmeden devam ediyorum
enınde sonunda 60 kg olucam
kahvaltım
1 domates
1 salatalık
1 biber
1 yumurta
1 d.ekmek
1 fıncn yeşil çay
incim nasılsın nasıl gidiyor hamılelık arada gır selam ver
kılo durumun nasıl
sigarasız gunlere devam mı
buda ozamanlar vermiş halimm assyyy
karabiberr zayıfken harikasın tatlım....çok güzelmişsin şimdide güzelsin ama işte kilolar.....inşallah vericzz...hep birlikte.....
yalnız inanamadım...iki resim arasındaki farka...kaç yıl var arada...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?