Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

canım ben vucudu çok şaşıttım ama bende pek etkılı (soyam bilir) olmuyor ben yıllardır 75 kg idim ama 70 kg
1 ayda düşerdim sonra 69 kg olurdum bundan sonra gram veremezdim sonra bırakır geri 75 kg olurdum ama bu yıl hiç pes ettmedim çünkü bu kılom 10 yıldır benle berbare yanı ben 10 yıl önce 60-63 kg değişirdim
pes etmeyı düşünmüyorum işte bazen bende böyle oluyor
burda kı arkadaşların ssayesınde bana verdiğğiniz güç sayesinde pes etmeden devam ediyorum
enınde sonunda 60 kg olucam

gunaydın kızlar,

soyacım basım agrıo mıdem bulanıo deyınce kesın mıgren hastası bu kız dedım ve devamında da okudum.. bende mıgren hastasıyım Allah düşmanımın basına vermesın. bılmeyen anlamaz bu illeti. ben hamıleyken cok cektım. 9 ay kustum hep ve bulantılarımın yanında tabı bas agrımda tetıklendı. gece yarıları acile gdip doktora yalvarırdım gecırın bunu dıye. yapamayız hamılesın deyıp benı yollarlardı. aglaya aglya kocamın omzunda uyudugum cok olmustur.
Rabbım acil şifalar versın inşaAllah.

sabah kahvaltım:
  • 1 tatlı kaşığı lor peynırı
  • 1 domates, 3 kçük ispanyol bıberı, sarımsak ile yaptıgım yagsız tuzsuz sos
  • 1 yumurta ile omlet
  • dereotu
  • 2 dilim ekmek.
(sos acı oldugu ıcın yedım mecburen 2 dilimi, neyse gunlerdeır 1 dılım bıle ekmek yemıodum zaten :), bı daha acı sos yapmamaya karaar verdım )

bu arada kızlar dun azıcık seftalı ve sutle kahvaltı etmıstım. sanırım kahvaltı etmedıgım ıcın aksam deli gibi herseyı yemek ıstedım abooooooo.bıde periyodik donemde oldugumu düşünürsek halimi tahmin edin. hemen dolaptakı kıyafetlerı fırlatır gıbı yatagın ustune attım dagıttım. tekrar topladım bendekı manyaklıga bakın ama kendımı tebrık edıorum yemedım

yasemincim resımlerını gordum, hıcte 65 falan durmuosun daha zayıf duruosun. maşaAllah arkadasıma tütütütütütü :)
bende 64-65 oynuorum ama senden daha kılolu duruorum şekercim.
60 a dusunce artık nolcan bılemıorum yaniiii :))
arkandan ıslık atan atana falan

soya çok geçmiş olsun..hastalıkla uğraşmak çok zor..

karabiber ben senin hala resmini göremedim...

ve bnm bugünkü kilo bildirimim...63.1....:)))..mutluyum ben bu gazla ewi baştan sona siler süpürürüm sporumu da yaparım...

kızlar bnm bu kadar hızlı ilerlememi ben bebeğime bağlıyorum çünkü onunla nerdeyse 24 saat ilgileniyorum ve emziriyorum da aynı zamanda...

kahvaltım
1 domates
1 salatalık
1 biber
1 yumurta
1 d.ekmek
1 fıncn yeşil çay

incim nasılsın nasıl gidiyor hamılelık arada gır selam ver
kılo durumun nasıl
sigarasız gunlere devam mı

nasıl gitsin yasemincim iyiyim iki gündür hafif mide bulantım var ama çıkartmıyorum allahtan. bulantıda birşeyler yiyince geçiyor 2 saat arayla atıştırıyorum kilomu hiç sormayın lütfen şişkinliğim var gaz sorunum var o yüzden fazla çıkıyorum tartılmıcam zaten artık evde moralim bozuluyor bazen diyorum keşke midem hep bulansada kilo versem ama yok ki yarında doktora gidicem bakalım bizim ufaklık büyümüş mü bakalım.birde akşam olunca sürekli uyuyorum gözlerim açılmıyor yemek yiyip hoop yatağa

sigaraya gelince bitti o iş inşallah doğumdan sonra da içmem şimdi kokusu beni mahvediyor patronum içiyor çalışırken dayanamıyorum bazen kokusuna hatta dün beni erken gönderdi gelen bir kaç kişi daha sigara yakınca eve erken gittim bende iyi oldu

Selam kizlar, bas agrim hala devam ediyor bir degisme yok.. İlaclarimi iciyorum sadece agri kesici icmek beni korkutuyor biliyorsunuz bagimliligim var bu konuda, daha sonra birakamamaktan korkuyorum... İnanin bu sigaradan alkolden beter bir sey benim icin.. O kadar korkarak iciyorum ki agri kesiciyi anlatamam yani bunu icmektense tekrar 88 kilo olmayi ve kilo vermeye calismayi tercih ederim o derece yani )) neyse gececek diye kendimi sakinlestirmeye calisiyorum iste...

Yasemincim, badem ve kuru uzum yiyebilirsin canim, senin hastaligin icin gayet gerekli besinler bunlar.. Tavsiyem gec saatlerde yememen olacak. Soyle yap istersen; 1 avuc badem ve 1 avuc kuru uzumu yanina al ve gun boyunca arasira at agzina... Hem tek seferde yememis olursun hemde tum gun atistirmis olrsun ne dersin?
Ve lutfen metabolizman yuzunden kendine kizma motivasyonunu kaybetme... Biliyorsun birr cok sey denedik ama senin metabolizma biraz ters etki yapiyor, sadece sabirla calisiyor canim ))

Sevgilerimle

aman soyacım dikkat et kendine iyi bak
valla canım bu halınle bile bizleri düşünüyorsun iyi ki varsın

bugun ara öğünümü tukettım yarın seni dediğin gibi yapacam
diyeti bırakma gibi niyetim yok işte arada bir böyle oluyor bende sen alıştında yenilerde alışır artık

inci sende dikkat et kendine

minnakkk teşekkur ederim tatlım

ara öğün
1 avuç kadar badem ve üzüm

Soya geçmiş olsun canım... ben senin sağlık problemlerini bilmiyordum üzüldüm acil şifalar dilerim kendine çok dikkat et sen bize lazımsın:))

akşam yemeğim.

fırında 4 adet köfte
salata
cacık
1 dilim kepek ekmeği...

asysss buldumm geçmişten resimlerimii

nurcummm çok teşekkürlerrr canımmmm

Of ki ne offfff bugünnn bir buliz beğendimm çokk hoşama gittim mavi renkte ,eğerki L beden olsaydıı soyanın dediği gibii alıppp dolapta saklıcaktımm ama L kalmamışş ,almışş olsaydımm bir günn onunn içine gireceğimm günüü hayel edipp o günn geldiğinde zevkle giyecektimmm
Bende kızıma S bedeninii aldımmmm onada çok güzel oldu
Artıkk güzel giyinmekk istiyorum

wowww dicem karabiber hakıkaten zayıf olmanın nasıl ınsanı genç ve guzel gosterdıgını bıdaha anladım

karabiberr zayıfken harikasın tatlım....çok güzelmişsin şimdide güzelsin ama işte kilolar.....inşallah vericzz...hep birlikte.....

yalnız inanamadım...iki resim arasındaki farka...kaç yıl var arada...?

karabiberr zayıfken harikasın tatlım....çok güzelmişsin şimdide güzelsin ama işte kilolar.....inşallah vericzz...hep birlikte.....

yalnız inanamadım...iki resim arasındaki farka...kaç yıl var arada...?

iki resim dediğimembe bluzlu ve kotlu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…