Selam arkadaşlar;
Soyacığım bende gruptanmıyım?Yanıt vermedin.
Karabiber, gerçekten adın gibi kilo vermiş halinle yakıyorsun.Mutlaka o günlerine-günlerimize geri dönmeliyiz.
Benimde metabolizma sorunum var.Diete yarın sabah başlıyorum.bugün başlayacaktım ama olmadı.Babamı Almanyaya uğurladık.Gelip giden yemek falan derken kaçtı.Yarın sabah kilomu yazacağım.Bu arada regl günümde 1 hafta geçti hala olmadı.Kendimi çok şiş hissediyorum.Zaten 2 ay düzenli gitse 5 ay düzensiz gidiyor.Napıcam bilemiyorum.
herkese iyi geceler.soyacım benide aranıza kabul ediyosun demi canım.senden bi dönüt alamadım ama bel ki de unutmuşsundur beni.ben gündüz pek giremiyorum iş güç derken.bu gün itibariyle başladım diyete.sabah aç karnına sirke,bal,ılıksu karışımımı içtim.(soyadan öğrendim)
domates,salatalık
1 dilim ekmek
1tatlı kaşığı çemen
2 dilim muz
ara öğün::elma
öğle:1 pakerform diyet bisküvi
şe
ftali,biraz taze üzüm(bütün gün ev temizliği yaptım bu gün. oyüzden bi yemek hazırlayamadım)
ara öğün:3,4 çubuk kraker,1 incir
akşam:2 dilim ekmek
2 kase cacık
1 kase patatesli et yemeği(akşam yemeğini biraz abarttımmı bilmiyorum)
Selam cemile,
Senle ilgili bir karara varamadim acikcasi.. Normalde arastirma yapmadan kimseyi almiyordum, ve kacamak yapma riski olanlari gurubuma almak istemiyorum cunku... Ben biraz sert bir diyet kocuyum ve bazen uslubum fazla sert olabiliyor...
İstersen soyle bir sey deneyelim,
Sen bize 3 gun boyunca menunu yaz buna gore birlikte karar verelim ne dersin?
wowww dicem karabiber hakıkaten zayıf olmanın nasıl ınsanı genç ve guzel gosterdıgını bıdaha anladım
karabiberr zayıfken harikasın tatlım....çok güzelmişsin şimdide güzelsin ama işte kilolar.....inşallah vericzz...hep birlikte.....
yalnız inanamadım...iki resim arasındaki farka...kaç yıl var arada...?
iki resim dediğimembe bluzlu ve kotlu...
karabiber resimlerin arasında uçurum var sanki.iki bambaşka insan.ama bence azmedersen o eski genç çıtır karabiber olucağına inan tatlım. ben de senin gibyim biliyomusun.şu an 78 kiloyum.kendimi 40 yaşında gibi yaşlı hissediyorum.üstüme göre oturan bi blue jeangiymek en büyük hayalim. ben de bi zamanlar 58 kiloydum.o günlerime azimle ulaşıcam inşallah.bu yolda birbirimizin desteğiyle ve Rabbimizin de izniyle hedefimize ulaşıcaz inş.
Selam arkadaşlar;
Soyacığım bende gruptanmıyım?Yanıt vermedin.
Karabiber, gerçekten adın gibi kilo vermiş halinle yakıyorsun.Mutlaka o günlerine-günlerimize geri dönmeliyiz.
Benimde metabolizma sorunum var.Diete yarın sabah başlıyorum.bugün başlayacaktım ama olmadı.Babamı Almanyaya uğurladık.Gelip giden yemek falan derken kaçtı.Yarın sabah kilomu yazacağım.Bu arada regl günümde 1 hafta geçti hala olmadı.Kendimi çok şiş hissediyorum.Zaten 2 ay düzenli gitse 5 ay düzensiz gidiyor.Napıcam bilemiyorum.
Selam kizlar, bugun kayinvalidemi karsa gonderdik, kardeslerini gormek istedi.. Bizde ucakla yolcu ettik orda karsilamislar, aksam aradim konustum sesi cok mutlu geliyordu )) onu gonderdikten sonra bir arkadasim teknesine davet etti gidip kahve ictik sohbet ettik teknede... Sonra eve gelip isler gucler dizisini izledik, delisiyim o dizinin )) bas agrilarim hala gecmedi ama hafifledi, yarina daha iyi olurum diye umuyorum..
Hepinize gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim, inanin bu agriar tutunca butun dunyam alt ust oluyor, dunyam degisiyor.. Hayatima devam edebiliyorum, eskiden daha beter oluyordum ama en azindan simdi agri yokmus gibi davranabiliyorum ))
Karabiber resimlerine daha once yorum yaptim saniyordum... Eger yapmadiysam simdi yapayim, iki resim arasinda 7 fark diye bulmacalar vardir ya hani, ben senin resmine bakinca 20 kilo fark buldum )) ama bu azim ve kararlilika kisa surede kurtulacagindan eminim canim ))
Ve onemli bir konu kizlar, kilo vermek ve almak aslinda cok kopay seylerdir!!! Bunu asla unutmayin... Sonrayi dusunmeden yerseniz kilo alirsiniz, kilo vermek isteyip diyete baslar ve plana sadik kalirsaniz kilo veririsiniz, basit olan bu.. Zor olansa kiloyu verdikten sonra muhafaza etmektir.. Yani burda ogreneceginiz en onemli kural kendinize hakim olmaktir... Size koymus oldugum yasaklar aslinda kendinize hakim olmayi ogrenebilmeniZ adina.. Aksi takdirde diyet bittigi anda deli gibi herseye saldirip yemeye baslayacak ve verdiginiz tum kilolari geri alacaksiniz.. Bunu istedignizi sanmiyorum oyle degil mi? Ki boyle bir sey yaptiginizda vucudunuza cok buyuk zarar vermis olacaksiniz...
Sevgilerimle
Gunaydin kizlar, aksam resmen kutuk gibi uyumusum )) bugun iyiyim sinsi bir agri saklaniyor kafamin icinde ama umursamiyorum.. Bugun tembellik yapmak istiyorum zaten 10:30 a kadar uyudum, az evvel kahvaltimi yaptim simdide pembe dizi izleyerek uzaniyorum... Bu doktorun verdigi ilaclar beni en sonunda pelte gibi yapti, kendimi jole gibi hissediyorum )))
Bugun tembellik yapmak istiyorum ya kesin bir suru is cikar, hep boyle olmustur.. Gerci kuafore gitmem lazim, en azindan kas biyik icin.. Aksi takdirde bu evde 2 erkek yasiyormus gibi olacak cunku bendemi biyiklar her aksam bademyagi ile besleniyormuscasina gur ve saglikli bir sekilde cikiyorlar )))))
Ha bu arada lor peyniri yemek istemeyenler dil peyniri yiyebilirler.. Az yagli, az tuzlu peynirler en son tercihimiz olsun.. Arasira tuketelim sadece... Hayatimiz monoton gitmesin degil mi ))
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ettimm
soya daha önce yorum olmamıştı c anımm senden yorumm almakk beni mutlu etti
asysss canımm 2007 kiloluydumm sonra 1 yılda 58 hatta 56 oldum benn 1yıl kadar zayıftımm ama 3ncü çocuğuma hamile kaldım kilolar geri geldi
bu sabah 2 haşlanmış yumurta, az peynir, 2yemk kşğ pekmez, meyve suyu.
öğle 1 közlenmiş patlıcan ve az yağlı kavrulmuş domates,şekersiz bitki çayı.
kızlar bu arada pekmez ve meyvesuyu ıcın kızabılırsınız ama ben 4 aylık kızımı emzırıyorum, mama ve ek gıda kabul etmıyor.çok aç kalınca ve moralım bozulunca sutum azalıyor.6 aylık olana kadar yada en azından ek gıdaya gecene kadar çok katı dıyet yapmıcam sonucta benden alıyor butun vıtamınını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?