Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

karabiber resimlerin arasında uçurum var sanki.iki bambaşka insan.ama bence azmedersen o eski genç çıtır karabiber olucağına inan tatlım. ben de senin gibyim biliyomusun.şu an 78 kiloyum.kendimi 40 yaşında gibi yaşlı hissediyorum.üstüme göre oturan bi blue jeangiymek en büyük hayalim. ben de bi zamanlar 58 kiloydum.o günlerime azimle ulaşıcam inşallah.bu yolda birbirimizin desteğiyle ve Rabbimizin de izniyle hedefimize ulaşıcaz inş.

herkese iyi geceler.soyacım benide aranıza kabul ediyosun demi canım.senden bi dönüt alamadım ama bel ki de unutmuşsundur beni.ben gündüz pek giremiyorum iş güç derken.bu gün itibariyle başladım diyete.sabah aç karnına sirke,bal,ılıksu karışımımı içtim.(soyadan öğrendim)
domates,salatalık
1 dilim ekmek
1tatlı kaşığı çemen
2 dilim muz
ara öğün::elma
öğle:1 pakerform diyet bisküvi
şe
ftali,biraz taze üzüm(bütün gün ev temizliği yaptım bu gün. oyüzden bi yemek hazırlayamadım)
ara öğün:3,4 çubuk kraker,1 incir
akşam:2 dilim ekmek
2 kase cacık
1 kase patatesli et yemeği(akşam yemeğini biraz abarttımmı bilmiyorum)

Selam arkadaşlar;
Soyacığım bende gruptanmıyım?Yanıt vermedin.
Karabiber, gerçekten adın gibi kilo vermiş halinle yakıyorsun.Mutlaka o günlerine-günlerimize geri dönmeliyiz.
Benimde metabolizma sorunum var.Diete yarın sabah başlıyorum.bugün başlayacaktım ama olmadı.Babamı Almanyaya uğurladık.Gelip giden yemek falan derken kaçtı.Yarın sabah kilomu yazacağım.Bu arada regl günümde 1 hafta geçti hala olmadı.Kendimi çok şiş hissediyorum.Zaten 2 ay düzenli gitse 5 ay düzensiz gidiyor.Napıcam bilemiyorum.

Selam kizlar, bugun kayinvalidemi karsa gonderdik, kardeslerini gormek istedi.. Bizde ucakla yolcu ettik orda karsilamislar, aksam aradim konustum sesi cok mutlu geliyordu )) onu gonderdikten sonra bir arkadasim teknesine davet etti gidip kahve ictik sohbet ettik teknede... Sonra eve gelip isler gucler dizisini izledik, delisiyim o dizinin )) bas agrilarim hala gecmedi ama hafifledi, yarina daha iyi olurum diye umuyorum..

Hepinize gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim, inanin bu agriar tutunca butun dunyam alt ust oluyor, dunyam degisiyor.. Hayatima devam edebiliyorum, eskiden daha beter oluyordum ama en azindan simdi agri yokmus gibi davranabiliyorum ))

Karabiber resimlerine daha once yorum yaptim saniyordum... Eger yapmadiysam simdi yapayim, iki resim arasinda 7 fark diye bulmacalar vardir ya hani, ben senin resmine bakinca 20 kilo fark buldum )) ama bu azim ve kararlilika kisa surede kurtulacagindan eminim canim ))

Ve onemli bir konu kizlar, kilo vermek ve almak aslinda cok kopay seylerdir!!! Bunu asla unutmayin... Sonrayi dusunmeden yerseniz kilo alirsiniz, kilo vermek isteyip diyete baslar ve plana sadik kalirsaniz kilo veririsiniz, basit olan bu.. Zor olansa kiloyu verdikten sonra muhafaza etmektir.. Yani burda ogreneceginiz en onemli kural kendinize hakim olmaktir... Size koymus oldugum yasaklar aslinda kendinize hakim olmayi ogrenebilmeniZ adina.. Aksi takdirde diyet bittigi anda deli gibi herseye saldirip yemeye baslayacak ve verdiginiz tum kilolari geri alacaksiniz.. Bunu istedignizi sanmiyorum oyle degil mi? Ki boyle bir sey yaptiginizda vucudunuza cok buyuk zarar vermis olacaksiniz...

Sevgilerimle

Selam cemile,
Senle ilgili bir karara varamadim acikcasi.. Normalde arastirma yapmadan kimseyi almiyordum, ve kacamak yapma riski olanlari gurubuma almak istemiyorum cunku... Ben biraz sert bir diyet kocuyum ve bazen uslubum fazla sert olabiliyor...
İstersen soyle bir sey deneyelim,
Sen bize 3 gun boyunca menunu yaz buna gore birlikte karar verelim ne dersin?

Selam
Bu hergun ki menun degildir umarim?
Eger benim topigimi okuyup geldiysen kahvaltida cemen yememen gerektigini biliyor olman gerekirdi?
Kisaca menune yorum yapmak istiyorum,
Cemen tuz ve yag icerir, yasakli gurubumuzdadir
1 paket diyet biskuvi yerine genellikle 2-3 adet (max) tercih ediyoruZ
Cubuk kraker degil galeta yiyoruz
İncir ve uzum seker orani yuksek meyvelerdir, mumkun oldugunca az ve dngeli tuketmek gerekir... Ornegin farkli gunler...
Patates diyet suresince tuketmedigimiz yiyeceklerden biridir..

Sende gurubumuza dahil olmak istersen ayni seyi sendende isteyecegim, 3 gun boyunca menunu yaz duruma gore birlikte karar verelim..

Sevgiler

günaydın

soya inaşllah tatlım bu daha iyi olursun

karabiberim sen gerçekten tez zamanda zayıfla önümüzdekı yaza fit bir karabiber ol :) olacağına da inanıyorum

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzz

dün iş çıkışı pazara uğradım ne kadar yeşilik varsa aldım görmemiş gibi

pazardan sonra eve geldim üzerim değiştirip k.valdeme gittim yürüyerek günleri vardı illa gel gittim pastalar börekler ksırlar dolu maşallah ama yemedim canım da hiç çekmedi açıksa önce olsa resmen saldırırdım neyse anlıyacanız dün spor yapmadım

geri eve geldim kendime bol marul salatası yaptım gözüm doysun diye ama ne özlemışim marul salatasını (soya sen hatırlatmasan aklımda yok)

akşam menu
marul salata(kırımızı lahana havuç dere otu salatalık biber domates ,soğan ve bol lımon)
1 kepçe yeşil mercimek
1 kepçe tavuk çorbası(pirinçlerini yemedim)

kardeşim akşam saat 20 de yürüşe gidiyormuş bende geliyom bekle dedim onunla toplam 30 dak yürüş 30 dak spor aletlerinde spor yaptık aslında gitmeyecektım dün ama gittim işte

Son düzenleme:
ay kızlar sabah canım bir menemen çekti anlatamam bende erkenden kalktım yaptım

1 domates,1 biber,1 soğan ,1 yumurta ,çok yağ ile yaptım hemen beslenme çantama attım
az önce 1 dilim ekmek ile yedim,1 fincan yeşil çay

kahvaltı artık lor dan sıkıldım biraz çünkü ayalrdır aynı şeyi yiyoruz arada böle değişkler olur demi arkadaşlar

soya birşey daha dün pazardan tuz ve yağı az olan bir peynır aldım arada bir değiştire bilirmiyim penırımı :)

selam kzılar,

dun aksamki menum:
  • 1 kepce corba
  • 6 köfte (küçük)
  • salata

kahvaltım:
  • 1 tk lor peynırı
  • dereotu
  • maydonoz
  • domates
  • 1 yumurta

bugunku kiloooommmm 64.2
55 olucaammm

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar;
Soya ben bu gruba katılsamda katılmasamda bu kiloları vereceğim.1,5 ay önce 1 ay içinde 6 kilo verdim. Ve yine istersem yapabilirim.Tabi sizin destekleriniz önemli.Aranızda olmayı çok isterim.Sadece diet değil, çok güzel bir arkadaşlık kurulmuş.Buda insana güç veriyor...O zaman 3 gün sonunda sonucu söylersin.
Bu günkü kilomu yazıyorum.78,5 kg.
Bu günkü menümüde akşam toplu yazarım.

günaydın herkese....
ilk limonlu ılık suyumu içtim...ardından kahvaltı:

1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
1k lor
1 dilim kepek ekmeği...

kilo bildirimim ise dünküyle aynı....63,1....oysa dün bir saat bile oturmadım yerimde sürekli ev temizledim...

neyse vericm bu kiloları kalmayacak bende...

dün annemle konuşuyoruz kilo veriyorum diye benimle pazarlık yapıyor yap ama 57 ol diyor,,,,ben de hayır 55 olacağım diyorum...hayırr olma o kadar zayıflama diyor.....ama ben 55 olacağım...

kısa dönemli hedefler dedik ya kendimize o zaman benim hedefim de 15 eylülde 61 olmak....

Gunaydin kizlar, aksam resmen kutuk gibi uyumusum )) bugun iyiyim sinsi bir agri saklaniyor kafamin icinde ama umursamiyorum.. Bugun tembellik yapmak istiyorum zaten 10:30 a kadar uyudum, az evvel kahvaltimi yaptim simdide pembe dizi izleyerek uzaniyorum... Bu doktorun verdigi ilaclar beni en sonunda pelte gibi yapti, kendimi jole gibi hissediyorum )))
Bugun tembellik yapmak istiyorum ya kesin bir suru is cikar, hep boyle olmustur.. Gerci kuafore gitmem lazim, en azindan kas biyik icin.. Aksi takdirde bu evde 2 erkek yasiyormus gibi olacak cunku bendemi biyiklar her aksam bademyagi ile besleniyormuscasina gur ve saglikli bir sekilde cikiyorlar )))))

Ha bu arada lor peyniri yemek istemeyenler dil peyniri yiyebilirler.. Az yagli, az tuzlu peynirler en son tercihimiz olsun.. Arasira tuketelim sadece... Hayatimiz monoton gitmesin degil mi ))

wowww dicem karabiber hakıkaten zayıf olmanın nasıl ınsanı genç ve guzel gosterdıgını bıdaha anladım

karabiberr zayıfken harikasın tatlım....çok güzelmişsin şimdide güzelsin ama işte kilolar.....inşallah vericzz...hep birlikte.....

yalnız inanamadım...iki resim arasındaki farka...kaç yıl var arada...?

iki resim dediğimembe bluzlu ve kotlu...

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ettimm
soya daha önce yorum olmamıştı c anımm senden yorumm almakk beni mutlu etti
asysss canımm 2007 kiloluydumm sonra 1 yılda 58 hatta 56 oldum benn 1yıl kadar zayıftımm ama 3ncü çocuğuma hamile kaldım kilolar geri geldi

merhabalar soya sosu seni tanıdığım için çok mutluyum aslında biz senle dün tanıştık:)dünden beri takip ediyorum ne tesadüf ki çarşamba günü ani bi kararla düzenli beslenmeye karar vermiş bulunmaktaydım hatta eşim ve oğlumla birlikte son üç senedir masa başı çalışıyorum ve ailevi hastalıklarla ilgili zor bi dönemden geçiyorum,bu durumlardan bana kalan ise 10 kg fazlalık hep başlanan ve yarım kalan rejimler yarım bırakılan spor salonları,ama bu sefer çok kararlı başladım ve ertesi gün seninle tanıştım aslında tanışmadık ama tanışmadan bile beni acayip motive ettin dünden beri,ve tam elim yasaklı bişeye giderken sen geliyosun aklıma ilginç dimi:)bunun için bile şimdiden çok teşekkür ederim...bu arada kilo 70 ve hedef tahim edeceğin gibi 60burdaki bütün arkadaşlarada yolları açık olsun diyorum iradenize sağlık:)

selam kızlar,
mınık kızım uyurken bende kosumu ve yuruyusumu yaptım
sımdı dınlenmedeyım. çok susadım. suyumu doldurdum surahıye ıcıyorum. yarım saat kadar sonrada oğle yemeğimi yıyeceğim.

öğle yemeğim:
  • 1 tabak kabak
  • yogurt

kızlar ayıptır söylmesi hafta sonu (gunduz) mangal yapıcaz. köfte ve tavuk. ne kadar yemelıyım?
mangala hıc dayanamam da ben. sınırlayamam kendımı sımdı. siz söyleyın ona gore durdurayım kendımı.
bu arada soyacım bız kıloları verelım ama topığimiz devam etsın bence, soya sosuyla koruma programı dıye degıstırelım baslıgı :)))

Son düzenleme:
Selam

ara öğün
3 tane badem
5 tane üzüm
4 tane eti form sunta
1 fincan yeşil çay

öğlen menu
5-6 yk kadar barbunya
salata
1 bard.ayran

soya bugunlerde tam bır acı manyağı oldum herbişiye acı eklıyorum ve acı bıber yıyorum şuan resmen ağzım yanıyor

soya bebış kımın maşallah çok şeker

ee bi kere olmuşsun birdaha olursun o kilolarda...karabiber şöyle düşün kiloları verdikten sonra çocuklarınla dolaşıyorsun karşıdan görenler sana gıpta ediyor -vay be 3 çocuğu var ve dal gibi kadın- diye güzel olmaz mı...?...

ben hep bunun hayalini kuruyorum da...:)))

dunku menumu yaZAmadım şöyleydi.sabah 2 yumurta, az peynir, 2ymk kasıgı pekmez, 1 dilim ekmek meyve suyu. öğle 1 kozlenmiş patlıcan 1dilim ekmek.akşam tavuk ızgara 1kase çorba 1 dilim ekmek.gece 1 elma

bu sabah 2 haşlanmış yumurta, az peynir, 2yemk kşğ pekmez, meyve suyu.
öğle 1 közlenmiş patlıcan ve az yağlı kavrulmuş domates,şekersiz bitki çayı.

kızlar bu arada pekmez ve meyvesuyu ıcın kızabılırsınız ama ben 4 aylık kızımı emzırıyorum, mama ve ek gıda kabul etmıyor.çok aç kalınca ve moralım bozulunca sutum azalıyor.6 aylık olana kadar yada en azından ek gıdaya gecene kadar çok katı dıyet yapmıcam sonucta benden alıyor butun vıtamınını

aaahhh aahhh keske sımdı yıne emzırdıgım gunlere donebılsem, emzırırken gunde 500 kalori yakıyormussun. ne muthıs dımı?
ben sporla haftada 500 kalorı anca yakıorumdur...
beslenmene dıkkat ederek cokrahat verırsın kılonu.. ben bunları dıyete basladıktan sonra öğrendım hep. ben deli gibi yedim hep emzirirken sütolsun dıye.. helede makarna... ahhh kafam ahhh..
içtiğin bitki çaylarına da dıkkat et arkadasım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…