Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

naber kızlar nasılsın bakalım soyam sen bende ki kılı tüyü görsen korkardın ne yapçam bu karnımda ki tüyleri ya alıyorum ağdayla daha siyah ve kalın çıkıyorlar bıraktım bende öyle erkek gibi göbüşüm kıllı erkek olacakmışım ben sanırım bir hata olmuşdaha iyi olmana sevindim umarım en kısa zamanda geçer baş ağrın hiç birşeyin kalmaz.

Selam betsy
Sen bizim gurubumuzda degilsin bildigim kadariyla... O sebepten yediklerine karismak gibi bir hakkimiz yok.. Sayfamiza isteyen girip yazabilir buna engel olmuyoruz sadece sayfamizda saygisizca yazanlari istemiyoruz o kadar ))
Eger gunluk bildirim yapmak kendini kontrol etmen icin etkili bir yontemse buraya yazabilir yada kendi gunlugunu acabilirsin..
Ama benim guubumda olmak istiyorsan pekmek yada meyve suyu gibi seyler sut icin sadece bahanedir simdiden soyleyeyim.. Ve kabul etmem boyle bir seyi.. Sut yapan sey su'dur... Bil su icersen sutun olur, pekmez yiyerek sutu olan hicbir kadin gormedim ben... Ama pekmez yiyerek meyve suyu icerek sisman olan bir cok kadin taniyorum bilgine...

Guzel dileklerin icin tesekkur ederim inci tanem benim ))
Valla o kil olayina gelinceee, onlarla ben yillardir ugrasiyorum... 13 yasimda kortizon tedavisi gormustum hatirlarsaniz ve bu yuzden yuzum dahil tum vucudumda simsiyah killar vardi.. Bir ara sokaga ciktigimda insanlar beni ayi diye cagirirdi saka degil... Okulu bile biraktim bu yuzden, 1 sene okula gitmedim tum psikolojim bozuldu... Sonra zamanla dokulduler kalanlari da sir agdayla azalttim, incelttim ))
Simdi gobegimde biraz var onlarada sir agda yaptiriyorum bakalim ne zaman azalacak..
Yani kisaca kelin merhemi olsa once kendi basina surermis degil mi)))
Ama dur, ben buna da bir arastirma yapayim... Hic arastirmadim bunu... İyi aklima getirdin bak))

Selam guzellerimm, birazdan doktoruma mail aticam durumla ilgili... Bas agrim yok denecek kadar az fakat sol kulagima su kacmis gibi bir agri var nedense.. Sanirim agri orda yogunlasiyor bakalim ne diyecek..
Bugun oglen gidip izgara balik ve kuru sogan yedim, balik ekmek istiyordu canim ama ekmek yiyemeyecegim icin bende ekmeksiz soyledim ))))

Bu arada yasemincim hangi bebegi sordugunu anlamadim? En son facete kardesimle yegenimin resmini paylasmistim ondan mi bahsediyorsun acaba? Ayrica acibiber yada pulbiber yemende hic sakinca yok, eger midende bir rahatsizlik yoksa istedigin kadar yiyebilirsin... Muthis bir metabolizma hizlandiricidir, ben kahvaltida peynirime bile koyuyorum... Mumkun olsa cayima kahveme koyucam o derece seviyorum yani )))))) hele didimden bir pulbiber getirdim sorma, oyle aci ki resmen gozlerimden yas geliyor ))

Selam topiğin güzel ama tombiş kızları (şimdilik tombişsiniz yanlış anlamayın yakında herkes adriana lima kıvamına gelecek inşallah)... soya sen hariiç sen zaten 60 kilosun:) bayılıyorum bu topiğe içimden şişman olsam da ben de topicte zayıflasam fikri bile geçmiyor değil:)) soya yazını okuyunca hemen koştum zehir acılı pul biber aldım,madem metabolizma hızlandırıyor bana şart demektir:) herkese selamlar sevgiler tam gaz diyetlere bağlılık temennilerimle iyi akşamlar

iyi akşamlar herkese...soyacım daha iyi olmana sevindim...ama kulağın için üzüldüm...
valla ben herkese dua ederken allah vücut sağlığı versin diyorum ki sağlık olmadan herşey boş geliyor..hayatın tadı olmuyor sağlık olduğu sürece insan her zorun hakkından geliyor...

ben de emziriyorum ve günde min. 3 lt su içiyorum..sütün olmasını sağlayan senin dediğin gibi sadece su...

İyi akşamlar arkadaşlar;
Bugünkü menüm
Kahvaltı öncesi aç karnı sirkeli ballı ılık su
Sabah:2 ad.domates, maydonoz, dereoto,1 dilim çavdar ekmeği, yeşil çay
Ara:1 adet şeftali
Öğle:5 kaşık nohut,1 dilim ekmek
Ara:1 adet armut, yeşil çay
Akşam:5 kaşık nohut, 1 ad.domates, salatalık, maydonoz, dereotu

Selam kizlar, aksam icin kendime sehriye corbasi yaptim ve koce bir kase ictim. İcine bolca pulbiber attim, aslinda koca bir kase icmemin sebebi de buydu zaten.. O kadar aciydi ki ustune corba eklemek zorunda kaldim, gerci ekmeksiz ve saat 6 da yedigim icin iyi oldu yoksa simdi kurt gibi acikmis olurdum... Neyseki yesilcayim elimin altinda bol bol iciyorum ve diyorum ki bekle beni pazartesi, 59 kilo olarak geliyorummmmmm ))

Simdi kankamla film izliyoruz, kocam arkadasiyla disari cikti egleneceklermis, eglensinler bakalim )) arada iyi oluyor boyle en azindan bende evde keyif yapiyorum, bende kizlarla ciktigimda guzel oluyor...

Hadi filme donuyorum ben, kankama telefon gelmisti o arada size yaziim dedim
Mucksss

herkese iyi geceler.arkadaşlar kusura bakmayın gündüz nete pek giremiyoru.soyacım benim kesinlikle senin gibi güçlü iradeye sahip kararlı ve diiplinli bir dosta ihtiyacım var.şimdiye kadar hep kaçamak zaafım yüzünden veremedim kilolarımı.grubunuza katılmayı çok isterim.çünkü belki de sizin desteğiniz benim tüm yaşamımımı baştan değiştiricek.şimdi bile her kaçamak yapmak istediğimde senin sözlerin aklıma geliyor.ilk sayfaları 3 gün boyunca okudum çünkü.her sayfada senin motivene hayran kalmıştım.ilk günkü menüm yanlıştı galiba.bazı yanlış bildiğim şeylerde olabilir.sizlerden doğruları öğrenmek isterim.soyacım çok geçmiş olsun bu arada.hemen bugünkü menümü yazoyorum o halde.
sabah 1haşlanmış yumurta

domates ,salatalık
1 dilim ekmek
ara:1 elmaöğle:1 ızgara alabalık
1 dilim ekmek
salata
ara.1dilim şeftali. 1dilim armut
akşam:2kaşık pilav.2 köfte az yoğurt

menünü ben yorumlayayım canım bugün daha kimse gelmemiş sabah menün güzel öğlende öyle ama akşam olmamış canım pilav yasak bizde kesinlikle pilav yemiyoruz 2 kaşık dahi olsa pirinç yenmeyecekler listesinde illa ki pilav yiyeceksen bulgur pilavı yiyebilirsin oda küçük bir kaseden fazla olmacak şekilde olmalı pilav yerine çorba içebilirsin unlu olmayan taneli bir çorba mesela mercimek çorbası olabilir yeşilçay içiyormusun yeşilçay içmeni öneririm birde sabahları aç karna elma sirkesi bal karşımını yapmanı

Selam kızlar nasılsınız ben iyiyim kilo almaya başladım:-( 71 oldum bir kilo aldım yani. Şimdiden sonra hızlı kilo alırım dikkat etmezsem. Çok acıkiyorum midem bulaniyor açlıktan. Aldigim kilo 10 kiloyu geçmese bari. Doktora gitmeme 15gün kaldı ve henüz cinsiyeti öğrenemedim göstermiyo inatçı. Kızım 16. Haftada göstermişti neyse kendinize iyi bakın öptüm hepinizi inci doktora gittinmi bu ara bebis nasıl

katecim üzülme senle beraber vericez bu hamilelik kilolarını inşallah ne güzel sadece 1 kilomu aldın yani süpersin benimde bişeyler yemeyeyim midem bulanıyor yiyincede geçiyor dün gittim doktora bebeğim iyi büyümüş fıstık gibi görüyor artık yuvarlak bişey 8+3daha aramızda 2 ay var doktor 1 ay sonraya 2li test istedi işte 18 eylülde başka bir doktorda randevum var 2 ayrı yere gidiyorumda daha karar veremedim hangisine devam ediceğime ikisinede gidiyorum.ben kesin 14-16 kg falan alırım alsamda çok üzülmeyeceğim bebeğim sağlıklı olsunda vererim ben o kiloları.en azından zayıflayıp hamile kaldım kilo vermeden kalsaydım 96 kilo falan olurdum. dğrana kadar

Canım ne güzel sen zayıfladın hamile kaldın ben hazırlıksız yakaladim:-( kızımdada 70 kilo hamile kaldım 85kiloyla doğuma girdim. Bundada öyle olmak istemiyorum. Tabi alırsamda yapacak birşey yok ben dikkat ediyorum. Yeterki bebeğim sağlıklı olsun. Ben o testlerin hiç birini yaptırmayi düşünmüyorum zaten 4lü test zamanim ama yaptırmadim. Sadece renkli ultrasona giricem fiziksel bi sorunu varmi belli oluyor. Kızımdada sadece ona girmiştim. Bakalım kaç kiloyla doğuma gidicem şunun şurasinda ne kaldı. Allah izin verirse 5ay sonra kucağımda:-| özele gidiyorsan 12 13. Haftalarda cinsiyet tahmininde bulunuyorlar. Kıza erkeğe benziyo diye. Ama 16. Haftada yanılma yok kızsa kız erkekse yüzdeyüz erkek diyorlar bu gidise benden önce öğrenirsin sen. Hep saklıyo kendini.

İNCİ ve KATE
kızlar nolur uzulmeyın aldıgınız kılolara, tabı dıkkat edın yedıklerınıze de :)
Allah bebeklerınızı saglıklı bır sekılde kucagınıza almayı nasıp etsın ınsaAllah, ömurlerı boyunca da sağlıklı sıhhatlı, hayırlı evlatlar olsunlar.
benım hamıleleıgım cok fena gectı. 9 ay kustum.. dogumdan 2 saat evvelıne kadar dusunun artık. hatta kusmalarım yuzunden tansıyonum yukseldı oyuzden apar topar sezaryene aldılar.
ilk 1.5 ayda 18 kılo verdım. hamıle kaldıgımda 74 tüm. 57 ye dustum. hıc bırsey yemıodum, mıdem sureklı asıt uretıyordu ve kusuodum onu. abartmıorum 5-10 dk da bır lavabodaydım kusmak ıcın.
butun kan degerlerım alt ust olmus tabi. bır tane normal degerım yoktu. hastanede yattım gunlerce.
velhasılı kelam ben sızın gıbı yıyemedım ve ozamanlar dıodum kı, Allahım su hamılelıkten kurtulayım delı gıbı yıcem. kılo vermek ıcın ugrasmıcam. yemek yemenın tadını cıakrıcam. ınsanız ıste, bakın zayıflamak ıcın burdayım

dun aksam:
  • 2 servıs kasıgı kuru fasulye (bol acılı)
  • 1 dilim ekmek
  • ceyrek sogan :)

bu sabah:
  • domates
  • peynır
  • eşime yaptıgım soganlı yumurtadan 2 kucuk lokma (kendıme haslamaya usendım valla )

öğle:
  • 150 gr antrıkot
  • 3 kasık yogurt

Son düzenleme:
inşallah canımm inaşallahh
zayıfken kendime elbise almaya çıkmıştımm büyük kızz anne diye beni çağırıyorr ne annenmii demişilerdiii,

tamm benn dicektim ki sen demişsinn canımm

Sabah
1 dilim ekmek,2 kaşık lor içine nane doğradım ve 1 biberr
ara 2 erik ve çarşıya çıktımm
gelince 12 olmuştu
evden dünden yeşil mercimek vardıı,dün yemedim ondan,bugün çarşıdan gelince bende sadece suyunu almadan 1kepçe aldım yanına yoğurt ve yarım dilim ekmek yedim
sonra sade nescafe içtimm
şimdide yeşil çayım elimde
regl oldum ve çok şişimm baskülde hedef kilom 84 gördüm ama regl oluna 84.7 olmuşumm ,
d

Kuru bakliyatlardan yeniyormuu benn genellikle yaptığımda yemiyorumm sadece bugünn yedimm
yeniyorsa kaç kaşık yenecekk

Selam kizlar, bugun o kadar cok uyumusum ki kendime inanamadim... Saat 11:50 de uyandim... Bugun ilaclarimin son gunu, bas agrim tamamen gecti uyusukluk yok, agri kesici almiyorum, zaten sadece ilk gun aldim sonra hic almadim... Birakamama korkusu naparsin )))) ama bu ilaclar bende uyku yapti felaket, uyanamiyorum ve uyurgezer gibiyim hic bir sey hatirlamiyorum...
Gecen gece salonda uyumusum sonra sabah kalkip yatagima gitmisim ama hic farkinda degilim.. Ben yatagimda uyudugumu saniyordum, esim soyledi sabah geldin odaya diye.. Halbuki en ufak cit sesine bile uyanirim oyle hafiftir uykum dusunun )))

Kate, kilonu kafana takma, ha bu surekli ye anlamina gelmiyor tabi... Elinin altinda 100 kaloriyi gecmeyen atistirmaliklar bulunsun surekli.. Meyve, sebze, badem, ceviiz, kuru kayisi, kuru uzum, salatalik domates vb seyler surekli elinin altinda olsun aciktikca atistir.. Birde bol bol sut ve ayran ic... Hem tok tutar hemde kalsiyum almis olursun cunku bebegin vucudundaki kalsiyumu almaya baslayacak.. Dislerin, tirnak ve saclarin icin bol bol kalsiyum alman gerekiyor senin.. Kilonu da dert etme, dogumdan sonra birlikte halledecegiz canim.. Sen simdilik sadece bebegini ve kendini dusun... Biz herzaman yanindayiz bunu unutma ))

İnci, bu soylediklerim senin icinde gecerli bunu biliyorsun degil mi? Ayni besinleri seninde yemeni istiyorum.. Dikkatli beslenin, haftada 2 gun mutlaka balik yiyin... Somon baligi olmasi tercih sebebidir, omega acisindan en zengin baliktir bilginize kizlar, hamileliginizde en gerekli seylerden biride omega unutmayin ))

Sevgilerimle

Kuru bakliyatlardan yeniyormuu benn genellikle yaptığımda yemiyorumm sadece bugünn yedimm
yeniyorsa kaç kaşık yenecekk

Yenilebiliyor canim
7-8 yemek kasigi yiyebilirsiniz sakinca yok... Nohut oncelikli olmak uzere tum kuru bakliyat yenilebilir..
Sadece pirinc yasakli simdilik... Bulgur serbest ama oda 2 yemek kasigi ))

Yenilebiliyor canim
7-8 yemek kasigi yiyebilirsiniz sakinca yok... Nohut oncelikli olmak uzere tum kuru bakliyat yenilebilir..
Sadece pirinc yasakli simdilik... Bulgur serbest ama oda 2 yemek kasigi ))

benim yediğimm 5 yemek kaşiğı kadardı çok sağol soya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…