bu sabah 2 haşlanmış yumurta, az peynir, 2yemk kşğ pekmez, meyve suyu.
öğle 1 közlenmiş patlıcan ve az yağlı kavrulmuş domates,şekersiz bitki çayı.
kızlar bu arada pekmez ve meyvesuyu ıcın kızabılırsınız ama ben 4 aylık kızımı emzırıyorum, mama ve ek gıda kabul etmıyor.çok aç kalınca ve moralım bozulunca sutum azalıyor.6 aylık olana kadar yada en azından ek gıdaya gecene kadar çok katı dıyet yapmıcam sonucta benden alıyor butun vıtamınını
naber kızlar nasılsın bakalım soyam sen bende ki kılı tüyü görsen korkardın ne yapçam bu karnımda ki tüyleri ya alıyorum ağdayla daha siyah ve kalın çıkıyorlar bıraktım bende öyle erkek gibi göbüşüm kıllı erkek olacakmışım ben sanırım bir hata olmuşdaha iyi olmana sevindim umarım en kısa zamanda geçer baş ağrın hiç birşeyin kalmaz.
herkese iyi geceler.arkadaşlar kusura bakmayın gündüz nete pek giremiyoru.soyacım benim kesinlikle senin gibi güçlü iradeye sahip kararlı ve diiplinli bir dosta ihtiyacım var.şimdiye kadar hep kaçamak zaafım yüzünden veremedim kilolarımı.grubunuza katılmayı çok isterim.çünkü belki de sizin desteğiniz benim tüm yaşamımımı baştan değiştiricek.şimdi bile her kaçamak yapmak istediğimde senin sözlerin aklıma geliyor.ilk sayfaları 3 gün boyunca okudum çünkü.her sayfada senin motivene hayran kalmıştım.ilk günkü menüm yanlıştı galiba.bazı yanlış bildiğim şeylerde olabilir.sizlerden doğruları öğrenmek isterim.soyacım çok geçmiş olsun bu arada.hemen bugünkü menümü yazoyorum o halde.
sabah 1haşlanmış yumurta
domates ,salatalık
1 dilim ekmek
ara:1 elmaöğle:1 ızgara alabalık
1 dilim ekmek
salata
ara.1dilim şeftali. 1dilim armut
akşam:2kaşık pilav.2 köfte az yoğurt
Selam kızlar nasılsınız ben iyiyim kilo almaya başladım:-( 71 oldum bir kilo aldım yani. Şimdiden sonra hızlı kilo alırım dikkat etmezsem. Çok acıkiyorum midem bulaniyor açlıktan. Aldigim kilo 10 kiloyu geçmese bari. Doktora gitmeme 15gün kaldı ve henüz cinsiyeti öğrenemedim göstermiyo inatçı. Kızım 16. Haftada göstermişti neyse kendinize iyi bakın öptüm hepinizi inci doktora gittinmi bu ara bebis nasıl
katecim üzülme senle beraber vericez bu hamilelik kilolarını inşallah ne güzel sadece 1 kilomu aldın yani süpersin benimde bişeyler yemeyeyim midem bulanıyor yiyincede geçiyor dün gittim doktora bebeğim iyi büyümüşfıstık gibi görüyor artık yuvarlak bişey 8+3daha aramızda 2 ay var doktor 1 ay sonraya 2li test istedi işte 18 eylülde başka bir doktorda randevum var 2 ayrı yere gidiyorumda daha karar veremedim hangisine devam ediceğime ikisinede gidiyorum.ben kesin 14-16 kg falan alırım alsamda çok üzülmeyeceğim bebeğim sağlıklı olsunda vererim ben o kiloları.en azından zayıflayıp hamile kaldım kilo vermeden kalsaydım 96 kilo falan olurdum. dğrana kadar
inşallah canımm inaşallahhee bi kere olmuşsun birdaha olursun o kilolarda...karabiber şöyle düşün kiloları verdikten sonra çocuklarınla dolaşıyorsun karşıdan görenler sana gıpta ediyor -vay be 3 çocuğu var ve dal gibi kadın- diye güzel olmaz mı...?...
ben hep bunun hayalini kuruyorum da...:)))
menünü ben yorumlayayım canım bugün daha kimse gelmemiş sabah menün güzel öğlende öyle ama akşam olmamış canım pilav yasak bizde kesinlikle pilav yemiyoruz 2 kaşık dahi olsa pirinç yenmeyecekler listesinde illa ki pilav yiyeceksen bulgur pilavı yiyebilirsin oda küçük bir kaseden fazla olmacak şekilde olmalı pilav yerine çorba içebilirsin unlu olmayan taneli bir çorba mesela mercimek çorbası olabilir yeşilçay içiyormusun yeşilçay içmeni öneririm birde sabahları aç karna elma sirkesi bal karşımını yapmanı
Kuru bakliyatlardan yeniyormuu benn genellikle yaptığımda yemiyorumm sadece bugünn yedimm
yeniyorsa kaç kaşık yenecekk
Yenilebiliyor canim
7-8 yemek kasigi yiyebilirsiniz sakinca yok... Nohut oncelikli olmak uzere tum kuru bakliyat yenilebilir..
Sadece pirinc yasakli simdilik... Bulgur serbest ama oda 2 yemek kasigi ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?