- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
buda ozamanlar vermiş halimm assyyy
menünü ben yorumlayayım canım bugün daha kimse gelmemiş sabah menün güzel öğlende öyle ama akşam olmamış canım pilav yasak bizde kesinlikle pilav yemiyoruz 2 kaşık dahi olsa pirinç yenmeyecekler listesinde illa ki pilav yiyeceksen bulgur pilavı yiyebilirsin oda küçük bir kaseden fazla olmacak şekilde olmalı pilav yerine çorba içebilirsin unlu olmayan taneli bir çorba mesela mercimek çorbası olabilir yeşilçay içiyormusun yeşilçay içmeni öneririm birde sabahları aç karna elma sirkesi bal karşımını yapmanı
soya sana bişey sormak istiyorum:
süt içebiliyor muyuz diyette?
Sut icebilirsiniz, bunu daha once yazmistim diye hatirliyorum? Hatta tatli yemek istediginizde sut isitip tarcin koyup icin tatli isteginizi bastirir diye ornek vermistim sanirim okumamissin ))
Tavsiyem yarim yagli sut icmen yonunde olacaktir... Eger yarim yagli sut yoksa tam yagli sut al ve su ekle icine... Light urun onermiyorum hic bir zaman...
Sevgilerimle
karaşimşek ney ilk defa duydumdaİyi olmana çok sevindim soya.Allah beterinden saklasın.Buna şükür.Kayınvalidem trabzondaydı.Dün geldi.Bugün kahvaltıya onlarea gittik.Gelirken trabzon böreği almışlar.Aslında üzerine şerbet dökülürmüş tatlı niyetine yenirmiş.Ama onlar döktürmemişler.Neyse onlarda üzerine bol pudra şekeri döktüler.Bizde poğaça açma falan aldık.Ama hiç yemedim.
Bugünkü menüm;
Sabah:Yeşil çay,1 dilim peynir,1 domates, 1 salatalık,1 dilim ekmek.
Ara:1 armut, yeşil çay
Öğle:Karaşimşek, domates
Ara:1 şeftali
Akşamda karaşimşek, 1 dilim ekmek, 1 domates yenecek.
karpuz ince bir dilim üzümde 7*8 tane kadarcanım yorumun için teşekkürler.pilavın yasak olduğunu bilmiyordum.yemem bi daha.yeşil çay içiyorum 1 , 2 fincan.dahada artırmaya çalışıcam ama..bu arada karpuz ve taze üzüm yiyibiliyomuyuz arkadaşlar
haşlanmış 1 su bardağı makara yiyoruz ama sık sık değil ,ben diyete başladığımdan beri 2 defa yedimm oda çocuklara yapğtığımda evde birşey yoktuıyı aksamlar kızlar
aksam yemeğim:
1 kepce corba
1 tavuk pirzola
1 su bardagı makarna
bugun bı dıyetısyenın yazısını okudum. makarna kılo yapmaz dıye peki ben nasıl alıorum bu kıloyu pffff....
sanırım ölçüden kaynaklanıo. 1 tabak yıyordum yani abartısız. ama sosları oyle cok yaglı ve etlı olmuodu. genelde domates feslegen sarımsaklı yaparım.
pffff
benım bu makarna askımdan vazgecmem lazım yaa
soya sana bişey sormak istiyorum:
süt içebiliyor muyuz diyette?
karaşimşek ney ilk defa duydumda
Yeşil mercimeğe karaşimşek derler :))) Askerde çok yapılan bir yemek:):):)
GÜNAYDIN KIZLAR
Moralım bozuk tartı yıne bana gıcıklık yapmağa başladı 65 kusurlerde seyır ederken bugun 67,20 kg geldi inanın iştahım yok idi şimdi tamamen gitti şimdi sütlu nescafe içtim sanırım regl olcam kasıklalarım berbat ağrıyor
hafta sonu tamamen kendim için ayırıdm denizime gittim bol bol yuruşumu yaptım kısacası evde hiç iş görmedim
yeme düzenim ise değişiklik yok ama şu günlerde sürekli canım yeşillik yemek istiyor öğlen salata yiyorsam akşamına yoğurtlu ıspanak yedim acaba tek sebze yediğim için mi çıktı kılom neyse ben zaten 1 geri 2 ileri giderek zayıflıyorum kurbana kadar düşmeyeck bu kılolarım ama yılbaşına kadar düşse de yeter
sabah sabah sıktıysam kusura bakmayın arakdaşlar
soya evet face bebişi sormuştum
soya hızlı tempou 1 saat yürüyorum saat 17, ile 18 arası ter atmıyorum acaba bu da benım vucuda alışkanlık yaptı dersin biliyorsun ben hep aynı şeyleri yaptım mı alışıyor benım vucud bugun itibariyle evde sport yapıcam yuruşe ara vericem bir muddet sence nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?