Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

soyam önerilerin için teşekürler ben balık yemiyorum bir sorun olmaz herhalde vitanim kullanıyorum doktorum verdi içinde bir sürü şey var bebek için gerekli olan vitaminlermiş.bunu hiç doktora sormadım birdaha ki gittiğimde sorayım bakalım.

İyi olmana çok sevindim soya.Allah beterinden saklasın.Buna şükür.Kayınvalidem trabzondaydı.Dün geldi.Bugün kahvaltıya onlarea gittik.Gelirken trabzon böreği almışlar.Aslında üzerine şerbet dökülürmüş tatlı niyetine yenirmiş.Ama onlar döktürmemişler.Neyse onlarda üzerine bol pudra şekeri döktüler.Bizde poğaça açma falan aldık.Ama hiç yemedim.
Bugünkü menüm;
Sabah:Yeşil çay,1 dilim peynir,1 domates, 1 salatalık,1 dilim ekmek.
Ara:1 armut, yeşil çay
Öğle:Karaşimşek, domates
Ara:1 şeftali
Akşamda karaşimşek, 1 dilim ekmek, 1 domates yenecek.

Son düzenleme:
Soyacim ilgine teşekkürler:-* içimde bi canavar var sanki 8de yemek yiyoruz diyelim saat 11de açlıktan midem bulanıyo öyle böyle değil yani:-( bu arada avatarimdaki kızım 3yaşında ve saçları bu kadar uzadi:-( kestirmekde istemiyorum çünkü 2eltim var 2sininde 2şer tane kızları var ve onlarında kızım yaşındayken saçları böyle kısaymiş onlara çekti galiba.

canım yorumun için teşekkürler.pilavın yasak olduğunu bilmiyordum.yemem bi daha.yeşil çay içiyorum 1 , 2 fincan.dahada artırmaya çalışıcam ama..bu arada karpuz ve taze üzüm yiyibiliyomuyuz arkadaşlar

ıyı aksamlar kızlar

aksam yemeğim:
1 kepce corba
1 tavuk pirzola
1 su bardagı makarna

bugun bı dıyetısyenın yazısını okudum. makarna kılo yapmaz dıye peki ben nasıl alıorum bu kıloyu pffff....
sanırım ölçüden kaynaklanıo. 1 tabak yıyordum yani abartısız. ama sosları oyle cok yaglı ve etlı olmuodu. genelde domates feslegen sarımsaklı yaparım.
pffff
benım bu makarna askımdan vazgecmem lazım yaa

soya sana bişey sormak istiyorum:
süt içebiliyor muyuz diyette?

Sut icebilirsiniz, bunu daha once yazmistim diye hatirliyorum? Hatta tatli yemek istediginizde sut isitip tarcin koyup icin tatli isteginizi bastirir diye ornek vermistim sanirim okumamissin ))
Tavsiyem yarim yagli sut icmen yonunde olacaktir... Eger yarim yagli sut yoksa tam yagli sut al ve su ekle icine... Light urun onermiyorum hic bir zaman...
Sevgilerimle

teşekkür ederim soya...dün kendime yarım yağlı süt almıştım emin olmak için sormuştum...

karaşimşek ney ilk defa duydumda
karpuz ince bir dilim üzümde 7*8 tane kadar
haşlanmış 1 su bardağı makara yiyoruz ama sık sık değil ,ben diyete başladığımdan beri 2 defa yedimm oda çocuklara yapğtığımda evde birşey yoktu
makarnanınn üzerinede yanında yiyeceğinn yoğurtu koy öyle

evet canımm içiliyor tarçınla b eraber yada sade

Sabah 8
1dilim ekmek,2 kaşık lor,yarım domates ve nane
ara
3 erik
öğlen 12 3 kaşık ıspanaklı yumurta ve 1 dilim ekmek yanında 2 sivribiber
ara
nescafe ve 1 dilim karpuz

reglimin 2 nci günüü ve şişliğimm bir gitseydiii
1 hafata kadar kiloma bakmakk istemiyorumm şişlik gidince kaç çıkacağım

Selam kizlar, dugune gittim geldim.. Tanidigim, akrabam olan bir cok insanla tekrar tanismak zorunda kaldim cunku beni tanimadilar )))))) cok guzel tepkiler aldim cok keyifliydi... Tek kotu tarafi salina salina gezemedim off offf... Hava ruzgarliydi, havuzbasi dugunuydu ve benim elbisemin etekleri en ufak bir ruzgarda kafama geciyordu )))) o yuzden surekli oturmak zorunda kaldim, ayaga kalkinca da eteklerimi tutuyordum habire..
Ama genede guzeldi, insanlar bayaa sasirdi... Hele cok zamandir gormedigim bir arkadasim var resmen yeniden tanistirildik, tanimadi beni cok guldum )))))))

Bu arada karabiber arkadaslara yaptigin yorumlar cok iyiydi, tesekkur ederim)) yoklugumda gayet guzel birbirinizi idare ediyorsunuz... Ve gercekten tum sayfalari okudugun anlasiliyor, cok yerinde tespitler ve yorumlar yapiyorsun tesekkur ederim ))

Sevgilerimle

Herkese merhaba;
Bugünkü menüm
Sabah:2 dilim kepek ekmeğinden yağsız peynirli tost, 1 domates, yeşil çay
Ara:1 armut
Öğle:2 kase yeşil mercimek(dışarı çıkacaktım, dışarda birşey yememk için 2 kase yedim,iyikide yemişim dışarda acıkmadım),1 dilim ekmek
Ara:1 erik,1 adet form bisküvi
Akşam:1 şeftaali,1 domates
Gecede 1 Bardak yarım yağlı süt içilecek.Şimdide yürüyüşe çıkıcam.Dönüşte eşimin işyerine uğrayıp onuda yürüterek eve geleceğim.

bugünkü menümü tam yazmak istedim hep sabahları yazıp devamını getirmiyordum...

sabah:
1 domates
1 salatalık
2 yk lor
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği

ara:
1 yeşil elma

öğlen:
ızgara tavuk
salata
1 dilim kepek ekmek

ara:
1 şeftali

akşam:
1 kase çorba
salata
1 dilim kepek ekmek..

3 litre su içtim yatana kadar kaç olur bilmiyorum...

20:20 de yürüyüşe gittim 22:20 de geldim.Eşim yürümekten nefret eder ama eve gelirken iş yerine uğrayıp onuda aldım.Mecburen benimle birlikte yürümek zorunda kaldı.Hi hi hi :) :) :)

GÜNAYDIN KIZLAR

Moralım bozuk tartı yıne bana gıcıklık yapmağa başladı 65 kusurlerde seyır ederken bugun 67,20 kg geldi inanın iştahım yok idi şimdi tamamen gitti şimdi sütlu nescafe içtim sanırım regl olcam kasıklalarım berbat ağrıyor

hafta sonu tamamen kendim için ayırıdm denizime gittim bol bol yuruşumu yaptım kısacası evde hiç iş görmedim
yeme düzenim ise değişiklik yok ama şu günlerde sürekli canım yeşillik yemek istiyor öğlen salata yiyorsam akşamına yoğurtlu ıspanak yedim acaba tek sebze yediğim için mi çıktı kılom neyse ben zaten 1 geri 2 ileri giderek zayıflıyorum kurbana kadar düşmeyeck bu kılolarım ama yılbaşına kadar düşse de yeter
sabah sabah sıktıysam kusura bakmayın arakdaşlar

soya evet face bebişi sormuştum

soya hızlı tempou 1 saat yürüyorum saat 17, ile 18 arası ter atmıyorum acaba bu da benım vucuda alışkanlık yaptı dersin biliyorsun ben hep aynı şeyleri yaptım mı alışıyor benım vucud bugun itibariyle evde sport yapıcam yuruşe ara vericem bir muddet sence nasıl

Selam kizlar, bugun sizlere " yuppi 59 kiloyum" yazmayi cok istiyordum ama tarti beni 100 gram ile gafil avladi)))) 59,8 gosteriyor sonra 60 kiloda sabitlenip kaliyor, deli etti beni deli )) neyse kismet yarina artik.. Bugun olmadi diye yarinda olmayacak demek degil bu.. Yeme duzenini bozmak yok yola devam !! Yine haftaya pazartesi kilo bildirimi yapicam ama 59 rakamini ilk girdugumde hemen size haber vericem )))

Yasemincim, reglin yaklasmis olabilir, vucudun bir sebepten su tutuyor olabilir... Aksam 2-3 fincan yesilcay icmen tavsiye ederim... Bende cok ise yariyor... Bazen vucudum neden bilinmez odem yapiyor, yeme duzenimde degisiklik yok sporumda aynen devam ama tarti fazla gosteriyor.. Oyle Oldugu zamanlarda aksamlari iki uc fincan yesilcay iciyorum cok farkediyor... Belki sende de etkili olur bir dene istersen...
Yuruyus konusuna gelince, biliyorsun ben herzaman sabah yuruyuslerini daha etkili bulmusumdur... Ama senin buna firsatin yok.. O yuzden soyle yapalim, eger firsat yaratabilirsen sabahlari 5-10 dakika evde herhangi bir sporu yapmaya calis.. Melesa ip atlamak yada mekik cekmek en cok kalori yaktiran sporlar bunlari deneyebilirsin...
Aksam ustu yuruyuslerine devam et, eger terlemiyorsan yuruyus hizini artir yada kos... Vucudun tempoya alismistir buyuk ihtimalle, onu zorlamalisin...
Basaracagiz yasemin, seni 60 kiloya oyle yada boyle dusurecegiz yolu yok ))
Sevgilerimle

merhaba kızlar

kahvaltı yapamadım busabah. canım hıcbısey yemek ıstemedı. azcık salata yedım.

öğlen: 6 kasık kurufasulye+1 dilim ekmek (cok acıkmıstm :) )

dun yazamadım hıcburaya
dun guzelce kahvaltımı yaptım
4-5 gıbı de mangal yaptık. aksam yemegı yerıne gectı. hanı demıstım ya ne kadar yıyım kendımı durduramam dıye.
sızce ne kadar yedım ?
servıs etmekten alt kata üst kata ınıp cıkmaktan yedıgın 2 parca tavugu sanırım yer yemezyaktım :)
cok yoruldum yaaaa
salata kalmıstı onu yedım :)))

sabah tartıda 63.8 i gördüm :) mıtlılıktan ucuyorum
55 e az kaldı azz :)

İzin verirsen yorum yapmak istiyorum.Bence bütün besinlerden almalısın.Tabi tatlı ve hamurdan bahsetmiyorum.Kırmızı et, balık , beyaz et, baklagil...Hepsinden sınırlı olarak az az almalısın.Bende yürüyüş yapıyorum.Yürüyüşe ilk başladığım zamanlar vıcık vıcık ter içinde eve gelirdim. Ama şimdi çok daha az terliyorum.Çünkü vücut yürüyüşe alışkın değildi ve o aşırı fazlalık ter olarak gidiyordu.Şimdi vücut artık benimdsedi.Bence ara verme ama süresini kısalt. Onuda sporla dengele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…