Makaranayı haşlanmış olarak içinden 1 su bardağı alıpp yiyebiliyorsunn canımmm üstünede bir kaç kaşık yoğurt koy yağda yakmadan sadece pul biber serp
menünde güzelmiş
Gunaydin kizlar, su uyku duzenimi bir hal yoluna koymam gerekiyor, gec yatip gec kalkiyorum... Bunun sebebi esimin izinde olmasi ama siniir oluyorum uyku duzenim bozulunca, kendimi ucan balon gibi sis hissediyorum... Gerci periyod zamanimda yaklasti, normaldir sis hissetmem vucut su tutmaya basliyor ama genede uyku duzenime donmem lazim... Neyseki sadece 1 gun kaldi, persembe gunu isbasi yapiyor esim))
Dudagimin ustunde kocaman bir ucuk cikti, o kadar korkunc bir goruntusu var ki anlatamam )) dunden beri ucuk kremi suruyorum ama kremi surdukce kasiniyor... Sanki krem iyilestirecegine daha da azdiriyor gibi, anlamadim valla..
Bugun bol bol utu yapicam, butun dolabi utulemeyi dusunuyorum cunku dolapta ne var ne yoksa yikadim... Uzun suredir askida olan kiyafetler vardi, giyeceklerimi ayirdim hepsini yikadim birazdan utuluycem.. Simdi baslasam yaklasik 4-5 saat surer.. Carsaflar falanda var offf offf.. Basima is actim valla...
Dur basima bir is daha acayim, su listemizi bir daha yazayim unutanlar icin ))
Kızlar şehidin biri bizim mahalleden imiş tanımama görmem
ama ateş düştüğü yeri yakar yurek dayanırmı bilmem allah butun şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine sabır versin
vatan sağolsun derler ya senın oğlun gözünden sakındığın yavrun ne zorluklar bu yaşa getir bir kör kurşuna gitsin sonra vatan sağolsun desinler bende bir erkek çocuğu annesı olarak vatan sağolsun demem
BİRŞEY DEĞİL CANIMMMVerdiğin bilgi için sağol canım.Teşekkürler.
menün çok güzellgerçekten sadece sabah kahvaltısıı dışındaBenimde yarın ütü günüm olacak.Ve camlarıda silmek istiyorum ama eşim yarın izinli.Belki yapmamı istemez.O evdeyken işle uğraşmamı istemiyor.Bugün yürüyüşe çıkamadım.Ama bütün gün dışarda mobilya bakarken yürüdüm.Keşke biraz erken gelseydimde yürüyüşe çıkabilseydim.İnşallah yarın sabah ve akşan çıkacağım.Bugünkü menüm;
Sabah:Yeşil çay,1 adet salatalık( kardeşimle nişanlısı beni almaya gelmişlerdi.Düzgün kahvaltı yapamadım)
Ara:1 armut,10 adet fındık
Öğle:ızgara köfte,ayran
Ara:1 şeftali
Akşam:yoğurtlu ıspanak
Gece:Yeşil çay
Selam kızlar gunaydinnnnnnn...
Tatil bitti.....artık ful time aranizdayim....tatilde o yabancı kızları biliniyor gördüğümde acayip kıskandım:))))
Ama hiç giyemem dediğim bilimimize giydim:))))
Onlar kadar güzel olamasamda :)))
Tartı bana 72.0 dedi aman allahım 3 kilo Ramazan ve tatil sonrası bende hayda Buda beni 1ay geri atar((
Bugünden itibaren tam gaz sizinleyim...
Bugünkü Plan'ıma gelince evde bisey yok dolabı doldurmam lazım...
Annemi dişçiye goturcem dısı kötüymüş...
Aksam yemeğine annemdeyim bizde yiyelim dedi kiramadim:)))
Bisey yapma dedim yemiyorum biliyosun dedim:)))
Bavulu yerleştirdim makinaya çamaşır attım muhtemelen bende yarın utuleyebilirim...
Bu arada kapkara oldum bronz teni çok seviyorum lutfennnn açılmayım ben yaaa:))))
Tavsiyen varmı soyacim:))))
Haftada bir solaryumami girsem acaba:)))
Aksam annemden geldikten sonra oğlan eğer uyursa aşağıda yürümeyi düşünüyorum bakalım yoksa spor yarın sabaha kalicak..
Gecmis sayfaların hepsini okuyamadim..çok iletkenleriniz canlarım...
Aramıza yeni katılanlar var heralde hepiniz hosgeldiniz...
Yaseminim incim insirahim soyam paphiam nasılsniz...unuttuğum varmı truly hala yok dımı kızlar native de ugramiyo heralde ???
Özledim hepinizi...
regl yakınmııı benimde yakındı ve 84.7 gösterdiooooooooooooo gwertybaby hoşgeldin canım bizler bıraktın gibi kilo ile cebeleşiyoruz değişiklik yok senın anlıcan
face takip ettik herzaman gibi şık ve güzelsin kılona gelınce verirsin canım ta nerelerden indin geldin bu kıloya takma kafana sen benı geçersin kısa zamanda
alanya ya kadar geldin buralara nıye uğramadım insan antalya ya da gelirdi
insira memleketınde
papiha turl esra hiç ses yok
natively tekrar çağırdık ama gelmek istemedi
eskilerden sen ,inci,ben tabıkı soya var şimdilik
birde yeni arkadaşlarımız var
ben herzamankı gibi sayıyorum yerımde biliyosun bende gitmi gitmiyo kılolar birden gisiyor sanırım bu 5 kg baya zorlayacak benı
pazartesi kilom 67 kusurleri seyrederken bugun 65,50 kg oldu harbi benım vucut bir tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?