Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Benimde yarın ütü günüm olacak.Ve camlarıda silmek istiyorum ama eşim yarın izinli.Belki yapmamı istemez.O evdeyken işle uğraşmamı istemiyor.Bugün yürüyüşe çıkamadım.Ama bütün gün dışarda mobilya bakarken yürüdüm.Keşke biraz erken gelseydimde yürüyüşe çıkabilseydim.İnşallah yarın sabah ve akşan çıkacağım.Bugünkü menüm;
Sabah:Yeşil çay,1 adet salatalık( kardeşimle nişanlısı beni almaya gelmişlerdi.Düzgün kahvaltı yapamadım)
Ara:1 armut,10 adet fındık
Öğle:ızgara köfte,ayran
Ara:1 şeftali
Akşam:yoğurtlu ıspanak
Gece:Yeşil çay

HTML:

Ailesine ve yakınlarına allah sabır versin. Allah kimseyi evladından ayırmasın.Sende inşallah hayırlısıyla oğlunun askere gidip geldiğini göreceksin.

Selam kızlar gunaydinnnnnnn...
Tatil bitti.....artık ful time aranizdayim....tatilde o yabancı kızları biliniyor gördüğümde acayip kıskandım:))))
Ama hiç giyemem dediğim bilimimize giydim:))))
Onlar kadar güzel olamasamda :)))

Tartı bana 72.0 dedi aman allahım 3 kilo Ramazan ve tatil sonrası bende hayda Buda beni 1ay geri atar((
Bugünden itibaren tam gaz sizinleyim...
Bugünkü Plan'ıma gelince evde bisey yok dolabı doldurmam lazım...
Annemi dişçiye goturcem dısı kötüymüş...
Aksam yemeğine annemdeyim bizde yiyelim dedi kiramadim:)))
Bisey yapma dedim yemiyorum biliyosun dedim:)))
Bavulu yerleştirdim makinaya çamaşır attım muhtemelen bende yarın utuleyebilirim...
Bu arada kapkara oldum bronz teni çok seviyorum lutfennnn açılmayım ben yaaa:))))
Tavsiyen varmı soyacim:))))
Haftada bir solaryumami girsem acaba:)))
Aksam annemden geldikten sonra oğlan eğer uyursa aşağıda yürümeyi düşünüyorum bakalım yoksa spor yarın sabaha kalicak..
Gecmis sayfaların hepsini okuyamadim..çok iletkenleriniz canlarım...
Aramıza yeni katılanlar var heralde hepiniz hosgeldiniz...
Yaseminim incim insirahim soyam paphiam nasılsniz...unuttuğum varmı truly hala yok dımı kızlar native de ugramiyo heralde ???
Özledim hepinizi...

Bu arada Çin Restaurant'ı tavsyen için saol soayacim dediklerinden yedim:)))
Harikaydilar..Çin böreği sebzeli karidesli nodle:))) manti:)))
Ana yemekte ben tavuk esim et yedi onlarda superdi...
Tabi bukadar yemeğe tartı artı diyecek :))))

Sabah kahvaltım sekersiz nescafem 2 dilim etimek domates biber 1 parça koy peyniri yedim...
Öğlen evde değilim dişçi randevusuna goturcem annemi yanıma form sunta alicam ayranla dışarda onu yiycem...
Hazırlanıyim ben anca olur valla:))))

Sabah kahvaltım sekersiz nescafem 2 dilim etimek domates biber 1 parça koy peyniri yedim...
Öğlen evde değilim dişçi randevusuna goturcem annemi yanıma form sunta alicam ayranla dışarda onu yiycem...
Hazırlanıyim ben anca olur valla:))))

ooooooooooooo gwertybaby hoşgeldin canım bizler bıraktın gibi kilo ile cebeleşiyoruz değişiklik yok senın anlıcan
face takip ettik herzaman gibi şık ve güzelsin kılona gelınce verirsin canım ta nerelerden indin geldin bu kıloya takma kafana sen benı geçersin kısa zamanda
alanya ya kadar geldin buralara nıye uğramadım insan antalya ya da gelirdi

insira memleketınde
papiha turl esra hiç ses yok
natively tekrar çağırdık ama gelmek istemedi
eskilerden sen ,inci,ben tabıkı soya var şimdilik
birde yeni arkadaşlarımız var

ben herzamankı gibi sayıyorum yerımde biliyosun bende gitmi gitmiyo kılolar birden gisiyor sanırım bu 5 kg baya zorlayacak benı

pazartesi kilom 67 kusurleri seyrederken bugun 65,50 kg oldu harbi benım vucut bir tuhaf

gwertbaby yenı topiğinde hayırlı olsun tabıkı unutmadıysan

benle karabiber ziyaret etti topiğini

evet gelelim menulerimize

sabah bır bardak su ile gune başladım

sonra sütlü nescafe (şimdilik sanırım kabızlık işi çözülmüş gibi)

kahvaltı çeyrek simit ve yeşil çay (simitin devamı duruyor belkı ikindin ara öğünde ayran ile tuketirim )

ara bir avuç kadar badem ve kuru üzüm

öğlen bol marul salata ayran

eve soyam az olmuş diyeceksin ama bugun canım bişi istemiyor

kilom 65,50

bekle benı 60 kg diyecem ama bu sefer zor olacak gibi:))

Son düzenleme:
Ay evet actım ama kapatmayı düşünüyorum fotolar olur olmadık sitelerde kullanılıyormuş...korktum valla...gözümü mozumu karartma isinide zaten beceremem:))))

Canım Antalya'dan geçtim aklıma gelmedin değil valla:)))
Ama geceydi İnan gündüz uğrasam mutlaka kahveni yada yeşil çayını içmeyi düşünmedim değil:))))
Ayyyy valla bir gün buluşsak yaaaa..konyaya gelmeyi düşüneniniz yok mü:)))))))))))
Soya sen kayinvalideini mevlanaya getir....inşirahın sanırım annesi burdaydi yasemincim sanada çok yakın zaten bir haftasonu kacamagi yapın kızlar:)))) agirlayim sizi:)))) verdiginiz kiloları bir aldırıyim:))))

Dünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta,nane ve dereotlu lor peynir 2 kaşık,ve domates
ara 1 kırmızı büyük erik

sonra arkadaşın çocuğunuu doktora götürdük sarılık olmuş kuzummm

gelinde 12 buçuk olmuştu evde yemek yoktu bende 1 kase yoğurta 1 dilim tam buğdayı ekmekk doğradım 1 turpla yedim
ara
1 erik yedim yine
yeşil çay
sonra kahve

akşamda 4 kaşık türlü ve 1 kase yoğurt ekmeksiz yedimm

arada ince 1 dilim karpuz

bugünde yine sabah kahvaltım aynı

Verdiğin bilgi için sağol canım.Teşekkürler.
BİRŞEY DEĞİL CANIMMM
menün çok güzellgerçekten sadece sabah kahvaltısıı dışında

Hoş geldinnn özledik seniii
benim arkadaşımda alanya gitti tatile resmen psikolojisi bozulmuşşrus kızlarıı görünce çok sönük kaldımm diyorr
kocamınn benii koruyup kollayacağına benn onuu kolluyordumm diyorrr kendimii sper ettimm diyoo

regl yakınmııı benimde yakındı ve 84.7 gösterdi
ama bitince ve çok dikkat ettim regl zamnı akşamm hiç ekmek yemedimm bittiğinde 82.9 gördümm bugün çok mutluyummm
hem evde hemde spor salonunda tartılıyorummm aynıı çıktım

selam kızlarrr
ben de geldim çok şükür kavuşturanaaa.
ramazan sonu 70lerde olan kilom 72lere çıkmış bugün 71.9 idim
69 kiloydum ama ben zaten onun 1 kilosunun su olduğunu biliyodum
ama 72 şok yaşattı bana

alanyadaydık biz de. qwerty buluşsaydık kızz
sen nerdeydin alanyada
biz annemlerin yazlığındaydık türklerde
ama doğru düzgün yüzemedim bi kere denize 3 kere de havuza gittim ama bebiş elimi kolumu bağladı
yüzmeyi çok seviyorum ama acayip acıktırıyo
velhasıl kızlar güzel bi tatilin ardından yine zayıflama mücadeleme başlıyorum
inşallah şu 2 kiloyu hemen veririm
yerleşmeden gitmesi gerek
bu arada okuduğum kadarıyla yeni kişiler katılmış çok sevindim kızlar
bu grupta zayıflamayan yok
soya sağolsun hepimizi zayıflatıyoo
pazartesi hedefimi de koyuyorum 71 olucam inşallahh
hadi bismillahh

Hosgeldiniz kizlaaaarrrrrrr ))
Valla gozum yollarda kaldi ! Cok ozledim sizi cokkkk ))
Tatilde daha fazla kilo almanizi bekliyordum ama aferin fazla kilo almamissiniz )) qwerty, çin restaurantindan sonra en az bes kilo bekliyordum senden ))))))))) orasi cok yedirir insana nede olsa... Ben kendimi kaybediyorum, hele mancuryan soslu tavuk, deniz mahsullu noodle ve karides cipsi getirirlerse beni tanimayin, resmen insanliktan cikiyorum, afedersiniz ama hayvan gibi yiyorum )))))))) bir ara meksika restaurantina gidip fajita dene... Biraz acidir ama bayilacaksin... Eger tacoyu guzel yapmislarsa tadindan yenmez oyle birsey yani )) fransiz restaurantindan da bahsedicem ama aranizda kurbaga bacagi seven var mi bilmiyorum ))))))))))))) denemeden bilemezsiniz

Ve reglim basladi, nazli tartimin neden beni 59 gostermemek icin bu kadar direndigi belli oldu... Ama kacis yok, pazartesi eger 59 kilo olmazsam kendime 1 hafta sureyle hergun 100 mekik cezasi verecegim ))

fajitaya bayilirim cnm ama o lavas yedirceginden yemedim:))))
onu 59 olunca yiycem:))))
bugun oglen annemle discideydim 2 tane limonlu form sade soda ictim...soda icmemin nedeni kendimi halsiz hissettim basim donuyordu o yuzden kizlar..
5 gibi yesil elma
aksamda tavuk suyuna sehriye corba annem yapmis...1 tane etimekle yedim baska bisey yemedim...
bende pazartesi 71 olcam insallah insirahcim..banada bu tatil yaramadi..mahmutlardaydim..ama hergun alanyaya indik sayilir..valla bilseydim gelirdim kahveni icmeye bak uzuldum simdiii((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…