Selam cemile,
Senle ilgili bir karara varamadim acikcasi.. Normalde arastirma yapmadan kimseyi almiyordum, ve kacamak yapma riski olanlari gurubuma almak istemiyorum cunku... Ben biraz sert bir diyet kocuyum ve bazen uslubum fazla sert olabiliyor...
İstersen soyle bir sey deneyelim,
Sen bize 3 gun boyunca menunu yaz buna gore birlikte karar verelim ne dersin?
Merhaba Soya;
Bugün nasılsın? 3 günlük menümü yazdım.Ne düşünüyorsun?
yanlış yapabilirim ama eski sayfalardan aramak zor geldi kızım uyurken yürüyüşümü yapacağım...
başlangıç tarihi:22.08.2012
başlangıç kilo:65.5
şimdiki kilo:62.4
giden kilo:3.1
hedef:55
sanayağ paketi: 42 idi 30 kaldı.............:))))))))))
Aysss, kilo vermek hic bu kadar keyifli olmusmuydu daha once )) ben diyet suresince cok keyif aldim hala da cok buyuk bir keyifle devam ediyorum.. Tebrik ederim seni, bak goz acip kapayana kadar 12 koca paket sanayagini attin vucudundan...
Sana tabsiyem bir ara markete git 12 tane sanayagini bir araya koy ve bak... Ne kadar cok yer kapladiklarini gorunce inanamayacaksin )))) ve birde beni dusun, tam 114 tane attim vucudumdan yuh diyorum kendime ))))))
Selam cemile,
Gec cevap verdigim icin kusura bakma, bu hafta esim izinde, haftasonu acik ogretim sinavlari var anlayacagin ugrasip duruyorum ))aslinda tek dersim var ama seneye kredili sistem oluyormus o yuzden borcsuz gecmek istiyorum, bakalim buyuk ihtimalle veririm sinavi
Soruna gelince, evet canim seni gurubumuza dahil edebilirim sende istersen... Gunluk menulerin gayet guzeldi, yaklasimini da begendim, umarim sana faydali olabiliriz )) burda kurallara uydugun surece emin ol kilo verirsin, ve en onemli kurallari unutma ! Kacamak yok ! Spor yapilacak ! Duzenli beslenilecek ! Gerisi zaten corap sokugu ))
Sevgilerimle
Cemilecim hoş geldin
yasemincim regl yakıondır ondan olabilir benimde regl olduğum gün 84.7 çıktımm bugün ama 83.9 gördüm sonunda oh bee
soyacım sen kesin pazartesiye 59 sun
inşallah verebilirsin.Gerçi senin gibi iradeli ve azimli birinin verememesini düşünemem.Gruba girmeyi tabiki isterim.Düzenli olarak yürüyüş yapmaya çalışıyorum.Doktoruma göre en az 4 kilo daha vermem gerekiyor.Ama bana göre8 kilo vermem gerekiyor.İlk hedefim 76,5 kg.Hepimize kolay gelsin.Bu günkü menüm;
Sabah:2 dilim kepek ekmeğinden yağsız tost, 1 domates,1 salatalık,maydonoz, dereotu
Ara: 1 armut
öğle:1 adet tavuk baget,salata
Ara:1 adet şeftali
Akşam:3 yemek kaşığı makarna (2-3 haftada bir bu kadar yiyebilirmiyim),yoğurt
Gece:Yeşil çay
Yarın evde yokum.Kız kardeşim evlenecek.Mobilya bakmaya gideceğiz.Büyük ihtimalle dışarda yemek yenir.Ama ben yanıma süt,grissini ve meyve alıcam.Onları yiyeceğim.Birazda yorulursam süper olur.İnşallah çok yürürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?